2013-11-26 ساعت 06:30
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
قیمت مسکن در آمریکا
|
(2013-11-26 ساعت 06:30)gbtm نوشته:اره منم شنیدم.(2013-11-24 ساعت 00:51)lighter نوشته: سلام ممنون ميشم اگه اطلاعی راجب ایالت میشیگان وشهرایه دیگش داریدمارودرجریان بزارید متاسفانه من تاپیکی راجب ایالت میشیگان ندیدم!!!
2013-11-27 ساعت 10:06
با سلام،
میخواستم بدونم با داشتن حساب بانکی و کردیت خوب در کانادا میشه در ابتدای ورود به امریکا برای گرفتن وام خرید خونه اقدام کرد؟! کردیت که معمولا محدود به کشور و محدوده خاصی نمیشه اما داشتن حساب بانکی در بانکهای یک ایالت خاص برای گرفتن وام ضروریه؟! تشکر کنندگان: taherifar
2013-11-27 ساعت 11:58
دوست عزیز مهمترین فاکتور فایل کردن تکس در دو سال قبل و کریدیت اسکور بالاست که این کردیت اسکور فقط با داشتن حساب و کریدیت کارت تو بانک امریکا میتونین جمع کنین در غیر اینصورت تنها راه اقدام از طریق وامی است که مخصوص خارجی هاست که اون هم باید حساب بانکیتون تو خارج از امریکا مبلغ بالایی توش واسه یک مدت قبل از اقدام به درخواست وام موجودی داشته باشه و بتونین ثابت کنین به بانک که توانایی پرداخت رو دارین تازه با همه این شرایط باید مبلغ بالایی حتی شاید چهل درصد دون پیمنت بدین البته اگه بخوایین میتونین از این طریق خونه رو بخرید و بعد از این که دو سال تکس رو فایل کردین و کردیت خوبی داشتین رفاینانس کنید و پول اضافه رو بردارید و انترست رو هم کمتر کنین
2013-11-28 ساعت 06:20
(2013-11-27 ساعت 10:06)enigma. نوشته: با سلام، تا جایی که من پرس و جو کردم متاسفانه کردیت هیستوری کانادایی قابل دسترسی برای کمپانی های امریکایی نیست. ولی شما می توانید تو بانکهای کانادایی که تو امریکا شعبه دارند ( مثل BMO و TD و RBC ) حساب باز کنید. انها قابلیت دسترسی به هیستوری کانادایی شما را دارند. اینجوری لازم نیست که شما از صفر شروع کنید.
2013-11-29 ساعت 09:33
(2013-11-28 ساعت 06:20)marco250 نوشته:(2013-11-27 ساعت 10:06)enigma. نوشته: با سلام، سلام و خیلی ممنون از پاسختون، پس بانک RBC تو امریکا هم شعبه داره؟!پس میشه احتمالا در امریکا از حسابمون در بانک RBC کانادا مستقیما استفاده کنیم؟ حالا این یعنی با داشتن حساب توی بانکهایی که ذکر کردین نیاز نیست برای واجد شرایط شدن دریافت وام در امریکا، 2 سال صبر کرد و یا احیانا سابقه مالیات در امریکا داشت؟ تشکر کنندگان: taherifar
شعبه امریکایی این بانکها از شعبه کانادایی جدا هستند و فقط می توانند که به کردیت هیستوری کانادایی شما دسترسی پیدا کنند و گرفتن وام از این بانکها رو باید ازشون سئوال کنید.
به نظر من شما دو راه دارید : ۱- در بانک کانادایی خودتان یک حساب پس انداز US باز کنید و درخواست کردیت کارت US بدهید و با این کردیت کارت خرج های داخل امریکا رو انجام بدهید و از طریق اینترنت بانک صورتحساب ها رو پرداخت کنید. ۲- در شعبه امریکایی حساب باز کنید و تقاضای کردیت کارت بدهید. بزرگترین عیب راه اول اینه که شما کردیت هیستوری امریکایی نخواهید داشت. بزرگترین عیب راه دوم اینه که بانکهای کانادایی تو همه ایالات امریکا شعبه ندارند. شما هیچ وقت از حساب کانادایی تو امریکا برداشت نکنید چون نرخ تبدیلشون سرسام اوره و شما رو بابت این سرویس شارژ هم می کنند. این هم سایت RBC آمریکا هستش که می توانید اظلاعات مربوط به شعب و حساب ها رو ببینید.
2013-12-24 ساعت 13:27
سلام دوستان
من یه بچه 4 ساله دارم و عازم امریکا هستم خوشحال میشم از تجربیات دوستان مقیم استفاده کنم.... اولین سوال من اینکه یه خانوم با بچه کوچک بهتره کدوم ایالت و منطقه را برای زندگی انتخاب کنه؟ دیگه اینکه مهمترین فاکتور برام امن بودن و داشتن امکانات کافی از نظر مهد کودک و دبستان و درمانگاه و جاهای تفریحی شبیه پارک کودکان و خلاصه هر چیزی که برای نگهداری از یه بچه خردسال لازم هست محیا باشه....ممنون از راهنمایتون تشکر کنندگان: taherifar
2014-01-05 ساعت 10:51
(2013-12-24 ساعت 13:27)IRANDOKHT نوشته: سلام دوستان خانم یا آقای ایراندخت سلام. ماشالا سوالتون پهنای وسیعی از این سرزمین بزرگ رو دربر میگیره و قطعا کسی نمی تونه جواب کاملا واضحی به سوال شما بده.البته این تاپیک هم در این مورد نیست.با این حال تقریبا در تمام ایالت ها شرایط خوب و بد به شکلی حکمفرماست.ولی قطعا خردسالان و کودکان و همچینین سالخوردگان تو آمریکا عمدتا بهتر و بیشتر از سایر اقشار مورد حمایت قرار میگیرن و در واقع به نسبت اهمیت بیشتری دارن.بنابر این شما هم می تونین در تمام ایالت ها بسته به توانایی مالیتون مناطقی رو انتخاب کنبن که کیفیت مدارس بهتری داشته باشه.معمولا مناطقی که اسکول دیستریکت های بهتری دارن مناطق بهتری برای سکونت و زندگی هستن.اما به صورت کلی من فکر می کنم اوضاع ایالت های شرقی در موضوع مورد نظر شما به مراتب از غرب و جنوب بهتر باشه.البته کالیفرنیا رو می تونین این وسط از غرب و جنوب فاکتور بگیرین.البته این تماما نظر شخصی بنده بود. موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: niloo-kh ، mehrdad pharm ، azadeh2014 ، taherifar ، m.memari ، matin86 ، soufia
2014-01-09 ساعت 15:02
سلام با تشکر از لطف شما
به نظر شما ارزانترین خونه ای که میشه اون طرفها گرفت(اجاره) برای 1زوج چقدره؟ما پول کمی داریم.حاضریم جایی زندگی کنیم که فقط جای خواب باشه و آشپزخانه کوچک وسرویس بهداشتی کوچک.مایه آشناداریم وود لند هیلز ولی زیاد باهاشون راحت نیستیم و دوست نداریم بیشتراز1هفته مزاحمشون باشیم.به نظرتون با ماهی500دلارچیزی پیدا میشه؟2 حاضریم ابتدای ورود هرکاری انجام بدیم. به نظرتون چقدرطول میکشه کارپیداکنیم و درآمد چقدر میشه؟خواهشا جواب بدین چون فکر میکنم با ارزش پول ایران خیلی ها این سوال را دارن متشکرم
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر رویت قبولی :2 may فرستادن فرم ها :18 Jone تاییدیه :21 Jone نامه دوم :21 oct مصاحبه :هفته اول Dec ایروان ویزا :کلیرنس برگه آبی
2014-01-10 ساعت 00:14
(2014-01-09 ساعت 15:02)mohamad92 نوشته: سلام با تشکر از لطف شماسلام منطورتون اگه از اون طرف ها وودلند هیلز هست ، متاسفانه با 500 $ نمیتونین اونجا اجاره کنین برای اون مبلغ فقط میتونین share کنین ،اما میتونین در ایالتهای دیگه با 500$ تک خوابه بگیرین. کار هم بستگی به خودتون داره که چقدر زبان بلد هستین و تخصص که دو تا عامل اساسی هست و سوم خوش شانسی.... بنظر من شما باید حداقل هزینه 6 ماه رو در نظر داشته باشی... موفق باشین
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara تاریخ ارسال فرمهای سری اول: تاریخ کارنت شدن کیس: تاریخ مصاحبه:دسامبر تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec ورود :Apr 2012 محل زندگی :Orange County تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، ffrfar ، azadeh2014 ، gbtm ، eybaba ، taherifar
2014-03-19 ساعت 19:18
در مورد اجاره ها و خرید مسکن تو کالیفرنیا هم توضیح بدید
تشکر کنندگان: taherifar
2014-09-02 ساعت 19:43
سلام بچه ها
من دنبال یه اتاق یا هم خونه شددن تو سیاتل هستم اگه کسی مایل به هم خونه شدن هست یا یه اتاق واسه اجاره سراغ داره بهم مسیج بده مرسی تشکر کنندگان: taherifar
2014-09-10 ساعت 19:27
(2009-11-06 ساعت 01:21)Nazem نوشته: سلاممنظور از ویلایی(80000) همین خونه های حیاط دار دو سه خابه بوده؟ تشکر کنندگان: taherifar
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان