کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام. من و همسرم هم وارد فاز کلیرنس شدیم.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mina_s ، Shahoo52 ، king_of_sky ، sam_hash ، m.amjadi ، farzad101 ، indmehdi ، mary joon ، sanaz2010 ، drkamrani1 ، f.o
آیو عزیز از صمیم قلب به تو و همسرت تبریک می گم، می دونم صبر خیلی زیادی به خرج دادی، کلیر شدن شما باعث امیدواری بچه های بالای جدول شد. دست راستتم بالای سر ماBig Grin
راستی این کلیر شدن به خاطر انتظار طولانیش با بقیه فرق داره و منتظر شیرینی مخصوصتتون تو میتینگ آتی خواهیم بودTongue
ببخشید من دیر تبریک گفتم، شاید یه کم امیدم به کلیر شدنم کم شده بود، دیر به دیر به سایت سر می زدم ولی فکر کنم من هم باید بیشتر امیدوار باشم
امیدوارم این خبر فوق العاده مسرت بخش رو به زودی برای همه بچه های منتظر خصوصا دوستای بالای جدول (s-sh1355 shahoo ali-n lottery adl) بشنوم
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، mina_s ، io7o ، m.amjadi ، ali-n ، farzad101 ، adl ، Anahid ، اليزا ، kianoush ، lottery ، f.o
سلام دوستان من پستهای کلیرنسیهای 2008 و2009 رو همه مطالعه کردم اگه به اون صورت باشه خیلی علافیم پارسال موردی بوده که کیس نامبرش چهارپنج ماه بعد از مصاحبه تو سایت اعلام نکردن تا اواخر سپتامبر .بعد خودش پا شده چهار پنج بار رفته سفارت ابوظبی مث بازارننه غلام چک و چونه زده تا بالاخره آخرین روز 30 سپتامبر با اصرار ویزا گرفته . الان تمام اطلاعات ما اززمانیکه نطفه هامون بسته تا حال حاضر قریب به یکساله دراختیار این عموهاس ( kccوسفارت ) یعنی اینا با اینهمه دنگ و فنگ اف بی آی وسیا واین کوفت وزهرمارا نمی تونستند تحقیق کنن که همه چیزو بزارن برای دقیقه نود .چقد باید بریم تو این سایت وامونده ابو ظبی وهی not foundبزنه خدا به هممون صبر بده
تشکر کنندگان: indmehdi
(2010-06-04 ساعت 08:21)farzad101 نوشته:  
(2010-06-03 ساعت 20:30)javan134 نوشته:  
(2010-06-03 ساعت 13:37)naeem نوشته:  سلام به همگی‌
بچه‌ها من از چین هستم و ۱ ژوئن وقت مصاحبه داشتم که با خانومم رفتیم اونجا. و ماجرا را براتون مفصل مینویسم
اما الان به یه مشکلی‌ خوردم که گفتم شاید بتونین کمکم کنین.
من و خانومم هر ۲ فیزیک خوندیم اما خانم من الان در چین دورهٔ فوق دکترا را داره در گرایش کیهان شناسی‌ میگذرون
توی سفارت تا افیسر فهمید و مدرکمونو دید گفت باید سابقه تحصیلی‌ و کاری در ۱۰ ساله گذشته و تمام مقاله های که خانومم نوشته را براشون فکس کنیم
برگه آبی بهم داد اما گفت تا اینا نیاد ما نمیتونیم کار شما را انجام بدیم.
بنظر شما من چیکار باید بکنم الان؟خیلی‌ نگرانم و همش فکر می‌کنم که نمیخوان به ما ویزا بدن مخصوصاً که یکی‌ از مقاله‌ها در مورد هسته‌ای هست
اگه فقط دیپلم رو ارائه می دادین هیچ مشکلی پیش نمی یومد ، من خودم با این که لیسانس الکترونیک دارم فقط دیپلم رو تحویل دادم.پس بهتره اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن این مسئله رو در نظر داشته باشن.

توی فرم اولی زده بودید لیسانس یا دیپلم ؟ زمانی هم که لاتاری رو پر کردین چی ؟ اگه بین اینا اختلا فی ببینن چی میشه ؟

من که به همه توصیه می کنم فقط حقیقت رو بگن چون قسم می خوریم که اظهاراتمون درسته
سلام
من تو فرم اولي و ثبت نام زده بودم ليسانس ، ليسانسم هم مال 13 سال پيش بود نه اينكه در زمان ثبت نام هنوز نگرفته بودمش ، روز مصاحبه هم مدرك ديپلم رو تحويل دادم و اونا هم چيزه ديگه اي نخواستن. دست راستمم بالا بردم كه چيزايي كه نوشتم تو فرم حقيقته ، حالا اونايي كه مي گن بايد فقط حقيقت رو بگي و ... بفرمايند كه:
1-هر چي تو فرم نوشتم حقيقت بوده و اونا هم وقتي ديپلم بهشون دادم چيز ديگه اي نخواستن، پس ديگه كجاي اين كار غير حقيقت بوده؟ !
2- وقتي ديپلمت رو تحويل بدي و اونا ويزا رو كف دستت بزارن، كجا مي رن دنبال مقاله هات مي گردن؟ مگه هر كي مي ره اونجا مصاحبه، چك مي كنن كه آيا مقاله داره يا نه؟
3- واسه كار و اشتغال تو آمريكا كه ويزا ازتون نمي خوان! كه عنوان داخلش نوشته باشه كه ، تازه هيچ عنواني تو ويزا نمي نويسن ! شما رفتي آمريكا ادعا كن كه فلان مدرك و قابليت داري و عملاً اونجا اونا رو رو كن. چه مشكلي پيش مي ياد؟

به هر حال من نظرم رو گفتم كه قطعاً كارو هم واسه شما و هم واسه اونا راحت تر مي كنه و مي كرد . ضمن اينكه توجه داشته باشين اونا حد اقل ها رو از شما مي خوان. باز خود دانيد.
SmileWinkSmile
موفق باشيد
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad101 ، azin ، m.amjadi ، sam_hash
(2010-06-06 ساعت 14:56)fidell نوشته:  سلام دوستان من پستهای کلیرنسیهای 2008 و2009 رو همه مطالعه کردم اگه به اون صورت باشه خیلی علافیم پارسال موردی بوده که کیس نامبرش چهارپنج ماه بعد از مصاحبه تو سایت اعلام نکردن تا اواخر سپتامبر .بعد خودش پا شده چهار پنج بار رفته سفارت ابوظبی مث بازارننه غلام چک و چونه زده تا بالاخره آخرین روز 30 سپتامبر با اصرار ویزا گرفته . الان تمام اطلاعات ما اززمانیکه نطفه هامون بسته تا حال حاضر قریب به یکساله دراختیار این عموهاس ( kccوسفارت ) یعنی اینا با اینهمه دنگ و فنگ اف بی آی وسیا واین کوفت وزهرمارا نمی تونستند تحقیق کنن که همه چیزو بزارن برای دقیقه نود .چقد باید بریم تو این سایت وامونده ابو ظبی وهی not foundبزنه خدا به هممون صبر بده

صبور باش دوست من بذار نا امید نشیم
تشکر کنندگان: mary joon ، king_of_sky ، mina_s ، io7o ، farzad101 ، azin
یکی از بچه های سایت که بعد از 8 ماه کلیر شد
امیدوار باش
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
تشکر کنندگان: mary joon ، king_of_sky ، mina_s ، io7o ، Shahoo52 ، m.amjadi ، f.o
(2010-06-06 ساعت 18:38)nasr نوشته:  یکی از بچه های سایت که بعد از 8 ماه کلیر شد
امیدوار باش

ممنون که از ما یاد کردید، Big Grinامیدوار باشید، به نظر من همه کلیر خواهند شدBig Grin
راستی توجه کردید که آنکارا به افتخار کلیر شدن ما، شماره های لاتاری رو جدا کرد و گذاشت اول لیست
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: farzad101 ، azin ، mina_s ، Shahoo52 ، R.F ، m.amjadi ، Hamid55 ، mary joon ، king_of_sky ، honareirani ، sevda
میگم یه نیگاه به این جدول کلیرنسها که ali_n عزیز درست کرده بندازین
با این تحصیلاتی که بچه های مهاجرسرا دارن می تونیم یه دانشگاه تو آمریکا باز کنیم Wink
تازه خیلی ها هستن که هنوز آمارشون اینجا نیست و یه سری هم که حوصله ندارنو می خوان مدرکشون به سفارت دیپلم اعلام کنن چون حوصله دردسرشو ندارن Big Grin
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: mina_s ، Shahoo52 ، R.F ، m.amjadi ، azin ، mary joon ، javan134 ، sam_hash ، shr.jafari
(2010-06-06 ساعت 18:12)Shahoo52 نوشته:  
(2010-06-06 ساعت 14:56)fidell نوشته:  سلام دوستان من پستهای کلیرنسیهای 2008 و2009 رو همه مطالعه کردم اگه به اون صورت باشه خیلی علافیم پارسال موردی بوده که کیس نامبرش چهارپنج ماه بعد از مصاحبه تو سایت اعلام نکردن تا اواخر سپتامبر .بعد خودش پا شده چهار پنج بار رفته سفارت ابوظبی مث بازارننه غلام چک و چونه زده تا بالاخره آخرین روز 30 سپتامبر با اصرار ویزا گرفته . الان تمام اطلاعات ما اززمانیکه نطفه هامون بسته تا حال حاضر قریب به یکساله دراختیار این عموهاس ( kccوسفارت ) یعنی اینا با اینهمه دنگ و فنگ اف بی آی وسیا واین کوفت وزهرمارا نمی تونستند تحقیق کنن که همه چیزو بزارن برای دقیقه نود .چقد باید بریم تو این سایت وامونده ابو ظبی وهی not foundبزنه خدا به هممون صبر بده

من قصد ناامید کردن دوستان روندارم نمیگم هم که چه تعداد ویزا میگیرن یا نمیگیرن ولی ما هم باید واقع بین باشیم نباید الکی دلخوش کنیم همش یگیم میگیریم میگیریم باید خودمونو برای جواب منفی احتمالی هم آماده کنیم بالاخره اوضاع سیاسی جهانی هم درحال تغییرات کلی هست و در این مورد هم تاثیر خودوشو بجا میزاره
تشکر کنندگان:
(2010-06-06 ساعت 21:47)fidell نوشته:  
(2010-06-06 ساعت 18:12)Shahoo52 نوشته:  

من قصد ناامید کردن دوستان روندارم نمیگم هم که چه تعداد ویزا میگیرن یا نمیگیرن ولی ما هم باید واقع بین باشیم نباید الکی دلخوش کنیم همش یگیم میگیریم میگیریم باید خودمونو برای جواب منفی احتمالی هم آماده کنیم بالاخره اوضاع سیاسی جهانی هم درحال تغییرات کلی هست و در این مورد هم تاثیر خودوشو بجا میزاره

ببین بیا تا 30 سپتامبر امیدوار باشیم . واسه نا امیدی وقت زیاد داریم.Shy
تشکر کنندگان: Anahid ، Shahoo52 ، R.F ، Ashkan78 ، farzad24 ، To USA ، m.amjadi ، io7o ، azin ، mary joon ، javan134 ، king_of_sky ، adl ، honareirani ، hamed_gh ، farzad101
(2010-06-01 ساعت 15:48)io7o نوشته:  بچه ها ما بعد از 8 ماه کلیر شدیم، واقعاً باورمون نمیشه، هزار بار شمارمون رو چک کردم ... خود خودش بود....فقط می تونم بگم خدایا شکرت، به امید کلیر شدن همه ،

خواهشا فقط نخندین. بگین این کیه دیگه که تازه از خواب پاشدهWink. باور کنین دیروز از مسافرت برگشتم و اونجا خیلی فرصت نداشتم تاپیکارو بخونم.

تبریکات صمیمانه بنده رو هم بپذیرید.

انشاللا بقیه دوستان و البته خودم که تازه امروز میخوام جواب نامه 9 سوالی رو بفرستم.
راستی اینا رو هم واسه علی آقا که جدول رو مرتب میکنه مینویسم:
کیس نامبرم: 17000
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرم 9 سوالی: امروز 7 ژوئن
شغل: متأسفانه مرکز تحقیقاتی دولتی
مدرک: فوق لیسانس فیزیک
سربازی: نیروی زمینی ارتش
مسافرت خارجی : نداشتم

بازم تبریک و تشکر

یه سوال هم داشتم : توی برگه 9 سوالی نوشته که رزومه تون رو هم ضمیمه کنید. این غیر از جواب سوالاست و باید رزومه معمولی که واسه دانشگاهها یا جای دیگه میدیم باشه؟
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: ساشا ، m.amjadi ، R.F ، mina_s ، farzad101 ، io7o ، Shahoo52
سلام دوست عزیز . من همون رزومه خودم رو کمی تغییر دادم و فرستادم . فقط بهش رفرنس اضافه کردم . یعنی چند تا استاد و دکتر و ... که شما رو بشناسند و تاییدتون بکنند. مال من 3 صفحه جواب برگ 9 سوالی شد و 3 صفحه رزومه
تشکر کنندگان: Eskandari
من میگم ali-n زحمت بکشه و یه Tabدیگه به جدول اضافه کنه تحت عنوان پیش بینی آفیسر. درواقع مدت زمانی که موقع مصاحبه برای کلیرنس شما آفیسر تخمین میزنه. چون من از تجربه خودم موقع مصاحبه فکر می کنم که آفیسر همونجا تو کامپیوتر جلوش مواردی رو که درباره شما باید چک بشه انتخاب می کنه و با توجه به همون به شما میگه از کی تا کی منتظر جواب باشین. معمولا هم پیش بینی هاشون خیلی دور از واقعیت نبوده ظاهرا!
این الان یهو به ذهنم رسید. گفتم شاید یه رفرنس خوب بشه. اگه پیشنهاد چِرتی بود ببخشید!Big Grin
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، mina_s ، Anahid
(2010-06-07 ساعت 15:38)sam_hash نوشته:  من میگم ali-n زحمت بکشه و یه Tabدیگه به جدول اضافه کنه تحت عنوان پیش بینی آفیسر. درواقع مدت زمانی که موقع مصاحبه برای کلیرنس شما آفیسر تخمین میزنه. چون من از تجربه خودم موقع مصاحبه فکر می کنم که آفیسر همونجا تو کامپیوتر جلوش مواردی رو که درباره شما باید چک بشه انتخاب می کنه و با توجه به همون به شما میگه از کی تا کی منتظر جواب باشین. معمولا هم پیش بینی هاشون خیلی دور از واقعیت نبوده ظاهرا!
این الان یهو به ذهنم رسید. گفتم شاید یه رفرنس خوب بشه. اگه پیشنهاد چِرتی بود ببخشید!Big Grin
خدمت شما بگم که افیسر به من گفت 3-6 هفته البته الان 4 ماهه که می گذره و هنوز خبری از کلیر نیست . زمان مصاحبه افیسر داشت با من مصاحبه می کرد دائما داشت نوی کامپیوترش چیزی تایپ می کرد که منجر به استرس داشتم من شد و از استرس دست چپم رو بجای دست راست بالا بردم وقسم می خوردم .
ولی بعد از خانومم پرسیدم که زاویه دید بهتری نسبت به من داشت وصفحه منیتورش رو میدید گفت که داشت میل باکسش رو چک می کردم
جدول علی اقا که دسش درد نکنه همه چیز رو شفاف کرده و در 80 % موارد می شه حدس زد . که کلیرنس بچه ها چند روز ممکن طول بکشه
در ضمن با کلیر شدن io70 , krost بعد از 7- 8 ماه انتظار دیگه جای نگرانی برای دوستانی که چند خط بالا تر اظهار نامیدی کرده بودن نیست
امیدوار باشید ...........
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: اليزا ، drkamrani1 ، honareirani ، Eskandari ، m.amjadi ، sam_hash ، mina_s ، kianoush ، javan134 ، azin ، king_of_sky ، m.memari ، To USA
(2010-06-07 ساعت 16:02)adl نوشته:  
(2010-06-07 ساعت 15:38)sam_hash نوشته:  من میگم ali-n زحمت بکشه و یه Tabدیگه به جدول اضافه کنه تحت عنوان پیش بینی آفیسر. درواقع مدت زمانی که موقع مصاحبه برای کلیرنس شما آفیسر تخمین میزنه. چون من از تجربه خودم موقع مصاحبه فکر می کنم که آفیسر همونجا تو کامپیوتر جلوش مواردی رو که درباره شما باید چک بشه انتخاب می کنه و با توجه به همون به شما میگه از کی تا کی منتظر جواب باشین. معمولا هم پیش بینی هاشون خیلی دور از واقعیت نبوده ظاهرا!
خدمت شما بگم که افیسر به من گفت 3-6 هفته البته الان 4 ماهه که می گذره و هنوز خبری از کلیر نیست . زمان مصاحبه افیسر داشت با من مصاحبه می کرد دائما داشت نوی کامپیوترش چیزی تایپ می کرد که منجر به استرس داشتم من شد و از استرس دست چپم رو بجای دست راست بالا بردم وقسم می خوردم .
ولی بعد از خانومم پرسیدم که زاویه دید بهتری نسبت به من داشت وصفحه منیتورش رو میدید گفت که داشت میل باکسش رو چک می کردم
جدول علی اقا که دسش درد نکنه همه چیز رو شفاف کرده و در 80 % موارد می شه حدس زد . که کلیرنس بچه ها چند روز ممکن طول بکشه
در ضمن با کلیر شدن io70 , krost بعد از 7- 8 ماه انتظار دیگه جای نگرانی برای دوستانی که چند خط بالا تر اظهار نامیدی کرده بودن نیست
امیدوار باشید ...........

سلام adl جان. ببین روز مصاحبه آفیسر به ما گفت کار اداری شما یک تا دو ماه طول میکشه، تازه از زمان دریافت فرم 9 سوالی!!! که میشه 3 ژوئن .در صورتیکه همون روز به بقیه بچه ها می گفت 3 تا 6 هفته. فکر کنم اوضاع ما خیلی خراب بوده که این مدت زمان رو گفته! درسته؟ من فقط امیدوارم که کلیرنسم شروع شده باشهRolleyes
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، azin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان