موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض خسته نبا شيد به همه دوستان بابت اطلاعات و زحماتي براي هم وطن هاتون ميکشيد.
من یک سوال کلی داشتم و هرچی گشتم نمیدونستم توی کدوم انجمن مطرح کنم و همینجا معذرت میخوام بابت مطرح کردنش توی این انجمن اما واقعا چاره ای نداشتم..
من متولد 2/1368 هستم و ميخوام اقامت دائم امريکا بگيرم و تا 200000 دلار سرمايه دارم.لطفا کمکم کنيد که بهترين و سريعترين روش اقامت بگيرم و زبان هم مدرک خاص ندارم.در ضمن ميتونم با مدرک فني حرفه اي کامپيوتر که 945 ساعت آموزش ديدم دانشگاه برم ؟؟
من مدارک تحصيلي ديپلم کامپيوتر کار و دانش-پيش دانشگاهي علوم انساني - مدرک فني حرفه اي کامپيوتر درجه 1 و 2 و برنامه نويسي ويژوال بيسيک و گذراندن 945 ساعت آموزش دارم.لطفا اگه شما کشور ديگه که به نظرتون من شرايطش دارم و اقتصاد خوبي داره بهم معرفي کنيد و کمکم کنيد در ضمن ميخواستم بدونم اگه از طريق ويزاي دانشجويي اقدام کنم آيا بعد اتمام تحصيل ويزاي من به دائم تبديل ميشه و يا اينکه بايد دنبال گرفتن ويزاي دائم از صفر باشم و آيا همزمان ميتونم هم دانشجو باشم هم براي خودم يک کار کوچيک راه اندازي کنم و اگه ميشه در کدام کشور ها ؟؟؟
ممنون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان یه سوال مهم داشتم
اونم اینه که من زمانی که سربازی 16 ماه بود تو سپاه خدمت کردم و پذیرش قرارگاه داشتم و تو پروژه پل صدر خدمت کردم ... مسئله اینجاس که مدت خدمت من 10 بوده و به خاطر پروژه کسر خدمتم که در مورد اثر انفجار بر روی دیوارهای Nailing بوده انجام شده ! ... و 6 ماه کسری گرفتم .... در ضمن رو کارت سربازیم هم زده 10 ماه خدمت کردم
حالا سوال من اینه
1- اگر بخوام ویزای دانشجویی بگیرم برای من مشکلی پیش نمیاد ؟
2- کارت پایان خدمت و مدارک مربوط به سربازی توسط دوستان خارجیمون چک میشه ؟
3- میشه براشون خالی بست ؟
ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدین
با تشکر
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-05 ساعت 18:24)رضا2015 نوشته: هومان جان چک میل کن
عزیز جان دمت گرم ممنون
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم .پدر بنده برنده لاتاری 2015 هستش،من نیز در کیس بودم .لی بخاطر اینکه سنم +21 بود حتی اجازه انگشت نگاری هم ندادند و افیسر گفت بعد از ورود پدر مادرت سه اسله دیگه میتونی گرین کارت بگیری ولی سواله اصلی اینه که اگه بنا ب دلایلی بخاهم از طریق ویزای دانشجویی وارد امریکا شوم در جواب سوال کنسول که ایا بعد از اتمام تحصیلم به ایران برمیگردم یا نه چه جوابی باید بدهم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
1 سوال داشتم:
وقتی با ویزا نامزدی رسیدی اونجا واسه تحصیل مثل سیتیزن ها نمیخاد شهریه داد یا باید مثل یه خارجی شهریه بالا داد؟( با گرین کارت شرایط تحصیل چجوریه؟)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای رشته کامپیوتر گرفتن GREالزامی است؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم سلام
ممنون ميشم اگه دوستي تجربه مشابهي داره منو راهنمايي كنه.
من ليسانس و فوق ليسانس رو دانشگاه آزاد رشته برق قدرت بودم.معدل ليسانسم زياد بالا نيست اما ارشد رو 17 بودم با يه پايان نامه خوب و 2 مقاله در نوبت چاپ با impact factor 1، سربازي رو سپاه بودم و بدون كسري 17 ماه خدمت كردم ، كارمند شركت دولتي هستم.متاهل هستم و براي همسرم هم از طريق خواهرشون و هم از طريق مادرشون تقاضاي f4 و f2b شده كه واسه 4-5 سال آينده نوبتمون ميشه و خواهر خودم هم گرين كارد داره.
نمره gre خيلي خوب و تافل 100 دارم و از 2تا استاد هم پيشنهاد فاند دارم.
با توجه به اين فاكتورهاي منفي كه دارم به نظر شما ريسك كنم و واسه سفارت برم يا به كل قيد آمريكا رو بزنم؟
البته توي پاسم 3تا شينگن ايتاليا، اسپانيا و فرانسه رو دارم و 4-5 تا كشور ديگه مثل چين و روسيه و...
ممنون ميشم دوستاي خوبم اگه تجربه اي اينچنيني داريد راهنمايي بفرماييد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب
من علی هستم 27 سالمه
هیچ چیزی راجع به گرفتن پذیرش از دانشگاه های امریکا نمیدونم.ولی میخام اینکارو بکنم....فقط واسه این که بتونم ویزا بگیرم....لطفا اگه خودت میتونی یا اگه کسی میشناسی که کمکم کنه و مراحل بهم بگه واقعا ممنون میشم(البته هر هزینه ای داشته باشه تقبل میکنم)
فقط میخوام کارم سریع انجام بشه