موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال داشتم من در رشته طراحی لباس تحصیل میکنم برای گرفتن ویزا برای بعد از دیپلم چه مراحلی رو باید انجام بدم و اگر میشه چندتا دانشگاه تو این زمینه در لس انجلس رو بهم بگید ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
از خانوم هایی که ويزاي F1 گرفتن و اونجا هستند یا دارن میرن، کسی هست که با بچه بره؟ اصلاً میشه با بچه رفت؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من حدود 6 ماه پیش برای مصاحبه F1 رفتم سفارت آمریکا توی مسکو. تا الان که خبری نیست از هیچ گونه جوابی. بارها ایمیل و تلفن هم زدم اما دریغ از یک جواب درست. به نظر میاد دستم به هیچ جا بند نیست و چند روز دیگه هم مهلت ام تموم میشه. کسی تجربه ای یا احیاناً پیشنهادی داره؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من جایی برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم .
من ریزنمرات پیش دانشگاهیم رو در اختیار ندارم . رفتم مدرسه قدیمیم ولی منحل شده بود ( بخش دخترونه مدرسه ) از کارنامه ای که در دست داشتن یه کپی گرفتن و روش مهر جدید مدرسه رو زدن .
الان کارنامه ای که من دارم مهر سابق مدرسه رو به صورت کپی داره و مهر جدید رو به صورت زنده !
این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
هرکسی که تو منطقه Valley میخواد Pierce College ثبت نام کنه یا ثبت نام کرده میتونه از خدمات رایگان College transition استفاده کنه. این یکی از چیز هایی که کمک میکنه زود تر تو کالج راه بیوفتید و خوشبختانه فارسی زبان هم داریم که یکی ش منم.
اگر خواستید بیاد Pierce College طبقه زیر کتابخونه توی ASO office یا Associate Student Organization درباره Peer to Peer Mentor program بپرسید و اگر کمک لازم داشتید اسم من بر بپرسید تا بتونم کمک تون کنم.
میبخشید اگر off topic وارد شدم چون دقیقا نمیدونم کجا باید این مطالب رو میذاشتم
هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره فکر هوا عشق
زمین مال من است
===================
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من پذیرش تحصیلی گرفتم از آمریکا. می خوام برای گرفتن ویزا برم سفارت آمریکا توی کانادا. سوالم اینه که مدارکی که برای سفارت می برم مثل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی و ... نیازی به مهر تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه داره یا نه؟ واقعا ممنون میشم اگر کسی که جدیدا مراجعه کرده به سفارت آمریکا راهنمایی کنه. حرف های ضد و نقیضی در این مورد هست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من میخواسم در زمینه بازرگانی بین المللی در امریکا تحصیل کنم
برای چ دانشگاه هایی میتونم اقدام کنم در مقطع فوق لیسانس؟
دو تا زبان انگلیسی و اسپانیایی بلدم و مدارک FCA و DELE B1 رو هم دارم
۳ سال سابقه ی کار توی ی شرکت حمل و نقل بین المللی دارم و مدارک لازم و بین المللی این کار رو هم دارم
رشته ی تحصیلیم توی دانشگاه هم مدیریت گمرک بوده.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با مدرک تصحیلی میشه اقدام کرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نامزد من قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا در آمریکا رو داره و کیس خود من هم برای مهاجرت به آمریکا در پروسه ap در وضعیت refused هستش.( قبل از فرمان ترامپ در وضعیت ready بود و نوع ویزا هم F4 بود که از طریق اقدام عموم برای پدرم بود)
با توجه با شرایط موجود در صورت ازدواج من و نامزدم چقدر شانس دریافت ویزا از طریق دانشجویی (F1) و همسر دانشجو (F2) هستش؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز ،
من در کشور آلمان زندگی می کنم و پذیرش یکی از دانشگاه های آمریکا را اخذ نمودم.
به نظر شما جهت مصاحبه اخذ ویزا در سفارت آمریکا ، از کدام کشور و کدام شهر وقت سفارت بگیرم تا راحت تر به من ویزای تحصیلی بدهند؟
به طور مثال: کشور آلمان شهر فرانکفورت یا کشور قبرس یا کشور پاکستان شهر اسلام آباد و یا سایر کشور ها و شهرها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای ترم اسپرینگ از یکی از دانشگاه های امریکا پذیرش گرفتم ولی نمیتونم وقت سفارت پیدا کنم . بهترین راه حل چیه ؟ پذیرش رو از دست میدم ؟