کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-05-24 ساعت 10:10)seravin نوشته:  ما 22 روزه که رسیدیم دالاس تو این مدت 3 بار welcome notice و 2 بار سوشال اومدهBig Grin
سراوین جان ماشالا جذبه شما اونها رو هم گرفته!! واسه یکی اصلا welcome نمیاد, واسه شما 3 تا 3تا!
بقیمون بریم رو جذبمون کار کنیم شاید جواب داد!WinkBig Grin

(2010-05-24 ساعت 08:33)mimi نوشته:  .....تنها چیزی که درزمان تأثیرگذاره ایالتی است که شما آدرس میدهید.چون قوانین اداری وحجم مراجعه مهاجرهای ایالتهای مختلف باهم فرق داره....
مرسی. پس با این حساب میشه برداشت کرد اگه ایالتی که ما آدرس دادیم متقاضیش کمتر باشه پروسه ی کارهامون هم زودتر انجام میشه... .
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: seravin ، m.amjadi ، Eskandari ، mina_s ، alirezanz
(2010-05-23 ساعت 22:52)soheilbadami نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 20:18)Reyhan نوشته:  من یه سوالی داشتم که جستجو کردم ولی جوابش رو پیدا نکردم.
سوالم این هستش که آیا امکان داره برنده اصلی به تنهایی بره آمریکا و گرین کارت بقیه همراهان رو هم بگیره؟
یا فقط در صورتی که روی پاسپورت یک فرد مهر ورود زده بشه گرین کارتش بهش داده میشه؟
چون من همسرم فقط یکبار اجازه خروج از کشور در سال رو داره و تیر برای مصاحبه میریم. مدیکال هم تا ۶ ماه هست و مجددا باید تمدید بشه اگه تا ۶ ماه نره.
نه متاسفانه
حتما باید ورود به امریکا داشته باشن ولی میشه بعد از شما بیان
مدیکال هم قانونا باید تجدید شه ولی موارد خاص رو میتونید با ایمیل هم
استعلام کنین
موفق باشید

ممنون از پاسخ
تشکر کنندگان:
درمورد فریت کردن اثاث ها به هزینه وریسک آن (درموردشکستنی ها)اصلا" نمی ارزد.ضمن اینکه شما میتوانیدبسیاری ازآنهارا باقیمت خیلی کم دریک گاراژسل خریداری کنید.حتی بعضی اقلام رابرای اینکه ازشرش خلاص شوندرایگان اعلام میکنند.مگراینکه اقلامی خاص مثل کتاب و...که نیازبه بردنش لازم باشه.
[/quote]

درسته حق با شماست فقط وسیله های لازم و شخصی البته + سیخ کبابBig Grin
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: R.F ، m.amjadi ، Eskandari ، Shahoo52 ، alirezanz
دوستان عزیز سلام،

یه سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید. اگه محل ورودمون با محل ورودی که توی فرمهای اولیه نوشتیم فرق کنه مشکلی‌ پیش میاد؟ باید اطلاع بدیم یا لازم نیست؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-24 ساعت 10:10)seravin نوشته:  ما 22 روزه که رسیدیم دالاس تو این مدت 3 بار welcome notice و 2 بار سوشال اومدهBig Grin

برای ما اولی ۲ بار و دومی یک بار اومد. البته امیدوار بودیم که به تناسب دو تا نامه خوش‌آمد، خود گرین کارت هم دو تا بیاد که ... یکی اومد!
تشکر کنندگان: seravin ، balot ، R.F ، homeless ، mina_s ، alirezanz
(2010-05-23 ساعت 23:52)pjfreeboy نوشته:  سلام دوستان من الان 12 روز هست که در illinois-carbondale هستم و هنوز هیچ نامه و مدرکی برام نیامده و عجله هم دارم از جایی نمیشه پیگیری کرد دوستان ؟ اداره ssn گفته که باید 3 هفته صبر کنی!!

اقا هیچ کس جواب سوال منو نداره، از کجا میشه پیگیری کرد (uscis or homeland security) که این گرین کارت کجاست ؟ این شماره alien number یا همون A# قضییش چیه با این شماره نمیشه پیگیری کرد، من میخوام دانشگاه ثبت نام کنم و طرف از من مدرک permanent resident بودن رو میخواد و ویزا رو هم قبول نمیکنه!
یک نفر کمک کنه =(
تشکر کنندگان:
سلام
آیا کسی رو اونجا داشتین؟برنامه موندن دارین یا بر می گردین؟چون مقصد فعلی من دالاس هست ؟اگه اطلاعات بیشتری بدین ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2010-05-25 ساعت 00:35)pjfreeboy نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 23:52)pjfreeboy نوشته:  سلام دوستان من الان 12 روز هست که در illinois-carbondale هستم و هنوز هیچ نامه و مدرکی برام نیامده و عجله هم دارم از جایی نمیشه پیگیری کرد دوستان ؟ اداره ssn گفته که باید 3 هفته صبر کنی!!

اقا هیچ کس جواب سوال منو نداره، از کجا میشه پیگیری کرد (uscis or homeland security) که این گرین کارت کجاست ؟ این شماره alien number یا همون A# قضییش چیه با این شماره نمیشه پیگیری کرد، من میخوام دانشگاه ثبت نام کنم و طرف از من مدرک permanent resident بودن رو میخواد و ویزا رو هم قبول نمیکنه!
یک نفر کمک کنه =(

بهترین راه برای پیگیری، رفتن به اداره Homeland Security محل سکونتتان هستش...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: pjfreeboy ، alirezanz
(2010-05-25 ساعت 00:45)balot نوشته:  
سلام
آیا کسی رو اونجا داشتین؟برنامه موندن دارین یا بر می گردین؟چون مقصد فعلی من دالاس هست ؟اگه اطلاعات بیشتری بدین ممنون میشم
فامیل نداشتم ولی دو تا دوست خوب داشتم که به اندازه هزار تا فامیل کمکم کردند اتفاقا هر دوشون هم از اعضای این سایت هستند( علیرضا و جناب تهرانی پور )
برنامه موندن داریم و اصلا هم به برگشت فکر نمیکنیمWink
به نظر من دالاس برای یه تازه وارد انتخاب خیلی خوبیه هم از لحاظ هزینه ها هم از نظر پیدا کردن کار.
بازم اگه سوالی بود درخدمتم.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: laili ، drkamrani1 ، kianoush ، Monica ، Ashkan78 ، Eskandari ، Hamid55 ، shahin82 ، hamed_gh ، Hossein81 ، balot ، AVA61 ، alirezanz
همه جا گفتن که A# رو که توی پاس کنار ویزای مهاجرتی زده اون تا یک سال حکم گرین کارت رو داره تا زمانی که خود GC براتون ارسال بشه
(2010-05-25 ساعت 00:35)pjfreeboy نوشته:  

یک نفر کمک کنه =(
تشکر کنندگان: pjfreeboy ، balot ، alirezanz
(2010-05-25 ساعت 03:34)seravin نوشته:  
سلام
فامیل نداشتم ولی دو تا دوست خوب داشتم که به اندازه هزار تا فامیل کمکم کردند اتفاقا هر دوشون هم از اعضای این سایت هستند( علیرضا و جناب تهرانی پور )
به نظر من دالاس برای یه تازه وارد انتخاب خیلی خوبیه هم از لحاظ هزینه ها هم از نظر پیدا کردن کار.

با سلام در صورت امکان از اجاره منزل هم بفرمایید در شمال دالاس .در ضمن
شماره سکوریتی برا اجاره لازم است ؟
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: alirezanz
(2010-05-25 ساعت 13:58)soheilbadami نوشته:  
(2010-05-25 ساعت 03:34)seravin نوشته:  
سلام

با سلام در صورت امکان از اجاره منزل هم بفرمایید در شمال دالاس .در ضمن
شماره سکوریتی برا اجاره لازم است ؟
برای اجاره خانه احتیاجی به سوشال نیست.
کرایه خانه یه خوابه در شمال دالاس حدودا بین 500 تا 650 می باشد البته این مبلغ فقط کرایه خانه است به این مبلغ پول برق را هم باید اضافه کنید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: sam_hash ، soheilbadami ، Hossein81 ، balot ، kianoush ، Eskandari ، اليزا ، AVA61 ، 20reza ، alirezanz
سلام
می دونید که ترکیش ایرلاین هم مثل ایران ایر احتیاج به کانفیرم داره یا نه ؟!
سپاس بسیار
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
تشکر کنندگان:
[/quote]
سلام.آیا در دالاس مجتمع هایی هست که سوئیت به افراد مجرد کرایه بدهند و اگه هست قیمتهایش به چه صورت است؟
تشکر کنندگان: alirezanz
(2010-05-24 ساعت 12:51)Reyhan نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 22:52)soheilbadami نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 20:18)Reyhan نوشته:  من یه سوالی داشتم که جستجو کردم ولی جوابش رو پیدا نکردم.
سوالم این هستش که آیا امکان داره برنده اصلی به تنهایی بره آمریکا و گرین کارت بقیه همراهان رو هم بگیره؟
یا فقط در صورتی که روی پاسپورت یک فرد مهر ورود زده بشه گرین کارتش بهش داده میشه؟
چون من همسرم فقط یکبار اجازه خروج از کشور در سال رو داره و تیر برای مصاحبه میریم. مدیکال هم تا ۶ ماه هست و مجددا باید تمدید بشه اگه تا ۶ ماه نره.
نه متاسفانه
حتما باید ورود به امریکا داشته باشن ولی میشه بعد از شما بیان
مدیکال هم قانونا باید تجدید شه ولی موارد خاص رو میتونید با ایمیل هم
استعلام کنین
موفق باشید

ممنون از پاسخ

حالا یه سوال دیگه، اگه همسر من قبل از رسیدن گرین کارت به دستش از آمریکا خارج بشه و من خودم گرین کارتا رو تحویل بگیرم مشکلی‌ پیش میاد؟ مرسی‌ از راهنمایی تون.Rolleyes
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان