کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل!
دوستان راهي وجود داره كسي براي ادامه تحصيل ويزا بگيره حالا نه حتما در دانشگاههاي معتبر توي يه موسسه غير انتفاعي يا نمي دونم هرچي!!!!
براي فوق ديپلم يا ليسانس. شرايط مالي اوكي هست فقط مدرك تافل نداره.
ميشه بره همونجا تافل هم بخونه!!!
اگه وكيلي ميشناسيد كه مطمئن هست لطفا راهنمايي كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-23 ساعت 20:05)my2220 نوشته:  دوستان راهي وجود داره كسي براي ادامه تحصيل ويزا بگيره حالا نه حتما در دانشگاههاي معتبر توي يه موسسه غير انتفاعي يا نمي دونم هرچي!!!!
یک ویزایی هست برای خواندن زبان می دن می شه برای اون اقدام کنه
I20 اگر اشتباه نکنم.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: maral-map
یک ویزایی هست برای خواندن زبان می دن می شه برای اون اقدام کنه
I20 اگر اشتباه نکنم.
[/quote]
ميشه بيشتر توضيح بديد
بگيد چطور ميشه اقدام كرد؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: naghashzadeh
در مورد کلاس gmAT تو امریکا چه موسسه ایی پیشنهاد میکنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
برای دوره های 1 ساله فوق لیسانس در آمریکا ،در سایت دانشگا ه ها چطور بفهمم این دوره ها رو دارند یا نه؟ و ایا این دوره ها هم gre میخواهد؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-24 ساعت 10:15)my2220 نوشته:  یک ویزایی هست برای خواندن زبان می دن می شه برای اون اقدام کنه
I20 اگر اشتباه نکنم.
ميشه بيشتر توضيح بديد
بگيد چطور ميشه اقدام كرد؟؟؟؟
[/quote]

چنین ویزایی اصلا وجود نداره، I20 فرمی هست که با اون برای ویزای M1 یا F1 (ویزای تحصیلی) می تونید اقدام کنید.
اگر قصدتون رفتن برای دوره زبان هست می تونید از یک موسسه زبان پذیرش بگیرید ولی شانس گرفتن ویزا تا اونجایی که من می دونم کمه ولی غیر ممکن نیست...
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، maral-map
دوستان میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟؟
کسی میدونه برای رشته ی مارکتینگ فاند میدن یا نه؟ شرایطش چیه؟ نمره Gmatبالا؟
تو سفارت چه سوالاتی رو می پرسن؟؟ نمیگن شما لاتاری ثبت نام کرده بودید قصد موندن داشتید؟ متوجه ثبت نام لاتاری میشن؟؟

معمولا برای تحصیلی چقد پول باید تو حساب باشه؟ اسپانسر هم حتما باید باشه؟
دوستان جواب هر کدومشو می دونید ممنون می شم بهم بگیدSad
we fight for a better life
پاسخ
(2013-04-23 ساعت 20:05)my2220 نوشته:  دوستان راهي وجود داره كسي براي ادامه تحصيل ويزا بگيره حالا نه حتما در دانشگاههاي معتبر توي يه موسسه غير انتفاعي يا نمي دونم هرچي!!!!

ببینید گرفتن پذیرش از دانشگاه یک بحثه گرفتن ویزای تحصیلی از سفارت یک بحث دیگه
ممکنه شما از یک دانشگاه یا فرضا community college پذیرش بگیرید ولی سفارت به شما ویزا نده که در صورت نداشتن مدرک زبان شانس شما برای گرفتن ویزا به شدت کاهش پیدا میکنه

وکیل کاری در این زمینه نمیتونه انجام بده چون شرط اولیه رو ندارید.افرادی بودند که تمام مدارکشون هم کامل بوده ولی افسر اداره مهاجرت قانع نشده و ویزا نداده.

بعضی از کشور ها اگر زبانتون پایین تر از حد مجاز باشه به شما اجازه میدهند که مدتی رو در کالجهای اونجا زبان بخونید و اگر موفق شدید از شما ثبت نام میکنند ولی بدون زبان (انگلیسی )فکر نمیکنم جایی رو بتونید پیدا کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، ابی22
(2013-05-02 ساعت 14:20)black america نوشته:  سلام.
کسی میدونه که برای گرفتن فاند فرقی داره دانشگاه پیام نور باشه یا ازاد باشه یا علمی کاربردی ؟
اصلا برای تحصیل تو آمریکا و گرفتن پذیرش فرقی داره که کدوم یکی از اینا دانشگاه رفته باشی ؟ میخام بدونم که علمی کاربردی رو قبول دارن اونجا ؟

سلام
با اجازه اساتید من جواب سوالتون را میدمSmile
فکر نمیکنم اسم دانشگاه نقشی در گرفتن فاند داشته باشه
فاکتورهای مهم در گرفتن فاند عبارتند از: معدلتون- داشتن مقاله (که البته بودند که بدون مقاله هم تونستن فاند بگیرن)
و مهم ترین موضوع داشتن نمرات بالای زبان که خیلی ثاثیر گذار است.

(2013-05-02 ساعت 10:08)fairy نوشته:  دوستان میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟؟
کسی میدونه برای رشته ی مارکتینگ فاند میدن یا نه؟ شرایطش چیه؟ نمره Gmatبالا؟
تو سفارت چه سوالاتی رو می پرسن؟؟ نمیگن شما لاتاری ثبت نام کرده بودید قصد موندن داشتید؟ متوجه ثبت نام لاتاری میشن؟؟

معمولا برای تحصیلی چقد پول باید تو حساب باشه؟ اسپانسر هم حتما باید باشه؟
دوستان جواب هر کدومشو می دونید ممنون می شم بهم بگیدSad

سلام
اون قسمت سوال که برای لاتاری پرسیدید
فکر نمیکنم بپرسن شما در لاتاری شرکت کرده اید یا نه؟
باز هم اساتید اطلاعات بهتری دارندSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ParsTrader ، fairy
سلام دوستان.
من 15 بهمن ماه 91 فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی شدم.و مدرکم موقت هستش و درمدرک نوشته شده که قابل ترجمه نیست و همچنین نوشته 8 سال تعهد به خدمت دارم.
حالا من برای مدرک چکار کنم؟ ترجمه اش قبول هست یا نه؟
اگه مدرک اصلی مو بگیرم باید چکار کنم در ضمن نمی تونم زیاد هزینه کنم.
خواهشا کمک کنین
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من برای ویزای دانشجویی اقدام کردم سوالهایی که روز مصاحبه پرسیده میشه جی؟ میشه راهنماییم کنین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-06 ساعت 00:24)..... نوشته:  سلام دوستان.
من 15 بهمن ماه 91 فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی شدم.و مدرکم موقت هستش و درمدرک نوشته شده که قابل ترجمه نیست و همچنین نوشته 8 سال تعهد به خدمت دارم.
حالا من برای مدرک چکار کنم؟ ترجمه اش قبول هست یا نه؟
اگه مدرک اصلی مو بگیرم باید چکار کنم در ضمن نمی تونم زیاد هزینه کنم.
خواهشا کمک کنین
با تشکر
پول بدین و لغو تعهد بکنین.اون پولی که وزارت علوم تعیین کرده که فک کنم 8 ملیون میشه.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: samansaba
(2013-05-09 ساعت 02:29)nini13137 نوشته:  سلام من برای ویزای دانشجویی اقدام کردم سوالهایی که روز مصاحبه پرسیده میشه جی؟ میشه راهنماییم کنین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من لیسانس مهندسی نرم افزار از دانشگاه ازاد دارم میخوام برا یکی از دانشگاه های امریکا پزیرش بگیرم ( کمترین هزینه رو داشته باشه درپیت هم بود بود دی: )
تا اونجایی که میدونم هزینه یک سال رو از قبل باید بریزی به حساب دانشگاه من برا یک سال هزینه رو دارم بعد اون یکی از اشنایان نزدیک من اونجا هست که از لحاظ مالی منو ساپورت میکنه .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
براي گرفتن ويزاي F1 معاينات پزشکي لازم است يا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان