موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
من قضیه را جور دیگری میبینم
درست است که یک معلم میتواند بازاری منصف -پزشک دلسوز-قاضی عادل-سرباز فداکار-گارگر ماهر-نقاش هنرمند و و و
را پرورش دهد اما نه در محیط نامناسب
گلی در شوره زار فقط یک استثناء است و در شوره زار فقط نمک پرورش میدهند
مصداق عینی آن هم همین وضعیتی است که الآن در مملکت گل بلبلمان میبینیم
حالا هی بیا و فداکاری کن و هی درجا بزن
مگه چند سال میخواهیم زندگی کنیم؟؟
من 48 سال سن دارم و به اندازه خودم برای جامعه کار کرده ام اما از این به بعد میخوام برای خودم زندگی کنم
حاظرم قانون را رعایت کنم و مقررات جامعه را رعایت کنم و مالیات بدهم اما در قبالش دوست دارم قانون هم در قبال آن من را و شان من را رعایت کند
اینجا نشد جای دیگر
نمیخواهم زندگی خود را بر اساس احتمالات بنیان گذارم پس با آرش موافقم و اگه قسمت بشه با برنامه ریزی میرم
بالفرض که اونجا را مناسب ماندن نیابم حد اقل تجربه جدیدی کسب خواهم کرد و این فرصت را از خود دریغ نخواهم کرد
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2009-11-10 ساعت 03:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-10 ساعت 20:28 توسط honareirani.)
من هم با آرش موافقم.
ما کوچکترها هم که هنوز زندگی مون سر و سامونی نداره بالاخره واسه زندگی در اونجا تو ذهن خودمون یه برنامه ریزی هایی می کنیم ، البته درسته که شاید چندان دقیق نیستند ولی سعی همگی ما داشتن زندگی منظم و روی روال است که منجر به داشتن آرامش و آسایش ذهنی و فکری بشه. همه این برنامه ریزی ها هم از همین صحبت ها که از تجربیات امثال آرش عزیز و حمید میزوری و بقیه دوستانی که الان در یو.اس.آ زندگی می کنند و به ما میفرمایند ساخته خواهد شد. زیرا این صحبت ها تنها منابعی هستند که شاید بتوان در تمام ایران از آنها استفاده کرد.
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2012-08-18 ساعت 11:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-18 ساعت 11:49 توسط rs232.)
آن زمان که این متن را می نوشتم در میانه برنامه دوم بودم ولی الآن مدتی است که وارد برنامه سوم شده ام. این نوشته و توضیحات تکمیلی دوستان برای کسانی که تازه می خواهند مهاجرت کنند ممکن است بسیار مفید باشد و به آنها کمک کند تا از مسیر اصلی مهاجرت خودشان منحرف نشوند.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
این نوشته ادم را از سرگردانی رهامی کند
قابلیت این را دارد که حتی زیر برنامه هایی به آن اضافه شود، مثلا بحث تحصیل حتی نوع کار براساس اهداف فردی و شریط زندگی
و یک جوری مشخص می کند که ادم خط قرمزش کجاست
واقعا عالی بود من پست اول رو انصافا به عنوان یک نگرش فوق العاده و کاربردی علم در عمل می بینم
درسته شاید ادم وقتی می خواد مهاجرت کنه خوبه که یکی رو اون طرف داشته باشه چند روزی کمکش کنه حتی فرودگاه بیاددنبالش یا غیره
اما این جور نوشته ها ، باعث می شه آدم دور از نظر اطرافیان ، بشینه تصمیم بگیره ، آرامش پیدا کنه
اگر یک روزی برگشت دیگه فکر نمی کنه که شکست خورده و قضاوت دیگران براش مهم نیست چون می دونسته قرار نیست همه چیز از بین بره و برگرده، اگر یک زمانی زیاد تر موند تا به هدفش سریع تر برسه بازم به قضاوت دیگران توجه نمی کنه
به نظرم معرکه بود واقعا پست اول این تاپیک معرکه بود، دمت گرم که اینها رو نوشتی، به من که نوشته هات خیلی کمک می کنه ، امیدوارم همواره با ادمهای مهربون و دوس داشتنی روبرو بشی که همیشه بهت کمک کن و زندگی فوق العاده ای داشته باشی، آرامش همراه با اسایش هر جا که هستی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم از مطلب ایشون خوشم اومد و واقن همه چیو خوب مو شکافی کردن من ایرانم و برنامه هایی واسه مهاجرت در سر دارم دستو بالمم زیاد بازنیس و نمیدونم عملی میشن یانه .ایران جایی هس که باید هروز برنامتو عوض کنی و طبق روال کشور پیش بری در واقع واسه بقیه زندگی میکنی و بقیه واست برنامه میریزن و اشخاصی مث من ک دوس دارم حداقل تا 1سال ایندم برنامه بریزم از این وضعیت عذاب میکشن چون مدام باید برنامتو عوض کنی . شرایط زندگی توایران هی عوض میشه و هروز ایندت از دیروزت گنگ تره و این واقن عذا ب اوره