2010-09-01 ساعت 20:02
سلام منم مثل شمام و تا 1ماه دیگه میرم امریکا به منم جواب بدین لطفا
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
|
2010-09-01 ساعت 20:02
سلام منم مثل شمام و تا 1ماه دیگه میرم امریکا به منم جواب بدین لطفا
2010-09-02 ساعت 01:34
خیلی ممنون از جوابتون تنها چیزی که منو نگران کرد این بود که اون کارمند اصرار داشت اول green card می یاد بعد تازه باید برای سوشال اقدام کرد ! به نظرم کاملا غیر منطقی یه.
(2010-09-01 ساعت 15:22)Hamid55 نوشته: دوست عزیز، [/quote]
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009 کنسولگری: آنکارا تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010 تاریخ مصاحبه: March 2010 تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
2010-09-02 ساعت 01:42
[quote='Ali58' pid='72532' dateline='1283226565']
سلام دوستان ما 20Jul وارد فرودگاه LA شدیم. روز خیلی شلوغی بود و کارهامون حدود 3 ساعت طول کشید .ما تغییر آدرس داشتیم که همانجا اعلام کردیم. فرداش هم رفتیم اداره سوشیال سکیوریتی. SSN و welcome notice ما 6 روزه و گرین کارت 13 روزه اومد. [/quotسلام دوست عزیز ما 7 سپتامبر از ترمینال bوارد la میشیم. چندتا سوال داشتم. اول اینکه ما دقیقا" چه چیزهایی رو نمی تونیم بیاریم. بعدش تو فرودگاه امام به خارج کردن ارز از کشور گیر نمیدن؟ ما هم تصمیم داریم آدرسمونو عوض کنیم چون اسپانسرمون پرتلنده و ما داریم میایم لوس آنجلس. کسی رو اونجا نداریم که بخوایم آدرسش رو بدیم. می خوام از فرودگاه که بیرون اومدم برم دنبال خونه بگردم. به نظر شما باید چیکار کنم. از نظر شما کدوم قسمت لوس آنجلس برای ما ایرانیها بهتره. اگه بخوام یه جای موقت بگیرم چطوری باید اقدام کنم. پولی رو که همراهم آوردم رو باید تو جیبم نگهدارم یا برم حساب واکنم یا کار دیگه ایی. واسه ssn & green card دقیقا" چطوری اقدام کردی؟ و دست آخر اگه چیزی به ذهنتون میرسه که فکر می کنید به درد من می خوره لطفا" دریق نکنید.
[
ما 7 سپتامبر از ترمینال bوارد la میشیم. چندتا سوال داشتم. اول اینکه ما دقیقا" چه چیزهایی رو نمی تونیم بیاریم. بعدش تو فرودگاه امام به خارج کردن ارز از کشور گیر نمیدن؟ ما هم تصمیم داریم آدرسمونو عوض کنیم چون اسپانسرمون پرتلنده و ما داریم میایم لوس آنجلس. کسی رو اونجا نداریم که بخوایم آدرسش رو بدیم. می خوام از فرودگاه که بیرون اومدم برم دنبال خونه بگردم. به نظر شما باید چیکار کنم. از نظر شما کدوم قسمت لوس آنجلس برای ما ایرانیها بهتره. اگه بخوام یه جای موقت بگیرم چطوری باید اقدام کنم. پولی رو که همراهم آوردم رو باید تو جیبم نگهدارم یا برم حساب واکنم یا کار دیگه ایی. واسه ssn & green card دقیقا" چطوری اقدام کردی؟ و دست آخر اگه چیزی به ذهنتون میرسه که فکر می کنید به درد من می خوره لطفا" دریق نکنید. سلام شما میوه و سبزی، مواد مخدر، سیگار، داروهای خاص مثل دیازپام، گوشت به هر شکل (سوسیس،....) رو نمی تونید بیارید. تو فرودگاه امام به خارج کردن ارز از کشور گیر نمیدن انشاله، شانسیه!!! به عقیده من بهترین جاهای اینجا اورنج کانتی است و سن دیگو و نه خود لس انجلس . اما اونم جای خوب و خوبتر داره که به جیبتون هم مرتبطه. اپارتمان و کوندو از خونه ارزانتره چه خرید و چه اجاره.قراردادای اینجا برای اجاره اغلب 6 ماه به بالاست و هتل موندن کمی سخته. البته اگر اجاره کنید و کمتر بمونید معمولا پول 1 ماهو می گیرن. و حتما باید ادرس کسی رو در اینجا بدید. ادرس یک فرد مطمئن که اگر دیر هم گرین کارتتون امد مشکلی نباشه. من اگر جای شما بودم ادرس رو عوض نمی کردم .اگر کسی رو در کالیفرنیا ندارید چون اسپانسرتون می تونه براتون همه چی رو بفرسته. اگر امدید به من پیام خصوصی بدید یا ایمیل تا تلفن یک کسی رو بدم که برای خانه کمکتون کنه. به محض دریافت سوشال حساب باز کنید که bank of america خوبه. علاوه بر دبیت یک حساب secured credit هم باز کنید و حداقل 300 دلار بذارین توش و هر ماه 30% انرا خرج کنید و نه بیشتر و دوباره انرا کامل کنید تا تاریخچه کردیت خوب داشته باشید و 2 سال بعد میتونید وام بگیرید. واسه green cardاقدامی نمیخواد در فرودگاه پس از تحویل پاکتها و انجام انگشت نگاری پروسه شروع می شه و ssn با مراجعه به اداره اش که مثل اینکه باید 3 هفته بعد از ورود باشه (من سوشال داشتم).
2010-09-02 ساعت 18:02
دوستان آیا میشه از تو ایران با کارت اعتباری بلیط هواپیما تهیه کرد؟اگه میشه کارتوازکجا بیاریم؟ کسی میدونه؟
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009 کنسولگری:abudhabi تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010 تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید تاریخ مصاحبه:may2010 تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
2010-09-02 ساعت 18:38
(2010-09-01 ساعت 16:51)mina_s نوشته: سلام بچه ها من یک سوال دارم؟سلام من برنده اصلی بودم و تاریخ عقدم کمتر از یک سال هست ولی تو مدارک و گرین کارت خانمم چیزی که مبنی بر شرطی بودن گرین کارت باشه نیست.
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009 کنسولگری: Ankara تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010 تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010 تاریخ مصاحبه: 30March تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010 (2010-09-02 ساعت 01:42)aidanaser نوشته:سلام(2010-08-31 ساعت 08:19)Ali58 نوشته:سلام دوست عزیز طبق فرمی که تو هواپیما میدن آوردن بذر گیاهان ممنوعه. چمدانهای ما رو باز نکردن و فقط پرسیدن چقدر پول دارین. افیسری که کارای ما رو انجام داد خیلی مهربون بود. خوش آمد گفت و بعد از گرفتن پاکت و انگشت نگاری شخصا با ما اومد و ما رو به چهار باجه اونورتر برد و گفت اینجا بایستید. اونجا یه آقای قد کوتاه بد اخلاق بود که مجددا انگشت نگاری می کرد و مدام به همه می گفت تا من چیزی نپرسیدم حرف نزنید! این قسمت خیلی سریع انجام شد. اگه کسی رو تو لس آنجلس ندارین بهتره آدرس رو عوض نکنید. چون شما باید آدرس یه شخص مطمئن رو بدین. به نظر من یه کم سخته به محض بیرون آمدن از فرودگاه دنبال خونه برین چون شما جایی رو نمی شناسین و اونجا به قدری بزرگ هست که نمی دونید از کجا باید شروع کنید. بهترین کار اینه که از اینجا هماهنگ کنید یه اتاق از کسی اجاره کنید و سر فرصت دنبال جا بگردین. منطقه ولی پر از ایرانیه و قیمت خونه ها هم مناسبه. هر چند جای عالی نیست ولی برای شروع جای خیلی خوبیه. امنیتش هم خوبه. ما فردای روزی که رسیدیم رفتیم اداره سوشیال. ssn و welcome notice ما 6 روزه و گرین کارتمون 13 روزه اومد. بهترین کار برای گرفتن کردیت از بانکها اینه که درخواست secure credit بکنید. حداقل مبلغ 300 دلار هست و فکر کنم حداکثر 2000 دلار، که به عنوان ضمانت نزد بانک می ذارین و اونها هم همون مقدار به شما کردیت میدن. فقط شما باید خوش حساب باشین و سابقه خوبی درست کنید که در این صورت میتونید سر سال پولتون رو پس بگیرین. فقط به همه دوستان توصیه میکنم با پرواز امارات نرین. چون سرویس دهیش خوب نیست ، از دبی تا لس آنجس 15 ساعت تو پروازی و بــــــــــــــــــــدتـــــــــــــــــــــــر از همه پر از هندی و پاکستانی کثیف و بد بو هست که واقعا 15 ساعت با اینا تو پرواز بودن عذابــــــــــــــــــــه.
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009 کنسولگری: Ankara تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010 تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010 تاریخ مصاحبه: 30March تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010 تشکر کنندگان: mohsen324 ، Ali Sepehr ، balot ، Shahryar ، Eskandari ، khashayar6310 ، aadine ، mina_s ، Nilmah ، aidanaser ، Jav3 ، sanaz2010 ، king_of_sky ، alirezanz
2010-09-02 ساعت 23:13
علی جان از ساعتی که هواپیما نشست تا از فرودگاه خارج بشید چقدر طول کشید؟
2010-09-03 ساعت 04:53
ما هم ۱ سپتامر وارد لوس انجلس شدیم ما از انکارا اومدیم و با ترکیش ایر لاین یه خوبیه بزرگش این بود که این پرواز با شرکت لوفتانزا مشترک است و از آلمان با اون شرکت پرواز میکنه که بسیار عالی بود همه مسافرا آمریکایی یا آلمانی بودن و کلا سطح پرواز خیلی بالا بود مارو به شدت بازرسی کردن تو آلمان( نه به خاطر ایرانی بودن...همه رو بازرسی میکردن) ولی تو آمریکا خیلی خوب برخورد کردن و چمدونمونم نگشتن کلا از فرود هوا پیما تا خارج شدن از فرودگاه ۱ساعت وقت میبره چون باید منتظر باشین تازه اگه خلوت باشه در ضمن یکی از چمدونامونام نیومد گفتن با پرواز بعدی میاد و براتون میاریمش تو این لاتاری هرچی بلا بود سر من اومد از سربازی بگیر تا موندم تو ترکیه آمدن ویزا تو فرودگاه آلمان گیر داد بودن که کارت پروازت اشتباس حالا فرض کن یک ربع به پرواز موند بود کلی اعصابمونو خط خطی کردن تو بازرسی کفشمو دراوردنو خلاصه ... ولی در کل راضی ام و از این صبری که کردم احساس غرور میکنم :d امیدوارم همتون مشکلی نداشته باشین و راحت مهاجرت کنید
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009 کنسولگری:Ankara تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009 تاریخ کارنت شدن کیس:june2010 تاریخ دریافت نامه دوم: تاریخ مصاحبه:july7 تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguest (کشت همه رو تا اومد ) خوبه آبجی؟ تشکر کنندگان: hassan2 ، Nilmah ، farzad24 ، khashayar6310 ، new king ، sam_hash ، Hamid55 ، Ali Sepehr ، kianoush ، Shahoo52 ، azin ، Hossein81 ، mina_s ، alphabeta ، mehdi47 ، Amir78 ، homeless ، aadine ، iust_software ، fanta ، Ashkan78 ، R.F ، m.amjadi ، mehdi_behzadi ، panjere77 ، ساشا ، aidanaser ، balot ، hamed_gh ، Eskandari ، AmericanHamid ، Jav3 ، free_free ، sanaz2010 ، f.o ، shadi ، apoornaki ، star4631 ، emankh101 ، king_of_sky ، ساسان ، alirezanz
دوستان از تهران به مادرید با klm یا ترکیش .وازاونجا با سوئیس ایر به سانفرانسیسکو .دوسره کل مسیر.خرید اینترنتی 737+640=1377$ چطوره؟ تا حالا کسی رفته؟ترانزیت میخاد یا نه؟چطور میشه از ایران بلیط گرفت؟www.cheapoair.آیاآژانسی هست بشه ازش بلیط گرفت؟
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009 کنسولگری:abudhabi تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010 تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید تاریخ مصاحبه:may2010 تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010 تشکر کنندگان: mina_s
دوست من این خرید اینترنتی خیلی عالییه چون داره قیمتشا خوب میده
اما ایا کردیت کارتی دارید که تنها از امریکا و یا کانادا صادر شده باشد؟ چون فقط با کردیت کارتی که از یکی از این 2 کشور صادر شده باشد میتوانید بخرید تشکر کنندگان: khashayar6310 ، mina_s ، aadine ، alirezanz
سلام
دقیقا همینطوری هست،چون من هم از این طریق خواستم اقدام کنم ولی آخرش به همین کردیت کارت میرسین،ولی از طریق سایت خود ایرلاین میتونین رزرو کنین و تا 48 ساعت وقت دارین به آژانسی یا دفتر خودشون که معرفی میکنن،بلیط رو بگرین،این هم آدرس بعضی از اونها http://www.klm.com/travel/ir_en/index.htm http://wwww.aeroflot.ru/cms/en/booking http://www.turkishairlines.com/fa-IR/index.aspx
من تهران به دالاس رو بررسي كردم، از سايت KLM حدود 1650 دلار ميشه، اما از سايت Cheapoair حدود 1570
يعني اختلاف چنداني ندارن. (2010-09-03 ساعت 16:48)fidell نوشته: دوستان از تهران به مادرید با klm یا ترکیش .وازاونجا با سوئیس ایر به سانفرانسیسکو .دوسره کل مسیر.خرید اینترنتی 357+547=903$ چطوره؟ تا حالا کسی رفته؟ترانزیت میخاد یا نه؟چطور میشه از ایران بلیط گرفت؟www.cheapoair.آیاآژانسی هست بشه ازش بلیط گرفت؟ راستي اين قيمتي كه شما ميگين، فكر كنم قيمت خام (بدون ماليات و ..) هست. اگه مراحل رزرو رو ادامه بدين، حدود 500 دلار به اين قيمت اضافه ميشه. مثلا قيمت تهران به دالاس رو مينويسه 1100 دلار، اما در مرحله بعدي فاكتور 1563 دلاري نشون آدم ميده.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font]
شماره کیس: 2010AS00017xxx تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01 تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01 کنسولگری: Ankara تاريخ كارنت شدن: 2010 June تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
2010-09-04 ساعت 06:09
دوستان کسی بوده که هنگام ورود به آمریکا بیش از 10 هزار دلار (به ازای هر نفر) پول همراهش بوده باشه و این مسأله رو عنوان کرده باشه؟ چه برخوردی باهاش کردن؟ چه سؤال و جوابی شده؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
2010-09-04 ساعت 07:08
(2010-09-04 ساعت 06:09)Ashkan78 نوشته: دوستان کسی بوده که هنگام ورود به آمریکا بیش از 10 هزار دلار (به ازای هر نفر) پول همراهش بوده باشه و این مسأله رو عنوان کرده باشه؟ چه برخوردی باهاش کردن؟ چه سؤال و جوابی شده؟ سلام، بله ما داشتیم و در برگه decleration هم نوشتیم. چیزی که مهمه نوشتن کل پول دلار و غیردلار انهم دقیق دقیق است. |