موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا راهنمایم کنید من 24 روز دیگه میرم لس انجلس گواهینامه رو دادم ترجمه مهره دادگستری هم نیازه و اینکه بین المللی هم کنم و سوابق بیمه ماشین رو ترجمه کنم اونم مهره دادگستری میخواد نیازه ممنون میشم راهنمایم کنید
كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من از ایالت تگزاس هستم میخواستم ببینم کسی برای امتحان ایین نامه تگزاس اطلاع داره که من را راهنمایی کند؟ ممنون میشم اگه نوضیح دهید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوالي كه داشتم اين است كه ايا در ايالت هاي امريكا ميشود تا مدتي بدون گواهينامه پشت ماشين بشينم؟!
با تشكر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
علاوه بر نکاتی که بچه ها گفتن و کلیپای یوتیوب که به نظر من خیلی خوبن آدم قبل امتحان ببینه یکی از چیزای مهم دیگه رعایت فاصلتون از ماشینای پارک شده کنار خیابونه. چزو خطاهای خطرناک محسوب میشه و بخاطر همین یه قلم میتونید رد بشید. دقت داشته باشید که یسری از خطاها هست بهش میگن critical errors. فقط کافیه یدونه از این خطاها رو انجام بدید کلا رد میشید.
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس: بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من
آيا ترجمه گواهينامه ايران براي گرفتن گواهينامه امريكا لازمه؟
من گواهينامه بين المللي رو گرفتم.
ممنون.
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-16 ساعت 09:45)reza_norouzi نوشته: سلام دوستان من
آيا ترجمه گواهينامه ايران براي گرفتن گواهينامه امريكا لازمه؟
من گواهينامه بين المللي رو گرفتم.
ممنون.
برای گرفتن خیر لازم نیست اما برای بیمه کردن ماشینتون اگر گواهینامه ایران رو بیارید اعتبارش رو بهتون اضافه میکنن و پول کمتری میدین. و لی برای گواهینامه اصلا لازم نیست با گواهینامه بین المملیتون هم میتونید راحت تا وقتی که گواهینامه اینجا رو بگیرید رانندگی کنید.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-22 ساعت 07:14)ronaldmog نوشته: با سلام
سوالي كه داشتم اين است كه ايا در ايالت هاي امريكا ميشود تا مدتي بدون گواهينامه پشت ماشين بشينم؟!
با تشكر
همه چیز امکان داره شما میتونی تا مدتی بدون گواهینامه پشت ماشین بشینی فقط یادت باشه بعدش هم باید مدتی پشت میله های بازداشتگاه بشینی این وسط انقدر میشینی ممکنه خسته بشی
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ