موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-30 ساعت 18:20)ساشا نوشته: (2010-07-30 ساعت 16:38)زهره نوشته: (2010-07-30 ساعت 06:10)پرواز2010 نوشته: با سلام و آرزوی موفقیت
دوست عزیز برای خروج از ایران معمولا نفری 5000 دلار بیشتر نمی توان برد ولی ما بیشتر هم بردیم و در قسمت های مختلف قرار دادیم و مشکلی پیش نیامد . و برای ورود به امریکا هم هر چقدر که بخواهید میتوانید با خود بیاورید فقط باید در اظهارنامه داخل هواپیما داده می شود مبلغ را اعلام کنید و هیچ مشکلی هم پیش نمی آید .
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون.
میشه لطفا بگید که شامل مالیات هم میشه یا نه؟ مثلا اگه ما 25000 تا 30000 دلار ببریم(2 نفر هستیم) و اعلام هم کنیم، بهمون مالیات تعلق میگیره؟
شما تا یکسال از تاریخ ورودتون هر چی با خودتون ببرید و مدرک داشته باشید بابتش که در چه تاریخی این پول اومده از مالیات معاف خواهد بود.
سلام به همه
ساشا جان مرسی بابت اطلاعی که دادی ، آیا در این مورد قانونی وجود داره که مهاجرها تا زیر یکسال می توونن بدون پرداخت مالیات ، پول وارد امریکا کنند؟ اگه لطف کنی اطلاعات بیشتری بدی خیلی خیلی ممنون می شم .
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
من این اطلاعاتو از نوشته های دوست خوبمون آقا پیام (مدیر) نوشتم. ایشون نوشته بودند که وقتی آخر سال حسابدار آوردند که فرمهای مالیاتی رو براشون پرکنه بهشون این موضوع رو گفته و شما هر پولی که تا سال اول بعنوان مهاجر با خودتون میارید معاف از مالیاته چون میدونند که شما این پولو در آمریکا تحصیل نکردید که بابتش مالیات بدید و بعد از اون تاریخ برای میزان پولی که از خارج از کشور براتون حواله بشه یه سقفی وجود داره که من میزانشو نمی دونم اگه از اون میزان بیشتر باشه حتی اگر سود املاکتون در ایران هم باشه باید بابتش مالیات بدید ولی اگر کمتر از اون باشه شامل مالیات نمیشه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
زمان توقف من در واشنگتن ماکسیمم 2 ساعت است آیا این زمان جهت انجام پروسه مهاجرت کافیه
لطفا من را در انجام مراحل و همچنین ترتیب انجام کارها راهنمایی کنید
با سپاس از همه دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان،
دو سوال دارم. اول اینکه در فرم Customs Declaration در قسمت Country of Residence باید ایران را نوشت، درسته؟ سوال دوم اینکه در صفحه دوم همون فرم، در قسمت Description of Articles، چه اجناسی و قیمت آنها را باید نوشت؟ به عنوان مثال من قطعات کامپیوترم را جدا کردم و دارم می برم که دست دوم هست و استفاده شده. آیا اینها را باید بنویسم؟ در مورد لباس ها چطور؟
ممنون
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال از دوستان دارم.
من میخوام برای اواخر سپتامبر بلیط برای آمریکا بگیرم به اینصورت که برم آنکارا ویزامو بگیرم و از اونجا برم.
اگر در تاریخ 27 سپتامبر ( دوشنبه ) پاسم رو به سفارت بدم بنظرتون تا 30 سپتامبر که میشه روز پنجشنبه میاد دیگه...
بنظرتون چقدر اینکار ریسکه؟
چون میخوام از سر کارم مرخصی ام رو از سوم مهر بگیرم که میشه 25 سپتامبر برای همین زودتر نمی تونم برم.دوستانی که قبلا تجربه ای داشتند و یا نظر بقیه برام خیلی میتونه کمک بکنه.
ممنون
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من این ریسک را نکنید وزودتر مرخصی بگیرید یا برید انکارا
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم 4 روزه که وارد آمریکا شدیم و در دالاس هستیم.در فرودگاه مدارک ما رو گرفتند و امضا.
حالا ما باید منتظر باشیم تا گرین کارت بیاد؟برای ssn چطور؟نباید اقدام خاصی انجام بدیم؟
با تشکر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-01 ساعت 05:24)darian نوشته: سلام به همگی یک سوال ما می تونیم تو هر سفر به ایران کمتر از 6 ماه بمونیم(مثلا تو یک سال کلن 3 ماه US بوده باشیم ولی هر بار کمتر از 6 ماه) یا نه در یک سال حتما باید 6 ماه در US بمونیم؟ چون اینبار که ما وارد شدیم تو پاسمون نوشتن که 5 ماه نبودیم
سلام
من تو هر پستی که دیدم نوشته بودن کمتر از 6 ماه باید بیرون از آمریکا بود یعنی قبل از 6 ماه باید وارد آمریکا شد برا همین هم برنامه ریزی کرده بودم فعلا سالی دو بار وارد آمریکا بشم و برگردم . اگه میشه بگین تو کدوم ایالت هستین ؟
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز بعد از 24 روز welcome notice من اومدش ولی فعلا خبری از GC نیستش .درباره ssn هم که قبلا توضیح دادم.
فقط یه سوال داشتم ...
تو این نامه A number من یه صفر اول شماره اضافه داره یعنی بجای اینکه مثلا A66666666 باشه اینجوریه A066666666 . از دوستان دیگه که اومدن آمریکا میپرسم برای اون ها همین طوری است ؟یا اگه اشتباه شده برم گزارش بدم ؟
موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
این صفر طبیعی است.نگران نباشید مال من هم اینطور بود
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-03 ساعت 14:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-03 ساعت 15:35 توسط Anahid.)
یک سوال داشتم از دوستانی که رفتن آمریکا. ممنون میشم اگر جواب بدین. در فرم Customs Declaration که مربوط به گمرک هست و اگر اشتباه نکنم در هواپیما میدن چه اقلامی را باید نوشت؟ مثلا من از کجا بدونم که ارزش لباسهایی که دارم میبرم چقدر هست؟ یا چیزهایی مثل این. شما چی نوشتید؟ بعلاوه آیا ما در اولین سفر، با توجه به اینکه هنوز گرین کارت نداریم، US Resident محسوب میشیم یا نه چون در صفحه دوم همین فرم تحت قسمت Important Information از هم تفکیک کرده افرادی که مقیم آمریکا هستند و افرادی که مقیم نیستند و دستورالعمل متفاوتی داده. هر چند که هیچکدوم از توضیحات گره گشا نیست. ممنون میشم اگر هر کسی اطلاعی در این زمینه ها داره به من کمک کنه.