کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-23 ساعت 00:10)mohamadtj نوشته:  از قول منم بنويس ٣ روز ديگه تحمل كنين دوباره ٤ روز تعطيلين.
٢ شنبه ٣ شنبه ديگه هم تعطيلن
از روی بیکاری داشتم کیس نامبرهای نزدیک خودم رو توی سایت ceac میزدم.دیدیم همه ویزاهاشونو گرفتن.فقط انگار من شاگرد تنبله بودم جا موندم.خوش بحالشون.خدا نصیب همه کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، mohamadtj ، romance33 ، Ghormeh Sabzi
سلام دوستان صبح چهارشنبه تون بخیر .
من میگم یبایین هر کدوم بگین تو این روزای انتظار چطور خودتون رو مشغول میکنین ...
چون انتظار بخودی خود فرسایش زا هست و ما که هممون درد مشترک داریم میدونیم چطور میگذره. بیایین یه ایده ای واسه گذروندن این روزای سخت به هم بدیم و از این روز ها که شاید بهترین روزای فراغت ما باشه بهترین استفاده رو ببریم.
من دارم رو زبانم کار میکنم و یه دوره کلاس شیرینی پزی صنعتی رفتم از هفته دیگه میرم کلاس نجاری !!!!
شما چه برنامه هایی دارین ؟ Smile
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، itex ، navidshii ، mohamadtj ، romance33 ، Ghormeh Sabzi
من زبان رو که کماکان میخونم، دوره TOEFL رو هم رفتم الان دارم کتاب Vocabulary in use رو می خونم خیلی مفیده. فیلم با زیرنویس انگلیسی هم تا بتونم نگاه میکنم. شبکه CNBC رو هم به همچنین.
پروژه کاری کوچیک هم انجام میدم که رزومه پر تر بشه. هفته ای دوبار استخر و باشگاه میرم برای روحیه و سلامتی خیلی خوبه. برنامه تفریحی و باغ هم هروقت بشه با دوستان میزارم از تنهایی در بیام. با همسر گرامی هم روزی 1-2 ساعت بصورت تصویری و تلفنی صحبت میکنیم و به هم روحیه میدیم.

یکی دیگه از کارهایی که کمکم میکنه سر زدن به مهاجرسرا و دوستان هم دردم هستش.
و در آخر: "امیدواری برای ما یک انتخاب نیست، یک اجباره".
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، mohamadtj ، romance33 ، fa79iran ، yalda91 ، Ghormeh Sabzi
دوستان سایت آنکار آپدیت شده ، کسی یه خبر خوش به ما نمی ده؟!!!!
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، itex ، romance33 ، Ghormeh Sabzi
کار منم شده فقط زبان خوندن و فیلم دیدن.بیشتر سریال چون تاثیرش بیشتر فیلم سینمایی هست.هر وفت بتونم باشگاه می رم.متاسفانه چند وقتیه از کار کردن دور افتادم و این بیشتر اذیتم می کنه.کلا روزهای قبل سفارت خیلی بهتر بود،با اینکه استرس خاص خودشو داشت.ولی از روزی که از سفارت برگشتم همه چیز یهو تغییر کرد.خیلی تنهاتر شدم و بی حوصله تر.الان دیگه چک کردن سایت سفارت و مهاجرسرا و CEAC واسم یه جور اعتیاد شده.اگه دو ساعت چک نکنم عصبی میشم.توی این دوره انتظار هزار فکر بیخود میاد سراغ آدم که اگه اینطور بشه چی میشه و ... که امکان اتفاق افتادنشون 1% هم ممکنه نباشه.بهترین کار مشغول شدن با همین تمرین زبان و کار هست
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، fa79iran ، yalda91 ، Ghormeh Sabzi
(2013-10-23 ساعت 13:48)kamalir36 نوشته:  دوستان سایت آنکار آپدیت شده ، کسی یه خبر خوش به ما نمی ده؟!!!!

من که نبودم. تا زمانی که سایت انگلیسی بروز نشده احتمال کم و زیاد شدن هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، behnam7 ، Ghormeh Sabzi
منم با کار و زبان مشغولم، کلاس زبان خوصی میرم اما بعضی وقتها حس میکنم هیچ پیشرفتی ندارم، شما روزی چند ساعت زبان میخونین؟
عصرها 3 روز در هفته استخر میرم و سعی میکنم ی جور خودمو مشغول کنم که جای خالی نامزد مهربونم کمتر اذیتم کنه Sad
رفتن به باغ و کوه هم که ی جور تفریحه، فقط نمیدونم به نظرتون کلاس یا دوره اینجا بریم یا نه؟
مثلا آموزش مکانیکی یا نجاری یا برق کشی یا ..........
شاید کار گیرمون نیاد بخوایم تو این کارا مشغول بشیم

(2013-10-23 ساعت 15:23)itex نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 13:48)kamalir36 نوشته:  دوستان سایت آنکار آپدیت شده ، کسی یه خبر خوش به ما نمی ده؟!!!!

آیتکس عزیز تو سایت ترکی اسمی نسبت به قبل اضافه شده یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، itex ، romance33
(2013-10-23 ساعت 21:48)Ghormeh Sabzi نوشته:  منم با کار و زبان مشغولم، کلاس زبان خوصی میرم اما بعضی وقتها حس میکنم هیچ پیشرفتی ندارم، شما روزی چند ساعت زبان میخونین؟
عصرها 3 روز در هفته استخر میرم و سعی میکنم ی جور خودمو مشغول کنم که جای خالی نامزد مهربونم کمتر اذیتم کنه Sad
رفتن به باغ و کوه هم که ی جور تفریحه، فقط نمیدونم به نظرتون کلاس یا دوره اینجا بریم یا نه؟
مثلا آموزش مکانیکی یا نجاری یا برق کشی یا ..........
شاید کار گیرمون نیاد بخوایم تو این کارا مشغول بشیم

(2013-10-23 ساعت 15:23)itex نوشته:  

منم کلاس خصوصی میرم.تقریبا هفته ای 2 جلسه.وقت بیکاری زبان میخونم.ولی به نظر من بهترین تمرین دیدن سریال با زیرنویس انگلیسی هست.مخصوصا سریالی مثل Friends چون هم خیلی خنده داره و هم حرفهایی که توش زده میشه خیلی به انگلیسی روزمره نزدیک هست و از جهتی باعث میشه که یه جورایی با فرهنگشون بیشتر آشنا شیم.منم دنبال یه نجار آشنا میگردم که برم در کنارش کار یاد بگیرم چون یه مقدار به رشته خودم نزدیکتره
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، romance33 ، itex ، الی1
(2013-10-23 ساعت 21:48)Ghormeh Sabzi نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 15:23)itex نوشته:  من که نبودم. تا زمانی که سایت انگلیسی بروز نشده احتمال کم و زیاد شدن هست.

شدن که شده ولی اجازه بدین اطلاعات دقیقتر رو با بروز شدن سایت انگلیسی بدم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، parande mohajer ، behnam7 ، yalda91 ، الی1
قورمه سبزی جان !
کلاس مکانیکی و نجاری و اینجور کارا رو بورو حتما... البته بیشتر واسه مکانیکی... نه واسه این که اینجا بری کار کنی تو مکانیکی ( اگر مجبور شی چرا که نه )
اما واسه این میگم بری که ماشین خودت رو اینجا خودت درست کنی... من خودم ادم هندی منی هستم و بیشتر کارایی که مردم پول میدن واسش رو خودم انجام میدم ... اما در مورد موتور ماشین اونم ماشین های اینجا زیاد سر در نمیارم ... البته دوره ای ندیدم واسه هیچ کدوم و از سر کنجکاوی یاد گرفتم و از سرچ کردن تو اینترنت کمک میگیرم... کار خودم اینجا کامپیوتره و تخصصم networking اما خوب اگر مجبور میشدم بدم نمیومد تو مکانیکی هم کار کنم موقتا.. اولا که حسابی درامد داره نسبت به باقی شغل های هم سطح خودش دوما که بد جوری کار راه اندازه.. مثلا ماشین خانومم چک انجینش روشن شده بود هفته ی پیش و اینجا فقط برای این که یه دیاگ بزنن ۱۰۰ دلاری میگیرن از ادم .. منم یه دستگاه خریدم ۲۰ ۳۰ دلار با موبایلم سینکش کردم و ایرادش رو دراوردم که ترنزمیشنش بود .. بردم تعیرگاه گفتم این ترنزمیشنش خرابه پدر سوخته ۸۰۰ دلار ناقابل گرفت ازمون .. حالا قطعش رو تو ebay پیدا کردم کمتر از ۱۰۰ دلار... ینی دوستمون فقط ۷۰۰ دلار دستمزد گرفته ( تازه منصف بود و ۱۰ نفر معرفی کردنش !! ) اما با این حال ۱۰۰ دلار تونستم سیو کنم .. چون همون کار ساده ای که خودم کردم رو اقا ۱۰۰ دلار میگرفت..
یا نقاشی ماشین .. یا به خصوص کار کردن با فایبر گلاس... اینجور کار ها به نسبت کارای هم سطح خودش اینجا درامد به مراتب بالاتری داره
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، yalda91 ، fa79iran ، SabreAyob ، romance33
دوستان من همین الان در سایت سیس آپدیت شدم ، این سومین بار هست ,یعنی ممکنه کلیر بشم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، mohamadtj ، yalda91 ، kamalir36 ، SabreAyob ، romance33 ، Rambod
Itex عزیز من در انتظار سرا اپدیت رو خواستم تغییر بدم الان میبینم 2 بار اسم من هست ، چه کار باید انجام داد . ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-25 ساعت 16:38)parande mohajer نوشته:  دوستان من همین الان در سایت سیس آپدیت شدم ، این سومین بار هست ,یعنی ممکنه کلیر بشم ؟

من که دعا میکنم که حتماً کلیر بشین

به قاعده سایت باید امروز آپدیت بشه. کیا مثل parande mohajer بروز شدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، romance33 ، kamalir36
برای من که خبری نیست و کلا دیگه فکر کنم حالا حالا ها باید بیخیال شم از این چک کردن خسته شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex ، fa79iran
سلام من یه مشگلی دارم
چند بار خواستم یه تغییری تو مشخصات تو لیست انتظار بدم و از K1 به CR1 تغییر بدم اما نشد
نمیدونم چطور این کارو کنم
من با سیتیزن ازدواج کردم و پروندم CR1 هستش
و از یه چیز دیگه ای که خیلی متعجب شدم اینه که
دوستمون که برای بار سوم اپدیت شدن هم شرایطشون مثل منه
و 9 ماه منتظر کلیر شدن هستن و هنوز این روند ادامه داره . اولا افرین میگم به شما (پرنده مهاجر) به خاطر صبرتون و امیدوارم به زودی خبرای خوبی از شما بشنویم
به ما گفته بودن با نوع کیسی که داریم کل فرایند از ابتدا تا انتهاش یک سال یا کمی بیشتر طول میکشه. با این حساب بالای 2 سال باید حساب کنیمش.
اوه مای گاد
نمیدونم این قضیه چرا انقدر کشدار شده .
یکی آب قند بیاره فشارم افتاد Smile
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، parande mohajer ، romance33 ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان