موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-10 ساعت 15:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-10 ساعت 17:31 توسط sam_hash.)
n,دوستان ساده نباشید با ایمیل زدن پشت سر هم موضوعی که حل نمبشه هیچ ممکن کار هم خرابتر کنید سفارت امریکا که نونوایی شاطر عباس تو ایران نیست که نوبتتون نباشه داد و بیداد راه بندازید یا چاخان کنید که نوبتم رسیده وشاطر هم بخاطر ااینکه از شرتون راحت بشه نونو بهتون بده پس معقول باشید دارن کاراتونو انجام میدن این ایمیلا ی الکی زدن هم مشکلیو حل نمیکه اگه یه ماه یا دو ماه هم یه بار ایمیل میزنید فکر نکنید به خونه خاله تون ایمیل میزنید متونو مودبانه و اداری بنویسید سعی کنید شان ایران وایرانی و نیارید پایین. الان خیلی نظرها نسبت به مردم ایران بهتر شده و کسی هم بیخودی رد نمیکنن. دوستانی هم که صابر نیستن وعجله دارن خودشونو به یه کاری مثلا کشک سابی یا مکیدن سماق مشغول کنن تا سفارت هم کاراشو انجام بده
[/quote]
گیلات جان
نمیدونم شما بنده رو چی فرض کردین ولی بهرحال از راهنماییهای متعددتون ممنونم. درضمن اگه بحث صبوری رو می کنید من 12 ماه و 4 روز هست که فرغ التحصیلیم رو بخاطر لاتاری و اینکه مشکل خروج از کشور دارم عقب انداختم و روزی 10-9 ساعت درس می خونم.اگه وقت آزاد زیاد دارید خودتون مشغول شید به این کارهایی که توصیه کردید و لطفا برای وقت مردم برنامه ریزی نکنید
SARA56: به وقت ایران 4-3؟ من 12-11 صبح زنگ زدم همش بوق آزاد میزد یکبار هم رفت رو پیامگیر
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سام عزیز گیلات خان انگار تو سنای امریکا هستن ومیدونن چقدر سرشون شلوغه البته بعد از دوره های کشک سابی وسماق مکیدن خدایی سرش خیلی شلوغه آفرین گیلات با این راهنماییهای دلگرم کننده!!!!
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
جناب گیلات خان بهتره بدونی اسم من شاهو اسم کوهی بلند است در کردستان و ربطی به پادشاهی شاه عثمانی نداره شما بهتره به جای خوشمزگی وتحقیق ذر مورد قوانین مهاجرتی آمریکا بری کتاب جغرافی چهارم دبستان ایران خودمونو بخونی در ضمن معنی این گیلات رو واسه ما بیسوادا بگو
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-10 ساعت 19:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-10 ساعت 19:40 توسط free_free.)
بابا اینا همینجوریشم اعصاب مصاب ندارن(زیر چرخ دنده های کلیر گیر کردن) تو هم وقت گیر آوردی واسشون هی قصه حسین کرد شبستری میگی.
بچه ها شما که صبر کردید این یکی دو ماه دیگه رو هم صبر کنید (یه گله آدم پشت سر شما هستن که میخوان کلیر بشن مگه میشه شما کلیر نشید؟).بعدش یه خوشحالی بزرگ دارید و میتونین کلی صفا کنین.
طاقت بیار رفیق.....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-10 ساعت 22:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-11 ساعت 14:01 توسط R.F.)
سلام
من اومدم
بچه ها فکر کنم صبر کردن با این که به هم دیگه بندازیم و کنایه بزنیم سخت تر میشه
بیاین به هم انرژی مثبت بدیم و در همه چیز هم شریک باشیم
نمیتونم نگم که اگه شاهو کلیر بشه قلبم از خوشحالی وایمیسته
نمی تونم که نگم اگه ساسان با این همه مشکلات همین امروز کلیر بشه و برنامه ریزیاش درست بشه از خوشحالی بال در میارم .
اینو نمی شه کتمان کنم که کینگ او اسکای کلیر بشه خودم شیرینیشو ازش می گیرم تو کافی شاپ...
اینها واین دوستیهارو اینجا تو این وب سایت وتو جلسات حضوری پیدا کردم و قبلا نمیشناختمشون . چیزی مارو وابسته به هم کرده و اون یکی اخلاق خوب و شخصیت محترم بچه هاست وتازه دلیل دیگرش اینکه یه چیز مشترک داریم و اون برنده شدن تو لاتاریه
پس به امید کلیر شدن همه تا 30 سپتامبر 2010
من یکی که خیلی دوستون دارم
اصلا اگه نباشین دق می کنم با اینکه کلیر شدم! ولی چیزی عوض نشده
پاچه خواری نبودا !! درد دلی بود.
چاکر همتون
فرزاد
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
یه سوال دارم ما وقتی رفتیم مصاحبه و برگ آبی بهمون دادن گفتن کپی از صفحهای پاسپورت اسپا نسرتون هم لازم هست به علاوهٔ مدیکال و زمانی که شمارتون توی سایت زده شد همراه با پاسپورت و این مدارک بیاین و ویزا رو بگیرین
خوب حالا من میخوام ببینم باید به اسپنسرم بگم کپی پا سپرتشو واسه خودم فکس کنه و بعدا من ببرم یا اینکه به فکس سفارت بفرسته تا دیگه لازم نباشه خودم ببرم / البته اسپنسر ما آدم خیلی مراعات گری هست و اگه بشه فکس سفارت رو بدم و به اونجا فکس کنه خیلی بهتره / خوب حالا چی کار کنم بگم به کی فکس کنه ؟؟
و ممنون میشم شماره فکس سفارت رو هم اینجا بذارین
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-10 ساعت 18:13)gilat نوشته: (2010-07-10 ساعت 15:09)sam_hash نوشته: (2010-07-10 ساعت 14:43)gilat نوشته:
n,دوستان ساده نباشید با ایمیل زدن پشت سر هم موضوعی که حل نمبشه هیچ ممکن کار هم خرابتر کنید سفارت امریکا که نونوایی شاطر عباس تو ایران نیست که نوبتتون نباشه داد و بیداد راه بندازید یا چاخان کنید که نوبتم رسیده وشاطر هم بخاطر ااینکه از شرتون راحت بشه نونو بهتون بده پس معقول باشید دارن کاراتونو انجام میدن این ایمیلا ی الکی زدن هم مشکلیو حل نمیکه اگه یه ماه یا دو ماه هم یه بار ایمیل میزنید فکر نکنید به خونه خاله تون ایمیل میزنید متونو مودبانه و اداری بنویسید سعی کنید شان ایران وایرانی و نیارید پایین. الان خیلی نظرها نسبت به مردم ایران بهتر شده و کسی هم بیخودی رد نمیکنن. دوستانی هم که صابر نیستن وعجله دارن خودشونو به یه کاری مثلا کشک سابی یا مکیدن سماق مشغول کنن تا سفارت هم کاراشو انجام بده
گیلات جان
نمیدونم شما بنده رو چی فرض کردین ولی بهرحال از راهنماییهای متعددتون ممنونم. درضمن اگه بحث صبوری رو می کنید من 12 ماه و 4 روز هست که فرغ التحصیلیم رو بخاطر لاتاری و اینکه مشکل خروج از کشور دارم عقب انداختم و روزی 10-9 ساعت درس می خونم.اگه وقت آزاد زیاد دارید خودتون مشغول شید به این کارهایی که توصیه کردید و لطفا برای وقت مردم برنامه ریزی نکنید
SARA56: به وقت ایران 4-3؟ من 12-11 صبح زنگ زدم همش بوق آزاد میزد یکبار هم رفت رو پیامگیر
آقای سام شما که میگی خودت دانشجو پزشکی هستی فارغ التحصیلیت هم عقب انداختی برای نرفتن سربازی .خوب حالا این قابل درکه .بعدا شما وآقای شاه 52 وآرینا که تشکرات لازمو کرده هم لابدمیدونید کلیه مکاتباتی که با برندگان لاتاری چه از طرف kccچه ازطرف بخش کنسولی سفارتها میشه مکررا اصرار دارن که تا آخرین لحظه اینا میتونن ویزا بدن یا ندن خوب حالا درست یا غلط یه قانونی برای خودشون دارن.طبعا شما بعنوان یه آدم تحصیلکرده یا "شاه52 بعنوان پنجاه ودومین سلطان مقتدر عثمانی" حتما فکر نمیکنیدکه با این ایمیلهای شما یا من قانونشونو بشکونن در ثانی اگه ویزا ندادن که ندن شما بعد از فارغ التحصیلیت دو سال به کشورت مثلا تو بندر لنگه یا بندر خمیرخدمت میکنی بعدشم تخصصت میگذرونی مث بقیه میری سرکار دنیا هم آخر نمیشه میشه؟ جسارت مارو عفو بفرمایید خدابا صبرکنندگان است
[/quote]
من فکر می کنم بهتره که اصلا فکر این رو هم نکنین که یه وقتی می خواین رد شی و لطف کنین این حرفهای نا امید کننده رو بیان نکنین و بزارین برنامه مردم به وسیله خودشون تنظیم بشه. پیروزی با صبر کنندگان است.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America[/font]
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منتظر
خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتتان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهید . . لطفا هر گونه نظر و پیشنهادی دارید مطرح کنید تا از نظرات شما هم استفاده کنیم .. لطفا دوستانی هم که برای مصاحبه میروند و وارد سیکل کلیرنس میشوند به من اطلاع بدهند
به امید روزی که همه بچه های لاتاری 2010 را ویزا به دست و خوشحال ببینم.
دوستدار همه شما علی – ن
توجه توجه
تذکر آیین نامه ای : از دوستان عزیز خواهش میکنم مدرک تحصیلی و رشته ای که درس خوندن رو برای من بفرستند . چون پس از تحقیق و تفحص زیاد مشخص شد که مدرک و رشته تحصیلی هم اثر گذار هست برای همین این فیلد هم در جدول کلیرنس گنجانده شد
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اخبار هفته :
کسانی که در این هفته کلیرنسشون تمام شد: amin_555
کسانی که در این هفته وارد فاز کلیرنس شدند: farzad24و
نتیجه گیری ها تا این لحظه
1- کسانی که خدت سربازی رفته اند 100% کلیر میخورن
2- کسانی که شغل دولتی داشته اند 100 % کلیر میخورن
3- کسانی که سربازی سپاه رفته اند کلیر طولانی تری میخورن(بین 2 تا 8 ماه )
4- داشتن شغل دولتی باعث طولانی شدن کلیر میشود
5- داشتن تحصیلات بالا مخصوصا در رشته های فنی و حساس باعث طولانی شدن کلیر میشود
6- مسافرتهای خارجی به کشورهایی مثل عراق عربستان سوریه لبنان افغانستان تایلند باعث طولانی تر شدن کلیر میشود
تاریخ آخرین به روز رسانی: شنبه 10 جولای ساعت24
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه هااا ! اااا من هنوز کلیر نشدم ؟! فکر کردم تو این مدت زیادی که به سایت سر نزدم (از 11صبح تا 3 صبح روز بعد) دیگه کلیر شدم. اشکال نداره....... می بخشمش
حالا تا دوشنبه و جمعه هم صبر میکنم. از دوستان عزیز که کلیر شدند کسی هست که حتی یک ایمیل پیگیری هم نزده باشه؟ لزوما باید ایمیل پیگیری زد؟