موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان عزیز ،
کسی از شما اطلاع داره حداقل چه مدت زمانی میشه در آمریکا اقامت داشت؟ آیا میشه برای مثل یک هفته موند و بعد برگشت؟ این سوال رو از این جهت میپرسم که من تو آلمان درس میخونم و تا پایان تابستون درسم تموم میشه ، از طرفی هم تعطیلات چندانی ندارم که ازش استفاده کنم برم آمریکا زیاد بمونم ویزهمون هم تا و اول تابستون اعتبار داره و حتما تو همین ۵ ماه آینده باید یک سفر به آمریکا داشته باشیم قبلان از جوابتون خیلی ممنونم.
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما بعد از ۳۰ روز هنوز گرین کارتمون نیومده،میخوام ببینم اگر نیومد معمولاً کجا باید مراجعه کرد،و بعد از چند روز باید اقدام کرد.و برای بچهها که اومده به آدرس دوستشون معمولاً،آیا به نام دوستشون اومده یا روی پاکتها اسم خودتونه؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-30 ساعت 21:15)ALIREZA205 نوشته: salam ,man 3 rooze residam , inja beheshte bavar konid chand ta chiz :
1 : shoma nabayad avareza khoroj bedid ,,agar ham goftand bedid pafeshari konid va unha razi mishand , ma ham haminkar ro kardim
2 : ba klm visaye transit nemikhayd
3 : mobileton inja kar mikone ,,man mobilam ro ovordam va to family plan khalam ozv shudam ba mahi 10 usd unlimited harf mitonam bezanam o text bedam
4 : to forodgah dallas hata chamedune ma ro baz nakardan .. ma ba khudemon zereshk dashtim ke goftim va unha ham goftan moshkel nadare
5 : ma 2 nafar budim 18000 dollar dashtim , officer goft chera enghad pool darin man goftam choon immigrant hastim va goft understandable va hichi nagoft hata pool ha ro nadid
6 :man dallas hastam va to bank of america hesab baz kardam .. student hesab .. inja kheyli tahghigh konid bad hesab baz konid bazi az hessaba shoma ro charge mikonan
7 : vaghan inja zaman sari migzare bavar konid vaghte sar kharondan nakhahid dasht
8 : iraniya kheyli mehrabunan inja va kheyli be ham komak mikonan ... to eyalat haye jonoby mardoom khungarm hstand a kheyli zood samimi mishan ,
اقا شمام رفتی شهر ما
موفق باشی
فعلا گول نخوری بری ایران جلس! که این خبرا که گفتی نیس
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مدت يك ماه در امريكا اقامت داشتيم گرين كارت بعد از بيست و پنج روز امد شايد بعلت كريسمس ولي سوشيال نيامد ناچارا به محل ان در لانگ ايلند نيويورك مراجعه كرديم كه گفتند بايد فرم پر كني !!! هرچند كه ما درخواست قبلي در فرم هاي مربوطه كرده بوديم (قابل توجه كسانيكه براي گرفتن اين دو كارت ضروري عجله دارند)و اگر از روز اول مي دانستيم زود تر مراجعه مي كرديم خلاصه بدون گرفتن سوشيال برگشتيم سئوال اينستكه با توجه به شغل و مسئوليتي كه در ايران داريم چگونه مي توانيم بدون اينكه فعلا به گرين كارت صدمه نخورد و از بين نرود ان را حفظ كنيم ايا راهي است كه با رفت و امد مكرر وانمود كنيم كه در امريكا ساكن هستيم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مسئله ديگري كه باان دست بگريبانيم مسئله ارسال پول است
چون مايليم كه در امريكا يك خانه كوچك براي اقامت موقت بخريم كه ناچاراز انتقال پول هستيم حالا دوستان راهي پيش پاي بگذارند كه بدون هيچ خطري بتوانيم مبلغي را به حساب بانكي خود در امريكا برسانيم در صورت امكان از پيام خصوصي استفاده فرمايند با سپاس فراوان
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما تازه دیروز برامونWelcom Letter اومد و توش نوشته بودن که ظرف یک ماه دیگه گرین کارتهاتون میاد ،اگر نیومد با ما تماس بگیرید.
من نمیدونم توی این تاپیک بود در مورد فود استمپ گفتم یا جای دیگه،ولی به هر حال ما رفتیم و یک فرم پر کردیم که فعلا در آمدی نداریم و آنها هم بعد از یک هفته یک کارت فرستادن که ماهیانه ۲۰۰ دلار توش شارژ میشه و میتونید باهاش مواد غذایی بخرید از اکثر فروشگاه ها،البته این ۲۰۰ دلار را فقط برای دخترم دادن چون زیر ۱۸ سال بود ،به ما گفتن چون سیتیزن نیستید تعلق نمیگیره.حالا اگر شما هم فرزند زیر ۱۸ سال دارید برید اقدام کنید که به ازای هر فرزند ۲۰۰ دلار بهتون میدان تا موقعی که کار پیدا کنید و در آمدتون از یه حدی بالاتر نره که اون بستگی داره به تعداد نفرات خانوادتون.
اداره فود استمپ یا فکر کنم دفتر سوشال سکوریتی
عزت زیاد
موضوعها: 5
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-20 ساعت 02:17)mmasunny نوشته: دوستانی که حساب بانکی باز کردن میشه یه کم اطلاعات بدن که کدوم بانک و حساب بهتر است؟
سلام
ما از همون اول که اومدیم فقط در wellsfargoحساب باز کردیم و بسیار هم راضی هستیم.
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
آریو جان شما کدام ایالتی؟ آیا با ولزفارگو حساب کردیت هم داری؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-07 ساعت 00:15)ali1339 نوشته: سلام
ما تازه دیروز برامونWelcom Letter اومد و توش نوشته بودن که ظرف یک ماه دیگه گرین کارتهاتون میاد ،اگر نیومد با ما تماس بگیرید.
من نمیدونم توی این تاپیک بود در مورد فود استمپ گفتم یا جای دیگه،ولی به هر حال ما رفتیم و یک فرم پر کردیم که فعلا در آمدی نداریم و آنها هم بعد از یک هفته یک کارت فرستادن که ماهیانه ۲۰۰ دلار توش شارژ میشه و میتونید باهاش مواد غذایی بخرید از اکثر فروشگاه ها،البته این ۲۰۰ دلار را فقط برای دخترم دادن چون زیر ۱۸ سال بود ،به ما گفتن چون سیتیزن نیستید تعلق نمیگیره.حالا اگر شما هم فرزند زیر ۱۸ سال دارید برید اقدام کنید که به ازای هر فرزند ۲۰۰ دلار بهتون میدان تا موقعی که کار پیدا کنید و در آمدتون از یه حدی بالاتر نره که اون بستگی داره به تعداد نفرات خانوادتون.
عزت زیاد
سلام
امیدوارم که با این کار دچار مشکل نشید! چون تا جایی که من یادمه ما توی فرمهای سری اول صراحتا اعلام کردیم که از کمک های عمومی دولتی استفاده نخواهیم کرد!
در ضمن اگر شما اعلام کنین که از قشر کم درآمد هستین، میتونن برن سراغ اسپانسر شما و بگن مگه شما اینها رو ساپورت نکردی؟!
خلاصه که امیدوارم دچار مشکل نشید!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 5
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-15 ساعت 08:53)Monica نوشته: (2010-02-07 ساعت 00:15)ali1339 نوشته: سلام
عزت زیاد
سلام
امیدوارم که با این کار دچار مشکل نشید! چون تا جایی که من یادمه ما توی فرمهای سری اول صراحتا اعلام کردیم که از کمک های عمومی دولتی استفاده نخواهیم کرد!
در ضمن اگر شما اعلام کنین که از قشر کم درآمد هستین، میتونن برن سراغ اسپانسر شما و بگن مگه شما اینها رو ساپورت نکردی؟!
خلاصه که امیدوارم دچار مشکل نشید!
مدیر جان سلام
این کار از نظر قانونی اصلا مشکلی نیست و هیچ اتفاقی نم افته
در مدرسه پسر من حتی به ما پیشنهاد تغذیه رایگان هم دادن .
ما که در امد نداریم حتی بیمه مدیکال برای بچه های زیر18 سال به ما تعلق میگیره که پدر و مادر رو هم ساپورت می کنه.
به اسپانسر هم اصلا ربطی پیدا نمکنه.
در ضمن کسانی بودند که اسپانسر نداشتند و امدند.
موفق باشید
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز