موضوعها: 0
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-13 ساعت 12:20)فی فی نوشته: (2012-08-13 ساعت 10:30)laleh 2011 نوشته: سلام بر دوستان مهاجرسرا. من دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد پرستاری هستم که مرخصی گرفتم و به امریکا امدم و در حال حاضر گرین کارت دارم اگر بخواهم برای ادامه درسم که 3ترم دیگر مانده به ایران برگردم باید هر 6ماه یکبار امریکا بیام یا راهی وجود داره که برم درسم را تمام کنم و بعد برگردم امریکا. لطفا منو داهنمایی کنید چون 1ماه بیشتر فرصت ندارم و اگه نرم اخراج میشم پیشاپیش ممنون از دوستان
لاله جون شما چون هنوز سیتیزن نیستید نمیتونید بیشتر از 6 ماه خارج از امریکا باشید وگرنه گرین کاردتون باطل میشه.
وقتی سیتیزن شیپتون رو گرفتید اونوقت میتونید به طور نامحدود خارج از امریکا بمونید.
شاید با white passport بتوانید این مشکل را حل کنید. می توانید برای اطلاع بیشتر از قوانین مربوط به آن به تاپیکی که با این موضوع در مهاجرسرا وجود دارد، مراجعه کنید. با توجه به اینکه مدت زمان بررسی درخواست شما به احتمال زیاد بیشتر از یک ماه زمان می برد، باید کسی در آمریکا مدارک شما را تحویل بگیرد و به دست شما در ایران برساند. در مورد اینکه الزاماً باید با در دست داشتن این پاسپورت از آمریکا خارج شوید یا خیر هم جستجو کنید.
با توجه به رشته شما و اینکه برای کار با مدرک پرستاری از ایران، نیاز به گذراندن دوره ها و امتحانات دیگری در امریکا دارید و فقط یک ترم هم از درس شما در ایران گذشته، شاید ادامه تحصیل در ایران، آنقدر هم گزینه جذابی نباشد...
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من سوالمو چند جاي مختلف مطرح كردم ولي متاسفانه جواب نگرفتم لطفا در صورت امكان راهنمايي بفرماييد من اطلاعات در مورد دانشگاه چيكو كاليفرنيا ميخواستم ايا دوستان خودشون يا كسي رو ميشناسن كه اونجا درس خونده باشه ؟؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
پاس سفيد ي نوع نو ويزاست ك به إفرادي ك گرين كارت دارن و نميتونن امريكا بمونن داده ميشه و اين اجازه رو ميده ك به مدت ٢ سال خارج إز امريكا باشي.
در صورت نداشتن اين ويزا اگه مدت زيادي امريكا نباشي احتمال اينكه گرين كار إز شما بگيرن خيلي زياده
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با مدرک دیپلم تحصیل در امریکا امکان پذیره؟
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
در جواب لاله:
پيشنهاد ميكنم ب اينجا سر بزنيد.
http://mohajersara.com/thread-3694.html
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دیدم خیلی با معدل داغونی مثل من 12.5 کارشناسی تونستند برند امریکا برای ارشد
و خوندم که مهمترین چیز فقط و فقط زبانه در درجه اول
میگن کاری به معدل ندارند زیاد؟درسته؟
من رشتم برق گرایش مخابراتم.با این معدل داغون به جز زبان که دارم تقویتش میکنم چه کار باید بکن که دانشگاه پذیرشم کنند؟
دانشگاههای ارزونش کدومه؟(توان مالی زیادی ندارم)
درسته الان شاید خیلیاتون بگید برو بابا دلم خوشه با این وضعیت فکرشم نکنم .اما من هدفم همینه بهشم میرسم فقط راهنمایتون نیاز دارم لطفا کمکم کنید
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-19 ساعت 15:42)nader_wanton نوشته: (2012-08-19 ساعت 00:35)nader_wanton نوشته: سلام
من دیدم خیلی با معدل داغونی مثل من 12.5 کارشناسی تونستند برند امریکا برای ارشد
و خوندم که مهمترین چیز فقط و فقط زبانه در درجه اول
میگن کاری به معدل ندارند زیاد؟درسته؟
من رشتم برق گرایش مخابراتم.با این معدل داغون به جز زبان که دارم تقویتش میکنم چه کار باید بکن که دانشگاه پذیرشم کنند؟
دانشگاههای ارزونش کدومه؟(توان مالی زیادی ندارم)
درسته الان شاید خیلیاتون بگید برو بابا دلم خوشه با این وضعیت فکرشم نکنم .اما من هدفم همینه بهشم میرسم فقط راهنمایتون نیاز دارم لطفا کمکم کنید
کسی نمیتونه جواب ما رو هم بده
دلش نسوخته به حال ما
درود بر شما...
دانشگاه ها و کالج های آمریکا رتبه بندی دارند
به عنوان مثال با رتبه 12.5 فکر نکنم بشه رفت دانشگاه هاروارد .. اما میشه در دانشگاه های یا کالج هایی که رتبه پایین تری دارند پذیرش گرفت و ادامه تحصیل داد ...
برای پذیرش مدارک آخرین دوره تحصیلی و ترجمه شده آن و مدارک شخصی و مدرک زبان تافل و اسپانسر یا تمکن مالی قوی که نشون میده شما از پس هزینه های مالی و شهریه های دانشگاه بر می آیید .... بعد نامه پذیرش از دانشگاه یا کالج مورد نظر ... و رفتن به سفارت و گرفتن وقت و کل کل کردن با آفیسر جهت گرفتن ویزای تحصیلی ...
هزینه دانشگاه ها از سالی 8 یا 10 هزار دلار شروع میشه الی 20 هزار یا شاید بالاتر( البته برای دانشگاه های گرون قیمت )
حالا چقدر ریال رو تبدیل به تومن کنیم .
( از شانس بد ما !!!!!!! )
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!