کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-06-24 ساعت 01:21)sam_hash نوشته:  
(2010-06-24 ساعت 01:04)naka_sach نوشته:  سلام به همه دوستان خوب مهاجر سرا و با تبریک به همه کسانی که کلیر شدن.
من که نزدیک 135 روز از مصاحبمون می گذره و هنوز کلیر نشدیم. بیشتر از چهار بار براشون ایمیل زدم و هر دفعه میگن در حال بررسیه کیس شما. دیگه خسته شدم و تنها دلخوشیم اینه که بعد از دیدن صفحه لعنتی آبی رنگ سایت ابو ظبی یه سرس بیام مهاجر سرا و ببینم اینجا چه خبره؟ کسی کلیر شده یا نه... تمام موقعیتهای شغلی همسرم و زندگیمون رو هواست بخاطر این لاتاری... اگه کلیر نشیم نمی دونم واقعا حکمت این لاتاری برنده شدن چی بوده؟ بدترین چیز انتظاره... نمی دونم کیس ما چه پیچیدگی داره که اینقدر طولانی شده؟ نکنه کلیر نشیم؟ خسته شدیم دیگه... دعا کنین اگه قراره کلیر بشیم اینقدر اذیتمون نکنن دیگه... چهار ماه نیمه که انتظار کشیدیم... بسه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من که الان تازه 33-32 روزه منتظرم کلی داره بهم فشار میاد. قطعا برای شما خیلی سخت تره. ولی خوب تجربه نشون داده که کسی بخاطر طولانی شدن کلیرنس بدون ویزا نمونده. شما هم بیشتر به این فکر کنید که نهایت نهایتش در بدترین بدترین حالت 3ماه دیگه ویزاتون رو گرفتید!

ناامید نشین. ما جوجه های کلیرنس دلمون به شماها خوشه!

sam-hash عزیز درست میگن! منم الان درست 6 هفته اس که در صف انتظارم، واقعاً شما رو درک می کنم، یه جورایی بین آسمون و زمین معلقیم! در برابر همه موقعیتهایی که برامون پیش میاد، گنگیم! نمی دونیم چی کار باید بکنیم؟!!! اما فقط امیداوری به لطف خداست که میتونه آروممون کنه! ان شاء الله که به زودی خبر خوش به هممون میرسه، مخصوصاً به شماها که خیلی وقته منتظرین! وقتی ioi7 عزیز، کلیر شد، یه قوت قلبی برای ماهاست که بالاخره دیر یا زود حواب می گیریم ان شاء الله! نهایتش دیگه 30 سپتامبره دیگه... !!!
به قول دوستی: بیاین مثل کوالاها به درخت امید بچسبیم، هر چقدر هم که نازک و شکننده باشه!Tongue
توکل به خدا!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، sam_hash ، Ashkan78 ، mary joon ، mina_s ، naka_sach ، R.F ، Anahid ، Jav3
(2010-06-24 ساعت 01:04)naka_sach نوشته:  سلام به همه دوستان خوب مهاجر سرا و با تبریک به همه کسانی که کلیر شدن.
من که نزدیک 135 روز از مصاحبمون می گذره و هنوز کلیر نشدیم. بیشتر از چهار بار براشون ایمیل زدم و هر دفعه میگن در حال بررسیه کیس شما. دیگه خسته شدم و تنها دلخوشیم اینه که بعد از دیدن صفحه لعنتی آبی رنگ سایت ابو ظبی یه سرس بیام مهاجر سرا و ببینم اینجا چه خبره؟ کسی کلیر شده یا نه... تمام موقعیتهای شغلی همسرم و زندگیمون رو هواست بخاطر این لاتاری... اگه کلیر نشیم نمی دونم واقعا حکمت این لاتاری برنده شدن چی بوده؟ بدترین چیز انتظاره... نمی دونم کیس ما چه پیچیدگی داره که اینقدر طولانی شده؟ نکنه کلیر نشیم؟ خسته شدیم دیگه... دعا کنین اگه قراره کلیر بشیم اینقدر اذیتمون نکنن دیگه... چهار ماه نیمه که انتظار کشیدیم... بسه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من به این اعتقاد دارم که خدا برای انسان های خوبش بد نمی خواد.
ممکنه یه اتفاق اولش براتون مشکل یا ناپسند بیاد.ولی در آینده ببینید اگر بجز اون میشد براتون مطلوب نبود.حالا شاید این طولانی شدن کلیر هم حکمتی داره...مثلا بتونید توو این فرصت زبان بخونید...کار خوب تو آمریکا سرچ کنید...چند تا کلاس فنی برید...
براتون آرزو میکنم موفق باشید و زورد تر ویزاتون رو بگیرید
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، mina_s ، javan134 ، Anahid ، azin ، naka_sach ، aadine ، free_free ، Jav3
سلام.کلیرنس بنده و همسرم اومد. روز ۲۵ فوریه مصاحبم بود. می‌خواستیم از تمام اعضا و مدیران که با مساعی خود به ما کمک کردند صمیمانه سپاسگزاری کنیم. حتما بدون کمک اونها و راهنمایی هاشون نمیتونستیم با دلگرمی‌ پیش بریم.
دوباره از همه ممنون هستیم و تشکر می‌کنیم.
لاتاری
تشکر کنندگان: R.F ، mina_s ، WIKIMAN ، زهره ، sam_hash ، maryamjay ، Shahoo52 ، Anahid ، payman R ، free_free ، io7o ، ali-n ، گاتا ، azin ، naka_sach ، Diverkia ، king_of_sky ، hamed_gh ، pouya.pouya ، indmehdi ، Eskandari ، Jav3 ، m.memari
مرسی از راهنماییتون Sam_hash عزیز. مثه اینکه این سفارت باسفارت ابوظبی و آنکارا فرق میکنه و نمیشه از تو سایت چک کرد. احتمالاً باید منتظر ایمیل یا نامه باشیم.
تشکر کنندگان:
(2010-06-24 ساعت 15:18)amir reza نوشته:  
(2009-11-09 ساعت 13:40)Hamid55 نوشته:  دوست عزیز،

منظورتون از اینکه میگین «ولی نهایتا کمبود مدارک تنها بهانه است و اصل قضیه FBI CHECK است.» چیه؟ یعنی اگه اصل مدارک را همراه داشتین بهانه نداشتن FBI CHECK بزنن؟ من فکر نمیکنم اونا برای اینکار دنبال بهانه باشن...اگه احساس کنن این کار لازمه(یعنی شما شامل اون مواردی باشین که بهشون چک میخوره) خیلی راحت انجامش میدن....

حا لا شما باید چکار کنید؟یکبار دیگه با اصل مدارک برین سفارت؟

ممنون!

(2009-11-09 ساعت 13:08)پوری نوشته:  در پاسخ دوستان عزیزم که سوال کردند
از من رزومه کاری نخواستند.
هیچ نوع برگ سفید به من داده نشد.فق برگ آبی که مخصوص کمبود مدارک است رو دادند.
توصیه به دوستان تمامی مدارکی را که ترجمه کرده اند را حتما حتما با اصل فارسی مدرک ببرند.
از من اصل شناسنامه اصل کارت ملی اصل مدرک تحصیلی و اصل سند ازدواج را خواستند که متاسفانه من همراه نبرده بودم
ولی نهایتا کمبود مدارک تنها بهانه است و اصل قضیه FBI CHECK است.
توصیه می کنم پس از مصاحبه به هیچ وجه نپرسید که من به FBI CHECK خورده ام چون برخورد چندان خوبی نخواهید دید.

سعدی تو کیستی که در این حلقه کمند چندان فتاده اند که ما صید لاغریم

با درود
راستی دو مطلب مهم یادم رفت
یکی اینکه اگر اسپانسر از آمریکا دارید فرم W2 حتما باید اصل باشه
دوم اینکه حتما اسپانسر باید CITIZEN باشه و کپی فرم CITIZENCHIP همراه باشه

صبر و تحمل کنید حتما موفق می شوید

با درود
سلام دوست من
من از برنده های 2011 هستم
یک سوال؟
ایا مطمعا هستید که باید اسپانسر حتما سیتیزن باشد
اخه من با دربه دری یک اسپانسر پیدا کردم که هم مالیات داده و تکس پرداخت کرده ولی سیتیزن نیست
به نظر شما قبول نیست؟؟؟؟؟؟
از ما بقی دوستانمون هم که در این باره تجربه دارند تقاضا دارم راهنماییم کنند.

طبق شنیده هام تو این سایت اسپانسر permanent resident هم میتونه باشه و حتما لازم نیست که سیتیزن باشه.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F
(2010-06-24 ساعت 01:21)sam_hash نوشته:  

من که الان تازه 33-32 روزه منتظرم کلی داره بهم فشار میاد. قطعا برای شما خیلی سخت تره. ولی خوب تجربه نشون داده که کسی بخاطر طولانی شدن کلیرنس بدون ویزا نمونده. شما هم بیشتر به این فکر کنید که نهایت نهایتش در بدترین بدترین حالت 3ماه دیگه ویزاتون رو گرفتید!

ناامید نشین. ما جوجه های کلیرنس دلمون به شماها خوشه!

اینقدر این حرفای نا مید کننده رو نگین ما بچه های 2011 مثل بید به خودمون می لرزیم
Wink
از طرف تک سلولی های کلیرنسBig GrinBig Grin
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، sam_hash ، new king
(2010-06-24 ساعت 11:57)pouya.pouya نوشته:  

من به این اعتقاد دارم که خدا برای انسان های خوبش بد نمی خواد.
ممکنه یه اتفاق اولش براتون مشکل یا ناپسند بیاد.ولی در آینده ببینید اگر بجز اون میشد براتون مطلوب نبود.حالا شاید این طولانی شدن کلیر هم حکمتی داره...مثلا بتونید توو این فرصت زبان بخونید...کار خوب تو آمریکا سرچ کنید...چند تا کلاس فنی برید...
براتون آرزو میکنم موفق باشید و زورد تر ویزاتون رو بگیرید

مرسی دوست خوب. من هم به حکمت خدا اعتقاد دارم ولی کار ما از زبان خوندن و این چیزا گذشته... وضعیت ما خیلی پیچیده است!!! چند تا فرصت شغلی خوب توی شرکت فعلی همسرم(شعبه اش تو امریکا) تا حالا بوده که بخاطر نیومدن کلیرنس نتونست اپلای بکنه و با این وضعیت مجبوریم بریم دنبال پاسپورت سفید و این دردسرها ... توی شغل جدیدش نمی تونه زیر چهار سال کشور محل کارشو عوض کنه... خلاصه نمی دونم میشه رفت و آمدها به امریکا رو تا 4 سال کش داد یا نه؟خلاصه داستان ما رشته اش سر دراز دارد....
تشکر کنندگان:
(2010-06-24 ساعت 16:05)sam_hash نوشته:  
(2010-06-24 ساعت 15:18)amir reza نوشته:  
(2009-11-09 ساعت 13:40)Hamid55 نوشته:  دوست عزیز،

منظورتون از اینکه میگین «ولی نهایتا کمبود مدارک تنها بهانه است و اصل قضیه FBI CHECK است.» چیه؟ یعنی اگه اصل مدارک را همراه داشتین بهانه نداشتن FBI CHECK بزنن؟ من فکر نمیکنم اونا برای اینکار دنبال بهانه باشن...اگه احساس کنن این کار لازمه(یعنی شما شامل اون مواردی باشین که بهشون چک میخوره) خیلی راحت انجامش میدن....

حا لا شما باید چکار کنید؟یکبار دیگه با اصل مدارک برین سفارت؟

ممنون!

(2009-11-09 ساعت 13:08)پوری نوشته:  در پاسخ دوستان عزیزم که سوال کردند
از من رزومه کاری نخواستند.
هیچ نوع برگ سفید به من داده نشد.فق برگ آبی که مخصوص کمبود مدارک است رو دادند.
توصیه به دوستان تمامی مدارکی را که ترجمه کرده اند را حتما حتما با اصل فارسی مدرک ببرند.
از من اصل شناسنامه اصل کارت ملی اصل مدرک تحصیلی و اصل سند ازدواج را خواستند که متاسفانه من همراه نبرده بودم
ولی نهایتا کمبود مدارک تنها بهانه است و اصل قضیه FBI CHECK است.
توصیه می کنم پس از مصاحبه به هیچ وجه نپرسید که من به FBI CHECK خورده ام چون برخورد چندان خوبی نخواهید دید.

سعدی تو کیستی که در این حلقه کمند چندان فتاده اند که ما صید لاغریم

با درود
راستی دو مطلب مهم یادم رفت
یکی اینکه اگر اسپانسر از آمریکا دارید فرم W2 حتما باید اصل باشه
دوم اینکه حتما اسپانسر باید CITIZEN باشه و کپی فرم CITIZENCHIP همراه باشه

صبر و تحمل کنید حتما موفق می شوید

با درود
سلام دوست من
من از برنده های 2011 هستم
یک سوال؟
ایا مطمعا هستید که باید اسپانسر حتما سیتیزن باشد
اخه من با دربه دری یک اسپانسر پیدا کردم که هم مالیات داده و تکس پرداخت کرده ولی سیتیزن نیست
به نظر شما قبول نیست؟؟؟؟؟؟
از ما بقی دوستانمون هم که در این باره تجربه دارند تقاضا دارم راهنماییم کنند.

طبق شنیده هام تو این سایت اسپانسر permanent resident هم میتونه باشه و حتما لازم نیست که سیتیزن باشه.

من هم تا اونجایی که می دونم فرقی نمی کنه که گرین کارت داشته باشه یا سیتیزن باشه.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز !
سلام ، ما کلیرنسمون نیومد ( توی سایت ) ولی روز پنجشنبه ویزا گرفتیم !!!
لازم می دونم ازهمه بچه های خوب مهاجرسرا که با همدلی و دلسوزی راهگشا و یاورمان بودند صمیمانه قدردانی کنم ! که اگر رهنمودهای ارزنده شما نبود مطمئنا مشکلات زیادی پیش رویمان بود ! ما بار اول بود که لاتاری شرکت کرده بودیم و اطلاعات خیلی کمی داشتیم ! فقط به پشتوانه مهاجرسرا تونستیم ویزا بگیریم !
از صمیم قلب آرزو می کنم که همه بچه های مهاجرسرا ویزا بگیرن و در راه جدیدی که پیش روی زندگیشان گشوده می شود با موفقیتی روز افزون گام بردارند !!!
باز هم سپاس و سپاس و سپاس !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان: maryamjay ، seravin ، mina_s ، ali-n ، sam_hash ، azin ، گاتا ، indmehdi ، Eskandari ، Jav3 ، king_of_sky
آنکارا آپدیت شد:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
کسییییی نبووووود؟ خیلی شماره اضافه شده هااا
تشکر کنندگان: seravin
(2010-06-25 ساعت 11:35)arshiya نوشته:  دوستان عزیز !
لازم می دونم ازهمه بچه های خوب مهاجرسرا که با همدلی و دلسوزی راهگشا و یاورمان بودند صمیمانه قدردانی کنم ! که اگر رهنمودهای ارزنده شما نبود مطمئنا مشکلات زیادی پیش رویمان بود ! ما بار اول بود که لاتاری شرکت کرده بودیم و اطلاعات خیلی کمی داشتیم ! فقط به پشتوانه مهاجرسرا تونستیم ویزا بگیریم !
از صمیم قلب آرزو می کنم که همه بچه های مهاجرسرا ویزا بگیرن و در راه جدیدی که پیش روی زندگیشان گشوده می شود با موفقیتی روز افزون گام بردارند !!!

\با عرض تبریک . یه سئوال داشتم . اگه کلیرتون توی سایت نیومد از کجا متوجه شدید که کلیر شدید و رفتید ویزاتونا گرفتید؟ با ایمیل؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، new king ، mina_s ، Kaveh792004 ، naka_sach ، free_free
سوال خوبيه!
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
چطوری متوجه شدین کلیرنستون اومده؟ ایمیل زدین علی آقا؟ توی جدول تعداد روزهای انتظار رو نوشته بودین 71+77 یعنی چی؟ چرا دو قسمت کردین؟ میشه توضیح بدین؟ممنون و باز هم تبریک....
تشکر کنندگان: azin
(2010-06-25 ساعت 13:51)ali-n نوشته:  
(2010-06-25 ساعت 11:35)arshiya نوشته:  دوستان عزیز !

\با عرض تبریک . یه سئوال داشتم . اگه کلیرتون توی سایت نیومد از کجا متوجه شدید که کلیر شدید و رفتید ویزاتونا گرفتید؟ با ایمیل؟
علی جان ! من توی پستهای قبلی توضیح دادم ، من ایمیل زدم وضعیت پرونده ام رو جویا بشم ، اونا گفتن هر یکشنبه می تونی برای بررسی پرونده ات بیای (البته روز مصاحبه گفتن وقتی شماره ات توی سایت ابوظبی بود گردش مالی شش ماه رو هم با خودم ببرم ) اما هر چی کیس نامبرم رو می زدم بی فایده بود ! منم ایمیل زدم اونا گفتن هر یکشنبه می تونی بیای ! منم مدارکم رو یکشنبه دادم پنجشنبه هم ویزا گرفتم !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان: Jav3
(2010-06-26 ساعت 01:28)naka_sach نوشته:  چطوری متوجه شدین کلیرنستون اومده؟ ایمیل زدین علی آقا؟ توی جدول تعداد روزهای انتظار رو نوشته بودین 71+77 یعنی چی؟ چرا دو قسمت کردین؟ میشه توضیح بدین؟ممنون و باز هم تبریک....

سلام
من یک بار که ایمیل زدم گفتند ویزای من آماده هست و بعد از 3 روز هم توی سایت زدند (بعد از 77 روز) . ولی وقتی برای گرفتن ویزا رفتم گفتند مشکلی پیش اومده و باید شما باز هم منتظر بمونید . یعنی من یک بار بعد از 77 روز کلیر شدم ولی ویزا ندادند و دوباره رفتم توی صف کلیر. این هم از کارهای عجیب و غریب ابوظبی هست دیگه
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان