کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-07-12 ساعت 15:55)MH5160 نوشته:  دوستان همه امیدوار باشین که تا آخر سپتامبر clear میشیم.میتونین خاطرات زیبای بچه های سال 2008 و2009 رابخونید روحیه تون رو بالا میبره

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=48&page=27
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1473&page=10
به امید موفقیت
واقعا مرسی واسه روحیه دادنت شاید خیلی از ما الان به اون نیاز داشته باشیم Rolleyes
تشکر کنندگان: گاتا ، azin ، SRB ، SH1A2R3
(2010-07-12 ساعت 00:17)mina_s نوشته:  
(2010-07-11 ساعت 23:43)nana نوشته:  سلام ما هم به جمع شما پیوستیم.
یک سئوال دارم .بعد از کلیر شدن و گرفتن ویزا چقدر فرصت رفتن داریم ...یکی از دوستان با اصرار میگه قبل 30 سپتامبر باید امریکا باشیم .
وگرنه ویزا باطل میشه درسته؟

نخیر درست نیست. تا 30 سپتامبر فرصت داریم تا ویزا به کف دستمون برسه. اگر نرسید که هیچی. غم آخرمون باشه! اگر رسید 2 حالت داره: یا انکارا مصاحبه کردین و از زمان تاریخ ثبت آزمایشات پزشکی 6 ماه فرصت دارین وارد خاک امریکا بشید، و اگر از 6 ماه بگذره( مال بچه هایی که قبل عید مصاحبه رفتن و هنوز کلیر نشدن) باید دوباره انجام بدین
یا ابوظبی مصاحبه کردین و از زمان صدور ویزا 6 ماه وقت دارین وارد امریکا بشید
سلام ببخشید مگه کسایی هم که ابوظبی مصاحبه داشتن تا 6 ماه بعد از تاریخ مدیکال فرصت ورود به آمریکا ندارند مثل آنکارا؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2010-07-12 ساعت 16:41)setareh نوشته:  
یک سئوال دارم .بعد از کلیر شدن و گرفتن ویزا چقدر فرصت رفتن داریم ...یکی از دوستان با اصرار میگه قبل 30 سپتامبر باید امریکا باشیم .

نخیر درست نیست. تا 30 سپتامبر فرصت داریم تا ویزا به کف دستمون برسه. اگر نرسید که هیچی. غم آخرمون باشه! اگر رسید 2 حالت داره: یا انکارا مصاحبه کردین و از زمان تاریخ ثبت آزمایشات پزشکی 6 ماه فرصت دارین وارد خاک امریکا بشید، و اگر از 6 ماه بگذره( مال بچه هایی که قبل عید مصاحبه رفتن و هنوز کلیر نشدن) باید دوباره انجام بدین
سلام ببخشید مگه کسایی هم که ابوظبی مصاحبه داشتن تا 6 ماه بعد از تاریخ مدیکال فرصت ورود به آمریکا ندارند مثل آنکارا؟

خیر شما از وقتی ویزاتونو میزن تو پاسپورتتون شش ماه وقت دارین.جزو معدود مزیتهای ابوظبی همینه
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

(2010-07-12 ساعت 18:07)sam_hash نوشته:  
(2010-07-12 ساعت 16:41)setareh نوشته:  

خیر شما از وقتی ویزاتونو میزن تو پاسپورتتون شش ماه وقت دارین.جزو معدود مزیتهای ابوظبی همینه

وای مرسی بابت جوابتون خیلی خوشحالم کردین. واقعا عالیه. من 57 روزه که تو نوبت کلیرم و همش نگران بودم که داره از وقت ویزام می گذره. ممنونننننننن
تشکر کنندگان: sam_hash ، azin ، SH1A2R3
sam _hash پس چرا تو کلیرنمیشی ؟ بابا تو 10-12 روز از ما جلوتری ، هیچ مسئله ای هم نداری. انشاله همین جمعه کلیر بشی. ماله تو اینقدر طول بکشه ماله ما جای خود دارد. تازه ما 2 نفریم تو یه نفری. ( آخه ما و شما تو یه روز مصاحبه داشتیم ولی من فرم 9 سوالی رو 2 هفته بعد فرستادم )
تشکر کنندگان: sam_hash ، azin ، R.F ، SH1A2R3
(2010-07-12 ساعت 18:26)mina_s نوشته:  sam _hash پس چرا تو کلیرنمیشی ؟ بابا تو 10-12 روز از ما جلوتری ، هیچ مسئله ای هم نداری. انشاله همین جمعه کلیر بشی. ماله تو اینقدر طول بکشه ماله ما جای خود دارد. تازه ما 2 نفریم تو یه نفری. ( آخه ما و شما تو یه روز مصاحبه داشتیم ولی من فرم 9 سوالی رو 2 هفته بعد فرستادم )

مرسی که به یادم هستیSmile
بابا من ابوظبی ام! من بدبختم، من فلک زده ام!Big Grin
انشالا تا آخر هفته هم شما و هم من و هم آذین و هم همه سرورها و بزرگترها کلیر میشیم
I make my own luck

تشکر کنندگان: kianoush ، mina_s ، Anahid ، azin ، R.F ، Jav3 ، Eskandari ، free_free ، SH1A2R3
(2010-07-12 ساعت 18:30)sam_hash نوشته:  
(2010-07-12 ساعت 18:26)mina_s نوشته:  sam _hash پس چرا تو کلیرنمیشی ؟ بابا تو 10-12 روز از ما جلوتری ، هیچ مسئله ای هم نداری. انشاله همین جمعه کلیر بشی. ماله تو اینقدر طول بکشه ماله ما جای خود دارد. تازه ما 2 نفریم تو یه نفری. ( آخه ما و شما تو یه روز مصاحبه داشتیم ولی من فرم 9 سوالی رو 2 هفته بعد فرستادم )

انشالا تا آخر هفته هم شما و هم من و هم آذین و هم همه سرورها و بزرگترها کلیر میشیم

انشاله خدا از دهنت بشنوه. ما همگی خوشبختیم(بابا لاتاری برنده شدیم Wink ) بی خیال مگه آنکارا و ابوظبی داره؟ تو و آذین کنترل مثبت حساب میشید هر وقت کلیر شدید من خیالم راحت میشه که به زودی نوبت منم میشهBig Grin
تشکر کنندگان: sam_hash ، Anahid ، azin ، R.F ، Jav3 ، free_free ، SH1A2R3
پس من چی؟Sad....
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: sam_hash ، azin ، mina_s ، mary joon ، free_free ، SH1A2R3
محتوای فرم 9 سوالی چی بوده دوستان ؟ چون ما ابوظبی بودیم اما اصلا فرمی به ما ندادند ؟!!!
تشکر کنندگان: azin ، SH1A2R3
(2010-07-12 ساعت 18:38)mina_s نوشته:  

انشاله خدا از دهنت بشنوه. ما همگی خوشبختیم(بابا لاتاری برنده شدیم Wink ) بی خیال مگه آنکارا و ابوظبی داره؟ تو و آذین کنترل مثبت حساب میشید هر وقت کلیر شدید من خیالم راحت میشه که به زودی نوبت منم میشهBig Grin
فکر نکنم دیگه حالا حالا ها کسی دیگه کلیر بشه تا دوسه ماه دیکه اونوقتم ویزا تموم شده پس خیلی خوشبین نباشید .این نوع خوشبختیامصنوعیه خیالیه.بریم رو موج منفی.
تشکر کنندگان: azin ، SH1A2R3
(2010-07-12 ساعت 19:37)gilat نوشته:  

فکر نکنم دیگه حالا حالا ها کسی دیگه کلیر بشه تا دوسه ماه دیکه اونوقتم ویزا تموم شده پس خیلی خوشبین نباشید .این نوع خوشبختیامصنوعیه خیالیه.بریم رو موج منفی.

gilat jan
zabanat ra gaz begir
تشکر کنندگان: azin ، mina_s ، Shahoo52 ، SH1A2R3
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin شماهرجور میخاید فکر کنید آخه ویزاشون درحال تموم شدنه WinkWink;DBig GrinBig Grin وقتی تعداد ویزا کم بیارن که برای بقیه نمیرسه میگید نه برید حساب کنید سال به سال که مثل هم نمیشه اگه میشد که امسال میشد پارسال ولی میدونید که نمیشه
تا اینجا که بولتن جولای رو اعلام کردن و معلوم شده برای آگوست تا چه شماره ای کارنت شدن. این به این معنی هستش که ویزا لااقل برای تمامی کسانی که به مصاحبه دعوت شدند وجود داره، به عبارت دیگه حداقل تا آخر آگوست ویزا تموم نمیشه. بولتن آگوست هم که در راهه و تقریبا همه مطمئن هستیم که آسیا کارنت میشه و این به این معنی هستش که ویزا مازاد بر تعداد برندگان هست و کم نمیاد.
این قضایا خیلی دو دوتا چهارتاس. لازم نیست آدم حرف هرکسی رو گوش بده
I make my own luck

تشکر کنندگان: azin ، gilat ، mina_s ، اليزا ، aadine ، Eskandari ، free_free ، Shahoo52 ، SH1A2R3
با حساب کتاب باید گفت نه همینطور رو هوا متاسفانه شما برای تقویت روحیه خودتون اینا رو میگی .آدم عاقبت اندیش که رو رودخونه ,خونه نمیسازه میسازه؟Smile

مرسی بچه ها از این همه انرژی مثبتTongue، کاش واقعاً این هفته به خاطر این همه عیدی که توش هست هممون مهمون یه خوشحالی حسابی بشیمBig Grin! والله چی بگم؟ داستان sam-hash که غم انگیز بود با اون کلیرنس خوردنش... قصه من و مینا جون هم که افتضاح بود با اون اعصاب خوردکنی ارسال جواب فرم 9 سئوالی و نرسیدنش به سفارت!!! کاش لااقل به عوض این همه استرس و فشاری که کشیدیم، خدا لطف کنه این هفته هممون کلیر بشیم، جامون رو بدیم به بچه های تازه مصاحبه شده و کارنت نشده ها...Rolleyes فقط باید خودمون رو بزنیم به جاده توکل به خدا، والا آدم دیوونه میشه!!!Wink
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: mina_s ، اليزا ، R.F ، گاتا ، sam_hash ، aadine ، Jav3 ، Shahoo52 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان