کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-06-22 ساعت 14:00)sam_hash نوشته:  
(2010-06-22 ساعت 09:51)adl نوشته:  دوستان عزیز من از مارچ تا حالا هر بار که اپدیت میشه سایت انکارا رو قسمت اسیا توی کامپیوترم سیو می کنم و تا الان حدودا 130 نفر کلیرنسشون اومده . این خیلی برام جالبه که با گذشت دو / سوم افرادی که مصاحبه رفتن فقط این تعداد باشه فکر کنم اگه همه مصاحبه برن حدودا بشه 250 نفر و در نهایت اگر لیست ابو ظبی وسایر هم اضافه بشه خیلی بشه 500 نفر .
حال اگر اشتباه نکرده باشم شنیدم که 2770 نفر از ایران برنده شدن ( اگر اشتباه میگم بگید ) فقط 20% ویزا گرفتن و 2000 نفر یا اصلا نمی دونن که برنده شدن یا عوامل دیگری داشته که در نهایت به این شکل شده .

ما فقط یه 150-100 نفری هستیم که عضو مهاجرسراییم و از وضعیت هم خبر داریم. 2500نفر ایرانی دیگه هستن که ما هیچی ازشون نمی دونیم. از این 2770نفر تعداد قابل ملاحظه ای بدون کلیرنس ویزا می گیرن که شامل یه عده از برنده های اصلی و اکثر غریب به اتفاق همراهان( همسر و بچه ها) میشه. کنسولگری های دیگه و افرادی که به قول شما اصلا خبر ندارن برنده شدن و یا به هر دلیلی پیگیری نمی کنن رو هم اضافه کنید.
در کل فکر می کنم وضع خیلی هم بد نباشه. در واقع وضع خیلی هم خوبه. تو جامعه آماری خودمون که علی آقا زحمتشو می کشن نگاه کنیم اکثر کسایی که 40-30 روز از مصاحبه شون گذشته کلیر شدن.

من به شخصه منتظر یه تکون اساسی در وضعیت کلیرنس هر دو سفارت هستم.Smile

PS: اگه من تو این هفته کلیر شدم شیرینی جمعه با من!Big Grin
لیست انکارا شامل تمام افرادی هست که توی این سایت عضو هستند واونهایی که نیستن . من کسانی رو که بدون کلیرنس ویزا گرفتن هم تعداد ناچیزی حساب کردم .جمعا تا حالا از انکارا 130 نفر کلیر شدن با توجه به کارنت شدن کیس نامبر هایی تا حدود 20000 و نسبت ان تا 30000 همون 2/3 هست حال اگر هر کس به طور متوسط با یک همراه در نظر بگیریم فکر نمیکنم تا 1000 نفر هم برسن .در هر صورت برای همه ارزوی موفقیت می کنم
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، mina_s ، Jav3 ، sam_hash ، azin
(2010-06-22 ساعت 14:29)adl نوشته:  
(2010-06-22 ساعت 14:00)sam_hash نوشته:  
(2010-06-22 ساعت 09:51)adl نوشته:  دوستان عزیز من از مارچ تا حالا هر بار که اپدیت میشه سایت انکارا رو قسمت اسیا توی کامپیوترم سیو می کنم و تا الان حدودا 130 نفر کلیرنسشون اومده . این خیلی برام جالبه که با گذشت دو / سوم افرادی که مصاحبه رفتن فقط این تعداد باشه فکر کنم اگه همه مصاحبه برن حدودا بشه 250 نفر و در نهایت اگر لیست ابو ظبی وسایر هم اضافه بشه خیلی بشه 500 نفر .
حال اگر اشتباه نکرده باشم شنیدم که 2770 نفر از ایران برنده شدن ( اگر اشتباه میگم بگید ) فقط 20% ویزا گرفتن و 2000 نفر یا اصلا نمی دونن که برنده شدن یا عوامل دیگری داشته که در نهایت به این شکل شده .

ما فقط یه 150-100 نفری هستیم که عضو مهاجرسراییم و از وضعیت هم خبر داریم. 2500نفر ایرانی دیگه هستن که ما هیچی ازشون نمی دونیم. از این 2770نفر تعداد قابل ملاحظه ای بدون کلیرنس ویزا می گیرن که شامل یه عده از برنده های اصلی و اکثر غریب به اتفاق همراهان( همسر و بچه ها) میشه. کنسولگری های دیگه و افرادی که به قول شما اصلا خبر ندارن برنده شدن و یا به هر دلیلی پیگیری نمی کنن رو هم اضافه کنید.
در کل فکر می کنم وضع خیلی هم بد نباشه. در واقع وضع خیلی هم خوبه. تو جامعه آماری خودمون که علی آقا زحمتشو می کشن نگاه کنیم اکثر کسایی که 40-30 روز از مصاحبه شون گذشته کلیر شدن.

من به شخصه منتظر یه تکون اساسی در وضعیت کلیرنس هر دو سفارت هستم.Smile

PS: اگه من تو این هفته کلیر شدم شیرینی جمعه با من!Big Grin
لیست انکارا شامل تمام افرادی هست که توی این سایت عضو هستند واونهایی که نیستن . من کسانی رو که بدون کلیرنس ویزا گرفتن هم تعداد ناچیزی حساب کردم .جمعا تا حالا از انکارا 130 نفر کلیر شدن با توجه به کارنت شدن کیس نامبر هایی تا حدود 20000 و نسبت ان تا 30000 همون 2/3 هست حال اگر هر کس به طور متوسط با یک همراه در نظر بگیریم فکر نمیکنم تا 1000 نفر هم برسن .در هر صورت برای همه ارزوی موفقیت می کنم

با اين نتايج ادم نا اميد ميشه.مخصوصا که هنوز مصاحبه ام نرفتيمSad
تشکر کنندگان:
شاه جدید(new king} عزیز ناامید نباش وفقط به امریکا فکر کن
تشکر کنندگان: mina_s ، Jav3 ، new king
نقل قول:
(2010-06-22 ساعت 14:41)Shahoo52 نوشته:  شاه جدید(new king} عزیز ناامید نباش وفقط به امریکا فکر کن

خیالت راحت باشه مصاحبه میری و تو بدترین حالت تا 45 روز هم کلیرنست میاد البته اگر مورد مشابه ای مثل ما نداشته باشی ( جدول ali-n عزیز )

راستی ما هم نبودیم
وفقط 3-4 نفر کلیرنس شدن اگر اشتباه نکنم
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز اگه کیس ما رو به خاطر داشته باشید (در سفرنامه ابوظبی ) به ما گفتن که بهتره اسپانسر پیدا کنیم و ما بهشون گفتیم نمی تونیم این کار رو بکنیم ! و فقط می تونیم موجودی بانکی مون رو افزایش بدیم ( حدود 70 میلیون موجودی بانکی + دوتا سند خونه برده بودیم )گفتن پس گردش مالی 6 ماهه رو زمانی که کلیرنستون انجام شد و شماره تون اعلام شد بیارید ! من با راهنمایی بچه های سایت یه ایمیل آماده کردم و حدود دوهفته پیش فرستادم و جویای وضعیت پرونده ام شدم ! در جواب اومد که شما هر یکشنبه ساعت یک و نیم می تونید برای بررسی پرونده تون بیاید !!! در صورتی که وقتی کیس نامبرم رو توی سایت ابوظبی می زدم nofound میزد چه با 01 چه بدون اون ! روز یکشنبه همین هفته به سفارت مراجعه کردیم و فقط مدارک مالی و پاسپورتها رو از ما تحویل گرفتن و گفتن روز پنج شنبه ساعت 2 بیاید البته منشی گفت که سرکنسول پرونده شما رو بررسی میکنه و 5 شنبه ساعت 2 بیاید برای نتیجه !
این گزارش ما تا این لحظه و دعا با شما تا روز پنج شنبه ....!
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان: R.F ، maryamjay ، mina_s ، homeless ، Jav3 ، sam_hash ، farzad101 ، اليزا ، Eskandari ، Shahoo52 ، Ashkan78 ، azin ، hamed_gh ، free_free
(2010-06-22 ساعت 00:21)sam_hash نوشته:  
(2010-06-22 ساعت 00:07)farzad101 نوشته:  ساسان جان یه ای میل پی گیری بزن اینا کارشون زیاد منظم نیست
البته پیشنهاده ها

سلام
همین برنامه رو دارم ولی میخوام اول هفته دیگه بزنم که مثل شما یه 38-37 روزی شده باشه لااقل.
دیگه کم کم استرس داره برمیگردهBig Grin
شما به سلامتی پاسپورت ها رو دادین؟

ما پاسپورتارو دادیم پنجشنبه می ریم بگیریم ولی یه جورایی نامنظم و گیج می زنن خانم farnaz.f هم دیدم بدون کلیر گرفت امروز ای میل بزن هفته دیگه هم بزن
اگه من کاری می تونم بکنم بگو
(2010-06-22 ساعت 14:46)arshiya نوشته:  دوستان عزیز اگه کیس ما رو به خاطر داشته باشید (در سفرنامه ابوظبی ) به ما گفتن که بهتره اسپانسر پیدا کنیم و ما بهشون گفتیم نمی تونیم این کار رو بکنیم ! و فقط می تونیم موجودی بانکی مون رو افزایش بدیم ( حدود 70 میلیون موجودی بانکی + دوتا سند خونه برده بودیم )گفتن پس گردش مالی 6 ماهه رو زمانی که کلیرنستون انجام شد و شماره تون اعلام شد بیارید ! من با راهنمایی بچه های سایت یه ایمیل آماده کردم و حدود دوهفته پیش فرستادم و جویای وضعیت پرونده ام شدم ! در جواب اومد که شما هر یکشنبه ساعت یک و نیم می تونید برای بررسی پرونده تون بیاید !!! در صورتی که وقتی کیس نامبرم رو توی سایت ابوظبی می زدم nofound میزد چه با 01 چه بدون اون ! روز یکشنبه همین هفته به سفارت مراجعه کردیم و فقط مدارک مالی و پاسپورتها رو از ما تحویل گرفتن و گفتن روز پنج شنبه ساعت 2 بیاید البته منشی گفت که سرکنسول پرونده شما رو بررسی میکنه و 5 شنبه ساعت 2 بیاید برای نتیجه !
این گزارش ما تا این لحظه و دعا با شما تا روز پنج شنبه ....!

من هم دوبی هستم ایشالا پنجشنبه می بینمتون
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: Eskandari ، sam_hash
سلام دوستان.
لطف میکنید من رو در مورد فرم 9 سوالی یک کم راهنمایی کنید...این موارد برام مبهمه:
1-سوال شماره 4 که در مورد statement of purpose هست رو به چه صورت باید جواب بدیم؟آیا باید از علایق گذشتمون شروع کنیم و به هدفهای آیندمون اشاره کنیم؟
2- سوال شماره 8 که در مورد اسپانسر هست آیا باید نام اسپانسرمون رو که I-134 برامون پر کرده رو دوباره بنویسیم؟ اسپانسر من تعهدی در باره ی funding نداده و من با هزینه ی شخصی خودم اونجا مستقر خواهم شد.
ممنونم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
بچه ها این سایت سفارت (آنکارا) چقدر عجیب غریبه، تصادفا یک شماره کیس رو دیدم که تاریخ مصاحبش 7/7 /2010 هست
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

و نکته ی جالب اینجاست که همین شماره کیس کلیر شده و تا 1 سپتامبر باید بره سفارت.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
پس adl جان من فکر میکنم با استفاده از عددهای سایت نمیشه آمار درستی گرفت. شاید این یک طرفند امنیتیشون باشه که کسی نتونه آمارشونو در بیاره . پس جای امیدواری هست

شماره کیس اینه:2010AS16846
تشکر کنندگان: azin ، adl
نمونه ای ازنامه ارسالی به سفارت جهت پیگیری کی داره لطفا بذارید تا ایمیل بزنیم ببینیم چه جواب میدن
تشکر کنندگان:
(2010-06-22 ساعت 16:17)farzad101 نوشته:  [quote='sam_hash' pid='58294' dateline='1277149880']
[quote='farzad101' pid='58288' dateline='1277149068']
ساسان جان یه ای میل پی گیری بزن اینا کارشون زیاد منظم نیست
البته پیشنهاده ها

آخه روم نمی شه هر هفته ایمیل بزنم!Big Grin
می ترسم جوابمو هی copy/paste کنن!Sad

قربان شما همینکه انقدر روحیه میدین به اندازه کافی منو شرمنده کردین.
انشالا بقیه کارها هم عالی پیش بره.
خوش بگذرهSmile
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، hamed_gh
هر وقت کسی چیزی اینجا مینویسه با شوق میام ببینم چه کسی کلیر شده !

الان 43 روز میگذره و من همچنان امیدوارم.هر روز بیشتر از دیروز...
با ارزوی کلیر همه دوستان.هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، seravin ، azin ، hamed_gh ، sam_hash ، Shahoo52 ، free_free
(2010-06-22 ساعت 17:04)pouya.pouya نوشته:  سلام دوستان.
لطف میکنید من رو در مورد فرم 9 سوالی یک کم راهنمایی کنید...این موارد برام مبهمه:
1-سوال شماره 4 که در مورد statement of purpose هست رو به چه صورت باید جواب بدیم؟آیا باید از علایق گذشتمون شروع کنیم و به هدفهای آیندمون اشاره کنیم؟
2- سوال شماره 8 که در مورد اسپانسر هست آیا باید نام اسپانسرمون رو که I-134 برامون پر کرده رو دوباره بنویسیم؟ اسپانسر من تعهدی در باره ی funding نداده و من با هزینه ی شخصی خودم اونجا مستقر خواهم شد.
ممنونم
سلام، تبریک میگم! در مورد سئوال 4 که فرمودین، بهتره یک پاراگراف کلی در مورد اینکه می خواین اونجا ادامه تحصیل بدین و بعد در فیلدهای مورد علاقه تون فعالیت کنید، بنویسید! تا اونجایی که یادمه، شما هم می خواستین ادامه تحصیل بدین و این رو تو فرمهای سری اول هم نوشته بودین! درسته؟!!!
در مورد سئوال 8، بلی باید همون رو بنویسین، البته اگه به غیر از اون افراد دیگه ایی هم می تونن ساپورتتون کنن، باز هم اسم اونها رو بنویسین! راستش سئوالتون واضح نیست؟ مگه استادتتون اسپانسر شماست که گفتین قول Fund نداده بهتون؟!!! من اسپانسرم، استاد دانشگاه بود، البته فامیلمونه، ولی رشته اش با من مرتبط نیست، فقط ذکر کرده بود که من کمکش می کنم تا برای PhD جای خوبی پیدا کنه! من مدارک اسپانسری اون رو گذاشتم+ یک پرینت از حساب بانکی! بازم اگه سئوالی بود در خدمتم! موفق باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، pouya.pouya
به قول رزا "يوهووووووووووووو"

كليرينس مامان و باباي ما هم اومد . بعد از 40 روز از تاريخ مصاحبه Wink
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان: Soofia ، azin ، mina_s ، Ashkan78 ، hamed_gh ، sam_hash ، Eskandari ، Shahoo52 ، adl ، king_of_sky ، Jav3 ، R.F
(2010-06-22 ساعت 19:15)gilat نوشته:  نمونه ای ازنامه ارسالی به سفارت جهت پیگیری کی داره لطفا بذارید تا ایمیل بزنیم ببینیم چه جواب میدن
بابا یکی جواب بده به ما
تشکر کنندگان:
(2010-06-22 ساعت 22:16)gilat نوشته:  
(2010-06-22 ساعت 19:15)gilat نوشته:  نمونه ای ازنامه ارسالی به سفارت جهت پیگیری کی داره لطفا بذارید تا ایمیل بزنیم ببینیم چه جواب میدن
بابا یکی جواب بده به ما

این رو از همین سایت پیدا کردم . شما اگر فقط 10 دقیقه وقت بذارین خیلی بیشتر پیدا میکنید
Dear Sir/Madam,

After Greeting.

My interview was on 24-jun-09 and my administrative processing started from mentioned day. I check the embassy website every day, but my case number has not been announced yet. As you better know 2009 DV will be closed by the end of September 2009. Please inform me about the last status of my case number.

Thank in advance for your kind attention
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Eskandari ، maryamjay ، gilat ، azin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان