موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-11 ساعت 23:26)sadra_sepehr نوشته: (2010-01-11 ساعت 22:30)ali1339 نوشته: برای کسانی که تازه وارد آمریکا شدن یک سری تسهیلات هست از قبیل :خونه و کوپن غذا و همچنین بیمه برای افراد کم در آمد و بدون در آمد.چون اینجا که ما رفتیم برای سوشیال سکوریتی یه برگه دادن که برای گرفتن غذا یا همون کوپن غذا باید زنگ بزنیم و درخواست بدیم،البته بهتره که زیر ۲۰۰۰ دلار بریزیم توی حساب بانکیمون تا مشکلی پیش نیاد.اینطور که من شنیدم نفری ۱۰۰ دلار میدهند برای مواد غذایی،هر موقع رفتم حتما کامل توضیح میدم.بقیه پولتون را هم میتوانید بذارید توی صندوق امانات.
(2010-01-11 ساعت 22:43)sadra_sepehr نوشته: وقتی که میگن شما نباید هزینه ای روی دوش دولت داشته باشید و باید اسپانسر قوی داشته باشید اونوقت اینکارا یعنی چی ؟
دم خروسشون رو ببینیم یا قسم حضرت عباسشون رو قبول کنیم؟؟؟
(2010-01-11 ساعت 23:19)zaniar نوشته: انگار طلبکار هم شدی
زانیار جان من طلبکار نشدم اگه شما سریع نخوای جبهه بگیری و بجای اون یکم به حرفم فکر کنی متوجه میشی که فقط می خوام دلیل این تناقض رو بدونم.
اين كار براي اسپانسر ممكن است عاقبت خوبي نداشته باشه
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
شنیده بودم که در فرودگاه امام در هنگام خروج همراه داشتن بیش از 5000 دلار ممنوعه ولی باورم نمی شد. ولی تو سایتش هم این رو نوشته!
"خروج ارز از کشور برابر مصوبات ابلاغی از سوی گمرک جمهوری اسلامی ایران بیش از پنج هزار دلار برای هر مسافر ممنوع می باشد"
لینک :
http://ikia.airport.ir/HomePage.aspx?Tab...Lang=fa-IR
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
برقع جان، ممنون از سفرنامه کاملت..شما اگه میخواهد بیش از ۲ سال بیرون از امریکا باشید بهتره برای پاسپورت سفید هم اقدام کنید.البته در مدت کوتاهی که آنجا بودید فرصت این کار نبوده اما موضوعی هست که بهتره در سفر بعدی در نظر داشته باشید.
موفق باشید!
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-18 ساعت 03:08)Borqa3 نوشته: گفتم آخه من هفته ی دیگه دارم بار میگردم و نیستم تا ۶ ماهه دیگه، گفتش، خوب همون ۶ ماهه دیگه بیا!، اشکال نداره !
همون لحظه خواستم بگم چه حیف به انگلیسی، یادم نیومد، به فرانسوی گفتم، چه حیف و خیلی ممنون پس!
واقعاً خوب و جالب بود. مرسي.
فقط يه زحمتي دارم، ميشه لطفاً جملهي مشخص شده رو به فرانسوي بگين چيميشه!!!؟
شايد به درد ما هم بخوره!
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2010-01-19 ساعت 02:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-19 ساعت 02:23 توسط kavoshgarnet.)
دفعه اول كه خواندم پيش خودم گفتم اي بابا اين borqa گرامي هم مثل خود فرانسوي ها املاش خوب نيست ولي دفعه دوم كه خواندم چشمم به متن فرانسه چپ چين شده افتاد گفتم ايول borqa.
من خيلي كم فرانسه خواندم يعني بيسيك رو گذراندم و كمي هم متفرقه خواندم ولي سالها پيش بوده و همش يادم رفته ولي چشمم به جمله كه مي افته يادم مي آد بايد كمي تمرين كنم. آخه به نظر من فرانسه بهترين زبان هستش و فكر كنم در آمريكا هم خيلي به كار بياد.
راستي ورود به آمريكا چقدر هزينه متفرقه داره منظورم از پاي هواپيما تا محل اقامته.
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
كاوشگر عزيز
من نيز مشكل شما را دارم و تقريبا بيشتر اون چيزهايي رو كه از كتاب cafe creme توي كانون زبان خوانده بودم فراموش كرده ام اما يه سايتي هست كه با عضو شدن در آن بطور رايگان تمرينات زبان فرانسه برايتان ارسال ميشود
پيشنهاد ميكنم اگه عضو نشده ايد امتحانش كنيد
http://www.rocketlanguages.com/french/
البته ميگه براي 6 روز مجاني هست اما براي من حداقل يكساله كه داره مطلب ميفرسته
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که حساب بانکی باز کردن میشه یه کم اطلاعات بدن که کدوم بانک و حساب بهتر است؟
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
فقط خواستم بگم که ما الان روز چهارم اقامتمون در آمریکا هستش... این چند وقته انقدر سرم شلوغ بود که نتونستم به اینجا سر بزنم... ایشالا سرم خلوت بشه بازم میام سخنرانی می کنم...
خوش باشین...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-20 ساعت 23:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-20 ساعت 23:18 توسط babakped.)
KLM یک پیشنهاد داره که ممکنه بدرد بعضی ها بخوره :
مایلیج ها برای تهران به آمستردام در فاصله زمانی 15 ژانویه تا 31 مارچ دوبرابر حساب میشه!
Double Miles promotion for Economy and Business Class on all KLM flights from Tehran to Amsterdam!
KLM will offer Double Miles to all members travelling from Tehran to Amsterdam and back.
This offer is valid between 15th January and 31st March, 2010 for all KLM flights during this period.
www.klm.com
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
kavoshgarnet جان، خوب منم توی نوشتن فرانسوی قوی نیستم، اما خوب این دیگه خیلی ساده بود!! ;o)
اما در مورد" ورود به آمريكا چقدر هزينه متفرقه داره منظورم از پاي هواپيما تا محل اقامته. "
راستش من آدم مناسبی نیستم برای جواب دادن به این سوال ،... من ۹ روز اونجا بیشتر نبودم، و از همون اولش هم دوستم باهم بود، یعنی حتی یه بار سوار تاکسی نشدم، و یا هتل نرفتم، و خورد و خوراک هم خوب چرا ۳و۴ بار رفتم رستوران یا سوپر مارکت،... برداشت کلی این بود که از اروپا خیلی ارزونتره، چون فصل حراج بود خیلی جنس ها ارزونتر از پاریس بود، اما از یه طرف به شیکی و قشنگی اینجا هم نبود، حتا اگه یک مارک بودن، ... یعنی بعضی مارک ها اینجا خیلی گرون هستن، اما همونا توی امریکا خیلی ارزون بودن، اما جنس ها متفاوت!!
یه چیز رو بگم، که خیلی منو یاد ایران انداخت، خنده داره، ولی واقعیت داره!، من هیچ وقت توی فرانسه یا کشور های دیگه اروپایی احساس نکردم شبیه ایران هست، اما اونجا که بودم این احساس رو داشتم یه جورایی، نمیدونم شاید خونه های بزرگ، ماشین ها، ارزون تر بودن اجناس نسبت به اینجا،... و شاید برای اینکه از همون اول رفتم خونه یه ایرونی،....
mmasunnyجان، راستش من توی فرانسه از بانک خودم پرسیدم که آیا بانک خاصی میشناسن توی امریکا و یا اصلا چه بانکی رو بهم معرفی میکنن، گفتن کلان فرقی نداره، ولی فقط یه بانک هست ( Bank of America)
که با اینا قرار داره، و مشتری هاشون اگه از ATM های همدیگه پول بکشن، هزینه براشون نمیوفته!
توی اروپا اینجوری هست که اگه تو مثلا بری از ATM بانک خودت پول بگیری، هیچی ازت کم نمیشه، اما اگه بری از یه بانک دیگه پول بگیری، یک Euro شارژ میشی!
حالا بین بانک من و اون بانک این قرار داد بود که شارژ نکنن مشتاریهاشون رو، منم رفتم همون بانک حساب باز کردم، و راضی بودم ( تا حالا البته) .
برقع
شماره کیس: 2010AS000007XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:15/5/2009
کنسولگری : Paris
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 6/6/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August
تاریخ دریافت نامه دوم: End of September
تاریخ مصاحبه: 17/11/2009