کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-08-24 ساعت 11:19)razkan نوشته:  سلام به همه
ما ویزامونو گرفتیم من برنده اصلی هستم یه سوال مهم دارم یکی جوابمو بده لطفا من میتونم تنها برم امریکا بعد از 3هفته خانومم خودش بیاد با پاکت زرد و ویزاش؟ البته قبل از انقضای ویزا؟؟؟

تو ویزای خانم من که نوشته بود فقط با من میتونه وارد آمریکا بشه اگر ویزای همسر شما هم اینطور باشه باید با هم وارد آمریکا بشین.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: khashayar6310 ، alirezanz
Smileسلام دوستان من:
من هم برگشتم ، اگه سوالی داشتید من در خدمتتونم.
تشکر کنندگان: alirezanz
(2010-08-24 ساعت 11:19)razkan نوشته:  سلام به همه
ما ویزامونو گرفتیم من برنده اصلی هستم یه سوال مهم دارم یکی جوابمو بده لطفا من میتونم تنها برم امریکا بعد از 3هفته خانومم خودش بیاد با پاکت زرد و ویزاش؟ البته قبل از انقضای ویزا؟؟؟

آره اگر شما برنده اصلی باشی میتونی زودتر بری و خانومتون بعدا بهتون ملحق بشه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من الان در حال برگشتن هستم .الان تو فرودگاه ابوظبی هستم .من با پرواز اتحاد از شیکاگو و با ترانزیت از فرودگاه ابوظبی دارم میام تهران .نکته مهمی که میخواستم بگم اینه که موقع برگشت تو فرودگاه شیکاگو هیچ جا ویزا و یا گرین کارت منو چک نکردن و از مهر خروج هم خبر نبود . میتونم بگم مراحل خروج از آمریکا دقیقا مثل یه پرواز داخلی در ایران .

موفق باشید.
(2010-08-25 ساعت 09:49)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان
من الان در حال برگشتن هستم .الان تو فرودگاه ابوظبی هستم .من با پرواز اتحاد از شیکاگو و با ترانزیت از فرودگاه ابوظبی دارم میام تهران .نکته مهمی که میخواستم بگم اینه که موقع برگشت تو فرودگاه شیکاگو هیچ جا ویزا و یا گرین کارت منو چک نکردن و از مهر خروج هم خبر نبود . میتونم بگم مراحل خروج از آمریکا دقیقا مثل یه پرواز داخلی در ایران .

موفق باشید.

به سلامتی، گرین کارت مبارک.
چند سوال: شما چند ماه اونجا اقامت داشتین؟ گرین کارتتون چندوقته به دستتون رسید؟ و واقعا !!! چند وقت دیگه باید برگردین آمریکا تا گرین کارت دچار مشکل نشه؟ ( چون یکی میگه 6 ماه .... هر کس یه عددی میگه )
ممنون

تشکر کنندگان:
(2010-08-25 ساعت 15:06)frozen mind نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 14:43)babakped نوشته:  تو ویزای خانم من که نوشته بود فقط با من میتونه وارد آمریکا بشه اگر ویزای همسر شما هم اینطور باشه باید با هم وارد آمریکا بشین.

جدي ميگي؟! خيلي عجيبه! تا به حال همچين چيزي نشنيده بودم. آخه چرا بايد كسي رو تابع ديگري بكنن؟ مگه هر دو تون پاسپورتهاي جدا و مستقل نداشتين؟

تو ویزای همسر من هم نوشته فقط با حضور همسر اعتبار دارد. حالا مفهومش چیه رو دقیقا نمیدونم؟ !
تشکر کنندگان: frozen mind
برنده اصلی میتواند به تنهایی سفر کند، ولی اعضا خانواده باید همراه یا بعد از
برنده اصلی سفر کنند و نمیتوانند قبل از این که برنده اصلی وارد امریکا شد وارد امریکا بشه. اگر دقت کنید تو ویزای همسر نوشته Acc/FTJ
یا
Accompanied/ Follow to Join
یعنی که ویزا همراه یا بعد از ورود برنده اصلی معتبر میباشد.

(2010-08-25 ساعت 16:13)mina_s نوشته:  
(2010-08-25 ساعت 15:06)frozen mind نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 14:43)babakped نوشته:  تو ویزای خانم من که نوشته بود فقط با من میتونه وارد آمریکا بشه اگر ویزای همسر شما هم اینطور باشه باید با هم وارد آمریکا بشین.

جدي ميگي؟! خيلي عجيبه! تا به حال همچين چيزي نشنيده بودم. آخه چرا بايد كسي رو تابع ديگري بكنن؟ مگه هر دو تون پاسپورتهاي جدا و مستقل نداشتين؟

تو ویزای همسر من هم نوشته فقط با حضور همسر اعتبار دارد. حالا مفهومش چیه رو دقیقا نمیدونم؟ !

شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: mina_s ، seravin ، Eskandari ، free_free ، frozen mind ، alirezanz
(2010-08-24 ساعت 00:55)balot نوشته:  سلام
من بلیط برای دالاس 1اکتبر با klm رفت و برگشت گرفتم ،هزینه اش شد 1720000 تومان

سلام...
براتون آرزوی موفقیت میکنم.
یک سوال داشتم. مثل اینکه دالاس موقعیت شغلی زیاد داره و تاسیسات نفتی زیادی اونجاها هست.
میخواستم بدونم تا چه حد از موقعیت های شغلی اونجا مطلع هستید و چرا دالاس رو انتخاب کردید.
ممنونم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
سفرنامه ی 2 :

خوب از اونجایی که این سفر اول ممکن دلهره هایی رو داشته باشه و به خصوص برای دوستانی که مثل من باید تنها سفر کنند, نگرانی هایی رو به همراه داره, در نتیجه خوب دیدم که زودتر سفرمانه ی خودم رو بنویسم با ذکر جزئیات و نکات مهم تا به دوستانی که عازم هستن اطلاعاتی رو منتقل کنم و از نگرانیشون کم.

من دقیقا 1 سال بعد از تاریخی که نامه ی اول به دستم رسید و وارد دنیای جدید لاتاری شدم, تاریخ پروازم به امریکا بود.Smile

پرواز:
پرواز با KLM ... توقف در آمستردام ... مقصد پورتلند

پرواز ساعت 2:50 بامداد از فرودگاه امام خمینی بود و با تاخیر حدود 3:20 بلند شد. در آمستردام حدود 4 ساعت توقف داشتم. توصیه میکنم همراهتون کمی سکه و پول یورو داشته باشید. برای وقتی که بخواین خریدی کنید و یا برای اینترنت.
وقتی پیاده میشید اول از همه پروازتون رو چک کنید که کدوم گیت هست و ساعتش رو حتما چک کنید چون ممکن تاخیر داشته باشه.

در مورد اینترنت طبقه بالای اونجا کامپیوتر دارن برای وصل شدن که باید پول بدید, و اگه لپ تاپ داشته باشید اونم باید برید به رستورانی که نزدیکش هست , دقیقه بخرید و یوزر و پسوورد بگیرید.

نزدیک پرواز که شد رفتم برای چک آخر و وارد شدن به سالن اصلیش. بعد از رد شدن کیف و کرییر و ... و چک پاسپورتم, همون آقا گفت با من بیا اونور و توضیح داد که این جزو پروسه ی کار هست. گوشه ی همونجا رفتیم و یه آقای دیگه اونجا ایستاده بود. همون آقا اولی گفت این فلانی هست و فقط اینجا ناظر حرف های ماست, اونم سلام کرد.
ازم پرسیدن پاکت زرد همراهته؟ -بله. میشه نشونمون بدی؟
نشونشون دادم. بعد شروع کردن به سوال کردن که چیکار میکنی؟ چقدر می مونی؟ -گفتم. گفت چرا بر میگیردی؟ -به خاطر دانشگاهم که 1 ترمش مونده
و بعد از رشتم و ... پرسید. بعد از کرییری که دستم بود پرسید و گفت این رو چقدر طول کشید ببندی؟! -گفتم یعنی چی؟! گفت مثلا 1 روز یا 1 هفته؟!! -گفتم راستش من قرار نبود کرییر بیارم! دیروز دیدم یه سری وسایلم مونده تصمیم گرفتم کریر هم بیارم. گفت خریدی یا داشتی؟ -داشتم! بعد عذر خواهی کرد رفت اونور , تا 2 دقیقه بعد که برگرده با اون آقای ناظر حرف زدیم و بعد هم اون آقا برگشت و پاسمو داد. گفت مرسی از همکاریت, موفق باشی.

اینارو واستون گفتم که حواستون باشه پاکت زرد رو دم دست بزارید چون چک میکنن( یا لااقل فرودگاه آمستردام اینکارو میکنه) و حرف هارو کلمه به کلمه واستون نوشتم که اگه با شمام حرف زدن نگران نشید. و اینم بدونید که راحت باشید و اصلا دروغ نگید. مثلا سوالی که از من درمورد کرییر کرد به نظرم خیلی مسخره بود اما خوب منم حقیقتش رو جواب دادم با اینکه شاید اگه 1 کلمه میگفتم 2روز پیش بستم, بس بود!

خلاصه بعد رفتم اونور و سوار هواپیما و 10:30 ساعت پرواز که با فیلم و خواب و غذا و موزیک و بازی و ... بد نمیگذره بهتون و میتونید تحمل کنید. Wink

مراحل در فرودگاه مقصد:

وقتی به فرودگاه پورتلند رسیدم. 2 صف بود. یکی برای سیتیزن ها (کسانی که پاسپورت امریکایی داشتن.) و لاین سمت چپ برای توریست ها و کسانی که پاسپورت کشور های دیگه رو داشتن.من تو اون صف ایستادم.

وقتی نوبتم شد رفتم, انگشت نگاری کرد و نگاه تو دوربین, عکس! و بعد پاکت زرد رو خواست, تحویلش دادم. و گفت با من بیا.

رفتیم تو اتاقی که مربوط به بخش مهاجرتی بود. و به جز من یه خانوم دیگه فقط بود(لاتاری نبود.)
خلاصه نشستم تا صدام کنن. بعد مدتی مسئولش اومد و مدارکی که داخل پاکتم بود دستش بود و ما بلاخره چشممون به جمال محتوایات اون پاکت فوق سری روشن شد!!Big GrinTongue

بعد آدرس رو باهام چک کرد و گفت یه دور مشخصاتت رو چک کن, کردم و نشستم. بعد 15 دقیقه یه خانوم مهربون اومد دم در با چمدون هام و گفت اینها ماله تو هستن؟ بله! از اونجایی که همه مسافرها رفته بودن , فقط چمدون های من مونده بودن و دور خودشون می چرخیدن! که دیگه خودشون آوردن واسم!

خلاصه! بلاخره پاسپورت مهر خورده به ما تحویل داده شد و یه دفترچه که روشم یه شماره تلفن نوشت که اگه گرین کارتت تا نزدیک انقضا ویزات نیمد, تماس بگیرو پیگیری کن و تمام. Smile

اومدم بیرون, بعد به قسمتی که باید چمدون ها چک بشه رسیدم. همون اول خانومه گفت پسته داری ؟ -بله. در چمدونم رو باز کردن , نشونشون دادم تو بسته ی وکیوم شده. بعد از روی همون فرم ها (که تو هواپیما داده بودن, محتویات بارها رو مشخص کنیم.) خوردنی های دیگه رو پرسید که گفتم یه سری شیرینی های ایرانی دارم و آجیل و .. خلاصه بقیه رو فقط نگاه کردن دیگه و چیزی رو در نیوردن یا باز نکردن.

و بلاخره آخرین مسافر اون پرواز به سلامت اومد بیرون! TongueSmile

سوشال سکیوریتی(SSN) :

چند روز بعد با اسپانسرم رفتیم اداره ی سوشال, اما گفتن تا 23 روز بعد ورودش صبر کنید اگه نیمد بیاید پیگیری کنید. که خودش بعدش اومد.

ID :
با سوشال رفتم تقاضای ID کردم. برای کسانی که مثل من نمی خوان فعلا گواهینامه بگیرن و همینطور اگه نمیخواهید پاسپورت یا سوشالشون رو همه جا همراهتون ببرید, بهتره اینکارو کنید. برید به همون اداره راهنمایی رانندگی و تقاضای ID خالی کنن.

حساب بانکی :
حساب بانکِ bankofamerica باز کردم.قبل اینکه سوشالم بیاد رفتم با پاسپورت, گفتن 1 مدرک دیگه هم میخوایم, حتی گفت گواهینامه ایرانتم همراهت باشه قبوله! که چون همراهم نبود صبر کردم تا اومدن سوشال و با اون حساب باز کردم. به خاطر نداشتن سابقه فعلا بهمون کریدیت نمیدن و دبیت کارت بهمون میدن که از همون پول تو حسابمون کم میشه.

تقویم مدارک من! :
_ سوشال سکیوریتی : بعد 1هفته
_ نامه Welcome : بعد 20 روز
_ نامه Welcome : دوباره چند روز پیش, بعد 1 ماه!
_ گرین کارت : بعد 33 روز Smile

توصیه :
دوستان خوبم, به خصوص اون دوستانی که تنها می خواهید سفر کنید و نگران هستید. این نگرانی کاملا طبیعی هست و وقتی بدونید که قرار چه مراحلی طی کنید خیلی راحت تر خواهید بود. چون خودم کاملا این رو تجربه کردم و نتیجه اش رو دیدم. قبل رفتنم دوستای خوبم شادی و نامی عزیز بهم خیلی کمک کردن و به خصوص توصیه ها و نکاتی که ساسان عزیز گفته بودن خیلی کمکم کرد و وقتی تو اون شرایط قرار گرفتم( به خصوص اون قسمت سوالات فرودگاه آمستردام) همونجا تو دلم خدارو شکر کردم که ساسان عزیز در مورد خواستن پاکت زرد و سوال بهم گفته بودن, و اونجا دیگه هول و نگران نشدم. چون در شرایطی آدم فکر میکنه نکنه فقط به من هست که دارن گیر میدن و ... .

بچه ها باور کنید به قدری مسئولینشون مهربون و خوش برخورد هستن که تمام نگرانی شما برطرف خواهد شد. به حدی شرایط شمارو درک می کنند و بهتون کمک می کنند که حد نداره.

با خیال راحت سفر کنید و بدونید قبل شما هم دوستانتون بودن که تنهایی این مرحله رو گذروندن و هیچ مشکلی هم پیش نیمده.
فقط حواستون به مدارک و پول هاتون باشه. هر جا میرید وسایلتون رو چک کنید تا چیزی جا نگذارید. و از سفرتون نهایت لذت رو ببرید.Smile

امیدوارم ای نیمچه سفرنامه (نسبت به سفرنامه آنکارام میشه نیمچه خوب!!Tongue) تونسته باشه بهتون کمک کنه.
به امید موفقیت همه ی بچه های 2010

رزا
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
(2010-08-26 ساعت 11:48)pouya.pouya نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 00:55)balot نوشته:  سلام
من بلیط برای دالاس 1اکتبر با klm رفت و برگشت گرفتم ،هزینه اش شد 1720000 تومان

سلام...
براتون آرزوی موفقیت میکنم.
یک سوال داشتم. مثل اینکه دالاس موقعیت شغلی زیاد داره و تاسیسات نفتی زیادی اونجاها هست.
میخواستم بدونم تا چه حد از موقعیت های شغلی اونجا مطلع هستید و چرا دالاس رو انتخاب کردید.
ممنونم

سلام
دلایل زیاد ومختلفی داره ولی شاید مهمترینش اینه که دوستانی که اونجا رفتن راضی هستن،نسبت به جاهای دیگه مثل کالیفرنیا ارزونتره و...
مینونی برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک برین
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2299
تشکر کنندگان: aadine ، pouya.pouya ، king_of_sky ، alirezanz
(2010-08-25 ساعت 11:34)mina_s نوشته:  
(2010-08-25 ساعت 09:49)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان

موفق باشید.

به سلامتی، گرین کارت مبارک.
چند سوال: شما چند ماه اونجا اقامت داشتین؟ گرین کارتتون چندوقته به دستتون رسید؟ و واقعا !!! چند وقت دیگه باید برگردین آمریکا تا گرین کارت دچار مشکل نشه؟ ( چون یکی میگه 6 ماه .... هر کس یه عددی میگه )
ممنون

سلام
من 45 روز بودم و گرین کارت بعد 35 روز اومد .
والا من چیزی که تو بروشور های اداره مهاجرت دیدم میگه نباید بیشتر از یک سال باشه .6ماه برای اینکه پروسه سیتیزن شدن طولانی تر نشه گفته میشه

موفق باشید
تشکر کنندگان: R.F ، farzad24 ، Hamid55 ، Eskandari ، balot ، kianoush ، mina_s ، aadine ، king_of_sky
یوووووووووووووووووووووووووووووووووووووهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

بچه هاااااااااااااااااا
"تقویم مدارک" رو باید اصلاح کنم چون
عصری گرین کارتم اوووووووووووووووووووووووومد.
بعد 33 روز!Big Grin

امیدوارم هرچه زودتر بچه های مصاحبه ای برن مصاحبه و به زودی ببینن گرین کارتشون رووو.

همینطور امیدوارم هر چه زودتر بچه های کلیرنسی, کلیر بشن تا زودی بیان و چیزی که اینهمه به خاطرش منتظر بودن رو بگیرن.
Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
(2010-08-27 ساعت 12:48)R.F نوشته:  یوووووووووووووووووووووووووووووووووووووهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

بچه هاااااااااااااااااا
"تقویم مدارک" رو باید اصلاح کنم چون
عصری گرین کارتم اوووووووووووووووووووووووومد.
بعد 33 روز!Big Grin

امیدوارم هرچه زودتر بچه های مصاحبه ای برن مصاحبه و به زودی ببینن گرین کارتشون رووو.

همینطور امیدوارم هر چه زودتر بچه های کلیرنسی, کلیر بشن تا زودی بیان و چیزی که اینهمه به خاطرش منتظر بودن رو بگیرن.
Smile

يک عالمه تبريک به انضمام تشکر فراوان. من هم قراره بعد کلير شدن و گرفتن ويزا تنهاي تنها سفر کنم. تازه اون جا هم باز تنها بايد دنبال همه ي کارام برم. از سفرنامه دلگرم کننده ات ممنون. پيروز باشي و پايدارSmile
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: kianoush ، mina_s ، parviz ، R.F ، balot
مبارکه رزااا جونم. انشاله به سلامتی . به امید روزی که برای همه ی بچه ها چنین اتفاق های خوبی بیافته [عکس: dancegirl2.gif][عکس: pinkglassesf.gif]
تشکر کنندگان: aadine ، R.F ، balot ، azin ، alirezanz
من بلیط کی ال ام (اواخر خرداد) خریدم برای سپتامبر.
اول، تهران به آمستردام و بعد، مستقیم از آمستردام به خود دالاس. نفری یک میلیون و هفتصد.
البته فکر کنم گلف ایر، بلیط ارزونتر داشت که شنیدم مثل اتوبوس شرکت واحد چندین توقف بین راه داره و تمام اجداد آدم رو پیش چشمش میاره.
راستی هفته بعد عازم هستیم.
تشکر کنندگان: aadine ، R.F ، Eskandari ، balot ، farzad24 ، bluelady ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان