موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی اطلاع داره آپارتمان معمولی تو مریلند متری چند دلاره؟
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مي خواستم بدونم يه خونه دو يا سه خوابه واسه زن و شوهر و دو تا بچه كه يكيش مدرسه اي هست تو لس أنجلس تو يه محله خوب و مناسب خانواده ميشه لا ٣٠٠٠٠٠$ خريد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پيشنهادتون در مورد خريد مغازه ،معايب ومحسناتش رو مي خواستم بدونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه اشنا شدم با این فروم (تازه کارم هوام رو داشته باشید) میخوام ببینم اگر خونه ای رو اجاره کنیم بهتره یا اینکه بخری از روشی که صفحه اول گفته شد یعنی اینکه تقریبا 20 هزار تاش رو خودت بدی بقیش هم وام بگیری به نظرتون راحت میشه هر ماه وام رو به موقع داد یعنی واقعا کار هایی که اونجا هست براش انقدر بهت پول میدن که هر ماه بتونی حداقل 2000 تا خرج کنی ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میبخشید دوسان من یه سوال داشتم
در کل ایالات متحده با خرید خانه از زمین اون خونه هم سهم میبریم ؟ یا مثل دوبی فقط خود واحد هوایی ؟
هر ایالت قانون خودشو داره یا کلیه ؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یکی به داد من برسه لطفا
من هیچ دیدی از آمریکا و ایالت های مختلفش ندارم . و از نظر من همه جاش از اینجا خیلی بهتره
من و شوهرم بچه هم نداریم و خیال نداریم تا 2-3 سال بعد از ورودمون هم بچه دار بشیم
این ها را گفتم که خداییش راهنمایی به در دبخور کنید
ایالتی که بشه دو تاشغل مناسب (مثل خیاطی -برقکاری - و...) پیدا کرد و یک خونه یک خوابه معمولی هم پیدا کرد کجا را پیشنهاد می دهید؟
سئوال دوم این قیمت هایی که در سایت های معرفی شده اعلام شده برای یک هفته است یا یک ماه ؟قراردادهای اونجا هم سالیانه است یا ماهیانه ؟
مثلا زده 1600 دلار !!!! خوب این به پول ما که داریم از اینجا میایم میشه پس انداز یک سال من !!!!
بعد اینکه حداقل دستمزد برای شغلی مثل شغل هایی که گفتم چقدره؟ و آیا میشه با این دستمزد همچین اجاره ای را پرداخت کرد؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-24 ساعت 00:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-09 ساعت 17:13 توسط lighter.)
سلام
میخواستم بدونم قیمت اپارتمان(برای خرید)تودیترویت برای یک نفرچقدره؟؟؟(تویه محله ی متوسط نه خیلی گرون)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
gbtmعزیز ممنونم که جواب دادی
با این دستمزد که باید در هفته 6روز و هر روز 8ساعت هم کار کنی در ماه میشه تازه 1747 دلار که هزینه خونه را فقط پوشش میده . بقیه مخارج را چطوری تامین میکنید. خوب هزینه ماشین -بیمه-درمان-پوشاک-خوراک -رفت و آمد و.... اینطوری باید در روز 20 ساعت کار کنیم !!!
همه ایرانی هایی که رفتن این طوری کار میکنن؟
من الان اینجا مهندس نرم افزارم و خونه خیلی خوبی در محله خیلی عالی شهر دارم -ی ماشین خوب دارم -حقوق خوب دارم - مشکلم فقط فکری اعت..قاد..یه وگرنه خیلی مشکل مالی ندارم خدا را شکر
البته اگر کسی غیر از این شرایط را هم داشته باشه بعید می دونم حتی بتونه هزینه مصاحبه و اقامت اولیه را در ایلات های مختلف تامین کنه ....
پاک گیج شدم
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بابت اجاره خونه باید پول پیش هم بدیم یا نه؟؟
مرسی اگه جواب بدبد
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم