موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
می خواستم بدونم اگه کسی نخواهد می تواند باکت و شلوار ولی بدون کراوات بره مصاحبه ( چون تو آمریکا رسمی بودن بیشتر به کراواته )
موضوعها: 7
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
با کروات بهتره ولی اشکالی نداره
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
موضوعها: 7
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
من سری اول با یک پیراهن آستین کوتاه و شلوار پارچه ای بدون کراوات رفتم و سری دوم هم که برای پیگیری کارها 5 روز رفتم سفارت کاملا اسپرت رفتم!!! راستی آرش جان منظورت چی بود که گفتی مورد من با شما ها فرق می کرد؟ مگه شما هم لاتاری نبودی؟؟؟
Hope Never Die
شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
2009-12-16 ساعت 00:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-16 ساعت 08:43 توسط payam_prz.)
بهترین لباس برای سفارت، تاکسدوی بلند نقره ای با پاپیون طلایی هست.
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
منم برای نظر همه تون احترام قائلم اما....
اصلا موافق نیستم که حتما باید رسمی باشیم و اینکه حتی با بهترین لباسی که میریم عروسی و .....
من بسیار اسپرت اما مرتب و همسرم هم همینطور برای مصاحبه حاضر شدیم. همسرم شلوار جین و تی شرت و بنده هم شلوار و بلوز پوشیده بودم.
اگر حوصله داشته باشید و سفرنامه منو یه نگاهی بیاندازید منم در مورد اینکه چطور رفتار کنیم تا آبروداری کنیم تا اینکه عصا قورت داده باشیم یه چیزای مفیدی نوشتم. لینک صفحه رو میزارم فقط لطفا نوشته منو پیدا کنید
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=575
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چی؟!؟!؟!واقعا میشه تو سفارت مصاحبه رو به زبان فارسی انجام داد؟!؟!من تاریخه ۲۳ آگوست تو آنکارا وقت سفارت دارم..واقعا هم زبانم آسان خوب نیست..هیچی هم از شرایط اونجا نمیدونم...میشه یه کم راهنماییم کنید؟!چه چیزاهایی اونجا از من پرسیده میشه؟!؟!آیا مصاحبه به زبان فارسی هست یا انگلیسی؟!؟!ممنون میشم اگه یکم راهنماییم کنید...استرس دارم میمیرم!! :-S
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-11-10 ساعت 10:31)laili نوشته: آفیسر به تنها چیزی که روز مصاحبه ی ما دقت نکرد لباسامون بود ........
ما اسپرت رفته بودیم....همسرم با شلوار جین و بلوز مردانه...خودم هم اسپرت تر از اون.................فقط خواهشا خیلی عصا قورت داده نروید......
در مورد زبان هم به فارسی مصاحبه بشید بهتره به چند دلیل:
1-خیلی سوالات عجیب و غریب ازتون نمیپرسه که شما ندونید چی بگید چون خودش فارسی بلد نیست..............
2-چون شما تسلط بیشتری دارید بهتر میتونید منظورتون و برسونید
3-از لحاظ منطقی هر چی کمتر بدونید و خودتون و خیلی علامه ی دهر نشون ندید از دید آفیسر احتمال ت.ر. و .ر.ی.س.ت بودنتون کمتره.............
میگه این بیچاره نشسته بوده نون و ماستش و میخورده و زده لاتاری برنده شده این و چه به این حرفها
لیلی جان با نهایت احترام باید بگم که با نظرتون در مورد لباس موافق نیستم. هر جایی اتیکت و آداب خاص خودش رو داره و سفارت خانه ها به خصوص که حالت دیپلماتیک دارند رسمی ترین جاهای دنیا هستند که افراد معمولی ممکنه وارد بشن. لباس رسمی شرط ادب و احترام به پرچم کشوری هست که میخواد به ما حق شهروندی و حقوق برابر با دیگر آمریکایی ها بده.
در مورد لباس من کت و شلوار تیره، پیرهن کلاسیک و رنگ روشن و کراوات ابریشمی یکرنگ با نقش برجسته رو پیشنهاد می کنم. رنگهای کراوات نباید گلگی باشه زیاد.
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-30 ساعت 05:31)Beneficiary نوشته: (2009-11-10 ساعت 10:31)laili نوشته: آفیسر به تنها چیزی که روز مصاحبه ی ما دقت نکرد لباسامون بود ........
ما اسپرت رفته بودیم....همسرم با شلوار جین و بلوز مردانه...خودم هم اسپرت تر از اون.................فقط خواهشا خیلی عصا قورت داده نروید......
در مورد زبان هم به فارسی مصاحبه بشید بهتره به چند دلیل:
1-خیلی سوالات عجیب و غریب ازتون نمیپرسه که شما ندونید چی بگید چون خودش فارسی بلد نیست..............
2-چون شما تسلط بیشتری دارید بهتر میتونید منظورتون و برسونید
3-از لحاظ منطقی هر چی کمتر بدونید و خودتون و خیلی علامه ی دهر نشون ندید از دید آفیسر احتمال ت.ر. و .ر.ی.س.ت بودنتون کمتره.............
میگه این بیچاره نشسته بوده نون و ماستش و میخورده و زده لاتاری برنده شده این و چه به این حرفها
لیلی جان با نهایت احترام باید بگم که با نظرتون در مورد لباس موافق نیستم. هر جایی اتیکت و آداب خاص خودش رو داره و سفارت خانه ها به خصوص که حالت دیپلماتیک دارند رسمی ترین جاهای دنیا هستند که افراد معمولی ممکنه وارد بشن. لباس رسمی شرط ادب و احترام به پرچم کشوری هست که میخواد به ما حق شهروندی و حقوق برابر با دیگر آمریکایی ها بده.
در مورد لباس من کت و شلوار تیره، پیرهن کلاسیک و رنگ روشن و کراوات ابریشمی یکرنگ با نقش برجسته رو پیشنهاد می کنم. رنگهای کراوات نباید گلگی باشه زیاد.
حالا خودتون میرید میبینید کسانی که با کت و شلوار و کروات اومده بودند آدم رو یاد عین الله باقرزاده تو فیلم صمد می انداختند.مثل این بود که دیگه خیلی موضوع رو جدی گرفته بودند.البته من قبلا هم تو یه جائی فکر کنم تو همین تاپیک بود گفتم یه دختر خانمی با کلاه کپ رفت جلوی باجه و آفیسر بهش تذکر داد و گفت کلاهت رو بردار!!!!
اگه میخواهید کت و شلوار و کروات بپوشید باید خیلی مواظب ترکیب رنگها باشید و حواستون باشه که چی میپوشید مخصوصا جوونها در غیر اینصورت اصلا نپوشید بهتره.
البته این رو هم بگم این موضوع بی اهمیت ترین قسمت مصاحبه است که بهش فکر میکنید ...........اونها اصلا براشون مهم نیست شما چی میپوشید .......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر می کنم واضح هستش که در محیط اداری و یا رسمی لباس رسمی پوشیدن لازمه و بدیهیه و لازم نسیت برای اثبات این موضوع کسی رو تو مصاحبه رد و یا به کسی تذکر بدن.
احساس ناراحتی کردن و یا بقول laili خانم "عین الله باقرزاده " !!! کردن برای کسانی که عادت به لباس رسمی پوشیدن ندارند طبیعیه و بهتره لباس راحتتری رو بپوشند.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز موضوع برای این کش پیدا میکنه که افراد جدیدی در این انجمن عضو میشن و اونها هم مثل قبلیها نگرانیها و دغدغه های خودشون رو دارند برای همین سوال میکنند.
این صحبت شما زمانی درسته که این بحث بین چند نفر خاص همیشه پیش بیاد و شخص تازه ای واردش نشه.
دوستان اشتباهی که میکنند فکر میکنم برای این باشه که برداشت از پوشیدن لباس اسپرت رو شلوار ورزشی و کفش کتونی تلقی میکنند .مطمئنا من نظرم این نیست ولی در هر صورت من با تجربه ای که الان دارم اگه باز هم بخوام برم سفارت با همون تیپ قبلی که رفتم میرم نه کت و دامن و کفش پاشنه بلند
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
برای خانومها اگر بخوان با حجاب برن برای مصاحبه مشکلی پیش میاد ؟ مثلا با کت شلوار و روسری.
همیشه رفتن رسیدن نیست - اما برای رسیدن باید رفت