کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
[/size]سلام بچه ها ما 2 روزه که وارد u.s.a شدیم.
الان اورنج کانتی هستیم. هنوز هیچ کاری نکردیم. یه متل اجاره کردیم شبی 60 دلار و حساب بانکی هم باز کردیم. هنوز خستگی سفر توی تنمونه. واقعا" سفر طولانی ای بود. امروز برای اجاره خونه می خوایم بریم و فردا صبح هم واسه ssn. اگه بشه امروز یا فردا یه ماشین هم می گیریم. بدون ماشین اینجا فلجید. گواهی نامتونو بین المللی کنید. فعلا" می تونید استفاده کنید.
تو فرودگاه هیچ کاری باهاتون ندارید راحت راهتون میدن که وارد آمریکا بشید.
اگه سوالی دارید بچه ها بپرسید اگه بدونم جوابتونو میدم. برامون دعا کنید.SmileSmileSmileSmileSmileSmileTongue
تشکر کنندگان: Amir78 ، kianoush ، sib 24 ، new king ، Shahryar ، AmericanHamid ، R.F ، farzad24 ، azin ، Hossein81 ، sam_hash ، hamed_gh ، aadine ، mina_s ، Rasool ، Hamid55 ، Jav3 ، ساشا ، Eskandari ، بنيتا ، shadi ، alirezanz
سلام
رسیدن به خیر. ما هم 5 روزه آمدیم به دالاس.
قیمت متل برای ما چون یک ماه را یکجا پرداختیم روزی 40 دلار شد. اینجا نرخ های روزانه و هفتگی و ماهانه متفاوت هست شما اگه فکر می کنید پیدا کردن خانه زمان بیشتری نیاز داره، شاید بتونید اعلام کنید که یکهفته در متل می مانید. اونوقت نرخ ارزونتری براتون حساب می کنند.
راستی برای ما بدون اس اس ان و بدون یک آدرس ثابت حساب باز نکردند. به شما تبریک می گم که تونستید حساب باز کنید.
تشکر کنندگان: aadine ، mina_s ، kianoush ، Hamid55 ، Jav3 ، alirezanz
(2010-09-10 ساعت 01:32)aidanaser نوشته:  [/size]سلام بچه ها ما 2 روزه که وارد u.s.a شدیم.
الان اورنج کانتی هستیم. هنوز هیچ کاری نکردیم. یه متل اجاره کردیم شبی 60 دلار و حساب بانکی هم باز کردیم. هنوز خستگی سفر توی تنمونه. واقعا" سفر طولانی ای بود. امروز برای اجاره خونه می خوایم بریم و فردا صبح هم واسه ssn. اگه بشه امروز یا فردا یه ماشین هم می گیریم. بدون ماشین اینجا فلجید. گواهی نامتونو بین المللی کنید. فعلا" می تونید استفاده کنید.
اگه سوالی دارید بچه ها بپرسید اگه بدونم جوابتونو میدم. برامون دعا کنید.SmileSmileSmileSmileSmileSmileTongue

دوست عزیز سلام و خیر مقدم. سوال من اینه که بدون id می‌شه حساب باز کرد؟ کلا ممنون میشم اگه در مورد مراحلی که بعد از ورود باید طی‌ کرد توضیح بدید. ما روز ۳شنبه رفتیم social security و اونجا یه فرم پر کردیم، بهمون گفتنsocial card براتون میفرستیم و تازه بعد از اون باید بریدDMV برای ID cardتا بعد بتونید حساب باز کنید و بگیرید. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که مراحل همینه یا نه؟ و آیا فقط با id number می‌شه حساب باز کرد یا باید حتما کارتش بیاد ؟
تشکر کنندگان: aadine ، alirezanz
(2010-09-10 ساعت 09:57)AVA61 نوشته:  
(2010-09-10 ساعت 01:32)aidanaser نوشته:  [/size]سلام بچه ها ما 2 روزه که وارد u.s.a شدیم.

دوست عزیز سلام و خیر مقدم. سوال من اینه که بدون id می‌شه حساب باز کرد؟ کلا ممنون میشم اگه در مورد مراحلی که بعد از ورود باید طی‌ کرد توضیح بدید. ما روز ۳شنبه رفتیم social security و اونجا یه فرم پر کردیم، بهمون گفتنsocial card براتون میفرستیم و تازه بعد از اون باید بریدDMV برای ID cardتا بعد بتونید حساب باز کنید و بگیرید. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که مراحل همینه یا نه؟ و آیا فقط با id number می‌شه حساب باز کرد یا باید حتما کارتش بیاد ؟

سلام
برای گرفتن گواهینامه و ID به ssn نیاز دارین ولی برای باز کردن حساب بانکی به هیچ کدومشون نیاز ندارین . من 2 روز بعد از اینکه رسیدم با پاسپورتم حساب تو BoA باز کردم . از تجربه دوستان اینه که citi bank برای باز کردن حساب ssn میخواد ولی BoA , chase نمیخوان .فقط چون کردیت ندارین و ssn هم ندارین بهتون credit card نمیدن و بجاش debit card میگیرین که عین کارت های بانکی کشور خودمونه .من بعد از اینکه ssn ام اومد از BoA کردیت کارت با اعتبار 1000$ گرفتم
موفق باشید
تشکر کنندگان: Hossein81 ، kianoush ، aadine ، Kaveh792004 ، khashayar6310 ، balot ، Shahryar ، bluelady ، mina_s ، Rasool ، Jav3 ، Eskandari ، aidanaser ، alirezanz
دوستان عزیز سلام
اگر به برگه هایی که همراه پاکت زرد رنگ بهتون دادن توجه کنید و اونا رو با دقت بخونید میبینید که نوشته لازم نیست واسه گرفتن SSN به دفترش مراجعه کنید چون شما در زمان پر کردن فرم DS-230 قسمت دوم تقاضای SSN کرده اید. پس باید بعد از ورود به آمریکه منتظر بشید واستون پست میشه که البته اگه بدستتون نرسید اقدام کنیدو یه موردی هم درباره کسانی هست که هنگام مصاحبه و ورود به آمریکه اولین سالگرد ازدواجشون نرسیده که در این موارد چون مشکوک هستند در یک سری از مسائل دو طرف بطور مشترک خدمات دریافت میکنن. موفق باشید
تشکر کنندگان: mina_s ، Rasool ، alirezanz
(2010-09-11 ساعت 12:03)bluelady نوشته:  دوستان عزیز سلام
اگر به برگه هایی که همراه پاکت زرد رنگ بهتون دادن توجه کنید و اونا رو با دقت بخونید میبینید که نوشته لازم نیست واسه گرفتن SSN به دفترش مراجعه کنید چون شما در زمان پر کردن فرم DS-230 قسمت دوم تقاضای SSN کرده اید. پس باید بعد از ورود به آمریکه منتظر بشید واستون پست میشه که البته اگه بدستتون نرسید اقدام کنیدو یه موردی هم درباره کسانی هست که هنگام مصاحبه و ورود به آمریکه اولین سالگرد ازدواجشون نرسیده که در این موارد چون مشکوک هستند در یک سری از مسائل دو طرف بطور مشترک خدمات دریافت میکنن. موفق باشید

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
این مورد آخر رو که گفتین اولین سالگرد یا دومین سالگرد؟ من تو همین برگه ها خوندم دومین سالگرد و.... گرین کارت مشروط و ... که زیاد ازشون سر در نیاوردم ! Smile

تشکر کنندگان:
از دوستان ، كسي يك آژانسي ميشناسه كه بتونه يك بليط يك طرفه ارزون ( ارزون تر از جاهاي ديگه ) براي واشنگتن جور كنه ؟
و
وارد باشه كه بتونه پروازهاي مختلف را چك كنه
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
(2010-09-11 ساعت 13:15)Kaveh792004 نوشته:  از دوستان ، كسي يك آژانسي ميشناسه كه بتونه يك بليط يك طرفه ارزون ( ارزون تر از جاهاي ديگه ) براي واشنگتن جور كنه ؟

علیرضا جان ،
هرجا رفتی بگو برات پرواز ایروفلوت رو چک کنن. پروازش ارزونه (باورنکردنی) ایرباس هم هست، فقط عیبش اینه که کانکشن اون تو مسکو خیلی طولانیه. حدود 8-9 ساعت باید تو فرودگاه مسکو منتظر باشی.
good luck
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
تشکر کنندگان: khashayar6310 ، Kaveh792004 ، Rasool ، azin ، fairwall ، alirezanz
(2010-09-11 ساعت 16:36)Shahryar نوشته:  
(2010-09-11 ساعت 13:15)Kaveh792004 نوشته:  از دوستان ، كسي يك آژانسي ميشناسه كه بتونه يك بليط يك طرفه ارزون ( ارزون تر از جاهاي ديگه ) براي واشنگتن جور كنه ؟

علیرضا جان ،
هرجا رفتی بگو برات پرواز ایروفلوت رو چک کنن. پروازش ارزونه (باورنکردنی) ایرباس هم هست، فقط عیبش اینه که کانکشن اون تو مسکو خیلی طولانیه. حدود 8-9 ساعت باید تو فرودگاه مسکو منتظر باشی.
good luck

شهريار جان

موضوع چند چيز است :

1. من bmi و Alitalia و Qatar airways و Turkishرا چك كردم حدود 900-800 $ ... حالا اين اير فلوت كه 8-9 ساعت معطلي داره ، چقدر ميگيره ؟ .... بايد ديد ارزش اين 8-9 ساعت را دارد يا نه !؟

2. بعضي آژانسها درجه 2 حساب ميشن ، يعني خودشون واسطه هستند...براي همين قيمتشون بيشتره ... بايد ديد كسي آژانس مستقيم سراغ داره ؟

3. اگه از نمايندگي تهران بليط را بگيريم ارزونتره يا با اينترنت ( از آمريكا ) رزرو كنيم ؟ .... اگه از آنجا رزرو بشه ، ما اينجا موقع گرفتنش دچار مشكل نميشيم ؟!

در اولين فرصت ( شايد هم امروز ) باهات تماس ميگيرم
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
(2010-09-11 ساعت 17:27)Kaveh792004 نوشته:  
(2010-09-11 ساعت 16:36)Shahryar نوشته:  

علیرضا جان ،
good luck

شهريار جان

موضوع چند چيز است :

1. من bmi و Alitalia و Qatar airways و Turkishرا چك كردم حدود 900-800 $ ... حالا اين اير فلوت كه 8-9 ساعت معطلي داره ، چقدر ميگيره ؟ .... بايد ديد ارزش اين 8-9 ساعت را دارد يا نه !؟

2. بعضي آژانسها درجه 2 حساب ميشن ، يعني خودشون واسطه هستند...براي همين قيمتشون بيشتره ... بايد ديد كسي آژانس مستقيم سراغ داره ؟

3. اگه از نمايندگي تهران بليط را بگيريم ارزونتره يا با اينترنت ( از آمريكا ) رزرو كنيم ؟ .... اگه از آنجا رزرو بشه ، ما اينجا موقع گرفتنش دچار مشكل نميشيم ؟!

در اولين فرصت ( شايد هم امروز ) باهات تماس ميگيرم

باورت نمیشه از ایروفلوت من قیمت حدود 500 تومن سراغ دارم. آژانسهایی که بند الف دارند (یعنی مجوز صدور بلیت) میتونی کمک بگیری.
با من در تماس باش
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، fidell ، alirezanz

سلام منهم قصددارم ازایروفلوت بلیط تهیه کنم چند جا هم قیمت گرفته ام ممکنه لطفا اگه آژانس مناسب میشناسید معرفی کنید
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، aadine ، alirezanz
دوستان سلام
من سه ماهه که آمریکا هستم ( لس آنجلس ) می خواستم بدونم آیا الان بعد از سه ماه میتونم بیام ایران و برای یک سال ایران بمونم؟ آیا در این صورت موقع برگشت در فرودگاه لس آنجلس به من گیر نمیدن که چرا یک سال نبودی؟ در ضمن فرصت گرفتن پاسپورت سفید هم ندارم. لطفاً دوستانی که مطمئن هستند سریع پاسخ دهند. (اورژانسیه) ممنون
تشکر کنندگان: R.F ، bluelady ، alirezanz
(2010-09-11 ساعت 22:35)fidell نوشته:  سلام منهم قصددارم ازایروفلوت بلیط تهیه کنم چند جا هم قیمت گرفته ام ممکنه لطفا اگه آژانس مناسب میشناسید معرفی کنید

سلام، دوست داشتین با من تماس بگیرین.
تشکر کنندگان: alirezanz
(2010-09-12 ساعت 09:48)drkamrani1 نوشته:  دوستان سلام
من سه ماهه که آمریکا هستم ( لس آنجلس ) می خواستم بدونم آیا الان بعد از سه ماه میتونم بیام ایران و برای یک سال ایران بمونم؟ آیا در این صورت موقع برگشت در فرودگاه لس آنجلس به من گیر نمیدن که چرا یک سال نبودی؟ در ضمن فرصت گرفتن پاسپورت سفید هم ندارم. لطفاً دوستانی که مطمئن هستند سریع پاسخ دهند. (اورژانسیه) ممنون

برگشتن که بله میتونید برگردید.

اما در مورد 1 سال اون هم بدون پاس سفید.
ببینید این سوالی هست که هیچ کس با اطمینان به شما نمیتونه بگه.
چون جواب قطعی نداره.
همه چی بستگی به اون افسری داره که موقع ورود به امریکا هست. که قبول کنه یا نه.

من مواردی که میدونم ممکن اتفاق بیفته رو بهتون میگم:

-این که ما بار اول هست که داریم با گرین کارت وارد امریکا میشیم و امکان اینکه گیر بدن هست.
-ممکن فقط تذکر بدن که دیگه تکرار نشه.
- ممکن اگه مدارک قانع کننده داشته باشید, قبول کنند و چیزی نگن.
- به هیچ وجه هیچ توضیحی رو قبول نکنن و گرین کارت باطل بشه.

- قطعا هم در پروسه سیتیزن شدن تاثیر منفی خواهد داشت.( طولانی شدن پروسه اش)

حالا خودتون باید ببیند چیکار میخواهید کنید.
اصلا هم به مثال ها که فلانی رفت گیر ندادن و دادن کار نداشته باشید. همش به شانس که گیر میدن یا نمیدن و معلوم نیست با شما مثل نفر قبلی برخورد کنند.
یکی از دوستان ما که از برندگان 2009 بودن, بعد 10 ماه رفتن امریکا و البته همراهشون کلی هم مدرک که درگیر فروش املاک و بستن مطب همسرشون و ...بودن برده بودن, اما افسر سوالی نکرده و فقط گفته آخرین بار کی امریکا بودین که گفتن 10 ماه. همین. این موردیه که وکیلشون مطمئن بود و گفته بوده که حتما ازتون مدارک این دیر رفتنتون رو میخوان, که نخواستن!!

خوب اینو مطمئن بودن گیر میدن که ندادن , پس همه چی به اون افسر ربط داره که بخواد با مورد شما چجوری برخورد کنه.

به نظرم اگه بتونید پاس سفید بگیرید بهتره. اگه نه, من شخصا 1 سال خارج از امریکا بودن اون هم بدون پاس سفید رو توصیه نمیکنم. ریسک داره.
اگه بتونید بعد 6ماه , شده 1 هفته برید و برگردید فکر کنم حرکت مطمئن تری باشه.
حالا باز به خودتون و اگه باز بچه ها در این مورد اطلاعات بیشتری دارن و مطرح کنند بهتره.

موفق باشید

چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
(2010-09-12 ساعت 19:18)R.F نوشته:  
(2010-09-12 ساعت 09:48)drkamrani1 نوشته:  دوستان سلام

برگشتن که بله میتونید برگردید.

اما در مورد 1 سال اون هم بدون پاس سفید.
ببینید این سوالی هست که هیچ کس با اطمینان به شما نمیتونه بگه.
چون جواب قطعی نداره.
همه چی بستگی به اون افسری داره که موقع ورود به امریکا هست. که قبول کنه یا نه.

من مواردی که میدونم ممکن اتفاق بیفته رو بهتون میگم:

-این که ما بار اول هست که داریم با گرین کارت وارد امریکا میشیم و امکان اینکه گیر بدن هست.
-ممکن فقط تذکر بدن که دیگه تکرار نشه.
- ممکن اگه مدارک قانع کننده داشته باشید, قبول کنند و چیزی نگن.
- به هیچ وجه هیچ توضیحی رو قبول نکنن و گرین کارت باطل بشه.

- قطعا هم در پروسه سیتیزن شدن تاثیر منفی خواهد داشت.( طولانی شدن پروسه اش)

حالا خودتون باید ببیند چیکار میخواهید کنید.
اصلا هم به مثال ها که فلانی رفت گیر ندادن و دادن کار نداشته باشید. همش به شانس که گیر میدن یا نمیدن و معلوم نیست با شما مثل نفر قبلی برخورد کنند.
یکی از دوستان ما که از برندگان 2009 بودن, بعد 10 ماه رفتن امریکا و البته همراهشون کلی هم مدرک که درگیر فروش املاک و بستن مطب همسرشون و ...بودن برده بودن, اما افسر سوالی نکرده و فقط گفته آخرین بار کی امریکا بودین که گفتن 10 ماه. همین. این موردیه که وکیلشون مطمئن بود و گفته بوده که حتما ازتون مدارک این دیر رفتنتون رو میخوان, که نخواستن!!

خوب اینو مطمئن بودن گیر میدن که ندادن , پس همه چی به اون افسر ربط داره که بخواد با مورد شما چجوری برخورد کنه.

به نظرم اگه بتونید پاس سفید بگیرید بهتره. اگه نه, من شخصا 1 سال خارج از امریکا بودن اون هم بدون پاس سفید رو توصیه نمیکنم. ریسک داره.
اگه بتونید بعد 6ماه , شده 1 هفته برید و برگردید فکر کنم حرکت مطمئن تری باشه.
حالا باز به خودتون و اگه باز بچه ها در این مورد اطلاعات بیشتری دارن و مطرح کنند بهتره.

موفق باشید

سلام و ممنون از جوابتون

راستش ما هم بالاخره ویزا گرفتیم و باید بیشتر این تاپیک رو مطالعه کنیم تا بتونیم اطلاعات دوستان گل مهاجر سرایی را که الان آمریکا هستن بگیریم.
ما هم قصد داریم پس از اخذ گرین کارت بر گردیم تا بتونیم به کارامون سروسامان بدیم و6 ماه تا 1 سال بعد برگردیم آمریکا.در مورد پاس سفید کسی از دوستان اطلاعی داره که چطور باید اقدام کنیم وچه ویژگیهایی داره؟

با تشکر

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان