کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
با سلام خدمت دوستان عزیز پس از مدتی غیبت
ما هم چند روزی است به یاری خدا وارد امریکا شدیم و پس از چند روز اقامت
در نیویورک ( ارباب بلاد جهان !) نزد یکی از اشنایان
حالا برای اقامت به تکزاس امدیم و فکر کنم فعلا اینجا ماندگار هستیم و در فریسکو دالاس سکنی کردیم.
سفر ما از طریق استانبول با ترکیش انجام شد که بویینگ 777 ان بسیار بهتر از اون چیزی بود که من فکر میکردم و کلا خوب بود.
من چند روز هم استانببول بودم که 1 روزش انکارا رفتم و مدارک رو دادم و 2 روز بعد استانمول گرفتم.
کلا مهاجرت پروزه بزرگی است مخصوصا برای اونایی که مثل ما خانواده اند و 1 زندگی جا افتاده و چند ساله رو باید جمع کنن و خیلی کارا رو سامان بدن کار خسته کنندهای هست. ولی شکر.
اینجا هم که اول بسم ال.. است و دنبال خونه و مدرسه و .. بارهای فریت شده
نرسیده ! و ...
مسافتها هم که اینجا ماشالا دریاس و از این ور تا اونور شهر یهو 45 دقیقه رانندگی

به هر شکل بازم از دوستان بسیار خوب مهاجر سرا و راهنماییهای بیدرغشون
تشکر میکنم خصوصا خانم ساشا که زیاد مزاحمشون شدیم و سایرین دوستان البته. از همینجا به همه دوستان کارنت شده و منتظران تبریک گفته و ارزوی توفیق دارم.

در ضمن من 1 سوتی هم دادم من در انکارا و چند برگه راهنما رو که همراه پاکتها دادند گم کردم . لطفا از اسایتد هر کس امکان دارد اسکن این برگه ها را بگذارد کمال تشکر را دارم.

سوالی هم باشه در خدمت دوستان هستم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
سلام آقای بادامی ، خیلی خوشحال شدم که دیدم به سلامتی کارهاتون بدون مشکل پیش رفته و زندگی تازه رو شروع کردین.
شما به بنده لطف دارید من کاری انجام ندادم . به خانواده محترم سلام من رو برسونید.

امیدوارم که همیشه در همه مراحل موفق باشید. Smile
تشکر کنندگان: soheilbadami ، alirezanz
سلام به همه ما الان آنکارا هستیم و دیروز رفته بودیم تا بلیت بگیریم برای لوس انجلس برای هفته دیگه از استانبول ولی‌ قیمتی که بهمون گفتم خیلی‌ بالا بود حدود ۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومن خودمون میشد ، تازه فقط رفت . قیمتا واقعا الان همینقدر یا اینا بالا گفتن ؟؟ الان قیمتا حدودا چقدر ؟
خواهشاً راهنماییم کنین
ممنون
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان: alirezanz
(2010-08-10 ساعت 13:25)ramin2010 نوشته:  سلام به همه ما الان آنکارا هستیم و دیروز رفته بودیم تا بلیت بگیریم برای لوس انجلس برای هفته دیگه از استانبول ولی‌ قیمتی که بهمون گفتم خیلی‌ بالا بود حدود ۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومن خودمون میشد ، تازه فقط رفت . قیمتا واقعا الان همینقدر یا اینا بالا گفتن ؟؟ الان قیمتا حدودا چقدر ؟
خواهشاً راهنماییم کنین
ممنون
پسر گّل سایت شرکت‌های هواپیمایی رو مستقیم چک کن
من برات چندتا چک کردم
واسه ۲نفر آره حدودا همون قیمت هاست
high seasenدیگهBig Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: ramin2010 ، alirezanz
بله دوست عزیز قیمتها فوق العاده بالا رفته ولی فکر میکنم اگه برای ماه سپتامبر رزرو کنید ازین حالت خارج میشه البته اگه امکانش براتون باشه.
موفق باشید.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: ramin2010 ، alirezanz
(2010-08-08 ساعت 10:11)hamed_gh نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 12:51)fanta نوشته:  کسی میدونه اگه ما ssn داشته باشیم از 5 -6 سال قبل بازم باید در این رابطه پس از ورود به امریکا کاری کنیم؟ ما اوریل مصاحبه شدیم هنوز کلیر نشدیم دعا کنید.

سلام دوست عزیز

من اسکن توضیحات ssn رو که تو سفارت بهم دادن رو برات میزارم .پاراگراف 3 درباره مورد شماست .
البته اگه تو سایت www.ssa.gov برین اطلاعات کامل تری هم میتونین بدست بیارین
موفق باشید
ممنونم از شما. راستی فکر کنم همه برام دعا کردین ما هم کلیر شدیم.
تشکر کنندگان: Eskandari ، Hossein81 ، new king ، ساشا ، alirezanz
سلام دوستان
من الان آنکارا هستم و منتظر ویزا هستم که با ups بیاد و قصد دارم از همینجا برم us .تو سایت هواپیمایی که چک میکنم در حال حاضر فقط هواپیمایی اتریش (operated by turkish) قیمت مناسبی داره. چند تا سوال از خدمتتون دارم:
1- با توجه به اینکه از استانبول به مقصد سانفرانسیسکو هواپیمایی اتریش در وین و واشنگتن توقف دارد، ویزا ترانزیت نیاز هست ؟
2- من که کارت اعتباری ندارم چطور میتونم بلیط این هواپیمایی رو بخرم؟
3- من دو تا چمدون دارم با خودم میبرم، محدودیت بار توسط ترکیش اعمال میشه یا اتریش؟ و اگه اتریش محدودیت بار برای اون چطوریه؟
با تشکر
شماره کیس: 2010as 12XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :march,2010
تاریخ دریافت نامه دوم:march,7,2010
تاریخ مصاحبه: 14-4-2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 21-5-2010
تاریخ دریافت ,ویزا :
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 10:14)True.Dreams نوشته:  سلام دوستان
من الان آنکارا هستم و منتظر ویزا هستم که با ups بیاد و قصد دارم از همینجا برم us .تو سایت هواپیمایی که چک میکنم در حال حاضر فقط هواپیمایی اتریش (operated by turkish) قیمت مناسبی داره. چند تا سوال از خدمتتون دارم:
1- با توجه به اینکه از استانبول به مقصد سانفرانسیسکو هواپیمایی اتریش در وین و واشنگتن توقف دارد، ویزا ترانزیت نیاز هست ؟
2- من که کارت اعتباری ندارم چطور میتونم بلیط این هواپیمایی رو بخرم؟
3- من دو تا چمدون دارم با خودم میبرم، محدودیت بار توسط ترکیش اعمال میشه یا اتریش؟ و اگه اتریش محدودیت بار برای اون چطوریه؟
با تشکر
boro ye daftare havapeimai, ye ja be hameye soalat javabe ghatii mide
تشکر کنندگان: hamed_gh ، True.Dreams ، alirezanz
(2010-08-10 ساعت 18:22)nefarioos نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 13:25)ramin2010 نوشته:  سلام به همه ما الان آنکارا هستیم و دیروز رفته بودیم تا بلیت بگیریم برای لوس انجلس برای هفته دیگه از استانبول ولی‌ قیمتی که بهمون گفتم خیلی‌ بالا بود حدود ۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومن خودمون میشد ، تازه فقط رفت . قیمتا واقعا الان همینقدر یا اینا بالا گفتن ؟؟ الان قیمتا حدودا چقدر ؟
خواهشاً راهنماییم کنین
ممنون
من برات چندتا چک کردم
high seasenدیگهBig Grin
واسه ۲ نفر چیه !!?

برای هر نفر اینقدر بود !!
از دوستان یه راهنمایی می‌خوام

ما قراره کالیفرنیا زندگی‌ کنیم ولی‌ اول میخوایم بریم نیو یورک و یه چند روزی اونجا باشیم و بد از اونجا بریم کالیفرنیا ، خوب حالا با این حساب مشکلی‌ توی مراحل پروندمون پیش نمیاد ؟ چون مسلما ما باید توی همون نیو یورک که پیاد میشیم پاکت زردمون رو بدیم ؟؟

ممنون میشم راهنمییم کنید
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 18:24)ramin2010 نوشته:  
خواهشاً راهنماییم کنین
ممنون
من برات چندتا چک کردم
high seasenدیگهBig Grin
واسه ۲ نفر چیه !!?

از دوستان یه راهنمایی می‌خوام

ما قراره کالیفرنیا زندگی‌ کنیم ولی‌ اول میخوایم بریم نیو یورک و یه چند روزی اونجا باشیم و بد از اونجا بریم کالیفرنیا ، خوب حالا با این حساب مشکلی‌ توی مراحل پروندمون پیش نمیاد ؟ چون مسلما ما باید توی همون نیو یورک که پیاد میشیم پاکت زردمون رو بدیم ؟؟

ممنون میشم راهنمییم کنید

از سايت تركيش اير WWW.THY.COM ميتوانيد مناسبترين قيمت را بگيريد. من بليت اكونومي براي 24 اوت مسيرازمير-فرانكفورت -واشنگتن 1400لير ترك حدود 1 ميليون تومان از اژانس هوايي در ازمير خريدم
تشکر کنندگان: farzad24 ، ramin2010
(2010-08-10 ساعت 08:16)soheilbadami نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز پس از مدتی غیبت
ما هم چند روزی است به یاری خدا وارد امریکا شدیم و پس از چند روز اقامت
در نیویورک ( ارباب بلاد جهان !) نزد یکی از اشنایان
حالا برای اقامت به تکزاس امدیم و فکر کنم فعلا اینجا ماندگار هستیم و در فریسکو دالاس سکنی کردیم.
سفر ما از طریق استانبول با ترکیش انجام شد که بویینگ 777 ان بسیار بهتر از اون چیزی بود که من فکر میکردم و کلا خوب بود.
من چند روز هم استانببول بودم که 1 روزش انکارا رفتم و مدارک رو دادم و 2 روز بعد استانمول گرفتم.
کلا مهاجرت پروزه بزرگی است مخصوصا برای اونایی که مثل ما خانواده اند و 1 زندگی جا افتاده و چند ساله رو باید جمع کنن و خیلی کارا رو سامان بدن کار خسته کنندهای هست. ولی شکر.
اینجا هم که اول بسم ال.. است و دنبال خونه و مدرسه و .. بارهای فریت شده
نرسیده ! و ...
مسافتها هم که اینجا ماشالا دریاس و از این ور تا اونور شهر یهو 45 دقیقه رانندگی

به هر شکل بازم از دوستان بسیار خوب مهاجر سرا و راهنماییهای بیدرغشون
تشکر میکنم خصوصا خانم ساشا که زیاد مزاحمشون شدیم و سایرین دوستان البته. از همینجا به همه دوستان کارنت شده و منتظران تبریک گفته و ارزوی توفیق دارم.

در ضمن من 1 سوتی هم دادم من در انکارا و چند برگه راهنما رو که همراه پاکتها دادند گم کردم . لطفا از اسایتد هر کس امکان دارد اسکن این برگه ها را بگذارد کمال تشکر را دارم.

سوالی هم باشه در خدمت دوستان هستم.

اگه ممکن باشه دوستان یک توضیحی راجع متن این نامه هایی که ما گم کردیم لطف کنین . التماس دعا !
تشکر کنندگان: alirezanz
(2010-08-12 ساعت 09:38)soheilbadami نوشته:  ....
اگه ممکن باشه دوستان یک توضیحی راجع متن این نامه هایی که ما گم کردیم لطف کنین . التماس دعا !

اینم اون برگه های جا مونده دوست عزیز

فایل‌های پیوست
.pdf   1.pdf (اندازه 1.36 MB / تعداد دانلود: 323)
.pdf   2.pdf (اندازه 166.25 KB / تعداد دانلود: 241)
.pdf   3.pdf (اندازه 743.12 KB / تعداد دانلود: 238)
.pdf   4.pdf (اندازه 891.38 KB / تعداد دانلود: 286)
.pdf   5.pdf (اندازه 1.08 MB / تعداد دانلود: 216)
.pdf   5a.pdf (اندازه 936.85 KB / تعداد دانلود: 222)
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: seravin ، farzad24 ، Ashkan78 ، m.amjadi ، Hossein81 ، hamed_gh ، soheilbadami ، pouya.pouya ، ساسان ، Hashem ، hassan2 ، alirezanz
(2010-08-11 ساعت 18:24)ramin2010 نوشته:  
خواهشاً راهنماییم کنین
ممنون
من برات چندتا چک کردم
high seasenدیگهBig Grin
واسه ۲ نفر چیه !!?

واسه این به شما قیمت بالا دادن که اولا شما خیلی نزدیک به پرواز دارین بلیط میگیرین و دوما شرکت ترکیش به ایران نرخ های پایینتری میده واسه اینکه درآمدهای ما ایرانیها از اونها پایینتره و چون شما مبداتون استانبول هست به شما نرخی رو دادن که برای ترکیه حساب میشه. اگر مبداتون ایران بود قیمت ایران باهاتون حساب میشد.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: new king ، Hossein81 ، Eskandari ، soheilbadami ، ramin2010 ، alirezanz
سلام دوستان
من هنوز آنکارا هستم اینجا با یه چیزای عجیبی مواجه شدم که اصلا فکرشم نمیکردم. قیمت پروازها رو از طریق سایتها (amadeus , ترکیش) که چک میکنم برای فردا یا پس فردا قیمت های خوب هم توشون پیدا میشه ولی وقتی میرم تو آژانسها یا میگن پر شده یا قیمت دو برابر میگن یا میگن همچین پروازی در این روز وجود نداره حتی خود دفتر ترکیش تو آنکارا رفتم قیمت استانبول به سانفرانسیکو رو 3600 لیر میده و میگه اکانومی هم هست در صورتیکه سایت تریکش همین پروازو تو همون لحظه 2070 لیر قیمت داده. آژانسیه که میگفت این سایتها اطلاعاتشون درست نیست. من یکی از دوست هام تو امریکا کارت اعتباری داره و اگه خرید بلیت اینترنتی مطمئن باشه دوستم حاضره برام این کارو بکنه،کسی از شما تا تاحالا از سایت بلیت خریدید؟
شماره کیس: 2010as 12XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :march,2010
تاریخ دریافت نامه دوم:march,7,2010
تاریخ مصاحبه: 14-4-2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 21-5-2010
تاریخ دریافت ,ویزا :
تشکر کنندگان:
(2010-08-12 ساعت 10:57)R.F نوشته:  
(2010-08-12 ساعت 09:38)soheilbadami نوشته:  ....

اینم اون برگه های جا مونده دوست عزیز

بینهایت ممنونم از لطف شما
در پناه حق
تشکر کنندگان: R.F ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان