موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
اتفاقا خیلی هم بی ربط به موضوع تاپیک نیست. متاسفانه اکثریت مردم فقط خوبیهای آمریکارو میبینن و کسی از بدیهاش زیاد نمیگه و اگرم بگه، انگار خیلی ها دوست ندارن بشنون یا باور کنن.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من هم فکر میکنم برداشت ها ازاین تاپیک متفاوته بعضی ها صرفا خود گرین کارتو در نظر میگیرن در صورتی که فکر کنم منظور خود آرش عزیز هم بیشتر عکس العمل افراد نسبت به غربت نشینان میباشد .که البته این واقعیتی انکار ناپذیره که همه به کسانی که مقیم کشورهای خارجی خاصه اروپا و امریکا هستند نگاه دیگری دارند .که البته ممکنه این نگاهو به کسی که مثلا در مراکش یا لیبی یا یمن اقامت گزیده اندنداشته باشند .و این مسئله به این برمیگرده که در نظر ایرانی ها کلاس کشورها ی اروپایی و آمریکا بالاست پس کسی هم که در آنجا اقامت داره با کلاس محسوب میشه .شاید علت دیگر هم این باشد که رفتن به این کشورها انقدر سخت و دست نیافتنی است که خواه ناخواه این کشور ها بسیار با کلاس به نظر می آیند و اگر ما میتوانستیم خیلی راحت به این کشورها حتی به عنوان توریست رفت وآمد کنیم این مسئله کمرنگ تر می شد .
نتیجه: گرین کارت کلاس دارد .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من که اصلا کلاس یا با کلاس بودن و یا بی کلاس بودن در ایران اشتباه تعریف شده و به نظر من هیچ وقت کسی به صرف داشتن یا نداشتن چیزی با کلاس تلقی نمیشه و با کلاس بودن یا نبودن افراد صرفا در طرز تفکر اونهاست نه چیز دیگه ای...
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-08-31 ساعت 05:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-31 ساعت 05:47 توسط soheilbadami.)
[quote='h4di' pid='208667' dateline='1346331891']
[quote]امروز فرصت پیدا کردم همه پستهای این تاپیک رو بخونم. چیزی که ......
زیرا به نظرم ویزایی غیر منصفانه هست و بسیار کسانی هستند که با دانش و سابقه کار زیاد و فکر روشن سالها برای مهاجرت به این کشور تلاش میکنند و کسانی هم هستند که بلانسبت ... با قبولی در این مسابقه بخت آزمایی به امکاناتی میرسند که حق کس دیگری بود. اما به هر حال اسم این نوع ویزا رویش است و شانس عدالت نمیشناسد.
جواب سوال 1 - کلاس آور برای افراد سطح پایین تر جامعه و حسادت آور برای جوانان به خصوص جوانان تحصیل کرده
ج.اب سوال 2- خیر
[/quote]
نکته اینست که خیلی از کسانی رو که شما ازشون یاد کردید اینجا هم به امکاناتی نرسیده و نمیرسند که خود بحث مفصلی دارد و حق و ناحق ان حتما حکمت روزگار است. با این وجود هستند کسانی که اینجا با گرفتن یک دسته چک هم خوشحال میشند چون قبلا اون رو بهشون نمیدادن و گرین کارد که جای خود و این هم حکمت روزگار است و چه بهتر که با شادی دیگران (درست یا غلط ) شاد باشیم .
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-31 ساعت 09:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-01 ساعت 09:55 توسط shani.)
چند ماه پیش سوار یکی از تاکسی های خطی تهران کرج شدم. یکی از راننده های اون خط تاکسی رو از بس رفت و آمد کردم میشناسم خیلی مرد محترم و مودبیه. خلاصه ما سوار شدیم و 3 نفر دیگه هم اومدن تکمیل شد چند متر که جلو رفتیم راننده گفت بی زحمت کمربندتون رو هم ببندید. یک پسره 27- 26 ساله از اینایی که ادعای با کلاسی و بچه مایه داریش میشه (که شاید واقعا هم بود) تو ماشین بود همون موقع با یک لحنی گفت حالا نبندیم چی میشه مثلا؟؟؟؟؟راننده هم گفت هیچی ولی من جریمه میشم اون وقت شما باید پول جریمه رو پرداخت کنین. پسر با پوزخند گفت خوب من برات پول جریمه رو میدم و حالاانگار چیه و چقدر میشه و شروع کرد به بی ادبی و لحنش هم تند شد. راننده دید این میخواد دعوا کنه و تربیت درست حسابی هم نداره ماشین رو نگه داشت گفت اقا بفرما.بفرما پیاده شو. پسره هم با یک حالت پر مدعا گفت تو اصلا میدونی من کی ام؟ من 10 سال تو امریکا و آلمان زندگی کردم!!!! من فلان بهمان. من ال می کنم برات بد تموم میشه! حالا میبینی! شماره ماشینت رو هم برمیدارم. راننده هم گفت به من چه که تو کی هستی کجا زندگی کردی فقط پیاده شد برو داد و بیداد هم راه ننداز. متاسفانه کلاس اجتماعی که ما برای این چیزا قائلیم باعث شده کسی که مثل این پسر هیچی برای نازیدن بهش نداره هر جا میره قضیه های کلاسی کاذبش رو تو چشم مردم بزنه که آی مردم من خارج زندگی کردم و از شما آدم حسابی ترم!
یکی از پسرخاله هام هم که توی سن دیگو زندگی میکنه میگه بعضی از دوستام میگن ما فقط برای یک چیز میریم ایران! چون وقتی اسم امریکا میاریم هیچ شخصی (حالا از هر جنس) سر هییییییییچ قضیه ای بهمون نه نمیگه!!!!!!!
حالا این کلاس داشتن گرین کارت و تو خارج زندگی کردن (تورو خدا با مزایای اون اشتباه نشه) توی جامعه مریض ما چه دردی رو درمان میکنه؟
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
امروز یکی از اقوام که آقایی 60 ساله هستن و چند ماه از سال رو در آمریکا و باقی رو در ایران به سر میبرن والبته گرین کارت هم دارن،یک کاره برگشته به من میگه : "منم همین روزا میام آمریکا ، می خوام بیام مرسدس بخرم!!!!!!!!!!! "
و ادامه میده تو هم که اومدی روی همه رو کم کن یه پورش بخر!!!!!!!!!!!
وقتی به مفاهیم درونی و بیرونیِ این واژگان فکر می کنید چه حالی بهتون دست میده؟ اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟؟
من که با خودم گفتم خدا آخر عاقبت مردم آمریکا رو از دست ما به خیر کنه!!!!!!!!!!!!
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
من که حالم هم از این حرفا به هم میخوره هم به شدت از اون آدمایی که این حرفارو میزنن حالم بهم میخوره.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2013-03-06 ساعت 21:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 11:52 توسط Masbafa.)
به خوب یا بد بودنش کاری ندارم، اما به نظرم شخص دارنده گرین کارت در کشورمون به شدت با کلاس به حساب میاد.
برای پی بردن به عمق فاجعه نظرتون رو به یه مثال جلب می کنم:
حتما کارتون "می تی کُمان" رو یادتون هست، به نظر من (در کشور خودمون) احترامی که برای یک فرد قبل و بعد از داشتن گرین کارت قائلن، مثل احترامی هستش که قبل و بعد از نشون دادن علامت می تی کُمان برای پیرمرد کارتون قائل بودن!
Category: EB3 - unskilled worker
PERM filed with DOL: Apr 2015
PERM Approved: Oct 2015
I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING
Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING
Visa Granted: PENDING