2010-06-05 ساعت 21:34
سلام. من و همسرم هم وارد فاز کلیرنس شدیم.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس برندگان 2010
|
2010-06-05 ساعت 21:34
سلام. من و همسرم هم وارد فاز کلیرنس شدیم.
2010-06-06 ساعت 02:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-06 ساعت 02:10 توسط king_of_sky.)
آیو عزیز از صمیم قلب به تو و همسرت تبریک می گم، می دونم صبر خیلی زیادی به خرج دادی، کلیر شدن شما باعث امیدواری بچه های بالای جدول شد. دست راستتم بالای سر ما
راستی این کلیر شدن به خاطر انتظار طولانیش با بقیه فرق داره و منتظر شیرینی مخصوصتتون تو میتینگ آتی خواهیم بود ببخشید من دیر تبریک گفتم، شاید یه کم امیدم به کلیر شدنم کم شده بود، دیر به دیر به سایت سر می زدم ولی فکر کنم من هم باید بیشتر امیدوار باشم امیدوارم این خبر فوق العاده مسرت بخش رو به زودی برای همه بچه های منتظر خصوصا دوستای بالای جدول (s-sh1355 shahoo ali-n lottery adl) بشنوم
سلام دوستان من پستهای کلیرنسیهای 2008 و2009 رو همه مطالعه کردم اگه به اون صورت باشه خیلی علافیم پارسال موردی بوده که کیس نامبرش چهارپنج ماه بعد از مصاحبه تو سایت اعلام نکردن تا اواخر سپتامبر .بعد خودش پا شده چهار پنج بار رفته سفارت ابوظبی مث بازارننه غلام چک و چونه زده تا بالاخره آخرین روز 30 سپتامبر با اصرار ویزا گرفته . الان تمام اطلاعات ما اززمانیکه نطفه هامون بسته تا حال حاضر قریب به یکساله دراختیار این عموهاس ( kccوسفارت ) یعنی اینا با اینهمه دنگ و فنگ اف بی آی وسیا واین کوفت وزهرمارا نمی تونستند تحقیق کنن که همه چیزو بزارن برای دقیقه نود .چقد باید بریم تو این سایت وامونده ابو ظبی وهی not foundبزنه خدا به هممون صبر بده
تشکر کنندگان: indmehdi
(2010-06-04 ساعت 08:21)farzad101 نوشته:سلام(2010-06-03 ساعت 20:30)javan134 نوشته:(2010-06-03 ساعت 13:37)naeem نوشته: سلام به همگیاگه فقط دیپلم رو ارائه می دادین هیچ مشکلی پیش نمی یومد ، من خودم با این که لیسانس الکترونیک دارم فقط دیپلم رو تحویل دادم.پس بهتره اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن این مسئله رو در نظر داشته باشن. من تو فرم اولي و ثبت نام زده بودم ليسانس ، ليسانسم هم مال 13 سال پيش بود نه اينكه در زمان ثبت نام هنوز نگرفته بودمش ، روز مصاحبه هم مدرك ديپلم رو تحويل دادم و اونا هم چيزه ديگه اي نخواستن. دست راستمم بالا بردم كه چيزايي كه نوشتم تو فرم حقيقته ، حالا اونايي كه مي گن بايد فقط حقيقت رو بگي و ... بفرمايند كه: 1-هر چي تو فرم نوشتم حقيقت بوده و اونا هم وقتي ديپلم بهشون دادم چيز ديگه اي نخواستن، پس ديگه كجاي اين كار غير حقيقت بوده؟ ! 2- وقتي ديپلمت رو تحويل بدي و اونا ويزا رو كف دستت بزارن، كجا مي رن دنبال مقاله هات مي گردن؟ مگه هر كي مي ره اونجا مصاحبه، چك مي كنن كه آيا مقاله داره يا نه؟ 3- واسه كار و اشتغال تو آمريكا كه ويزا ازتون نمي خوان! كه عنوان داخلش نوشته باشه كه ، تازه هيچ عنواني تو ويزا نمي نويسن ! شما رفتي آمريكا ادعا كن كه فلان مدرك و قابليت داري و عملاً اونجا اونا رو رو كن. چه مشكلي پيش مي ياد؟ به هر حال من نظرم رو گفتم كه قطعاً كارو هم واسه شما و هم واسه اونا راحت تر مي كنه و مي كرد . ضمن اينكه توجه داشته باشين اونا حد اقل ها رو از شما مي خوان. باز خود دانيد. موفق باشيد
2010-06-06 ساعت 18:12
(2010-06-06 ساعت 14:56)fidell نوشته: سلام دوستان من پستهای کلیرنسیهای 2008 و2009 رو همه مطالعه کردم اگه به اون صورت باشه خیلی علافیم پارسال موردی بوده که کیس نامبرش چهارپنج ماه بعد از مصاحبه تو سایت اعلام نکردن تا اواخر سپتامبر .بعد خودش پا شده چهار پنج بار رفته سفارت ابوظبی مث بازارننه غلام چک و چونه زده تا بالاخره آخرین روز 30 سپتامبر با اصرار ویزا گرفته . الان تمام اطلاعات ما اززمانیکه نطفه هامون بسته تا حال حاضر قریب به یکساله دراختیار این عموهاس ( kccوسفارت ) یعنی اینا با اینهمه دنگ و فنگ اف بی آی وسیا واین کوفت وزهرمارا نمی تونستند تحقیق کنن که همه چیزو بزارن برای دقیقه نود .چقد باید بریم تو این سایت وامونده ابو ظبی وهی not foundبزنه خدا به هممون صبر بده صبور باش دوست من بذار نا امید نشیم
یکی از بچه های سایت که بعد از 8 ماه کلیر شد
امیدوار باش
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو (2010-06-06 ساعت 18:38)nasr نوشته: یکی از بچه های سایت که بعد از 8 ماه کلیر شد ممنون که از ما یاد کردید، امیدوار باشید، به نظر من همه کلیر خواهند شد راستی توجه کردید که آنکارا به افتخار کلیر شدن ما، شماره های لاتاری رو جدا کرد و گذاشت اول لیست
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22 کنسولگری:ANKARA تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun تاریخ کارنت شدن کیس: Oct تاریخ دریافت نامه دوم:28sep تاریخ مصاحبه:oct تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010 جمع تقریبی هزینه ها:
2010-06-06 ساعت 21:29
میگم یه نیگاه به این جدول کلیرنسها که ali_n عزیز درست کرده بندازین
با این تحصیلاتی که بچه های مهاجرسرا دارن می تونیم یه دانشگاه تو آمریکا باز کنیم تازه خیلی ها هستن که هنوز آمارشون اینجا نیست و یه سری هم که حوصله ندارنو می خوان مدرکشون به سفارت دیپلم اعلام کنن چون حوصله دردسرشو ندارن
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
2010-06-06 ساعت 21:47
(2010-06-06 ساعت 18:12)Shahoo52 نوشته:من قصد ناامید کردن دوستان روندارم نمیگم هم که چه تعداد ویزا میگیرن یا نمیگیرن ولی ما هم باید واقع بین باشیم نباید الکی دلخوش کنیم همش یگیم میگیریم میگیریم باید خودمونو برای جواب منفی احتمالی هم آماده کنیم بالاخره اوضاع سیاسی جهانی هم درحال تغییرات کلی هست و در این مورد هم تاثیر خودوشو بجا میزاره(2010-06-06 ساعت 14:56)fidell نوشته: سلام دوستان من پستهای کلیرنسیهای 2008 و2009 رو همه مطالعه کردم اگه به اون صورت باشه خیلی علافیم پارسال موردی بوده که کیس نامبرش چهارپنج ماه بعد از مصاحبه تو سایت اعلام نکردن تا اواخر سپتامبر .بعد خودش پا شده چهار پنج بار رفته سفارت ابوظبی مث بازارننه غلام چک و چونه زده تا بالاخره آخرین روز 30 سپتامبر با اصرار ویزا گرفته . الان تمام اطلاعات ما اززمانیکه نطفه هامون بسته تا حال حاضر قریب به یکساله دراختیار این عموهاس ( kccوسفارت ) یعنی اینا با اینهمه دنگ و فنگ اف بی آی وسیا واین کوفت وزهرمارا نمی تونستند تحقیق کنن که همه چیزو بزارن برای دقیقه نود .چقد باید بریم تو این سایت وامونده ابو ظبی وهی not foundبزنه خدا به هممون صبر بده (2010-06-06 ساعت 21:47)fidell نوشته:(2010-06-06 ساعت 18:12)Shahoo52 نوشته:من قصد ناامید کردن دوستان روندارم نمیگم هم که چه تعداد ویزا میگیرن یا نمیگیرن ولی ما هم باید واقع بین باشیم نباید الکی دلخوش کنیم همش یگیم میگیریم میگیریم باید خودمونو برای جواب منفی احتمالی هم آماده کنیم بالاخره اوضاع سیاسی جهانی هم درحال تغییرات کلی هست و در این مورد هم تاثیر خودوشو بجا میزاره(2010-06-06 ساعت 14:56)fidell نوشته: سلام دوستان من پستهای کلیرنسیهای 2008 و2009 رو همه مطالعه کردم اگه به اون صورت باشه خیلی علافیم پارسال موردی بوده که کیس نامبرش چهارپنج ماه بعد از مصاحبه تو سایت اعلام نکردن تا اواخر سپتامبر .بعد خودش پا شده چهار پنج بار رفته سفارت ابوظبی مث بازارننه غلام چک و چونه زده تا بالاخره آخرین روز 30 سپتامبر با اصرار ویزا گرفته . الان تمام اطلاعات ما اززمانیکه نطفه هامون بسته تا حال حاضر قریب به یکساله دراختیار این عموهاس ( kccوسفارت ) یعنی اینا با اینهمه دنگ و فنگ اف بی آی وسیا واین کوفت وزهرمارا نمی تونستند تحقیق کنن که همه چیزو بزارن برای دقیقه نود .چقد باید بریم تو این سایت وامونده ابو ظبی وهی not foundبزنه خدا به هممون صبر بده ببین بیا تا 30 سپتامبر امیدوار باشیم . واسه نا امیدی وقت زیاد داریم. (2010-06-01 ساعت 15:48)io7o نوشته: بچه ها ما بعد از 8 ماه کلیر شدیم، واقعاً باورمون نمیشه، هزار بار شمارمون رو چک کردم ... خود خودش بود....فقط می تونم بگم خدایا شکرت، به امید کلیر شدن همه ، خواهشا فقط نخندین. بگین این کیه دیگه که تازه از خواب پاشده. باور کنین دیروز از مسافرت برگشتم و اونجا خیلی فرصت نداشتم تاپیکارو بخونم. تبریکات صمیمانه بنده رو هم بپذیرید. انشاللا بقیه دوستان و البته خودم که تازه امروز میخوام جواب نامه 9 سوالی رو بفرستم. راستی اینا رو هم واسه علی آقا که جدول رو مرتب میکنه مینویسم: کیس نامبرم: 17000 کنسولگری: آنکارا تاریخ ارسال فرم 9 سوالی: امروز 7 ژوئن شغل: متأسفانه مرکز تحقیقاتی دولتی مدرک: فوق لیسانس فیزیک سربازی: نیروی زمینی ارتش مسافرت خارجی : نداشتم بازم تبریک و تشکر یه سوال هم داشتم : توی برگه 9 سوالی نوشته که رزومه تون رو هم ضمیمه کنید. این غیر از جواب سوالاست و باید رزومه معمولی که واسه دانشگاهها یا جای دیگه میدیم باشه؟
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA مصاحبه: اول June کلیر: 27 سپتامبر ورود به امریکا: 19 نوامبر2010
2010-06-07 ساعت 11:33
سلام دوست عزیز . من همون رزومه خودم رو کمی تغییر دادم و فرستادم . فقط بهش رفرنس اضافه کردم . یعنی چند تا استاد و دکتر و ... که شما رو بشناسند و تاییدتون بکنند. مال من 3 صفحه جواب برگ 9 سوالی شد و 3 صفحه رزومه
تشکر کنندگان: Eskandari
2010-06-07 ساعت 15:38
من میگم ali-n زحمت بکشه و یه Tabدیگه به جدول اضافه کنه تحت عنوان پیش بینی آفیسر. درواقع مدت زمانی که موقع مصاحبه برای کلیرنس شما آفیسر تخمین میزنه. چون من از تجربه خودم موقع مصاحبه فکر می کنم که آفیسر همونجا تو کامپیوتر جلوش مواردی رو که درباره شما باید چک بشه انتخاب می کنه و با توجه به همون به شما میگه از کی تا کی منتظر جواب باشین. معمولا هم پیش بینی هاشون خیلی دور از واقعیت نبوده ظاهرا!
این الان یهو به ذهنم رسید. گفتم شاید یه رفرنس خوب بشه. اگه پیشنهاد چِرتی بود ببخشید!
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx دریافت نامه قبولی: جولای 2009 کنسولگری: ابوظبی ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009 کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010 دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010 مصاحبه: 20 می 2010 دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
2010-06-07 ساعت 16:02
(2010-06-07 ساعت 15:38)sam_hash نوشته: من میگم ali-n زحمت بکشه و یه Tabدیگه به جدول اضافه کنه تحت عنوان پیش بینی آفیسر. درواقع مدت زمانی که موقع مصاحبه برای کلیرنس شما آفیسر تخمین میزنه. چون من از تجربه خودم موقع مصاحبه فکر می کنم که آفیسر همونجا تو کامپیوتر جلوش مواردی رو که درباره شما باید چک بشه انتخاب می کنه و با توجه به همون به شما میگه از کی تا کی منتظر جواب باشین. معمولا هم پیش بینی هاشون خیلی دور از واقعیت نبوده ظاهرا!خدمت شما بگم که افیسر به من گفت 3-6 هفته البته الان 4 ماهه که می گذره و هنوز خبری از کلیر نیست . زمان مصاحبه افیسر داشت با من مصاحبه می کرد دائما داشت نوی کامپیوترش چیزی تایپ می کرد که منجر به استرس داشتم من شد و از استرس دست چپم رو بجای دست راست بالا بردم وقسم می خوردم . ولی بعد از خانومم پرسیدم که زاویه دید بهتری نسبت به من داشت وصفحه منیتورش رو میدید گفت که داشت میل باکسش رو چک می کردم جدول علی اقا که دسش درد نکنه همه چیز رو شفاف کرده و در 80 % موارد می شه حدس زد . که کلیرنس بچه ها چند روز ممکن طول بکشه در ضمن با کلیر شدن io70 , krost بعد از 7- 8 ماه انتظار دیگه جای نگرانی برای دوستانی که چند خط بالا تر اظهار نامیدی کرده بودن نیست امیدوار باشید ...........
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009 کنسولگری:ankara تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009 تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010 تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010 تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر تشکر کنندگان: اليزا ، drkamrani1 ، honareirani ، Eskandari ، m.amjadi ، sam_hash ، mina_s ، kianoush ، javan134 ، azin ، king_of_sky ، m.memari ، To USA
2010-06-07 ساعت 18:12
(2010-06-07 ساعت 16:02)adl نوشته:(2010-06-07 ساعت 15:38)sam_hash نوشته: من میگم ali-n زحمت بکشه و یه Tabدیگه به جدول اضافه کنه تحت عنوان پیش بینی آفیسر. درواقع مدت زمانی که موقع مصاحبه برای کلیرنس شما آفیسر تخمین میزنه. چون من از تجربه خودم موقع مصاحبه فکر می کنم که آفیسر همونجا تو کامپیوتر جلوش مواردی رو که درباره شما باید چک بشه انتخاب می کنه و با توجه به همون به شما میگه از کی تا کی منتظر جواب باشین. معمولا هم پیش بینی هاشون خیلی دور از واقعیت نبوده ظاهرا!خدمت شما بگم که افیسر به من گفت 3-6 هفته البته الان 4 ماهه که می گذره و هنوز خبری از کلیر نیست . زمان مصاحبه افیسر داشت با من مصاحبه می کرد دائما داشت نوی کامپیوترش چیزی تایپ می کرد که منجر به استرس داشتم من شد و از استرس دست چپم رو بجای دست راست بالا بردم وقسم می خوردم . سلام adl جان. ببین روز مصاحبه آفیسر به ما گفت کار اداری شما یک تا دو ماه طول میکشه، تازه از زمان دریافت فرم 9 سوالی!!! که میشه 3 ژوئن .در صورتیکه همون روز به بقیه بچه ها می گفت 3 تا 6 هفته. فکر کنم اوضاع ما خیلی خراب بوده که این مدت زمان رو گفته! درسته؟ من فقط امیدوارم که کلیرنسم شروع شده باشه |