کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-02 ساعت 18:33)mohamadtj نوشته:  بابا این بنده خدا رو که دوباره کردی آنکارا Smile

من نفهمیدم اشتباه شده بود از اول Tongue
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Rambod ، romance33
از دوستانی که اکتبر آپدیت شدن می‌خواستم بدونم که کیا با ایمیل آپدیت شدن کیا بدون ایمیل آپدیت

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj
(2013-10-02 ساعت 01:11)MONA FB نوشته:  قورمه سبزی حالا اسم واقعیت چیه ؟

اسمم امیر حسین
عاشق قورمه سبزی Cool، وقتی میخواستم اینجا اسم انتخاب کنم اولین چیزی که به ذهنم رسید قورررررررررررمه سبزی بود Rolleyes، آخه شما که نمیدونید خیلی به گردن من حق داره این قورمه سبزی،
فقط موقع خوردن قورمه سبزیه که غم طولانی شدن کلیرنس از یادم میره، فکر خوردن قورمه سبزی که میتونه فکر طولانی شدن کلیر از تو ذهنم دور کنه
موندم کارم درست بشه برم آمریکا جای این قورمه سبزیه های مامان پذو چه غذایی میخواد پر کنه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، yalda91 ، mohamadtj ، romance33 ، itex ، safsate ، الی1
(2013-10-02 ساعت 00:03)itex نوشته:  فقط منو mohamadtj کتگوری F2A هستیم، حقشه مارو زود کلیر کنن بریم Big Grin

عزیزم F2A شد 4 تا
خداییش حق ماست که زودتر اعلام بشیم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj ، itex
(2013-10-02 ساعت 18:15)itex نوشته:  قورمه سبزی عقب اقتادی ها... sabrayob هم که واقعاً صبر ایوب داشته، دوستان گرامی یکم بیا از خودت بگو من که شک شدم تاریخ مصاحبت رو دیدم!

من فکر میکردم صبرایوب جز لاتاریهاست، آخه اسمش تو منتظر سرا بود
کم کم منم باید اسممو عوض کنم بذارم ی چیزی تو این مایه ها.....، کمکم کنید ی اسم مناسب انتخاب کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، itex
ببخشید دیگه من دیر به دیر میام یکهو جواب میدم
من ماه اکتبر آپدیت نشدم آخرین آپدیتم 20 سپتامبر بوده، مصادف با اون اتفاق تلخ برای لاتاریها
آیا بقیه دوستان هم به تاریخ 20 سپتامبر آپدیت شدن؟
چون فکر میکنم تو این تاریخ همه کیسها ی دور کنترل شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، itex
(2013-10-02 ساعت 22:16)Ghormeh Sabzi نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 01:11)MONA FB نوشته:  قورمه سبزی حالا اسم واقعیت چیه ؟

اسمم امیر حسین
عاشق قورمه سبزی Cool، وقتی میخواستم اینجا اسم انتخاب کنم اولین چیزی که به ذهنم رسید قورررررررررررمه سبزی بود Rolleyes، آخه شما که نمیدونید خیلی به گردن من حق داره این قورمه سبزی،
فقط موقع خوردن قورمه سبزیه که غم طولانی شدن کلیرنس از یادم میره، فکر خوردن قورمه سبزی که میتونه فکر طولانی شدن کلیر از تو ذهنم دور کنه
موندم کارم درست بشه برم آمریکا جای این قورمه سبزیه های مامان پذو چه غذایی میخواد پر کنه Sad

پس امیر حسین خان، انشالله هر وقت کلیر شدی (که انشالله به زودی باشه) یک قرمه سبزی جانانه به عنوان گود پای پارتی باید ما را دعوت کنی.چون به گردن ما هم حق داری، برای اینکه هر وقت می آی کامنت می ذاری آب دهان ما را هم با این اسمت راه می اندازی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mohamadtj ، romance33 ، houmanmir ، Ghormeh Sabzi ، MONA FB
(2013-10-02 ساعت 22:28)Ghormeh Sabzi نوشته:  ببخشید دیگه من دیر به دیر میام یکهو جواب میدم
من ماه اکتبر آپدیت نشدم آخرین آپدیتم 20 سپتامبر بوده، مصادف با اون اتفاق تلخ برای لاتاریها
آیا بقیه دوستان هم به تاریخ 20 سپتامبر آپدیت شدن؟
چون فکر میکنم تو این تاریخ همه کیسها ی دور کنترل شدن
امبر حسین نگفتی چرا اینقدر کلیرنست طول کشیده ؟ موردی بوده ؟ پرونده کسری داشته؟ خیلی سخته آخه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Ghormeh Sabzi
(2013-10-02 ساعت 18:15)itex نوشته:  قورمه سبزی عقب اقتادی ها... sabrayob هم که واقعاً صبر ایوب داشته، دوستان گرامی یکم بیا از خودت بگو من که شک شدم تاریخ مصاحبت رو دیدم!
آيتكس عزيز
شماره من يكبار مارچ 2013 كلير اعلام شد و من جهت اخذ ويزا اول آوريل به آنكارا رفتم ولي دوستان سفارت بجاي ويزا يك APجديد بهم عنايت كردن،و اونجا بود كه تازه با سايت مهاجرسرا آشنا شدم و دليل آن هم ملاقات با مامان سايه و همسر محترمشون در هتل نوا پالاس بود.با توجه به همزماني اين عضويت و محبت دوستان سفارت متوجه شدم كه صبوري بسيار زيادي بايد تا كلير مجدد شود خامي! و اين بود اندر حكمت نام صبر ايوب.
تقريبا 6 ماه از اين واقعه ميگذره، بعلاوه 9 ماه براي كلير بار اول مجموعا 15 ماه.
بگذريم ،اميدوارم پس از سپتامبر طوفاني تلخي كه بر لاتاري گذشت اكتبر شيريني براي كيسهاي خانوادگي داشته باشيم.
توصيه من به عزيزان اقدام عاجل جهت اخذ ويزا پس از رويت كليرانس است. حتي يك روز هم تاخير ريسك بالايي دارد ،اين بنده سراپا تقصير حدود سه هفته با تاخير اقدام كردم و چنين شد.
با آرزوي روزهاي بهتر
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، Ghormeh Sabzi ، behnam7 ، mz64 ، itex ، arian307 ، mohamadtj ، romance33 ، MONA FB ، Rambod ، sayeh_m
(2013-10-02 ساعت 23:29)SabreAyob نوشته:  
آيتكس عزيز
شماره من يكبار مارچ 2013 كلير اعلام شد و من جهت اخذ ويزا اول آوريل به آنكارا رفتم ولي دوستان سفارت بجاي ويزا يك APجديد بهم عنايت كردن،و اونجا بود كه تازه با سايت مهاجرسرا آشنا شدم و دليل آن هم ملاقات با مامان سايه و همسر محترمشون در هتل نوا پالاس بود.با توجه به همزماني اين عضويت و محبت دوستان سفارت متوجه شدم كه صبوري بسيار زيادي بايد تا كلير مجدد شود خامي! و اين بود اندر حكمت نام صبر ايوب.
بگذريم ،اميدوارم پس از سپتامبر طوفاني تلخي كه بر لاتاري گذشت اكتبر شيريني براي كيسهاي خانوادگي داشته باشيم.
توصيه من به عزيزان اقدام عاجل جهت اخذ ويزا پس از رويت كليرانس است. حتي يك روز هم تاخير ريسك بالايي دارد ،اين بنده سراپا تقصير حدود سه هفته با تاخير اقدام كردم و چنين شد.
با آرزوي روزهاي بهتر

امیدوارم بزودی کلیر بشی دوست عزیز
ممنون از توصیه بجات
و اما اینکه چرا کار من اینقدر طول کشیده واقعا نمیدونم من هیچ مورد خاصی نداشتم فقط شغلم نیمه دولتیه و اینکه سربازی هم امریه یک سازمان دولتی بودم، فکر نمیکنم خیلی عجیب غریب باشم که بخوان اینهمه رو کیسم وقت بذارن
به امید کلیر شدن همه دوستان عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، romantic ، mz64 ، mohamadtj ، SabreAyob ، romance33 ، الی1
سلام دوستان اقا ميخوام بدونم كليرنس يني اف بي اي چك اونجا خيلي راحت افيسر گفت اف بي اي چك خوردي منم منتظرم اسمم دراد الان كه ٣ماهه منتظرم شما كه منتظر كلير شدن هستين يعني منتظر جواب اف بي اي چك هستين
خيلي راحت جواب بدين
اف بي اي چك يعني : ........
كليرنس يعني : .......
اميد وارم دوستان داخل پرانتز () كاربر حرفه اي خيلي راحت زير ديپلم بگن
ممنون و سپاس گذار
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33
(2013-10-03 ساعت 01:22)پيام نوشته:  سلام دوستان اقا ميخوام بدونم كليرنس يني اف بي اي چك اونجا خيلي راحت افيسر گفت اف بي اي چك خوردي منم منتظرم اسمم دراد الان كه ٣ماهه منتظرم شما كه منتظر كلير شدن هستين يعني منتظر جواب اف بي اي چك هستين
خيلي راحت جواب بدين
اف بي اي چك يعني : ........
كليرنس يعني : .......
اميد وارم دوستان داخل پرانتز () كاربر حرفه اي خيلي راحت زير ديپلم بگن
ممنون و سپاس گذار

سلام برادر، بصورت خیلی ساده برخی از متقاضیان بعد از مصاحبه نیازمند روال اداری (Administrative Process) یا به قولی کلیرنس هستن که بسته به تشخیص آفسیر شامل موارد مختلف از جمله FBI چک میشه. موقعی که این روال اداری تمام شد شما اصطلاحاً کلیر میشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: پيام ، romantic ، mohamadtj ، romance33 ، yalda91 ، Rambod ، الی1
(2013-10-02 ساعت 23:29)SabreAyob نوشته:  آيتكس عزيز
با آرزوي روزهاي بهتر

بچه ها این موردی که صبر ایوب گفت خیلی مهمه. دلیلش هم معمولاً اینه که AP تاریخ انقضا داره و اگر تاریخش تموم بشه دوباره باید کلیر بشی. برای همین تا اسم رو اعلام کردن مثل فرفره باید بریم ویزا رو بگیریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، mz64 ، mohamadtj ، romance33 ، yalda91 ، Rambod ، houmanmir ، الی1
(2013-10-02 ساعت 23:29)SabreAyob نوشته:  آيتكس عزيز
با آرزوي روزهاي بهتر

سلام
واقعا صبر ایوب دارین. آرزو میکنم خیلی سریع کارت درست شه . راستی بچه ها این موردی که سریع باید رفت سفارت رو جدی بگیرید چون دیروز هم که سفارت به من ایمیل زده بود دقیقا گفته بود برای جلوگیری از یک کلیرینس دیگه هر چه سریعتر بیاین سفارت. الان که صبر ایوب این رو گفت بیشتر جدیش گرفتم اینم متن ایمیل دیروز سفارت:
Dear Mr. xxxxxx,

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, we would like to inform you that this process has no time constraints and may even take longer.

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، romance33 ، itex ، mz64 ، yalda91 ، Rambod ، houmanmir ، الی1
بچه ها من بدون ایمیل و زنگ امروز 3 اکتبر تو سایت ceac آپدیت شدم
دعام کنید
امروز دیگه کیا آپدیت شدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mohamadtj ، romance33 ، itex ، mz64 ، behnam7 ، yalda91 ، Rambod ، houmanmir ، الی1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان