موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
الان یادم نیست کی ثبت نام کردم،یک ماهی از شروعش گذشته بود،راستشو بخواید مهمم نیست آخه بهم زنگ زدن گفتن کجایی؟بیا دیگه!خیلی وقته منتظریم!!! مطمئن باشید براتون کارت پستال میفرستم،دوستون دارم
ای عشق با تو حرف میزنم ای رنج مگر آجری ...
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به صورت زیارتی رفت سوریه و از اونجا رفت ترکیه و مصاحبه کرد ، فقط یه شانسی آورد که موقع رفتن به ترکیه توی پاسپورتش مهر نزدن همینطوری فقط پاسپورت رو رو نگاه کردن
البته 15 میلیونش هم پرید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این جور که معلومه کسایی که لحظات آخر ثبت نام کرده برنده هستن چرا؟میشه یکی دلیشو بفرماید اصلا چه ربطی داره؟
کاش زودتر می فهمیدیم نه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-07 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-07 ساعت 20:18 توسط bobby.)
سلام
با تشکر از مدیران محترم .اگه سوالم نا بجا است ببخشید .حالا گیرم یه نفر برنده شد .!!!! چه کارهایی باید انجام بده از روزی که فهمید قبول شده !!! ممنون اگه بهم توضیح کامل بدین .چون من از هیچ کدوم از این اصطلاحات سر در نمیارم......
2013 I WIN
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من يه سوالي داشتم:
من درخواست مهاجرتم به استراليا حدود دو ماه پيش رد شد . مي خواستم بدونم كه آمريكا از همه كشورها استعلام مي گيره يا خير؟؟؟ البته رد شدن پرونده من به خاطر چك محل كارم بود نه مسايل امنيتي.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه
من متاهل هستم و هنگام ثبت نام married را كه تيك مي زدم بعد از مشخصات خودم مشخصات خانمم را مي خواست كه پر مي كردم ولي در پايين صفحه كليد يا دكمه اي كه ادامه مراحل را مشخص كنه وجود نداشت فقط سه تا دكمه بود به نام cancel entry ,go back to previous , و يكي ديگه كه هيچكدام به معني ادامه مراحل نبود و من تو اينجا از ثبت نام متوقف مي شدم بناچار در اخر unmarried را انتخاب كردم تا بتونم ثبت نام را كامل كنم . ايا اگه اسمم در بياد بخاطر اينكه مشخصات خانمم را وارد نكردم با مشكل مواجه مي شم ؟