موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-29 ساعت 00:48)fanta نوشته: حالا ما رزیدنت آمریکا محسوب می شیم یه نه؟
سلام
اگه منظورتون تو فرمه بله من هم زدم رزیدنت
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها 1 سوال.برای رفتن به آمریکا از ترکیه بریم ارزون تر میشه یا از ایران بریم.؟؟ منظورم اینه که اگر تو مصاحبه کلیرنس نخوریم و ویزا رو گرفتیم بهتره برگردیم ایران و از ایران بریم آمریکا یا از همون جا تو ترکیه بلیط بگیریم بریم؟؟؟؟؟
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
قیمت هایی که به ایران میدن پایینتر از قیمت هایی هست که به خود ترکها میدن چون سطح درآمد ترکها بالاتر از ماست.
من اینو از یه آژانس پرسیدم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستا ن از داخل ایران رزرو بلیط پروازهای داخلی امریکا امکان داره کسی تا حالا انجام داده؟
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما 20Jul وارد فرودگاه LA شدیم. روز خیلی شلوغی بود و کارهامون حدود 3 ساعت طول کشید .ما تغییر آدرس داشتیم که همانجا اعلام کردیم. فرداش هم رفتیم اداره سوشیال سکیوریتی. SSN و welcome notice ما 6 روزه و گرین کارت 13 روزه اومد.
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ما 29 اگوست وارد لس انجلس شدیم و در کمتر از نیم ساعت کارامون انجام شد!!! چمدونامونو باز نکردن و فقط پرسیدن که چی داریم. 30 ام رفتیم برا سوشال گفتن برای خودتون که قبلا سوشال داشتین (قبلا امریکا بودم) مشکلی نیست اما برا بچه هاتون 3 هفته بعد از ورود اقدام کنید. لطفا بگید به شما هم همینو گفتن؟ من در نوشته های بچه های مهاجرسرا به نظرم اومد سوشال و به محض رسیدن درخواست دادن. اینطور نیست؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ، ما 24 آگوست از طریق فرودگاه نیویورک وارد امریکا شدیم و بعد با یه پرواز داخلی به سمت مقصد نهایی که ایالت میزوری بود حرکت کردیم . روز 26 ام رفتیم اداره سوشال سکیوریتی ، اما بهمون گفتن که ما نمی توونیم براتون کاری انجام بدیم تا خود گرین کارت دستتون باشه و بعداً که اصرار کردیم که می خوایم حساب بانکی باز کنیم و گواهینامه رانندگی بگیریم ، یه نامه بهمون دادن که توش نوشته شده می توونیم فعلاً برای این کارها اقدام کنیم . حالا می خواستم بدونم که این پروسه عادیه یا اونا باید به ما شماره سوشال سکیوریتی رو می دادن ؟ چون هنوز با این که یک هفته از ورودمون گذشته هیچ خبری از شماره سوشال نیست و اون کارمندی که جوابمون رو داد گفت خودتون باید بعد از گرفتن گرین کارت برای دریافت سوشال مراجعه کنید در صورتی که من توی نوشته های دوستان دیدم که ظاهراً این شماره براشون می یاد به صورت اتوماتیک؟
اگر لطف کنید و راهنماییم کنید ممنون می شم
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-01 ساعت 15:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-01 ساعت 15:01 توسط alphabeta.)
بچه ها سایت رزرو آنلاین بلیط رو کی بلده؟؟؟؟؟
[/quote]
البته سايتهاي عمومي هم هست، اما بهترين راه، رزرو بليط هر شركت از سايت خود اون شركته. مثلا KLM، TurkishAirlies يا هر شركت ديگه. اسم هر شركت رو توي گوگل بزنيد اولين سايتي كه پيشنهاد ميده سايت رسمي شركت هواپيمايي هست.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font]
شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز،
در جاهای مختلف (نامه سفارت، سا یت سوشال سکیوریتی،...) گفته شده که باید ۳ هفته صبر کنید اگر کارتتون نرسید برید اداره سوشال سکیوریتی نزدیک محل سکونت برای پیگیری یا زنگ بزنید به اداره مرکزی. تا آنجا که من دیدیم در سفرنامه ها و تاپیک های مربوط برای خیلی ها در همون ۳ هفته رسیده، برای آنها هم که نرسیده یا خو دشون مثل شما زودتر رفتن خیلی روایتها با هم فرق میکنه به بعضی ها گفتن برید بعد از ۳ هفته بیاید یا فرم دادن پر کردن یکی دو هفته بعد کارتشون رسیده یا شمارشون را همون موقع گفتن که بتونند حساب با ز کنند.....
در مورد خود من، کارتم بعد از یک هفته رسید ولی برای خانمم که برنده اصلی بوده هنوز بعد از ۴۵ روز کارتش نرسیده و یک بار هم زنگ زدم بعد از یک ساعت پشت خط بودن گفتن که ما به اطلاعات شما دسترسی نداریم و اول باید اطلاعات شما از طرف DHS برای ما فرستاده بشه که این کار ممکن است ۶ تا ۸ هفته طول بکشد، فعلا صبر کنید.
این طور که من فهمیدم این مسوول تو اداره DHS که باید اطلاعات را برای اداره سوشال سکییوریتی بفرسته یه نسبتی با اون خورخه که تو کی سی سی(بخش کارنت کردن کیس ها ) کار میکنه داره و بعضی وقتها خورخه بازی در میاره یادش میره پرونده ها را بفرسته یا یه بلایی سرشون میاره......
شما هم تا ۳ هفته صبرکنید اگر کارتتون نیومد دوباره بریدن آنجا برای پیگیری.
quote='guluha' pid='72696' dateline='1283292556']
سلام به همه ، ما 24 آگوست از طریق فرودگاه نیویورک وارد امریکا شدیم و بعد با یه پرواز داخلی به سمت مقصد نهایی که ایالت میزوری بود حرکت کردیم . روز 26 ام رفتیم اداره سوشال سکیوریتی ، اما بهمون گفتن که ما نمی توونیم براتون کاری انجام بدیم تا خود گرین کارت دستتون باشه و بعداً که اصرار کردیم که می خوایم حساب بانکی باز کنیم و گواهینامه رانندگی بگیریم ، یه نامه بهمون دادن که توش نوشته شده می توونیم فعلاً برای این کارها اقدام کنیم . حالا می خواستم بدونم که این پروسه عادیه یا اونا باید به ما شماره سوشال سکیوریتی رو می دادن ؟ چون هنوز با این که یک هفته از ورودمون گذشته هیچ خبری از شماره سوشال نیست و اون کارمندی که جوابمون رو داد گفت خودتون باید بعد از گرفتن گرین کارت برای دریافت سوشال مراجعه کنید در صورتی که من توی نوشته های دوستان دیدم که ظاهراً این شماره براشون می یاد به صورت اتوماتیک؟
اگر لطف کنید و راهنماییم کنید ممنون می شم
[/quote]
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-01 ساعت 16:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-01 ساعت 16:53 توسط mina_s.)
سلام بچه ها من یک سوال دارم؟
من کمتر از 2 سال از تاریخ عقدم میگذره. تو این برگه ای که همراه ویزا دادند و اطلاعاتی در مورد سوشال سکوریتی نوشته، این رو نوشته که کسانی که کمتر از 2 سال از تاریخ عقدشون میگذره ، به همسر برنده اصلی conditional Green card میدن. این یعنی چی؟ آیا کسی اطلاعات یا تجربه ای در این زمینه داره؟ نوشته بعد از 2 سال باید دادخواست بدید و درخواست گرین کارت دائم بکنید. منظور از این 2 سال ، 2سال از تاریخ عقده یا از تاریخی که وارد آمریکا میشیم؟ در ضمن نوشته اگر فردی که گرین کارت کاندیشنال ( مشروط) داره و به موقع اقدام نکنه از امریکا دیپورت میشه!!!!!!!!!
کسی هست کمتر از 2 سال از ازدواج یا عقدش گذشته باشه و الان آمریکا باشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم مثل شمام و تا 1ماه دیگه میرم امریکا به منم جواب بدین لطفا