کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
خوشحالم که باز شما آپدیت شدی، من که چند وقته خبری از آپدیت نیست، فکر کنم کلا پرونده منو گذاشتن کنار دارم میرم تو 10 ماه انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، behnam7 ، romance33
(2013-10-01 ساعت 20:17)Ghormeh Sabzi نوشته:  خوشحالم که باز شما آپدیت شدی، من که چند وقته خبری از آپدیت نیست، فکر کنم کلا پرونده منو گذاشتن کنار دارم میرم تو 10 ماه انتظار

شما به نظرم يه ايميل بهشون بديد و بخواين شما رو از وضعيت پروندتون با خبر كنن
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod
(2013-10-01 ساعت 20:15)پيام نوشته:  سلام دوست من ً
منم كيسم ازدواج با سيتيزنه نوع ويزام cr1 ميخوام بدونم به شمام اف بي اي چك خورده و چند وقته منتظر هستيد؟
همهٔ اطلاعات تو امضام هست. من ۲ هفته است که مصاحبه شدم.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: پيام ، romance33
من چند بار ایمیل زدم و اونا فقط گفتن در حال انجامه و شما باید صبر کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romantic ، romance33
قورمه سبزی نگران نباش تا اواسط اکتبر خیلیها کلیر میشن امید به خدا. البته اگر تا اون موقع آمریکا تجزیه نشه Big Grin
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، behnam7 ، mz64 ، romantic ، romance33
(2013-10-01 ساعت 19:57)farbod_frz نوشته:  دوستان عزیز یک خبر خوب

زنگ زدم NVC همین الان پرسیدم US government shuts down تاثیری بر پرونده ها داره گفت نه ما به همون روال قبل کار می کنیم

HOMELAND SECURITY

The majority of the Department of Homeland Security's employees are expected to stay on the job, including uniformed agents and officers at the country's borders and ports of entry, members of the Coast Guard, Transportation Security Administration officers, Secret Service personnel and other law enforcement agents and officers. U.S. Citizenship and Immigration Services employees would continue to process green card applications. However E-Verify would not be available for businesses to check whether a prospective employee is a documented worker

حق با شماست دوست عزیز
من هم اینجا خوندم که آنها به کارشون ادامه می دهند :
BUT NOT THIS: The 1.4 million active-duty military personnel stay on duty and under a last-minute bill, they should keep getting paychecks on time. Most Homeland Security agents and border officers, as well as other law enforcement agents and officers, keep working.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33
(2013-10-01 ساعت 21:20)omead نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 20:15)پيام نوشته:  سلام دوست من ً
منم كيسم ازدواج با سيتيزنه نوع ويزام cr1 ميخوام بدونم به شمام اف بي اي چك خورده و چند وقته منتظر هستيد؟
همهٔ اطلاعات تو امضام هست. من ۲ هفته است که مصاحبه شدم.

رفيق ازدواج با سيتيزن ٣-٤ نوع ويزا داره واسه من cr1
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
من امروز بازم با ایمیل آپدیت شدم!!! گفتن هیچ تایمی مشخص نیست که کلیر بشید!! من که حالا حالاها چشمم آب نمیخوره!! از الان دارم برا کریسمس برنامه میریزم با نامزدم بریم ترکیه دوباره اونجا همو ببینیم!! Sad
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، behnam7 ، romantic ، MONA FB ، romance33 ، الی1
(2013-10-01 ساعت 22:32)itex نوشته:  قورمه سبزی نگران نباش تا اواسط اکتبر خیلیها کلیر میشن امید به خدا. البته اگر تا اون موقع آمریکا تجزیه نشه Big Grin

قوربونت
میگم ما هم اسم قحطی بود واسه خودم انتخاب کردیم " قورمه سبزی" Smile
چطوری میشه اینو عوض کرد؟
اینطور که بوش میاد ما حالا حالا ها مهمون این سایتیم، حداقل جلو بچه های جدید الورود آبرو داری کنیم ی اسم درست حسابی انتخاب کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، behnam7 ، itex ، romance33 ، Rambod
name...............................Category..................Embassy............​​​​​​......​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
nav.....................................K1......................Ankara..........​​​​​​.....​​​.​​​..........29NOV- 12.........................xxxxxxxx................​​.​....​..​.​. xxxxxxxx
Ghormeh Sabzi.....................K1.....................Ankara.....................​​​..​​​....05Dec-​12..........................xxxxxxxx..............................20sep
yalda91...............................xxx......,..............xxxxxxxx..........​...............xxxxxxxxxx.........................xxxxxxxx..........​.​​..​​​​​​..​.............22 Aug
nimmaa...............................CR1...................Abu Dhabi.......................06Mar-13..........................xxxxxxxx............​​​​​​...............25 June
ELI1.....................................CR1...................Abu Dhabi.......................24Apr-13..........................xxxxxxxx..........​.​​..​​​..............25 April
mona fb...............................CR1...................Ankara................​​​..​​​........​​​.​​​.03Jun-13..........................xxxxxxxx............................​.​x​xxxxx
mohamadtj..........................F2A...................Ankara..........​​​.....​​​........​​​.​​.​...12Jun-13...........................xxxxxxxx..........................​.​.24 sep​
houmanmir...........................K1.....................Abu Dhabi.......................18Jun-13...........................xxxxxxxx............​​​.​​​...............16 sep
K1-cid..................................CR1...................Ankara............​​​..​​​........​​​......20Jun-13..........................xxxxxxxx............................22​ Aug
mhy_1985.............................CR1..................Ankara...............​​​​​​.......​​​..​​​....24Jun-13...........................10 Sep............................​.​.​.10sep
behnam7 .............................IR1...................Ankara..................​...​​​​​​.......​​​26J​​un-13...........................xxxxxxxx............................13 sep
itex.....................................F2A...................Ankara.......​​​​​​........​​​...​​​..........27Jun-13...........................xxxxxxxx....................​.​.​....​..​.​.5 sep
romantic...............................K1....................Ankara............​​​​​​.....​​​.​​​..........22Jul-13...........................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. 25 sep
omead................................CR1...................Ankara..............​​​​​​.....​​​.​​​.........Sep-13.............................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. xxxxxx
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، پيام ، romance33
سلام دوستان با این وضعیت که سایت آنکارا رو آپدیت نمیکنن باید برای کسایی که تو سایت ceac آپدیت میشن این روزا خوشحال باشیم
تا شاید تا جمعه یه خبری بشه
حداقل اونایی که تاریخشون گذشت رو پاک کنن

پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، mz64 ، kamalir36 ، romance33
(2013-10-01 ساعت 23:01)mohamadtj نوشته:  name...............................Category..................Embassy............​​​​​​......​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
nav.....................................K1......................Ankara..........​​​​​​.....​​​.​​​..........29NOV- 12.........................xxxxxxxx................​​.​....​..​.​. xxxxxxxx
Ghormeh Sabzi.....................K1.....................Ankara.....................​​​..​​​....05Dec-​12..........................xxxxxxxx..............................20sep
yalda91...............................xxx......,..............xxxxxxxx..........​...............xxxxxxxxxx.........................xxxxxxxx..........​.​​..​​​​​​..​.............22 Aug
nimmaa...............................CR1...................Abu Dhabi.......................06Mar-13..........................xxxxxxxx............​​​​​​...............25 June
ELI1.....................................CR1...................Abu Dhabi.......................24Apr-13..........................xxxxxxxx..........​.​​..​​​..............25 April
mona fb...............................CR1...................Ankara................​​​..​​​........​​​.​​​.03Jun-13..........................xxxxxxxx............................​.​x​xxxxx
mohamadtj..........................F2A...................Ankara..........​​​.....​​​........​​​.​​.​...12Jun-13...........................xxxxxxxx..........................​.​.24 sep​
houmanmir...........................K1.....................Abu Dhabi.......................18Jun-13...........................xxxxxxxx............​​​.​​​...............16 sep
K1-cid..................................CR1...................Ankara............​​​..​​​........​​​......20Jun-13..........................xxxxxxxx............................22​ Aug
mhy_1985.............................CR1..................Ankara...............​​​​​​.......​​​..​​​....24Jun-13...........................10 Sep............................​.​.​.10sep
behnam7 .............................IR1...................Ankara..................​...​​​​​​.......​​​26J​​un-13...........................xxxxxxxx............................13 sep
itex.....................................F2A...................Ankara.......​​​​​​........​​​...​​​..........27Jun-13...........................xxxxxxxx....................​.​.​....​..​.​.5 sep
romantic...............................K1....................Ankara............​​​​​​.....​​​.​​​..........22Jul-13...........................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. 25 sep
omead................................CR1...................Ankara..............​​​​​​.....​​​.​​​.........Sep-13.............................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. xxxxxx
حالا که زحمت کشیدید اطلاعات درست‌تر اینه:
CR1--18 Sep--Yerevan
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، mohamadtj ، romance33
ی زمانی صدر جدول بودم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mz64 ، behnam7 ، romance33
(2013-10-01 ساعت 23:01)Ghormeh Sabzi نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 22:32)itex نوشته:  قورمه سبزی نگران نباش تا اواسط اکتبر خیلیها کلیر میشن امید به خدا. البته اگر تا اون موقع آمریکا تجزیه نشه Big Grin

قوربونت
میگم ما هم اسم قحطی بود واسه خودم انتخاب کردیم " قورمه سبزی" Smile
چطوری میشه اینو عوض کرد؟
اینطور که بوش میاد ما حالا حالا ها مهمون این سایتیم، حداقل جلو بچه های جدید الورود آبرو داری کنیم ی اسم درست حسابی انتخاب کنیم

من اسمت رو خیلی دوست دارم البته ولی با مدیر سایت مکاتبه کن برات عوض کنه Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33
کسی از نیما و الی خبر نداره؟ بچه های سفارت های دیگه کم کارن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان