موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-06 ساعت 16:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-06 ساعت 17:02 توسط ابی22.)
درود دوستان خوب ....
کلاس داره ؟؟؟؟ گرین کارت ؟؟؟؟
واسه من که اینجوری نیست !!!!
ممکنه نظر برخی افراد نسبت به گرین کارت فرق کنه ...!
ولی به نظر من این رتبه های اول المپیادهای ریاضی و فیزیک و شیمی و ..... کلاس داره .....!
یا اینکه بعداً تبدیل بشی به یه چیزی تو مایه های استیو جابز و یا فیروز نادری و جمشید دلشاد ( اپل و ناسا و شهردار بورلی هیلز ) ...
.....
نگرش ها متفاوت است ....
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من گرین کارت برای کسانی کلاس داره که بهش هیچ احتیاجی ندارن!!!!
وگرنه گرین کارت واسه اونی که بهش احتیاج داره یک لازمه ی زندگی هست ×
خوش باشید و سلامت....................................
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-08 ساعت 09:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-08 ساعت 09:34 توسط Shezem.)
من یه چند سالی میشه که خارج از کشور عزیزم ایران زندگی می کنم، در آلمان. و تجربیات زیادی هم بدست آوردهام و کلا دیدم از زمانی که در ایران بودم عوض شده.
و اما اگر به دوستان بر نخورد باید بگم که، این صحبت « کلاس داره » و اینجور حرفها مال توی ایرانه، یا بهتر بگم، مال ما ایرانی هاست. اینجا من میبینم که کسی برای چشم هم چشمی کاری را انجام نمیدهد، و برای هر کاری در زندگی شخصی خودش، فقط راحتی خودش را در نظر میگیره و دلیل منطقی انجام آن کار را، تا اینکه برای کلاسش کاری را انجام دهد. مثلا رئیس من، که خودش هم مهندس ساختمان هست، با اتوبوس میآید سر کار دلیلش هم اینه که، دردسرش کمتره، به همین راحتی! و محل کارش هم به منزلش نزدیکه، وانگهی، هنوز هم بچه دار نشده که بخواد بچهها را با ماشین به مدرسه ببره. و کلا در این برهه از زندگیش به ماشین احتیاج نداره و من در رفتارش میبینم که اصلا براش مهم نیست که کسی بخواد بگه، حالا که این بابا مهندسه و رئیس هم هست، حتما باید ماشین شخصی بنز یا ب.ام.و مدل بالا داشته باشه.
اما ایرانیهای اینجا را هم میبینم، که بعضیهاشون، تا یک ماشین یک مدل بالاتر میخرند، تو بوق کرنا میکنند، و عکس ماشینشون را هم اول تو فیس بوک میگذارند که ببینید، این ماشین جدید ماست!! و فقط منتظر عکسالعمل بقیه ایرانیها هستند که ببینند یا بشنوند که دیگران چه میگویند از ماشین ایشان!!
راستش من خودم هم زمانی که داشتم برای لاتاری گرین کارت فرم پر میکردم، فقط به این فکر بودم که، خب سنگ مفت گنجشک مفت! حالا اگه شانسمون زد و اسممون در اومد یه گرین کارت هم تو جیبمون باشه بد نیست، چون اگه بخوام به آمریکا سفر کنم، دیگه دردسر دنبال ویزا رفتن را ندارم، و دیگه اینکه اگه زمانی بخوام برم در آمریکا کار کنم، از لحاظ اجازه کارهم دیگه مشکلی نداشته باشم، وانگهی شاید اصلا هوس کنم که آمریکا زندگی کنم و راستش اصلا نمیدونستم که این گرینکارت داشتن در نظر بعضیها کلاس هم داره!!!
به نظر من کسانی که برای کاری، به « کلاسش » فکر میکنند، ناخواسته سنگ بنای زندگی خود را بر روی حرف دیگران دارند بنا میکنند نه نظر شخصی خودشان و همین مسئله شاید باعث ایجاد مشکل در زندگیشان بشه!
درود فراوان.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من هم با امر ونهی کردن موافق نیستم اما از شما دوستان عزیز تقاضا دارم که اگر مهربانتر باهم برخور کنید نتیجه ی بهتری می گیرید هم برای شما وهم برای بقییه ی عیزان که اینارو می بینند!!
تا وقتی می تونید با دوستان خود خوب باشید چون ممکنه یه روزی به کمک هم احتیاج پیدا کنید.
پس تا بعد پیروز باشی و سربلند.
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
فكر نكنم هيچ آدم عاقلي فقط به صرف كلاس داشتن گرين كارت و يا با داشتن گرين كارت اونو تحويل مي گيرن و خيلي بهش بها ميدن در لاتاري ثبت نام كنه و بعد از برنده شدن از عمرش بزنه و هزينه بكنه و هزار مصيبت ديگه كه اين چيزا رو به دست بياره ولي با اين موضوع كه شخصي گرين كارت بگيره خيلي وحشتناك عزيز ميشه كاملا موافقم.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
جهان سوم جایی است که در آن گرین کارت آمریکا بیشتر از خود آمریکا ارزش دارد...
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
و با این وضعیت اقتصادی و اشتغال خراب همان بهتر که با گرین کارت آمریکا آدم فعلا ایران باشه!!
هم کلاسش بالاتره هم امنیت زندگی آدم@@
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-17 ساعت 04:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-17 ساعت 04:22 توسط قانون.)
اشتباه ادما اینه که فک میکنن اگه امریکا گرین کارت به کسی میده عاشق چشم و ابرو اونهاست ولی نمیدونن که دلیل اصلی چیه . فعلا داشتن ویزای
کار کلاسش بالاتره البته توی امریکا ولی ایران همون گرین کارت کلاس ذاره مثل همون بنز و بی ام دابلیو چون مردم
اکثریت نمیدونن که کلاس برندهای امریکایی چیه و یه لینکلن درست و حسابی قیمتش و کلاسش دوتای اون مرسدسه هست.