موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-22 ساعت 23:22)Elf نوشته: اينجا خيلي با حاله!!
آدم فكر ميكنه قراره از اين سايت واسش نامه قبولي بياد!!
دمتون قيييييييييييييژژ...
دوستان نظر من اينه كه اگه كسي تو اداره پست مركزي آشنا داره بره بپرسه كه آيا تا به حال نامه اي واسه ايران اومده يا نه؟؟؟؟؟؟
رشته 6 امتيازي--->ارسال مدارك تشكيل پروند كبك براي سوريه : 2010/8---> دريافت فايل نامبر كبك از دمشق: 2010/10--->
دعوت به مصاحبه : 2011/12---> مصاحبه :2012/02 --->
دريافت فايل نامبر فدرال : 2012/03
مدیکال : ---
پاس ریکوئست: ---
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-23 ساعت 18:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-23 ساعت 18:24 توسط bobby.)
سلام ....
کم کم دارم دیوونه میشم بابا ... ای کاش میشد اینترنتی میفهمیدیم
2013 I WIN
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-24 ساعت 01:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-24 ساعت 01:12 توسط mehran61.)
سلام دوستان. اگه ارسال 461 همین thread رو در مورد برنده های لاتاری توی سایت forum.immigration خونده باشید امروز هم یه نفر دیگه به لیست اضافه شده که با وجود اعتراض اعضای اون سایت در مورد نبودن دیتایل هنوز اطلاعات جدیدی ارسال نکرده:
I got my sister's NL today! First time I ever saw one, seems the most beautiful thing I ever saw. I am so happy for her and her family. I helped them enter the lottery and used my address in the USA. Goodluck to all the other people expecting their NLs.
با این اوصاف به نظر میرسه تا به امروز کسی خارج از ایالات متحده نامه NL رو دریافت نکرده. حتی کیس نامبرهای آفریقا هم که به اعتقاد برخی ها یه کم زودتر نامه هاشون به دستشون میگیره نامه ای خارج از خاک آمریکا دریافت نکردند.
بدون این که خدای ناکرده قصد متهم کردن کسی رو داشته باشم اما با توجه به چیزایی که دستگیرم شده ادعایی که تو سایت خودمون در خصوص دریافت نامه در بلژیک بود با اخبار دریافت نامه ها که این ور اون ور می بینیم متناقضه. البته ان شاا... این به دلیل نقص اطلاعات من باشه
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر کنم از وسط های اردیبهشت اونایی که به دستشون برسه اعلام کنن تو آسیا.صبر داشته باشین
Pir shodim vali bozorg na
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
همچنان در بی خبری به سر میبریم
بچه ها توی فروم های خارجی کسی بوده که توی خود آسیا نامه گرفته باشه یا نه ؟
همه دستا بالا دعا میکنیم :: پروردگارا نامه نامه نامه نامه میخوااااااااااااااااااااااااام , آمین
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-25 ساعت 13:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-25 ساعت 15:15 توسط mehran61.)
گزارش سوم من(بعد از گزارش دوم در پست 470):
منبع: forums.immigration.com
از قديم به جديد:
اولين گزارش مربوط به آقاييه كه توضيحش همينه كه پايين براتون Pasteكردم و متأسفانه با وجود تذكرات بعضي از اعضا هنوز هيچ جزئياتي رو منتشر نكرده:
Hey, I just got my brother's NL yesterday. I think the letters are being rolled out now. I wish as many that are still expecting theirs all the best
دومين گزارش مربوط به آقاييه كه نامه همسرش رو دريافت كرده و همونطور كه مي بينيد كيس نامبر آفريقاست. به دليل اين كه نمي خوام پستم زياد طولاني بشه پست هاي ديگه شو نمي ذارم فقط همينو بدونيد كه اهل سودانه. اما اگه حرف اين آقا راست باشه مي خوام خبر هاي دست اول بهتون بدم! اگه تا به امروز توي ميل باكس خونتون يا اين ور اون ور در خونه چشمتون دنبال يه نامه سفيد با سايز A4 بوده خبر داشته باشيد كه:
1-سايز نامه هاي امسال كوچك و رنگش هم قهوه ايه(يا خردليه)!
2- فقط دوتا كاغذ براتوت فرستاده ميشه:1- تبريك 2- توضيحاتي براي دانلود فرم ها از وبسايت.
I have recieved my wife NL today dated April first and post stamp shows April 16th. That aswome, I was waiting to get my citizenship to aply for her
Case number 2011AF00003xxx
I wish you all good luck
سومين گزارش رو ببينيد. خوش شانسي اهل كشور روماني:
I just received my NL today.
Case number 2011EU00009xxx
Letter is dated Apr 22nd, and post stamp is dated Apr 23rd. Good luck to everyone.
جالبه من نفهميدم هيچكدوم از اين سه تا نامه كجا به دستشون رسيده؟ آيا هنوز نامه ها به دست شركت كنندگان در خارج آمريكا رسيده يا نه برام سواله.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-25 ساعت 13:23)mehran61 نوشته: گزارش سوم من(بعد از گزارش دوم در پست 470):
منبع: forums.immigration.com
از قديم به جديد:
اولين گزارش مربوط به آقاييه كه توضيحش همينه كه پايين براتون Pasteكردم و متأسفانه با وجود تذكرات بعضي از اعضا هنوز هيچ جزئياتي رو منتشر نكرده:
Hey, I just got my brother's NL yesterday. I think the letters are being rolled out now. I wish as many that are still expecting theirs all the best
دومين گزارش مربوط به آقاييه كه نامه همسرش رو دريافت كرده و همونطور كه مي بينيد كيس نامبر آفريقاست. به دليل اين كه نمي خوام پستم زياد طولاني بشه پست هاي ديگه شو نمي ذارم فقط همينو بدونيد كه اهل سودانه. اما اگه حرف اين آقا راست باشه مي خوام خبر هاي دست اول بهتون بدم! اگه تا به امروز توي ميل باكس خونتون يا اين ور اون ور در خونه چشمتون دنبال يه نامه سفيد با سايز A4 بوده خبر داشته باشيد كه:
1-سايز نامه هاي امسال كوچك و رنگش هم قهوه ايه(يا خردليه)!
2- فقط دوتا كاغذ براتوت فرستاده ميشه:1- تبريك 2- توضيحاتي براي دانلود فرم ها از وبسايت.
I have recieved my wife NL today dated April first and post stamp shows April 16th. That aswome, I was waiting to get my citizenship to aply for her
Case number 2011AF00003xxx
I wish you all good luck
سومين گزارش رو ببينيد. خوش شانسي اهل كشور روماني:
I just received my NL today.
Case number 2011EU00009xxx
Letter is dated Apr 22nd, and post stamp is dated Apr 23rd. Good luck to everyone.
جالبه من نفهميدم هيچكدوم از اين سه تا نامه كجا به دستشون رسيده؟ آيا هنوز نامه ها به دست شركت كنندگان در خارج آمريكا رسيده يا نه برام سواله.
ممنون از این خبرتون من چشمام در اومد این قدر که دنبال پاکت سفید گشتم
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
case number خریداریم
ترجیحا زیر 20000 حتی بدون پاکت نامه , خرید یا معاوضه در محل !!!!
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن