2010-05-08 ساعت 21:00
(2010-05-04 ساعت 11:19)loony نوشته: [quote='ashool' pid='47179' dateline='1272913724']
loony به نشانه اینکه واقعا پشیمونی، این دوره نه برای کسی ثبت نام کن، نه خودت شرکت کن... این کاری که کردی واقعا زشته!
من واسه مامان و بابام (با اینکه شانس خودم هم بیشتر میشد) و حتی خواهرم به علت ناز کردن در ارسال عکس ثبت نام نکردم!
ولی من که نمیدونستم دارم کار بدی میکنم . تازه فکر می کردم چه ادم خوش قلبی هستم
تازه معلوم نیست که شما هم که برای مادر و پدرت و خواهرت ثبت نام نکردی از روی خوش جنسی ات بوده یا از روی بدجنسی!: فقط خدا میدونه که کی توی دلش چی میگذره! من توی http://forums.immigration.com که میخونم دیدم که مخصوصا آفریقایی ها هر سال برای ۷۰ هشتاد نفر ثبت نام می کنند. حالا من که فقط برای ۳ نفر ثبت نام کردم. همین صدرا مدیر عزیز خودش در پستهای پارسال اشاره کرده بود برای ۷۰ نفر ثبت نام کرده ولی امیدوارم که همه دیگه فقط برای خودشون ثبت نام کنند. چون فکرشو بکنین برای کسی که زبان انگلیسی در حد یک آدر س و اسم و فامیلی نوشتنم بلد نیست فردا بخواد بره آمریکا آیا واقعا می خواهد اونجا کارو زندگی کند یا اینکه همینطوری واسه اینکه این رو هم تجربه کنه و یا شاید اینکه شما بهش گفتین تیری در تاریکیه ثبت نام میکنه و خوب خوب نیست. من هم چون تازه بعد از خواندن خاطرات مبارک بعضی عزیزان که میگفتن اصلا تو فکر رفتن نبودن و یا حالا میشه بریم برگردیم و یا یک نفر میگفت الان ده ساله تفریحی میرن آمریکا و میان فکر کردم کار درستی نیست آدم برای کس دیگه ای ثبت نام بکنه. ولی بقیه اش دست من و شما نیست و هر کسی که بخت باهاش یار باشه اسمش در میاد.
سلام
منم اعتراف کنم ؟ من به جز خودم برای 10-12 تا دختر ثبت نام کردم، هر جور حساب کردم دیدم اگه اونا ببرن عین اینه که خودم بردم ! امور اولیه مخ زنی رو هم در صورت برد انجام دادم حالا حکم شرعی من چیه ؟ چقدر گناه کارام ؟
حد به من جاری میشه ؟
keivan
عضو بی سابقه !
عضو بی سابقه !