موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
کلاس و این حرفا روبریزید دور. اگر میخواهید بیایید اینجا باید تغییر کنید. اون هم تغییر مثبت. نکات منفی فرهنگ خودمون رو بشناسیم نکات منفی اینجا رو هم بشناسید و از هر دوشون دور نگه دارید خودتون. بعضی اوقات حالم بهم میخوره از رفتار های بعضی ایرانی هایی که اینجا هستن و میترسم بعد از چند سال من هم یکی از اینها بشم!!
حقیقت اینه که ما اینجا به دنیا نیومدیم پس برای جبران دهه های گذشته باید همانند اسب عصاری تلاش بفرمایید!! مگر اینکه مایه دار باشید که احتمال پیوستن شما به اون دسته ی ایرانیهای عزیزی که ذکر کردم در بالا اضافه میشه!
کلا کمتر کلاس بزارید لطفا که بعدا که تشریف آوردید اینطرف از دماغ مبارکتون در نیاد!
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-20 ساعت 22:23)rs232 نوشته: خوب من هم فروشنده گرین کارت هستم. اگر امکان پذیر بود و همین الآن یک نفر پانصد هزار دلار نقد می گذاشت کف دستم, گرین کارتم را کادو پیچ کرده و دو دستی تقدیمش می کردم. تازه ارزان حساب کرده ام که مشتری شویم!
آنوقت می رفتم ایران و یک ویلا در شمال می خریدم و همانجا هم زندگی می کردم. حتی می توانستم که دوباره در قرعه کشی لاتاری شرکت کنم تا بلکه قبول شوم و یک پانصد هزار دلار دیگر هم کاسب شوم.
مطمئنم یه دو ماهی که ایران زندگی کنی حاضری دو برابر این پول رو بدی و از من گرین کارتم رو بخری ...منم بهت میگم شرمنده حتی اگه 5 برابر هم بهم پول بدی نمیفروشم
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
بابا راست میگیدها . من میبینم چند وقته چه کسایی رو فیس بوک واسم درخواست دوستی میفرسن و کامنتهای مشدی میذارن ! پارسال با ما حرفم نمیزدن چون چند تاشون مقیم دوبی و مالزی و اینا بودن !
راستی وقتی اقامت این جاها کلاس داره اونوقت ما کیو باید بکشیم ؟!....
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چه بخواهید و چه نخواهید گرین کارت (اعتبار!) شما را نزد دیگران افزایش می دهد. اگر از این اعتبار دوری کنید ، خواهند گفت: افه میاد و اگر استقبال کنید باز هم همین را خواهند گفت..
در کل نگاه ها به شما متفاوت خواهد بود چه به کلاس گرین کارت معتقد باشید جه نباشید...
همگان آرزو می کنند جای شما باشند چه شما راضی باشید چه نباشید....
همه فکر می کنند شما یک آمریکایی تمام عیار شدید حال آنکه ممکن است اینطور نباشد....
دوستان و آشنایان فکر می کنند شما پول پارو می کنید در صورتی که واقعیت چیز دیگریست..
در بازگشت های بعدی به ایران همه انتظار دارند شما با ظاهری متفاوت برگردیدو یا وسایل متفاوتی همراهتانباشد در حالی که شاید خواست شما این نباشد...
بهر حال این رویه رو جامعه به شما تحمیل میکنه و مهاجران نقش اندکی در کلاس و اعتبار گرین کارت در ایران دارند...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
یوزر جان آدرس مهاجرسرا رو به آقا سلیمان میدادی بیاد بعد ما بنش کنیم حالش گرفته شه ...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
بابا گرین کارت که کلاس نداره کلاس فقط زمانیه که سیتیزن بشی و پاسپورت آمریکای بگیری بعد بری دوبی طرف بگه پاسپورت تو هم پاسپورت آمریکای نشون میدی و..........
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-31 ساعت 21:51)rs232 نوشته: (2011-05-30 ساعت 15:48)Lottery_GC نوشته: (2011-05-21 ساعت 14:29)wushu kung fu نوشته: بابا گرین کارت که کلاس نداره کلاس فقط زمانیه که سیتیزن بشی و پاسپورت آمریکای بگیری بعد بری دوبی طرف بگه پاسپورت تو هم پاسپورت آمریکای نشون میدی و..........
آخه دیگه بعدش واسه چی بری دوبی؟
همه چیه دوبی تو آمریکا هست
اختیار دارید دوست من. تمام مزه پاسپورت امریکایی به این است که بعد از چند سال برگردی ایران و یک بنر بزرگ به سر در خانه تان بچسبانند که مثلا بازگشت پیروزمندانه آرش را از ولایت آمریکا به تمامی مردم شهید پرور ایران تبریک و تهنیت می گوییم. بعد صدها نفر بیایند فرودگاه دنبالت و حلقه گل بیاندازند به گردنت و تو را بلند کنند و بگویند قهرمان قهرمان. تو هم پاسپورت امریکاییت را بلند کنی و به همه نشان دهی و بگویی که ای مردم ایران با اینکه من پاسپورت امریکایی دارم ولی به عشق همه شما به وطن برگشتم. بعد هم یک بلیط بگیری و بروی دوبی و پاسپورت امریکاییت را بکوبی بر سر مامور کنترل و به او بگویی که خم شو و کفش های من را ببوس!
سلام
این پست شما خیلی شیرین و جذاب بود و با زبان طنز نکات جالبی در ان بیان شده بود برای همین خیلی حیفم اومد یک تشکر خشک و خالی بزنم
با ارزوی موفقیت برای همه ایرانیان
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها راست میگن خیلی کلاس داره فکر کنم. من قبول شدم امسال هنوز هیچی نشده همه رفتارشون عوض شده بود تا اینکه باطل شد و دوباره همه رفتارشون برگشت D:
خدا کنه من هم بتونم امسال باکلاس شم .