کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
تبريك مي گم به سلامتي و شادي
(2010-06-23 ساعت 12:31)indmehdi نوشته:  تقويــــم تــــــاريخ 2

امروز «دوم تيرماه 1389» اينجانب به سايت http://www.abudhabiniv.net/ivoresponse.aspx وارد شده و شماره کيس خود را در قسمت مربوطه وارد نمودم. اين پيغام آمد:

Wednesday, June 23, 2010

Submit Passport(s) to Embassy

We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

و اينگونه شد که اينجانب در همان روزي که نامه خود را دريافت نمودم، کلير شدم. (با يکسال اختلاف زماني)
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin (به اضافه اون آيکون خوشگلا که هي ميرقصن!)

اميدوارم همه دوستاني که منتظرن، زودتر کلير بشن. ببخشيد که من زدم توي صف. آخه من يه نوني (ببخشيد، يه ويزايي) بودم.

هــــــــــــــــــــــــــــــــــورااااااااااااااااااا
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: Jav3 ، free_free ، indmehdi ، azin ، pouya.pouya ، گاتا ، naka_sach
(2010-06-23 ساعت 13:56)sam_hash نوشته:  

امروز «دوم تيرماه 1389» اينجانب به سايت http://www.abudhabiniv.net/ivoresponse.aspx وارد شده و شماره کيس خود را در قسمت مربوطه وارد نمودم. اين پيغام آمد:

Wednesday, June 23, 2010

We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

و اينگونه شد که اينجانب در همان روزي که نامه خود را دريافت نمودم، کلير شدم. (با يکسال اختلاف زماني)
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin (به اضافه اون آيکون خوشگلا که هي ميرقصن!)

اميدوارم همه دوستاني که منتظرن، زودتر کلير بشن. ببخشيد که من زدم توي صف. آخه من يه نوني (ببخشيد، يه ويزايي) بودم.

هر ابوظبی ای که کلیر میشه ملائک در بالای مهاجرسرا به پرواز در میان!Big Grin

تبریک فراوان

PS: مثل اینکه واقعا ابوظبی یه تکونی خورده ها!
ساسان جان
فکر کردی من اینجا چیکار میکنم
سفیرو احضار کردم گفتم اگه همه رو زود کلیر نکنی دفعه دیگه همه میریم آنکارا مشتریاتو از دست میدی ها ؟

اونوقت کسی نیست بیاد گرما بخوره و به هتلای دوبی پول بده ها Big Grin
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: Jav3 ، Shahoo52 ، sam_hash ، indmehdi ، azin ، R.F ، sami123

Wednesday, June 23, 2010

بهتون خیلی خیلی تبریک می گم و امیدوارم که همه چی در ادامه زندگیتون با خوبی و خوشی همراه باشه و در اونجا به سلامتی زندگی کنین. خدا کنه یه روزی انتظارها تموم بشه و همگی به ویزاهامون برسیم Wink فقط دعا برای ما ها هم بکنین.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان: indmehdi ، fairwall ، Jav3
بچه ها من می خوام تو سایت سفارت وضعیتمونو چک کنم. ولی
می خواد که میگه 16 کارکتره Confirmation Number. من باید چطوری شماره وارد کنم؟ منظورش از Confirmation Number
همون هست ؟Case Number
تشکر کنندگان:
من وقتی کیس نامبر رو وارد میکنم این پیامو نشون میده:
Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number which is 16 characters long (example: 20101O0DZWY3DOV9).
تشکر کنندگان:
(2010-06-23 ساعت 18:31)Anahid نوشته:  من وقتی کیس نامبر رو وارد میکنم این پیامو نشون میده:
Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number which is 16 characters long (example: 20101O0DZWY3DOV9).

شما 2010 هستید یا 2011؟

confirmation number اون شماره ایه که بعد از ثبت نام اینترنتی لاتاری بهتون میده که بعدا ( 1 جولای به بعد) میشه برنده شدن یا نشدن رو باهاش تو سایت چک کرد!
کیس نامبر هم که خوب کیس نامبره دیگه! اگه ابوظبی مصاحبه داشتین و کلیرنس خوردین تو سایت سفارت کیس نامبر بالای برگه آبی که سفارت داده رو وارد می کنین تا بهتون بگه کلیر شدین یا نه.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Anahid
علی جان کجاییی؟ بیا که جدولت خیلی تغییراااات کرده :-)
تشکر کنندگان: azin ، pouya.pouya ، ali-n

Wednesday, June 23, 2010

سلام، از صمیم قلب تبریک میگم! هر نفری که کلیر میشه، امیدواری ما منتظرین هم بیشتر میشه، انگاری که خودمون کلیر شده باشیم، کلی خوشحال میشیم! برای ما هم دعا کنید زودتر از صف منتظرین بیاییم بیرون!Tongue
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: mina_s ، Anahid ، indmehdi ، Jav3
(2010-06-23 ساعت 10:04)Soofia نوشته:  باور کنید که وقتی داشتم میخوندم فلبم داشت از جا کنده میشد اخه فکر کردم کلیر شدید!!
میشه اینقدر سر به سر ما نذارید.
بابا یه دفعه ای سکته میکنیما....

احساس میکنم هر وفت شما کلیر بشید منم کلیر میشم.

راستی چقدر احساسم درست بود اقای indmehdi.دقیقا توی یک روز کلیر شدیم.!!!
عجباااااا
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
تشکر کنندگان: mina_s ، farzad101 ، majid53105 ، indmehdi ، Jav3
منم به دوستاي تازه كلير شده تبريك مي گم و منتظر خبراي خوب از آنكارا هم هستم
من فقط عاشق اينم ........عمري از خدا بگيرم ....... كل جدولمونو س ب ز ببينم Big Grin
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: mina_s ، maryamjay ، R.F ، homeless ، Soofia ، farzad101 ، Shahoo52 ، azin ، Anahid ، king_of_sky ، indmehdi ، Jav3
indmehdi عزیز واقعا بعدِ اون پادشاهی مصر و فرانسه و ... که گفتید, باید از این به بعد شمارم واسه تایید خوش شانسی امروز, مثال بزنیم!Wink
تبرییییییییییییییییییییییک فراااااااااااااااااااااااااوان Smile
همینجا اعلام کنم که تمام جریمه های قبلیتون(در مورد گردهمایی) بخشوده شده!!Wink Big Grin

Soofia عزیز به شما هم تبریک میگم. موفق باشید Smile

sam_hash: ساسان جان شما نامه ی اولت کی رسید؟! اگه همین نزدیکاس که بگو همه دسته جمعی واسه اون روز انرژی بفرستیم بلکه ابوظبی باز حماسه بیافریند!Big Grin Wink

به امید خبر کلیر شدن همه ی دوستان Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Soofia ، mina_s ، sam_hash ، mary joon ، indmehdi ، Jav3
(2010-06-23 ساعت 22:28)R.F نوشته:  indmehdi عزیز واقعا بعدِ اون پادشاهی مصر و فرانسه و ... که گفتید, باید از این به بعد شمارم واسه تایید خوش شانسی امروز, مثال بزنیم!Wink
تبرییییییییییییییییییییییک فراااااااااااااااااااااااااوان Smile
همینجا اعلام کنم که تمام جریمه های قبلیتون(در مورد گردهمایی) بخشوده شده!!Wink Big Grin

Soofia عزیز به شما هم تبریک میگم. موفق باشید Smile

sam_hash: ساسان جان شما نامه ی اولت کی رسید؟! اگه همین نزدیکاس که بگو همه دسته جمعی واسه اون روز انرژی بفرستیم بلکه ابوظبی باز حماسه بیافریند!Big Grin Wink

به امید خبر کلیر شدن همه ی دوستان Smile

رزایی من نامه اولم آخر مرداد اومد . احتمالا همون موقع کلیر بشمWink
تشکر کنندگان: R.F ، mary joon
(2010-06-23 ساعت 14:37)Soofia نوشته:  خوش خبر باشی ای نسیم شمال
که به ما میرسد زمان وصال

امروز 2 تیر ماه 23 jun بعد از 44 روز انتظار خبر خوش کلیر رو از سایت ابوظبی دریافت کردم.

We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance.

صمیمانه از همه ی بچه های مهاجر سرا ممنونم که حس امیدواری رو در من زنده نگه داشتند.
و واقعا از صمیم قلبم ارزو می کنم که همه منتظران کلیر زودتر با خبر خوش کلیرشون ما رو خوشحال کنند.

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک میگم. میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنید!
تا قبل از این وقتی کیس نامبرتون رو وارد میکردین پیغام not found میداد؟
آیا شماره ای که وارد کردین توی سایت همون کیس نامبر قبلی به اضافه 01 در آخرش بود؟
(2010-06-23 ساعت 14:47)mahmood_eng نوشته:  تبريك مي گم به سلامتي و شادي

Wednesday, June 23, 2010

تبریک میگم. ممکنه از شما هم خواهش کنم به این سوال های من پاسخ بدید!
تا قبل از این، وقتی کیس نامبرتون رو وارد میکردین پیغام not found میداد؟
آیا شماره ای که وارد کردین توی سایت همون کیس نامبر قبلی به اضافه 01 در آخرش بود؟
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، indmehdi ، Jav3
سلام به همه دوستان خوب مهاجر سرا و با تبریک به همه کسانی که کلیر شدن.
من که نزدیک 135 روز از مصاحبمون می گذره و هنوز کلیر نشدیم. بیشتر از چهار بار براشون ایمیل زدم و هر دفعه میگن در حال بررسیه کیس شما. دیگه خسته شدم و تنها دلخوشیم اینه که بعد از دیدن صفحه لعنتی آبی رنگ سایت ابو ظبی یه سرس بیام مهاجر سرا و ببینم اینجا چه خبره؟ کسی کلیر شده یا نه... تمام موقعیتهای شغلی همسرم و زندگیمون رو هواست بخاطر این لاتاری... اگه کلیر نشیم نمی دونم واقعا حکمت این لاتاری برنده شدن چی بوده؟ بدترین چیز انتظاره... نمی دونم کیس ما چه پیچیدگی داره که اینقدر طولانی شده؟ نکنه کلیر نشیم؟ خسته شدیم دیگه... دعا کنین اگه قراره کلیر بشیم اینقدر اذیتمون نکنن دیگه... چهار ماه نیمه که انتظار کشیدیم... بسه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: sam_hash ، mary joon ، Ashkan78 ، ali-n ، Anahid ، free_free ، hamed_gh ، fairwall ، indmehdi
(2010-06-24 ساعت 01:04)naka_sach نوشته:  سلام به همه دوستان خوب مهاجر سرا و با تبریک به همه کسانی که کلیر شدن.
من که نزدیک 135 روز از مصاحبمون می گذره و هنوز کلیر نشدیم. بیشتر از چهار بار براشون ایمیل زدم و هر دفعه میگن در حال بررسیه کیس شما. دیگه خسته شدم و تنها دلخوشیم اینه که بعد از دیدن صفحه لعنتی آبی رنگ سایت ابو ظبی یه سرس بیام مهاجر سرا و ببینم اینجا چه خبره؟ کسی کلیر شده یا نه... تمام موقعیتهای شغلی همسرم و زندگیمون رو هواست بخاطر این لاتاری... اگه کلیر نشیم نمی دونم واقعا حکمت این لاتاری برنده شدن چی بوده؟ بدترین چیز انتظاره... نمی دونم کیس ما چه پیچیدگی داره که اینقدر طولانی شده؟ نکنه کلیر نشیم؟ خسته شدیم دیگه... دعا کنین اگه قراره کلیر بشیم اینقدر اذیتمون نکنن دیگه... چهار ماه نیمه که انتظار کشیدیم... بسه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من که الان تازه 33-32 روزه منتظرم کلی داره بهم فشار میاد. قطعا برای شما خیلی سخت تره. ولی خوب تجربه نشون داده که کسی بخاطر طولانی شدن کلیرنس بدون ویزا نمونده. شما هم بیشتر به این فکر کنید که نهایت نهایتش در بدترین بدترین حالت 3ماه دیگه ویزاتون رو گرفتید!

ناامید نشین. ما جوجه های کلیرنس دلمون به شماها خوشه!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Shahoo52 ، azin ، Ashkan78 ، mary joon ، R.F ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان