کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-06-07 ساعت 18:12)mina_s نوشته:  
(2010-06-07 ساعت 16:02)adl نوشته:  
(2010-06-07 ساعت 15:38)sam_hash نوشته:  من میگم ali-n زحمت بکشه و یه Tabدیگه به جدول اضافه کنه تحت عنوان پیش بینی آفیسر. درواقع مدت زمانی که موقع مصاحبه برای کلیرنس شما آفیسر تخمین میزنه. چون من از تجربه خودم موقع مصاحبه فکر می کنم که آفیسر همونجا تو کامپیوتر جلوش مواردی رو که درباره شما باید چک بشه انتخاب می کنه و با توجه به همون به شما میگه از کی تا کی منتظر جواب باشین. معمولا هم پیش بینی هاشون خیلی دور از واقعیت نبوده ظاهرا!
این الان یهو به ذهنم رسید. گفتم شاید یه رفرنس خوب بشه. اگه پیشنهاد چِرتی بود ببخشید!Big Grin
خدمت شما بگم که افیسر به من گفت 3-6 هفته البته الان 4 ماهه که می گذره و هنوز خبری از کلیر نیست . زمان مصاحبه افیسر داشت با من مصاحبه می کرد دائما داشت نوی کامپیوترش چیزی تایپ می کرد که منجر به استرس داشتم من شد و از استرس دست چپم رو بجای دست راست بالا بردم وقسم می خوردم .
ولی بعد از خانومم پرسیدم که زاویه دید بهتری نسبت به من داشت وصفحه منیتورش رو میدید گفت که داشت میل باکسش رو چک می کردم
جدول علی اقا که دسش درد نکنه همه چیز رو شفاف کرده و در 80 % موارد می شه حدس زد . که کلیرنس بچه ها چند روز ممکن طول بکشه
در ضمن با کلیر شدن io70 , krost بعد از 7- 8 ماه انتظار دیگه جای نگرانی برای دوستانی که چند خط بالا تر اظهار نامیدی کرده بودن نیست
امیدوار باشید ...........

سلام adl جان. ببین روز مصاحبه آفیسر به ما گفت کار اداری شما یک تا دو ماه طول میکشه، تازه از زمان دریافت فرم 9 سوالی!!! که میشه 3 ژوئن .در صورتیکه همون روز به بقیه بچه ها می گفت 3 تا 6 هفته. فکر کنم اوضاع ما خیلی خراب بوده که این مدت زمان رو گفته! درسته؟ من فقط امیدوارم که کلیرنسم شروع شده باشهRolleyes

با سلام . این عبارت
3-6 هفته
6-8 هفته
1- 2 ماه
از عبارات متداولی هست که افیسر های مختلف در دو سفارت انکارا و دبی بکار می بردند . نمیشه دلیل محکمی برای زمان کلیر نیست .اما به کمک جدول کلیرنس بین 4 تا 8 هفته ذمان روتینی هست .
به ارزوی کلیر شدن مابقی دوستان و کارنت شدن همه بچه ها
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، mina_s ، R.F ، Eskandari ، sam_hash ، azin ، alii ، Anahid ، m.memari
من با سفارت مکاتبه کردم در مورد وضعیت کلیرنس خودم و این جواب امروز رسیده !!
We are pleased to inform you that the embassy is in position to process this case. Applicant may come in on any Sunday at 1:30pm اما تا الان که دارم توی سایت کیس نامبرم رو وارد می کنم اینو می گه : Your Case Number not found, please click on link below to go back and try again
حالا یکی به من بگه این یعنی چی ؟؟؟؟؟
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان: mina_s ، sam_hash
(2010-06-08 ساعت 12:19)arshiya نوشته:  اهم اهم اهم ! صدا میاددددد!!!!
من با سفارت مکاتبه کردم در مورد وضعیت کلیرنس خودم و این جواب امروز رسیده !!
We are pleased to inform you that the embassy is in position to process this case. Applicant may come in on any Sunday at 1:30pm اما تا لان که دارم توی سایت کیس نامبرم رو وارد می کنم اینو می گه : Your Case Number not found, please click on link below to go back and try again
حالا یکی به من بگه این یعنی چی ؟؟؟؟؟
جالبه من زماني كه شمارمو وارد كردم و پيغام گرفتم كه كلير شدم بعدش اي ميل زدم بهشون و ازشون خواستم كه تاييد مجدد كنن جواب دادن :
Thank you for your email. Please note that admin processing is now complete and your case number will be posted on the web site in a couple of days.

Thank you

و گفت كه شمارتونو چند روز آينده اعلام ميكنيم در صورتيكه شمارم توي سايت بودش Wink
من هم سر در نميارم از كار اينا
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: mina_s ، sam_hash
فرزاد جان حالا تکلیف من چیه ؟؟؟
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان:
(2010-06-07 ساعت 18:12)mina_s نوشته:  من فقط امیدوارم که کلیرنسم شروع شده باشهRolleyes

اميدوارم قبل از اينکه مطمئن بشي کليرنست شروع شده، تموم بشه! Wink

(2010-06-07 ساعت 18:12)arshiya نوشته:  فرزاد جان حالا تکلیف من چیه ؟؟؟

arshiya جان، توام واسه تکليف، دوبار از روي "تصميم کبري" بنويس. Big Grin نگران نباش، ايشالا زودتر کلير ميشي.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: sam_hash ، farzad24 ، R.F ، Shahoo52 ، mina_s ، Eskandari ، arshiya
(2010-06-08 ساعت 12:45)arshiya نوشته:  فرزاد جان حالا تکلیف من چیه ؟؟؟

ولی من فکر می کنم که ایمیلشون هم این معنی رو میده که هنوز نیومده، و باید منتظر باشید....چون وقتی که تموم بشه کلمه complete رو حتماً میگن
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، mina_s ، arshiya
(2010-06-08 ساعت 14:38)io7o نوشته:  

ولی من فکر می کنم که ایمیلشون هم این معنی رو میده که هنوز نیومده، و باید منتظر باشید....چون وقتی که تموم بشه کلمه complete رو حتماً میگن

من فكر كنم كلير شدي ولي يه كم صبر كن و هم سايتو چك كن و هم دوباره بعد از چند روز اي ميل بزن من الان سه هفته است كه كلير شدم هنوز نتونستم برم !!

ضمنا شمارتو چطوري وارد مي كني كه not found مي گيري ؟

براي اينكه ببيني من قبل از كلير چه پيغامي مي گرفتم همون شماره نمونه كه بالاي محل وارد كردن نوشته رو كپي كن توي كادرش و دكمه رو بزن مي بيني كه مي نويسه كه در حال بررسي است . من قبل از كلير اين پيغامو مي گرفتم و بعدش پيغام كلير رو گرفتم
تشکر کنندگان: sam_hash ، mina_s

منم فكر ميكنم شما هنوز كلير نشدي به نظر من هم تا كاملا مطمئن نشدي نرو چون شايد رفتنت بي فايده باشه
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: arshiya
آپدیت شد ما که نبودیم ولی امیدواریم
تشکر کنندگان: R.F ، maryamjay ، sam_hash ، kianoush ، io7o ، m.memari ، mina_s ، king_of_sky ، Eskandari ، azin
همگی سلام
دوستان توی سایت سفارت (ابوظبی) چطور باید وضعیت کلیر شدن رو چک کرد؟
کِیس نامبر جدید من همون شماره قبلیه فقط 01 به انتهاش اضافه شده، آیا مال بقیه هم همینطوره؟
همین شماره رو باید وارد کنم تو سایت؟ بخاطر اینکه با نمونه ای که اونجا گذاشته فرق داره اون 3 تا حروف داره (ABD) بعد 10 تا عدد، من شمارمو وارد میکنم not found میزنه...
آفیسر به من گفت 2 تا 3 هفته دیگه چک کن میشه رو این زمان حسابی کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
تشکر کنندگان:
(2010-06-08 ساعت 20:56)mohamad.n نوشته:  همگی سلام
دوستان توی سایت سفارت (ابوظبی) چطور باید وضعیت کلیر شدن رو چک کرد؟
کِیس نامبر جدید من همون شماره قبلیه فقط 01 به انتهاش اضافه شده، آیا مال بقیه هم همینطوره؟
همین شماره رو باید وارد کنم تو سایت؟ بخاطر اینکه با نمونه ای که اونجا گذاشته فرق داره اون 3 تا حروف داره (ABD) بعد 10 تا عدد، من شمارمو وارد میکنم not found میزنه...
آفیسر به من گفت 2 تا 3 هفته دیگه چک کن میشه رو این زمان حسابی کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...

سلام
من 37 روز طول کشید تا کلیر شدم

شماره کیستو اینجوری وارد کن بدون اون 01که اضافه شده

مثلا اگه کیس نامبرت اینه :2010AS00013789

اینجوری واردکن :2010AS13789

ضمنا لطفا سفرنامه تونم بنویسید که بقیه از تجربه شمااستفاده کنن
تشکر کنندگان: majid_229997 ، sam_hash ، m.amjadi ، indmehdi ، mina_s ، mohamad.n
بعد از سالها یکی از هم دانشگاهی هامو دیدم . ایشون می گفت که برادرش سال 2006 برنده شده . فوق لیسانس برق داشت و سربازیش توی سپاه بوده و کلیرنسش 6ماههی طول کشیده . در ضمن همسرشون هم فوق الکترونیک بودن و مقالات زیادی داشتن و فرم 8 سوال بهشون داده بودن . تافل هم داشتن .
بقیه تجربشون که در حال حاضر در تگزاس هستن . راجب کارشون که هر دو در شرکت GE جنرال الکتریک کار می کنن ساعتی 15 و 18 دلار در ضمن در طول سال هم 3 ماههی از شرکت بایستی بیرون بیان تا مشمول بیمه شدن از طرف شرکت نشن ( شرکت بیمه نمی کندشون )
البته ای جا جاش نیست راجب کار صحبت کنم ولی قابل توجه همه بچه ها اختلاف یک فرد تحصیل کرده با س-عت یسانس داشتن تافل در یک شرکت بزرگ با یکنفر که یک کار پارت تایم مثلا دلیوری پیتزا و یا فروشندگی که ساعتی 10 -12 دلار می گیرن در ماه فقط 800-1000 دلار اختلاف دارن .
تمام صحبت نقل قول است .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: اليزا ، farzad24 ، m.memari ، mina_s ، Shahoo52 ، king_of_sky
سلام . یک سوال قدیمی؟! خیلی از بچه هایی که این ماه های اخیر میروند مصاحبه و فوق لیسانس و سربازی در سپاه و ... هستند ، آیا کلیرنس برای اینها کمتر طول می کشه و یا همون 6-7 ماه طول میکشه؟!!
تشکر کنندگان:
(2010-06-09 ساعت 14:11)mina_s نوشته:  سلام . یک سوال قدیمی؟! خیلی از بچه هایی که این ماه های اخیر میروند مصاحبه و فوق لیسانس و سربازی در سپاه و ... هستند ، آیا کلیرنس برای اینها کمتر طول می کشه و یا همون 6-7 ماه طول میکشه؟!!

کمتر طول میکشه! همه ویزا میگیرنSmile
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: mina_s
(2010-06-09 ساعت 14:25)sam_hash نوشته:  
(2010-06-09 ساعت 14:11)mina_s نوشته:  سلام . یک سوال قدیمی؟! خیلی از بچه هایی که این ماه های اخیر میروند مصاحبه و فوق لیسانس و سربازی در سپاه و ... هستند ، آیا کلیرنس برای اینها کمتر طول می کشه و یا همون 6-7 ماه طول میکشه؟!!

کمتر طول میکشه! همه ویزا میگیرنSmile

خدا کنه اونها هم مثل شما اینقدر مهربون باشند و به همه ویزا بدندSmile . اصلا مگه می تونن ندن!
به امید کلیر شدن همه یییییییی بچه های پشت کلیرنس
تشکر کنندگان: majid_229997 ، m.amjadi ، sam_hash ، Anahid ، adl ، m.memari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان