2010-08-01 ساعت 22:26
دوستان مالزی, اینجا کارت ملی و ترجمه اون را هم روز مصاحبه میخواند؟ ترجمه مدرک دیپلم را هم احتیاج هست حتا اگه مدارک بالاتر از اون داشته باشیم؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سفرنامه و تجربه مصاحبه در سایر کشورها (به جز امارات و ترکیه)
|
2010-08-01 ساعت 22:26
دوستان مالزی, اینجا کارت ملی و ترجمه اون را هم روز مصاحبه میخواند؟ ترجمه مدرک دیپلم را هم احتیاج هست حتا اگه مدارک بالاتر از اون داشته باشیم؟
2010-08-02 ساعت 10:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-02 ساعت 10:02 توسط ShabPareyeMohajer.)
(2010-08-01 ساعت 22:26)sharareh نوشته: دوستان مالزی, اینجا کارت ملی و ترجمه اون را هم روز مصاحبه میخواند؟ ترجمه مدرک دیپلم را هم احتیاج هست حتا اگه مدارک بالاتر از اون داشته باشیم؟ نه، کارت ملی و ترجمه اون را نمیخواد. اگه لیسانس یا بالاتر دارید ، دیگه دیپلم هم نمیخواد.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009 مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک دریافتSSN و GC :اکتبر2010 محل سکونت فعلی:San Jose, California تاریخ سیتیزن شدن:
2010-08-03 ساعت 21:41
چه اطلاعات خوبی دادید اینجا به من،از همتون ممنونم،من در حال حاضر مالزی هستم،یه سؤال خیلی مهم داشتم کلیه مدارک من و همسرم ترجمه ۳ سال قبل است،باید مدارکو بفرستم ایران دوباره ترجمه بشه؟راهی هست سفارت ایران در مالزی نمیدونم یا دوباره ترجمش کنه یا مهرش کنه همونها رو؟آیا سفارت آمریکا اصل مدارک را همه را میخواهد؟خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره منو رهنمایی کنه دوستان
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب (2010-08-03 ساعت 21:41)farnaz82 نوشته: چه اطلاعات خوبی دادید اینجا به من،از همتون ممنونم،من در حال حاضر مالزی هستم،یه سؤال خیلی مهم داشتم کلیه مدارک من و همسرم ترجمه ۳ سال قبل است،باید مدارکو بفرستم ایران دوباره ترجمه بشه؟راهی هست سفارت ایران در مالزی نمیدونم یا دوباره ترجمش کنه یا مهرش کنه همونها رو؟آیا سفارت آمریکا اصل مدارک را همه را میخواهد؟خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره منو رهنمایی کنه دوستان ترجمه مدارک من هم جدید بود هم قدیم. مورد خاصی در مورد تاریخ ترجمهها برا ما پیش نیومد. در این حال یه دارالترجمه تو KL هست که مدارک فارسی رو ترجمه میکنه. این هم شماره تلفنش هست: ۲۶۱۵۰۱۱۱ طبقهٔ ۳۶ Menara Maxix
شماره کیس: 2010AS000028xxx
نامه قبولی: June 2009 کنسولگری: Kuala Lumpur کارنت شدن پرونده: August 2010 نامه دوم : 25 June مصاحبه: Augsut ویزا: روز مصاحبه سفر به آمریکا: بزودی! دریافت گرین کارت: --
2010-08-04 ساعت 19:57
ما هم امروز ویزامونو گرفتیم، راحت و بدون هیچ مشکل خاصی. ایشالا به زودی شرح کاملش رو مینویسم.
شماره کیس: 2010AS000028xxx
نامه قبولی: June 2009 کنسولگری: Kuala Lumpur کارنت شدن پرونده: August 2010 نامه دوم : 25 June مصاحبه: Augsut ویزا: روز مصاحبه سفر به آمریکا: بزودی! دریافت گرین کارت: --
2010-08-05 ساعت 04:39
(2010-08-04 ساعت 19:46)a.kooh نوشته:(2010-08-03 ساعت 21:41)farnaz82 نوشته: چه اطلاعات خوبی دادید اینجا به من،از همتون ممنونم،من در حال حاضر مالزی هستم،یه سؤال خیلی مهم داشتم کلیه مدارک من و همسرم ترجمه ۳ سال قبل است،باید مدارکو بفرستم ایران دوباره ترجمه بشه؟راهی هست سفارت ایران در مالزی نمیدونم یا دوباره ترجمش کنه یا مهرش کنه همونها رو؟آیا سفارت آمریکا اصل مدارک را همه را میخواهد؟خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره منو رهنمایی کنه دوستان خیلی خیلی ازتون ممنونم،خیلی خوشحالم کردید که اینجا هم میشه داد
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
2010-08-05 ساعت 17:27
ما امروز برای مصاحبه به سفارت رفتیم، از اونجایی که هند شامل لاتاری نمیشه، کیس ما براشون خیلی نا آشنا بود. در مورد تحویل مدارک، در باجه مربوطه دونه دونه مدارک رو نام میبرد و ما تحویل میدادیم، و نکته عجیب اینجا بود که اصلا مدرک مربوط به اسپانسر و خدمت سربازی رو از ما نخواستن. بعد هم که برای مصاحبه رفتیم سوالات زیادی ازمون پرسیدن و بعضی از سوالات رو ۲-۳ بار میپرسید. نکتهٔ عجیب تر اینکه از ما رزومه خواستن (شاید به این دلیل که ما اینجا مشغول تحصیل هستیم). به هر حال اصل پاسپورتها رو نگه داشت و گفت که هر چه سریعتر رزومهها رو بفرستید تا مراحل کارتون سریع انجام بشه چون کیس شما تا آخر سپتامبر وقت داره و ما سعی میکنیم که مراحل کاری رو سریعتر انجام بدیم...
خلاصه اینکه همه چی در مورد ما خیلی غیر عادی بود.
شماره کیس: 2010as 23xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009 کنسولگریelhi تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009 تاریخ کارنت شدن کیس : August 2010 تاریخ دریافت نامه دوم: 3th July 2010 تاریخ مصاحبه: 5th August 2010 تاریخ گرفتن ویزا: 27th September تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، اليزا ، Eskandari ، Hashem ، Hamid55 ، omid77 ، hamed_gh ، Hossein81 ، ShabPareyeMohajer ، admin
سفارت ایران در مالزی هم مدارک را ترجمه میکنه،من شناسنامه را دادم، فقط ۱ ساعت طول کشید. اگه بخواهید مهر تأیید هم روی ترجمههای قبلی میزنه
بچههای مالزی فرم DS 230۰ را باید روز مصاحبه با خودمون ببریم یا همونی که قبلا فرستادیم را امضا میکنیم؟
2010-08-12 ساعت 04:43
(2010-08-11 ساعت 22:23)sharareh نوشته: سفارت ایران در مالزی هم مدارک را ترجمه میکنه،من شناسنامه را دادم، فقط ۱ ساعت طول کشید. اگه بخواهید مهر تأیید هم روی ترجمههای قبلی میزنه وای راست میگید چه خبر خوشی،میشه بی زحمت قیمتشم بگید،ممنونم
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
2010-08-12 ساعت 13:51
دوستان در مالزی . فکر میکنید با توجه به کیس نامبر من الان وقت مناسبی باشه برای گرفتن گزارش پلیس مالزی
(2010-08-12 ساعت 13:51)upm2006 نوشته: دوستان در مالزی . فکر میکنید با توجه به کیس نامبر من الان وقت مناسبی باشه برای گرفتن گزارش پلیس مالزیبله حتما هر چه سریعتر اقدام کنید، چون حدودا ۵۰ روز طول میکشه، برید ویسما پوترا در پوتراجایا. من همینجا ماجرای گواهی پلیس خودم را بگم که شاید به درد دوستان ۲۰۱۱ بخوره، من چون تاریخ اقامتم تو مالزی هنوز ۱سال نشده بود، گواهی پلیس را ۱ماه مونده به تاریخ مصاحبم تونستم اقدام کنم، و خوب برای روز مصاحبه آماده نبود، تلفن هم که میزدم میگفتند ما نمیتونیم کاری برات بکنیم، تا این که رفتم اونجا، و با آقایی به نام شکراوی که مسؤلشون هم بود حرف زدم، خیلی آدم فهمیده یی بود، و به من گفت یه نامه بنویس و مشکلت را توضیح بده من برات پیگیری میکنم، و در عرضه ۱ هفته گواهی پلیس را برای من آماده کرد، کله پروسه من ۳ هفته طول کشیید،همیشه ۱ راهی برای هر کاری وجود داره (2010-08-12 ساعت 04:43)farnaz82 نوشته:شناسنامه را سفارت از من ۲۳ رینگت گرفت و ۱ ساعته داد، در صورتی که دارالترجمه میگفت ۱ هفتهای آمده میکنم و ۵۰ رینگت هم میگرفت!! فقط قبلش یه زنگ به سفارت بزنید ببینید هر مدرکی را ترجمه میکنند یا نه. تل سفارت ۰۳۴۲۵۱۴۸۲۴۳۰(2010-08-11 ساعت 22:23)sharareh نوشته: سفارت ایران در مالزی هم مدارک را ترجمه میکنه،من شناسنامه را دادم، فقط ۱ ساعت طول کشید. اگه بخواهید مهر تأیید هم روی ترجمههای قبلی میزنه
2010-08-12 ساعت 17:06
(2010-08-12 ساعت 16:56)sharareh نوشته:(2010-08-12 ساعت 13:51)upm2006 نوشته: دوستان در مالزی . فکر میکنید با توجه به کیس نامبر من الان وقت مناسبی باشه برای گرفتن گزارش پلیس مالزیبله حتما هر چه سریعتر اقدام کنید، چون حدودا ۵۰ روز طول میکشه، برید ویسما پوترا در پوتراجایا. من همینجا ماجرای گواهی پلیس خودم را بگم که شاید به درد دوستان ۲۰۱۱ بخوره، من چون تاریخ اقامتم تو مالزی هنوز ۱سال نشده بود، گواهی پلیس را ۱ماه مونده به تاریخ مصاحبم تونستم اقدام کنم، و خوب برای روز مصاحبه آماده نبود، تلفن هم که میزدم میگفتند ما نمیتونیم کاری برات بکنیم، تا این که رفتم اونجا، و با آقایی به نام شکراوی که مسؤلشون هم بود حرف زدم، خیلی آدم فهمیده یی بود، و به من گفت یه نامه بنویس و مشکلت را توضیح بده من برات پیگیری میکنم، و در عرضه ۱ هفته گواهی پلیس را برای من آماده کرد، کله پروسه من ۳ هفته طول کشیید،همیشه ۱ راهی برای هر کاری وجود داره خیلی خیلی از لطفتون ممنونم،انشاالله که موفق باشید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
2010-08-12 ساعت 22:04
2010-08-17 ساعت 19:00
(2010-08-12 ساعت 04:43)farnaz82 نوشته:(2010-08-11 ساعت 22:23)sharareh نوشته: سفارت ایران در مالزی هم مدارک را ترجمه میکنه،من شناسنامه را دادم، فقط ۱ ساعت طول کشید. اگه بخواهید مهر تأیید هم روی ترجمههای قبلی میزنه سفارت فقط شناسنامه رو ترجمه میکنه. با RM 23 |