موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-25 ساعت 20:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-25 ساعت 20:06 توسط mehran61.)
جواد جان نيست به خدا. خودمم خيلي دوست دارم تصوير پاكت يا محتواي نامه ها رو پيدا كنم. ولي در نظر بگير خيلي از اينايي كه ميان تو اين فروم ها و گزارش برنده شدنشون رو ميدن اطلاعاتشون خيلي كمه. اكثرشون همون چند دقيقه قبلش ثبت نام كردند و چون اطلاعات زيادي ندارند ميترسند كاري كه مي كنند غلط باشه. نمي دونم پست هاي خانم سارا سراب رو كه چند روز پيش همينجا گفت برنده شده خوندي؟ البته شادي خانم پاكشون كرده ولي اگه ديدي متوجه ميشي صحبت منو. بازم مي گردم اگه اسكني عكسي چيزي پيدا كردم حتماً خبرتون مي كنم. البته شمام نامردي نكنيد و اگه وقت داشتيد تحقيق كنيد. فعلاً و تا به امروز ميتونيم سرمون رو راحت رو بالش بذاريم چون هيچكي از آسيا خبر برنده شدن نداده
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دمت به شدت گرم Mehran61 جان... به اين ميگن مهاجر سرايي! خوب...
چيزي به اسم شانس وجود نداره
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
مهران خان دستت درد نکنه ولی من زبانم ضعیفه و الا حرفی نداشتم پیروز باشی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-25 ساعت 20:06)mehran61 نوشته: جواد جان نيست به خدا. خودمم خيلي دوست دارم تصوير پاكت يا محتواي نامه ها رو پيدا كنم. ولي در نظر بگير خيلي از اينايي كه ميان تو اين فروم ها و گزارش برنده شدنشون رو ميدن اطلاعاتشون خيلي كمه. اكثرشون همون چند دقيقه قبلش ثبت نام كردند و چون اطلاعات زيادي ندارند ميترسند كاري كه مي كنند غلط باشه. نمي دونم پست هاي خانم سارا سراب رو كه چند روز پيش همينجا گفت برنده شده خوندي؟ البته شادي خانم پاكشون كرده ولي اگه ديدي متوجه ميشي صحبت منو. بازم مي گردم اگه اسكني عكسي چيزي پيدا كردم حتماً خبرتون مي كنم. البته شمام نامردي نكنيد و اگه وقت داشتيد تحقيق كنيد. فعلاً و تا به امروز ميتونيم سرمون رو راحت رو بالش بذاريم چون هيچكي از آسيا خبر برنده شدن نداده
سلام و مرسي از اطلاعاتي كه مي دين اميدوارم بزودي نامه همه بياد به نظر من هم براساس سايت لاتاري از اين ماه بايد منتظر نامه بود حداقل براي آسيا .
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم دوست عزیز........اولین ارسالتون عالی بود.......میبینم که کی سی سی پیشرفت کرده و پاکتش خوشگل تر شده
امیدوارم چشم همتون به دیدن این پاکت به زودی روشن بشه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
loony عزیز دستت درد نکنه. کلی حال دادی. هر کسی این تصویر رو ببینه جوری میره توی فکر و خیال و رویا و ... که اگه توی ورزشگاه آزادی هم باشه و 100000 هزار نفر داد و هوار بکشن هم ازش بیرون نمیاد. بچه ها به خدا همون طوری که از دیدن نامه خودم خوشحال میشم از دیدن خبر برنده شدن مهاجرسرایی ها هم خوشحال میشم. دوستون دارم. کوچکتون مهران.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
loony عزیز واقعا لطف کردی من هم الان پرینت میگرم تا نشون پستچی بدم آخه آدرس شرکت را دادم و هر روز برامون نامه میاره به امید برنده شدن همه ما پیروز باشی از اصفهان
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
واااااااااااااای خدا جوووون کی این پاکت خوشگل در خونه های ما هم میاد؟
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
loony عزیز فوق العاده بود , دستت درد نکنه
البته از قدیم گفتن عکسشو دیدن کی بود مانند خودشو دیدن ولی همینم که فهمیدیم امسال چه شکلیه برامون خوبه
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
اگه قرار باشه من قبول بشم نامه من زودتر از بقیه میاد چون آدرس کانادا دادم. پس دعا کنید من قبول بشم اون وقت قول میدم تا پاکت های شما هم بیاد بذارم با پاکتم یک دور بزنید و باهاش عکس بگیرید
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.