کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-25 ساعت 19:50)fa79iran نوشته:  سلام من یه مشگلی دارم
چند بار خواستم یه تغییری تو مشخصات تو لیست انتظار بدم و از K1 به CR1 تغییر بدم اما نشد
نمیدونم چطور این کارو کنم
من با سیتیزن ازدواج کردم و پروندم CR1 هستش
و از یه چیز دیگه ای که خیلی متعجب شدم اینه که
دوستمون که برای بار سوم اپدیت شدن هم شرایطشون مثل منه
و 9 ماه منتظر کلیر شدن هستن و هنوز این روند ادامه داره . اولا افرین میگم به شما (پرنده مهاجر) به خاطر صبرتون و امیدوارم به زودی خبرای خوبی از شما بشنویم
به ما گفته بودن با نوع کیسی که داریم کل فرایند از ابتدا تا انتهاش یک سال یا کمی بیشتر طول میکشه. با این حساب بالای 2 سال باید حساب کنیمش.
اوه مای گاد
نمیدونم این قضیه چرا انقدر کشدار شده .
یکی آب قند بیاره فشارم افتاد Smile

با مشخصات جدید وارد کنین قبلی رو من پاک میکنم
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، fa79iran
امروز ايروان كه اسم هيچ كس در نيومد، فكر كنم خوابيدن، انكارا خبرى بود ايا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، fa79iran
(2013-10-25 ساعت 22:02)Rambod نوشته:  امروز ايروان كه اسم هيچ كس در نيومد، فكر كنم خوابيدن، انكارا خبرى بود ايا؟
از آنکارا هم هیچ خبری نیست، انگار سفارتها با هم رقابت دارن ، البته در شل کاری
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، SabreAyob ، Rambod ، fa79iran
يعنى حتى كسى از بچه ها آپديت هم نشده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran
(2013-10-26 ساعت 00:16)Rambod نوشته:  يعنى حتى كسى از بچه ها آپديت هم نشده؟

پرنده مهاجر ظاهرا آپدیت شده، چند تا پست قبل پیغام داده
من دیگه سر از کار اینا در نمیارم، فکر نکن کسی تا حالا به اندازه من بدون ایمیل و تلفن آپدیت شده باشه
اما چه فایده
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33
داشتم صفحات قبل رو نگاه ميكردم، تقريبا چند ماهه اينجا از هورا براى كسى ديگه خبرى نيست و فكر ميكنم تا انرژى اين صفحه اينجورى باشه و مثل صفحات كم خواننده و سوت و كور باشه اين وضعيت ادامه خواهد داشت و قانون جذب همين جورى عمل ميكنه، كسى با من موافقه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، navidshii ، yalda91 ، romance33
دوستان عزیز میشه لطفا من را راهنمایی کنید منظورتون از آپدیت شدن چیست؟ من متقاضی ویزای نامزدی هستم روز مصاحبه به من برگه صورتی دادن وادرس یک سایت که با استفاده از کیس نامبرم باید چک کنم !
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod
بايد برى اين ادرس:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
و چك كنى و هر موقع پروندت رو مطالعه و يا تغييرى بدن و ...... يعنى اينكه داره كارت پيش ميره و گرنه داره خاك ميخوره و خبرى نيست و اينكه يادت باشه اگه تلفن و يا ايميل هم بزنى خود به خود اپديت ميشه كه كاذبه و آپديت حساب نميشه. تو ايميل هم به همه يه متن رو اتوماتيك وار جواب ميدن تا اونجايى كه من ميدونم، اميدوارم اطلاعاتم درست و كامل باشه وگرنه دوستان راهنمايى كنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، fa79iran ، الی1 ، romance33
(2013-10-26 ساعت 00:24)Rambod نوشته:  داشتم صفحات قبل رو نگاه ميكردم، تقريبا چند ماهه اينجا از هورا براى كسى ديگه خبرى نيست و فكر ميكنم تا انرژى اين صفحه اينجورى باشه و مثل صفحات كم خواننده و سوت و كور باشه اين وضعيت ادامه خواهد داشت و قانون جذب همين جورى عمل ميكنه، كسى با من موافقه؟

البته قانون جذب مؤثره ولی نه دیگه اینجوری که چون این صفحه سوت و کوره ما هیچکدوم کلیر نمیشیم.
حالا درست یا غلط حضور ما کنار هم حداقل روحیه بخشه که تنها نیستیم توی این وضعیت.

سفارت هم که قوربونش برم رفت تا 4 روزه دیگه که شاید کسی رو اعلام کنه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، fa79iran ، الی1 ، romance33
(2013-10-26 ساعت 00:38)نارنجی نوشته:  دوستان عزیز میشه لطفا من را راهنمایی کنید منظورتون از آپدیت شدن چیست؟ من متقاضی ویزای نامزدی هستم روز مصاحبه به من برگه صورتی دادن وادرس یک سایت که با استفاده از کیس نامبرم باید چک کنم !
همونطور که دوست محترممون Rambod گفت منظور از آپدیت همونه ولی اونطور که من شنیدم بیشتر به صورت یه نظریه یا حداکثر به صورت یه تئوری می مونه چون کاملا اثبات شده نیست.شما باید با توجه به اینکه کدوم سفارت بودین به سایتش مراجعه کنید و ببینید کیس نامبرتون در اون سایت زده شده یا نه.البته با توجه به این روند اعلام کردن کیس نامبرها زیاد خودتون رو درگیر نکنید که الان میزنند یا فردا میزنند وگرنه مثل من معتاد میشین و روزی 10 بار چک میکنید و هربار اعصابتون خورد میشه و درود میفرستید...
گرچه کیس با کیس فرق می کنه و ممکنه شما خیلی زودتر از کسی که 1 سال منتظر هست کلیر شید
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، الی1 ، mohamadtj ، romance33
بچه ها من 5شنبه بعد از 6ماه آپدیت شدم اونم با ایمیل
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، kamalir36 ، behnam7 ، itex ، mohamadtj ، romance33
(2013-10-26 ساعت 01:23)itex نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 00:24)Rambod نوشته:  داشتم صفحات قبل رو نگاه ميكردم، تقريبا چند ماهه اينجا از هورا براى كسى ديگه خبرى نيست و فكر ميكنم تا انرژى اين صفحه اينجورى باشه و مثل صفحات كم خواننده و سوت و كور باشه اين وضعيت ادامه خواهد داشت و قانون جذب همين جورى عمل ميكنه، كسى با من موافقه؟

البته قانون جذب مؤثره ولی نه دیگه اینجوری که چون این صفحه سوت و کوره ما هیچکدوم کلیر نمیشیم.
حالا درست یا غلط حضور ما کنار هم حداقل روحیه بخشه که تنها نیستیم توی این وضعیت.

سفارت هم که قوربونش برم رفت تا 4 روزه دیگه که شاید کسی رو اعلام کنه.

من منظورم اين نبود كه بشينيم و به قانون جذب اميدوار شيم، گفتم اين صفحه سرد و بي روح شده و انرژى منفى گرفته، اگه يادت باشه احتمالا همه قبل مصاحبشون تو سفارت برسه، حداقل يه بارم كه شده به اين صفحه سر زدن تا ببينن اگه يه ضرب ويزا نگيرن چى ميشه و با ديدن اين ياس بچه ها و اين انرژى واقعا حتى خودشون و اميدشونو ميبازن، به هر حال مثل بقيه و قبل از ما، همه كليير ميشن و ميرن ولى بعدا بقيه انتظار دارن از خواندن مطالب قبلى اطلاعات بگيرن و نه نااميدى و ياس، با ساختن يه صفحه ديگه مثل منتظرسرا و يا هر چيز ديگه به جاى جمع شدن اطلاعات به درد بخور براى همه بايداين ور اونور دنبالش گشت، اگه هر كس اطلاعات خودشو تو پروفايل خودش نمايش بده خوب كافيه، به جاش اگه تو بحثها شركت كنن و اطلاعات درست ردو بدل شه و انرژى مثبت باشه اون موقع سرزدن به اين صفحه مفيد و جالب ميشه نه مثل الان كه حتى مطلب هم ديگه كم ميذارن و خود من هر موقع ميام وقتى اينجا چيزى ميخونم استرس ميگيرم و ميگم بيخيال اين رفتن شم، و در ضمن قانون جذب منتظر من و شما نميشه كه باورش كنيم يا نه، اون به كارش ادامه ميده، چه منفى چه مثبت.
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، mohamadtj ، romance33
این سوال من بیشتر از دوستان قدیمی تر هست.آیا توی این 2،3 سال اخیر روند کلیرنس همیشه انقدر کند بوده یا جدیدا اینطور شده؟!حداقل سفارت خودمو که 4،5 ماه زیر نظر دارم افراد زیادی کلیر نشدن.تا 25 سپتامبر که 95% کیس نامبرها مربوط به لاتاری ها بوده و از اول سپتامبر تا حالا که حدود 2 ماه میشه فقط 5 نفر اعلام شدند.تمام کیس هایی که من توی فامیلهامون سراغ دارم نهایتا 4 ماه طول کشیدند.ولی اینجا خیلی وقته کسی رو ندیدم که کلیر شده باشه(در هر 3 سفارت).به نظر من جای هیچ نگرانی نیست چون احتمالا کار همه یجا گیر کرده و یهو میبینید چندین نفر رو باهم می زنند.درضمن باید این رو در نظر گرفت که جامعه آماری که توی مهاجرسرا هستند خیلی گسترده نیستند و احتمالا چندین برابر ما اشخاصی بیرون این سایت منتظر کلیرنس هستند.به هر حال همین که اینجا همه باهم هستیم و همو درک میکنیم خیلی خوبه.من کمتر جایی اینطور جوی دیدم که همه سعی می کنند به هم روحیه بدند و هر کمکی از دستشون بر میاد به هم میکنند.یک لحظه فکر کنید اگه همچین جایی نبود انتظار چقدر سخت تر میشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: farbod_frz ، behnam7 ، Rambod ، سی سی ، romance33 ، yalda91 ، khsh2006 ، الی1 ، nilofar72
(2013-10-26 ساعت 17:38)navidshii نوشته:  این سوال من بیشتر از دوستان قدیمی تر هست.آیا توی این 2،3 سال اخیر روند کلیرنس همیشه انقدر کند بوده یا جدیدا اینطور شده؟!حداقل سفارت خودمو که 4،5 ماه زیر نظر دارم افراد زیادی کلیر نشدن.تا 25 سپتامبر که 95% کیس نامبرها مربوط به لاتاری ها بوده و از اول سپتامبر تا حالا که حدود 2 ماه میشه فقط 5 نفر اعلام شدند.تمام کیس هایی که من توی فامیلهامون سراغ دارم نهایتا 4 ماه طول کشیدند.ولی اینجا خیلی وقته کسی رو ندیدم که کلیر شده باشه(در هر 3 سفارت).به نظر من جای هیچ نگرانی نیست چون احتمالا کار همه یجا گیر کرده و یهو میبینید چندین نفر رو باهم می زنند.درضمن باید این رو در نظر گرفت که جامعه آماری که توی مهاجرسرا هستند خیلی گسترده نیستند و احتمالا چندین برابر ما اشخاصی بیرون این سایت منتظر کلیرنس هستند.به هر حال همین که اینجا همه باهم هستیم و همو درک میکنیم خیلی خوبه.من کمتر جایی اینطور جوی دیدم که همه سعی می کنند به هم روحیه بدند و هر کمکی از دستشون بر میاد به هم میکنند.یک لحظه فکر کنید اگه همچین جایی نبود انتظار چقدر سخت تر میشد...

دوست عزیز ما کاری به جامعه آماری مهاجرسرا نداریم، طبق آماری که در هر سری آپدیت سایت سفارت توسط itex معمولا اعلام میشه بیش از 2 یا 3 یا نهایت 6 کیس کلیر شده نداریم، که تا الان تقریبا همه خارج از مهاجرسرا بودن
علتش هرچی هست امیدوارم معلولش ما نباشیم
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، Rambod ، navidshii ، romance33 ، الی1
(2013-10-26 ساعت 17:38)navidshii نوشته:  این سوال من بیشتر از دوستان قدیمی تر هست.آیا توی این 2،3 سال اخیر روند کلیرنس همیشه انقدر کند بوده یا جدیدا اینطور شده؟!حداقل سفارت خودمو که 4،5 ماه زیر نظر دارم افراد زیادی کلیر نشدن.تا 25 سپتامبر که 95% کیس نامبرها مربوط به لاتاری ها بوده و از اول سپتامبر تا حالا که حدود 2 ماه میشه فقط 5 نفر اعلام شدند.تمام کیس هایی که من توی فامیلهامون سراغ دارم نهایتا 4 ماه طول کشیدند.ولی اینجا خیلی وقته کسی رو ندیدم که کلیر شده باشه(در هر 3 سفارت).به نظر من جای هیچ نگرانی نیست چون احتمالا کار همه یجا گیر کرده و یهو میبینید چندین نفر رو باهم می زنند.درضمن باید این رو در نظر گرفت که جامعه آماری که توی مهاجرسرا هستند خیلی گسترده نیستند و احتمالا چندین برابر ما اشخاصی بیرون این سایت منتظر کلیرنس هستند.به هر حال همین که اینجا همه باهم هستیم و همو درک میکنیم خیلی خوبه.من کمتر جایی اینطور جوی دیدم که همه سعی می کنند به هم روحیه بدند و هر کمکی از دستشون بر میاد به هم میکنند.یک لحظه فکر کنید اگه همچین جایی نبود انتظار چقدر سخت تر میشد...

واقعا گل گفتى، اگه هر روز كلى اسم اعلام ميكردن و توش نبودى و ماهها ازش ميگذشت ياس و نااميدى وجودتو ميگرفت ولى حالا ميدونى كلا يه جاى كار تو پروسه رسيدگى همه ميلنگه و ربطى به پرونده تو نداره و حتما يه دفعه كيلويى اسامى رو تو سايت اعلام ميكنن، مثل زمان اخر لاتاريها كه كلى كيس هر هفته تو سايت اعلام ميكردن، و يه حسى بهم ميگه اين هفته همون اتفاق خواهد افتاد
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، fa79iran ، navidshii ، romance33 ، kian88

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان