کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
عدل عزیز :

سلام و شرمندم که اینقدر بد قولی کردم ولی خوب ایشالا وقتی اومدید می فهمید که چقدر کار نکرده دارید و تو که اونجا همه کارات رو می کردی حلا مثل یه بچه وابسطه هستی و همش در حال کسب اطلاعات هستی.البته کسایی که با هم میان اینجا خیلی به نفعشونه .هم با کمک هم زودتر راه موفتن به قول معروف پایه دارن برای اکتشافاتSmile هم از لحاظ مالی اینجا برای خرید خیلی چیزا تسحیلات هست برای خانواده ها.مثلا موبایل که از طرح خانواده استفاده می کنی و ارزونتره و خلاصه اینجا 2 بهتره از 1 هست.از اتلانتا بگم ... اینجا هم خوبی داره هم بدی بستگی به شرایط داره که چی خوب باشه چی بد.مثلا اینجا همش به قول خودمون شهرک شهرک هست و تو باید سوار ماشین بشی و نیم ساعت یا 10 دقیقه بستگ داره بری تا به یه مال برسی خرید کنی و برگردی.اینجا خیلی سبزه و مثل فیلم لاست توی 1 دقیقه رگبار میاد بعد افتاب می شه.اینجا تکس پایین.خونه خیلی ارزونه و کلا اینجا به پول کمتری نیاز داری. ولی من به شخصه دارم میرم ال ای .برای من که یک نفرم اونجا بهتره اونجا مثل تهران اتوبوس و وسایل نقلیه عمومی داره.ایرانی زیاد هست برای اینکه جا بیوفتی خیلی خوبه .و اینکه مثل تهران مغازه هاش توی خیابونن و تو می تونی از یه مغازه به جای دیگه بری راه بری و ادم های زیادی ببینی.مثلا من چون اونجا خونه گرونه می خوام ماشین نگیرم و فعلا برای بنزین و ... این چیزا پول ندم و از اتوبوس و این چیزا استفاده کنم.ولی اگه اتلانتا کسایی داشته باشید که براتون وقت بزارن اینجا خوبه ولی همه معمولا گرفتارن و تا وقتی ماشین نداشته باشی خوب خیلی دیرتر جا موفتی.حالا انتخاب با خودتونه.اینجا امریکایی زیادتر از ال ای هست و ادم های خوبی هستن اگه زبانم بهتر بود دوست داشتم ساعتها با این پیرزنها و پیرمردهای خوشکلشون که با این همه سن بازم دیت می کنن Smile.حرف بزنم.در کل به نظرم اینجا انتخاب خوبی هست اگه دوست داشته باشی از ایرانیا دور باشی.یا هزینه برات مهم باشه یا ...

اینجا مثل بهشته گنجشکا همش در حال خوندنن ومن نمی دونم چرا گنجشکا یا پرندها تو ایران خفه بودن البته اینم جوابش مشخصه..... وقتی بارون میاد سریع روی رودخونه مه می شه .و خوب اینجا واقعا طبیعت زیبایی داره.دلم واسه اینجا تنگ میشه.راستی اینجا یه جایی هست تا خونه ما 2 ساعت مثل چالوس ما شهر تفریحیه.البته با چالوس قابل مقایسه نیست .همه در حال تفریح هستن .شنا.افتاب.خرید و رقص و خلاصه جای باحالیه.اسمش هلن جورجیا هست اگه اومدید اینجا حتما تجربش کنید

اگه بازم چیزی می خواستید بدونید بم بگید حتما هر اطلاعاتی داشته باشم دریغ نمی کنم
fo عزیز مرسی از نوشتت از اینکه این اطلاعات رو گذاشتی بازم ممنونم توی این مدت با بچه های مهاجر سرا که اشنا شدم تقریبا 5 نفر از بچه هها برنامشون این هست که به اتلانتا بیان . فکر می کنم که این نوشتت بدرد شون بخوره و یک اکیپ خوب از دوستانم رو به اونجا بکشونه که خود این یکی از مزایای مهاجرت می تونه باشه .
اگر راجب کار چیزی توی این مدت کشف کردی ممنون می شم برامون بنویسی . به امید دیدار
شاید یک گزینه دیگری غیر از دالاس برای بچه ها باشه که بخوان اون رو امتحان کنن . من فکر کنم بعد از کلیرنسم برای شهریور یا مهر به اتلانتا بیام و حتما راجب این شهر برای دوستانم که هنوز تصمیم نگرفتن به کجا برن اطلاعات جمع کنم .
دعا کنید زودتر کلیر بشم ارزوی موفقیت
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، ParsTrader ، drkamrani1 ، اليزا ، f.o ، m.amjadi ، Farshid22 ، aadine ، Anahid ، alirezanz
شما اگه آتلانتا رو دوست دارید و در کنارش می خواین دور و برتون شلوغ باشه و مغازه ببینید و از این حرف ها می تونید downtown و نزدیکهای اون رو هم یک سری بزنید. بدون ماشین در حومه ی آتلانتا (که آدمهای پولدارتر زندگی می کنند) زندگی کردن خیلی سخته.
در ضمن تو لوس آنجلس دو سه برابر خرج ماشینی که الان میگین نمی خواین بخاطر هزینه اش بخرین، به خرجتون اضافه میشه.
راستی آتلانتا ایرونی کم نداره ها!Smile

گود لاک
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Shahoo52 ، shahin82 ، اليزا ، f.o ، 20reza ، Farshid22 ، Eskandari ، aadine ، alirezanz
(2010-06-03 ساعت 10:15)adl نوشته:  fo عزیز مرسی از نوشتت از اینکه این اطلاعات رو گذاشتی بازم ممنونم توی این مدت با بچه های مهاجر سرا که اشنا شدم تقریبا 5 نفر از بچه هها برنامشون این هست که به اتلانتا بیان . فکر می کنم که این نوشتت بدرد شون بخوره و یک اکیپ خوب از دوستانم رو به اونجا بکشونه که خود این یکی از مزایای مهاجرت می تونه باشه .
اگر راجب کار چیزی توی این مدت کشف کردی ممنون می شم برامون بنویسی . به امید دیدار
شاید یک گزینه دیگری غیر از دالاس برای بچه ها باشه که بخوان اون رو امتحان کنن . من فکر کنم بعد از کلیرنسم برای شهریور یا مهر به اتلانتا بیام و حتما راجب این شهر برای دوستانم که هنوز تصمیم نگرفتن به کجا برن اطلاعات جمع کنم .
دعا کنید زودتر کلیر بشم ارزوی موفقیت

سلام
دوست عزیز من فکر می کردم تا حالا کلیرنس شما امده البته با توجه به اینکه شما زود مصاحبه رفتید خدا راشکر وقت برای دریافت ویزا دارید و از این بابت نگرانی نیست برای کلیرنس شما دعا می کنم
امیدوارم هر چه زودتر کلیرنس بشید و با دید تجاری بسیار خوبی که دارید محیط اطراف خود را به خوبی از نگاه یک بیزینسمن بررسی نمایید

چند تا از اقوام ما چند سال در شهر اتلانتا بودند در این شهر رطوبت هوا همچون شمال می باشد و در هفته معمولا 3 روز ویا بیشتر باران می بارد حتی در تابستان
ولی روزهای افتابی هم به میزان لازم هست هزینه ها هم نسبتا کم میباشد

منتظر نقدهای خوب اقتصادی شما از امریکا و اتلانتا هستم
به امید انروز
ارزوی من موفقیت شماست
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
تشکر کنندگان: sam_hash ، اليزا ، aadine ، alirezanz
سلام به همگی مهاجرا :

اگه بتونی اینجا با خودت کسایی رو بیاری که عالیSmile ولی من اینجا ایرانی دیدم کم نیستن ولی گم هستن توی مسافتا تا اونجایی که من دیدم ولی خوب رستوران ایرانی یا سوپر مارکت ایرانی هم اینجا هست که همه با هم فارسی حرف می زنن.در مورد دانتون باید بگم خوبه ولی برای 1 نفر امنیتش پایینه.اینجا خونه 2 خابه و جایی که محلش استخر و سنا از این چیزا داره ماهی 800 دلار است.با برق و اب و این چیزا ماهی 1000 تا تقریبا.ولی من لی انجلس خونه کرایه کردم با چندتا دانشجو ماهی 750 با همه چیز البته نزدیک دانشگاه که ماشین نیاز نباشه.اتلانتا از لحاظ خونه خیلی قیمتا خوبه مخصوصا اگه بخای اینجا بخری.تکس هم کمتر از جایی دیگس.مثلا اگه لباس یا هر چیزی بخری اگه روش نوشته باشه 20 دلار 6% باید تکی بدی ولی تکس در لس انجلس فکر کنم 10 یا 11 باشه.هواشم مرطوب ولی بارون زیادش باعث می شه هوا زیاد گرم نشه.البته برای خانم های عزیز که دیکه از گونی و چادر ومقنعه و این چیزا اینجا خبری هوا خوبه.فکر کنید من اهواز با گرمای 50 درجه با مانتو یا همون گونی با مقنعه باید میرفتم دانشگاه.خوب معلومه الان هوا برام خنک حساب میشه.ولی وقتی ماشین و توی افتاب پارک کنی بعد برگردی اره اتیش داخل ماشین. ولی من فکر می کنم هر کسی اینجا بیاد از اینجا خوشش بیاد
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، اليزا ، 20reza ، sam_hash ، kianoush ، N.D ، m.amjadi ، alii ، Shahoo52 ، Farshid22 ، honareirani ، Eskandari ، aadine ، Anahid ، alirezanz
fo عزیز ممنون از اطلاعات شما من هم تا 12 جولای میام اتلانتا. خیلی خوشحال میشم با شما بیشتر در ارتباط باشم>>>>>>>>>>>>>>.
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، alirezanz
(2010-06-03 ساعت 21:32)f.o نوشته:  سلام به همگی مهاجرا :

اگه بتونی اینجا با خودت کسایی رو بیاری که عالیSmile ولی من اینجا ایرانی دیدم کم نیستن ولی گم هستن توی مسافتا تا اونجایی که من دیدم ولی خوب رستوران ایرانی یا سوپر مارکت ایرانی هم اینجا هست که همه با هم فارسی حرف می زنن.در مورد دانتون باید بگم خوبه ولی برای 1 نفر امنیتش پایینه.اینجا خونه 2 خابه و جایی که محلش استخر و سنا از این چیزا داره ماهی 800 دلار است.با برق و اب و این چیزا ماهی 1000 تا تقریبا.ولی من لی انجلس خونه کرایه کردم با چندتا دانشجو ماهی 750 با همه چیز البته نزدیک دانشگاه که ماشین نیاز نباشه.اتلانتا از لحاظ خونه خیلی قیمتا خوبه مخصوصا اگه بخای اینجا بخری.تکس هم کمتر از جایی دیگس.مثلا اگه لباس یا هر چیزی بخری اگه روش نوشته باشه 20 دلار 6% باید تکی بدی ولی تکس در لس انجلس فکر کنم 10 یا 11 باشه.هواشم مرطوب ولی بارون زیادش باعث می شه هوا زیاد گرم نشه.البته برای خانم های عزیز که دیکه از گونی و چادر ومقنعه و این چیزا اینجا خبری هوا خوبه.فکر کنید من اهواز با گرمای 50 درجه با مانتو یا همون گونی با مقنعه باید میرفتم دانشگاه.خوب معلومه الان هوا برام خنک حساب میشه.ولی وقتی ماشین و توی افتاب پارک کنی بعد برگردی اره اتیش داخل ماشین. ولی من فکر می کنم هر کسی اینجا بیاد از اینجا خوشش بیاد

fo جان اگه ماهم کلیر بشیم میایم اتلا نتا adl عزیز فکر کنم باید یه آمار از آتلانتا یها بگیره ممنون
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: اليزا ، sam_hash ، alirezanz
(2010-06-02 ساعت 12:57)زهره نوشته:  سلام.
من دو تا سوال دارم:1- چه مقدار میتونیم پول و طلا از کشور خارج کنیم؟ آیا محدودیتی هست؟ 2- حدودا چند ساعت بعد از ورود به اولین فرودگاه در امریکا کار اداری داریم؟ چند ساعت تا پرواز بعدی فاصله لازمه؟
خیلی ممنون

کسی جواب منو نمیده؟Sad
تشکر کنندگان:
(2010-06-05 ساعت 15:11)Shahoo52 نوشته:  
(2010-06-05 ساعت 12:48)زهره نوشته:  
(2010-06-02 ساعت 12:57)زهره نوشته:  سلام.
من دو تا سوال دارم:1- چه مقدار میتونیم پول و طلا از کشور خارج کنیم؟ آیا محدودیتی هست؟ 2- حدودا چند ساعت بعد از ورود به اولین فرودگاه در امریکا کار اداری داریم؟ چند ساعت تا پرواز بعدی فاصله لازمه؟
خیلی ممنون

کسی جواب منو نمیده؟Sad

نفری 10000دلار وسوال 2 هم از مریکا رفته ها بپرس

ما که از شیکاگو وارد شدیم و کار اداریمون بیشتر از 10 دقیقه نشد چمدون هامون رو باز نکردن و خیلی سریع کارها انجام شد ولی شاید همیشه اینطور نباشه
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: sam_hash ، farzad101 ، زهره ، Eskandari ، hamed_gh ، parsa ، aadine ، alirezanz
مرسی از لطف همگی .امیدوارم که همه زودتر کلیر بشن .ولی من دارم هفته دیگه میرم لس انجلس.ولی اگه بازم کاری داشتید من در خدمتم.Smile
تشکر کنندگان: m.amjadi ، adl ، Shahoo52 ، azin ، sanaz2010 ، alii ، aadine ، alirezanz
من هم اگه ان شاء الله کلیر بشم، میرم آتلانتا، اقوامم اونجا زندگی می کنند. پیشنهاد می کنم، آقای adl یک زحمت بکشند، امار بچه های مهاجرسرایی رو که قصد رفتن به اتلانتا رو دارند، در بیارن و با پیام خصوصی یا در میتینگ از همدیگه خبر بگیریم! شاید اونجا هم بتونیم یک گروه کوچیک برای همکاری و رد وبدل اطلاعات تشکیل بدیم! بالاخره الان نزدیک یک ساله هممون یه جورایی در این سایت دوست و همسفر شدیم!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: ساشا ، alii ، farzad24 ، m.amjadi ، adl ، f.o ، Shahoo52 ، aadine ، alirezanz
سلام azin عزیز من هم تا یک ماه بعد میرم اتلانتا .واز دوستان اقای عدل هستم خیلی خوشحال میشم که با شما در ارتباط باشم.
تشکر کنندگان: azin ، alirezanz
(2010-06-06 ساعت 06:32)f.o نوشته:  مرسی از لطف همگی .امیدوارم که همه زودتر کلیر بشن .ولی من دارم هفته دیگه میرم لس انجلس.ولی اگه بازم کاری داشتید من در خدمتم.Smile

سلام f.o عزیز شما گرین کارتت را گرفتی؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: adl ، alirezanz
سلام.نه اتفاقا یه خورده نگرانم ولی ویلکام ناتیسم اومد و گفت تا 10 روز دیگه یا خبری می شه اگه نشد با ما تماس بگیر که هنوز 3 4 روز مونده.مال شما اومده؟
تشکر کنندگان: azin ، alirezanz
(2010-06-08 ساعت 11:37)alii نوشته:  سلام azin عزیز من هم تا یک ماه بعد میرم اتلانتا .واز دوستان اقای عدل هستم خیلی خوشحال میشم که با شما در ارتباط باشم.
مرسی، منم همینطور! دست راستتون بالای سر ما منتظرین کلیرنس...
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: alii ، f.o ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان