موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
اشکال نداره محمد جان, نوشته های من که کپی رایت نداره. هر کسی دوست داشت میتونه کپی کنه و به اسم خودش چاپ کنه. ولی اگر میخواهند از مطلب به همراه نظر دیگران استفاده کنند باید حتما یک لینک به مهاجرسرا بزنند و یا اینکه منبع آن را ذکر کنند.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
برای خودت تا زمانی که نداری کلاس داره و مثل بقیه ی چیزهای دیگه وقتی به دستش میاری عادی میشه و فکر میکنی حالا خبری هم نیست ....ولی برای دیگران که ندارند کلاس داره خیلی هم داره .......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یادمه که یکی از خاله هام گرین کارت داشت و به ایران اومده بود! ما همه به استقبالش رفته بودیم شبیه کسی که از مکه اومده یا انگار رییس جمهور اومده! من همش نق میزدم حالا مگه چی شده بابا کی اومده ! اه شما هم! همون لحظه یکی از بقل دستیهام که غریبه بود ازم پرسید مگر چی شده ؟ کیتونه که دراه میاد چی کارست؟ گفتم بهش که کیه؟! گفت پس خفه شو حرف نزن! از اون روز به بعد هر سال دارم لاتاری ثبت نام میکنم تا بزنم سر پوز خاله جونم! هاهاها
ولی توی این 5 سال فقط اب توی هاون کوبیدم! البته این جوری که معلومه هم کلاس داره هم شخصیت! ولی روی هم رفته واسه ما اسیاییها بهشته! اگرچه اسم امریکا "عمری کار حساب میشه"!
به امید باز شدن در لاتاری به روی بنده...شما هم دعا کنید تا بعد از 5 سال یه فرجی بشه!
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
کلاس که داره
خیلی هم کلاس داره
مخصوصا وقتی دست یه ایرانی باشه
تو این وامصیبتا برای ایرونی ها که هر جا میرن بهشون به چشم دیگه ای نگاه میکنند
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
آرش جان زیبا بودو شکیبا ... من این تایپیکو کشیدم بیرون تا یادی دوباره بشه ازش ...
من کسی که هنوز گرین کارت ندارد باید بگم آره به نظر خودم و کسایی که میشناسم داره ... براین این کارم مثالی دارم که واقعیه !
من یکی از دوستام شایعه کرده بود که محسن تو لاتاری برنده شده و بعد از مدتی گفت که ویزاشم گرفته ! چه کسایی که به من زنگ نزدن تا یا فحش بدن یا بهم تبریک بگن ... هردو موردشون حس حسودی و اگه بخوام خوبشو تعبیر کنم حسرت نداتنشو داشتن !
حتی دختر عمه ی من که خیلی شرایط سختی تو آمریکا داره و بزرو شکم خودشو سیر میکنه بعد 9 سال اومده ایران تا خانوادشو ببینه (مادر و پدرشو و برادراشو) بیاین ببینین تو فامیل چه غلغله ای شد ! همه میگن مرجان از آمریکا داره میاد ( تازه اسمشم منیره همه بش میگن مرجان تا کلاس داشته باشه )
ما فامیل خارج ندیده هم نداریم نمیدونم چرا اینقده به این موضوع اهمیت میدن !
پس آره گرین کارت کلاس داره خیلیم داره ! پیش ما که اینجوریه ...
موضوعها: 3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو جامعه ای که یک گوشی آیفون اصل هم کلی کلاس داره میخای گیرین کارت......؟
در جواب دوست عزیزی که میگفتن تنها چیزی که میتونه کلاس واقعی داشته باشه تحصیلات و...است باید بگم که:
ارزش آدمی به چیزی فرای اینها برمیگرده
ولی تو جامعه ای که اصولیترین پایه زندگیشون "چشم و هم چشمیه"
گرین کارت حکم کلاس که هیچی "دانشکده" رو داره!!
به عبارتی اگر مدرک لیسانس به معنای فارغ ال تحصیلی باشد
گرین کارت نیز مدرک "فارغ ال پوز دادن" میباشد
چون بعد از به دست آوردنش شما نیازی به هیچ چیزاضافی دیگری ندارید
و این کارت نیم وجبی همه رو به نفع شما هیپنوتیزم میکنه!
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-09 ساعت 16:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-09 ساعت 16:41 توسط Linspire.)
ارزش آدم به شخصیت و داشته های با ارزششه
نه یه قطعه کارت پلاستیکی
این شرایط داخل*لی اینجا است که به اون کارت پلاستیکی ارزش داده
البته چون خیلی از ک/شور .ها روشون به ما بازه و به لطف سییا س*تهای قشنگمون ! ؟ همه جا میتونیم بررریم پس قطعا اون تیکه پلاستیک نمیتونه هیچ گونه ارزشی داشته باشه