موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2009-11-27 ساعت 13:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-27 ساعت 13:52 توسط joseph.)
(2009-11-27 ساعت 02:31)usa.lover نوشته: جوزف جان منم همین را نگفتم؟ یا منظورتان چیز دیگه هست؟
من این مطلب رو بخاطر این نوشتم که در نظرسنجی، گزینه کودکی کمترین درصد رو داره.
(2009-11-27 ساعت 02:48)pi30 نوشته: از بچگی بریم که مهاجرت خودمون نمیشه بلکه مهاجرت پدر و مادر میشه العان بحث بر حود حقیقی هست
اگه بحث بر خود حقیقی هست پس چرا گزینه کودکی در نظرسنجی وجود داره؟
ایکاش وقتی که من بچه بودم پدر و مادرم به آمریکا مهاجرت کرده بودند.
عمر ما در حسرت این ایکاش ها تلف شد.
.........................................................................................................................................................................................................
In the United States I will feel as if I were alive again
از عضويت در شرکتهاي هرمي جدا بپرهيزيد
In the United States I will feel as if I were alive again
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همگی.
می دونم این خودش یک سواله ولی این اواخر درموندگیم به حد اخرش رسیده.من یک دختر 18 ساله هستم.شاید بگید این سن خوبی نیست ولی من می دونم چی می خوام تو زندگیم.فکر می کنم هر چی زودتر برم شروع بهتری خواهم داشت.مشکل زبان انگلیسی هم ندارم.اگه قرار باشه تو ایران دانشگاه برم می خوام ادبیات انگلیسی بخونم .به نظرتون این کاربرد داره برام بعدها؟فکر میکنم بهترین جاهم برام امریکاست.می خوام جایی باشم که به اعتقاداتم و حتی به موسیقیم کاری نداشته باشن.به نظرتون اگه نخوام رو ساپورت مالی خوانوادم زیاد حساب باز کنم شانسی دارم؟
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
منم میگم 22 به بعد خیلی خوبه
Pir shodim vali bozorg na
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-11-26 ساعت 19:56)mehrdadi نوشته: یک جوان حدودا" 25 ساله . که شخصیت فردی و اجتماعیش شکل گرفته . و تقریبا" میدونه چی میخواد . به سخن دیگر هدفش رو شناخته و با دید روشن اقدام به مهاجرت میکنه . اگر دوستان نگاهی آماری به ایرانیان موفق در اروپا و امریکا ( البته نه بعد از انقلاب که شرایط خاص داشت ) داشته باشند , موید این نظر خواهد بود. با تشکر
من هم با شما موافق ام .
بهترین زمان برای مهاجرت برای هر کسی زمانی است که شخصیت حقیقی فرد شکل گرفته باشه و بدونه که از زندگی چی می خواد .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
جوون باشی و زبانت رو از اینجا خوب کنی بهترین وقته وگرنه همراه پدر مادر تو بچگی
ما که به امید اینده روشن دخترمون میریم(البته اگه قبول بشیم)
اینده ای که تو کشور خودم متاسفانه ازش محروم بودیم
از خودم دیگه گذشته
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است
yes we can
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
بهترین سن مهاجرت ،قبل از شکل گیری نطفه تان بود، یعنی حداقل یکی دوسال قبل از تولدتان،که والدینتان به شرایط استیبل رسیده باشند و در آرامش خاطر جنین شما رشد کرده باشد .اینطوری سختیهایش نصیب نسل اولِ مهاجر، شده و حال و حولش به شما می رسد.
اگر این شانس را نداشته ایم ،مهاجرت هر چه در سن پایین تر ،بهتر.
موضوعها: 1
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
-قبل از 5 سالگي در دوران كودكي
-بعد از گرفتن ديپلم يا ليسانس در ايران (22-25)
- بعد از بازنشستگي و داشتن پس انداز مناسب
- مهاجرت به خاطر بچه هاي زير 5 سال يا بچه اي كه در حال گرفتن ديپلم است.
مي شود با توجه به زندگي آدمها طبقه بندي هاي متعددي كرد.
ولي به روحيه خودتان براي تغيير نگاه كنيد. بعضي از آدمها 90 سال عمر مي كنند در سلامت كامل /و برخي ها در 50 سالگي معدن درد و رنج هستند/بنابراين بايد از كليشه هاي سني پرهيز كنيد/
بايد ديد چقدر آدم توان يادگيري و توان انطباق با شرايط را دارد.بعضي ها در سن 74 سالگي ا ن ق ل اب مي كنند؟؟؟؟ و برخي در جواني هم هيچ .... نيستند.ولي در هر حال بايد در ميزان ريسك مهاجرت دقت كرد.ميزان مهارت هاي آدم و سطح زبان خيلي مهم است.
من 34 سال دارم و مي خواهم بقيه عمرم را خوشحال تر زندگي كنم و تنها دليل هم همين است.تازگي ها يك بانوي ايراني در سن 105 سالگي شهروند آمريكا شد.با 10 فررند كه اكثريت آنجا زندگي مي كنند. و تازه مي خواست از حق راي اش استفاده كند.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذير
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :5 هزار دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بهترین سن مهاجرت به نظر من،تا قبل از ۱۵ سالگی است
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سن زیاد مهم نیست مهم این هستش که بدونی تو یه کشور غریب چی کار باید انجام بدی که دیگران به تو افتخار کنن و بگن پسرم اونجا برای خودش کسیه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-10 ساعت 14:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-10 ساعت 14:28 توسط paydarh.)
اگه بخوایم در یک جمله جواب بدیم هر چه زودتر بهتر و سختی کمتر... البته واسه اشخاص مختلف شرایط مختلف هم می تونه دخیل باشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-14 ساعت 12:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-14 ساعت 12:28 توسط web2web.)
با سلام.این تاپیک با اینکه دو ماه پست جدید نداشته ولی صلاح دونستم من هم نظرم رو بگم.
من فقط در دوران جوانی مد نظرم است !و درباره دوران کودکی و کهن سالی و اینا نظری ندارم !. به نظر من اگر کسی بخواد هدف مهاجرت رو داشته باشه از 17-18 سالگی روی هدفش کار کنه . مثلا : وقتی دیپلم گرفت از همون سن بره کلاس زبان و روی زبانش کار کنه و اگر بتونه توی یک دانشگاه توی یک رشته خوب درس بخونه عالی میشه و اگر هم پشتیبانه مالی نداره ، پاره وقت کار کنه و وقتی 25 سالگی رسید بره - یعنی 18 تا 25 سالگی = 7 سال تو ایران می تونه هم پول جمع کنه هم درس بخونه و هم زبانش رو خیلی خیلی قوی کنه و توی این 7 سال کلی اطلاعات درباره مهاجرت و اینا میتونه جمع کنه .! و وقتی می خواد بره با خیال راحت هم پول ذخیره کرده و دستش تو جیب باباش نیست (البته اگه بابا پولدار باشه ! اگه پدرش کارمند و کارگر و ... باشه که فقط باید خودش پول جمع کنه ) و هم مدرک IELTS و یا تافل داره و درسش رو هم خونده و با اطلاعاتی که توی این سالها بدست آورده خیلی راحت و بی دغدغه میره .!
البته خیلی کم هستند افرادی که الان 17-18 ساله باشند و به فکر برنامه ریزی باشند !!!! اکثر افراد که به فکر مهاجرت می افتند بالای 25 سال سن دارند البته اونا هم مدرک دانشگاهی دارند ولی یک سال قبل رفتند یاد زبان یاد گرفتند میافتن.
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
2010-09-14 ساعت 19:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-14 ساعت 20:36 توسط یه مهاجر.)
مسلما کودکی
و بر خلاف اکثریت آرا که جوونی رو بهترین زمان میدونن از نظر من بهترین زمان نیست.....مهاجرت و هماهنگ شدن با محیط جدید اصلا راحت نیست و نیاز به انرژی و وقت زیادی داره بنابراین وقتی شما در جوونی مهاجرت میکنی مجبوری بخش مهمی از تمرکزت رو برای پایدار شدن در محیط جدید صرف کنی و تا بخوای به خودت بیای و زندگی ات رو بسازی زمان مثل برق میگذره در واقع کسی که در جوونی هم مهاجرت میکنه فرق چندانی با شخصی که با داشتن فرزند و با هدف اینده بهتر برای بچه ش مهاجرت میکنه نداره و بیشتر اینده نسل بعد رو تضمین میکنه تا حال و اینده خودش رو
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
ضمنا من فکر میکنم سوال کمی باید تغییر کنه.با توجه به اینکه سنین کودکی در گزینه ها هست این سوال که در چه سنی مهاجرت کنیم خیلی درست نیست چون یه کودک که اختیار برای مهاجرت نداره..... بهتره بپرسیم بهترین سن برای مهاجرت چه سنی ست (که در واقع منم به این سوال جواب دادم)