کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-12 ساعت 23:16)Timber Wolf نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 19:46)MONA FB نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 19:35)Timber Wolf نوشته:  ارمنستان بعد از سه چهار هفته بروز شد ...بازم ما نبودیم...ای بابا چیکار کنیم آخه..عجب گیری کردیم...زندگیمون داره نابود میشه..آخه چرا اینکارو میکنن با ما..واسه خاطر اینکه ایرانی هستیم باید اینهمه عذاب بکشیم...سه ساله ازدواج کردیم از هم دوریم...آخه این رسمش نیست به خدا....

لطفا کمی صبورتر باش دوست عزیز . انشااله هر چه زودتر کلیر میشی .

ممنونم ..امیدوارم همه دوستان کلیر بشن زودتر...ولی آخه چرا باید اینهمه آزارو اذیت بشیم ...واسه چی روز مصاحبه میگن دو ماه بعد جوابت میاد اما بعد از چهار ماه هنوز هیچی معلوم نیست...من از کارم استعفا دادم الان 2 ماه که بیکار میچرخم واسه خودم..خانمم اونجا خونه اجاره کرده 2 ماه داره الکی ماهی 1000 دلار اجاره میده...خوب چرا وقتی مطمئن نیستن به ما میگن دو ماه دیگه جوابت میاد..کاری نمیشه کرد جز تحمل
دوست خوبم اگه شما خودتو بيكار كردي من ١ ساله بيكار گشتم مخم هنگ كرده بود خانمم بعد ١ سال برگشت دوباره ايران
به اين نتيجه رسيدم وقتي وكيل ميگه كارتون ممكنه ٨ ماه طول بكشه ممكنه ٢ سال طول بكشه رو ٢ سال بايد زوم كرد نه دل خوشه ٨ ماه باشم پس وقتي مصاحبه شدم افيسر گفت همه چي عالي فقط برو اين سايتو چك كن تا دو ماه ديگه ويزاتو بيا بگير تو دلم گفتم ٢ ماه نه ١ سال الانم ٦ ماهه منتظرم ديگه سخت نيست بخاطر اينكه با خودم عهد ١ سال به بالا كردم شمام بگرد دنبال كار الكي پول بيزبونتو خرج نكن يا سرتو تو فيس بوك وي چت گرم كن تا خبر خوش بهت بدن ديرو زود داره ولي سوختو سوزم باز داره چون عمر با ارزشمون با وقت عزيزمون داره از بين ميره فقط بايد دندون به جيگر بگيريم
پس به نظرم تمام دوستان بايد به جا اين مطالب خسته شدم ديگه نميكشم بيان جوك لطيفه بزارن ماهم استفاده كنيم بيخيال ويزا خودش مياد
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون ، nilofar72 ، shandiz ، sad sal tanhaee ، romance33 ، MONA FB ، itex ، yalda91
(2013-12-13 ساعت 02:22)پيام نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 23:16)Timber Wolf نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 19:46)MONA FB نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 19:35)Timber Wolf نوشته:  ارمنستان بعد از سه چهار هفته بروز شد ...بازم ما نبودیم...ای بابا چیکار کنیم آخه..عجب گیری کردیم...زندگیمون داره نابود میشه..آخه چرا اینکارو میکنن با ما..واسه خاطر اینکه ایرانی هستیم باید اینهمه عذاب بکشیم...سه ساله ازدواج کردیم از هم دوریم...آخه این رسمش نیست به خدا....

لطفا کمی صبورتر باش دوست عزیز . انشااله هر چه زودتر کلیر میشی .

ممنونم ..امیدوارم همه دوستان کلیر بشن زودتر...ولی آخه چرا باید اینهمه آزارو اذیت بشیم ...واسه چی روز مصاحبه میگن دو ماه بعد جوابت میاد اما بعد از چهار ماه هنوز هیچی معلوم نیست...من از کارم استعفا دادم الان 2 ماه که بیکار میچرخم واسه خودم..خانمم اونجا خونه اجاره کرده 2 ماه داره الکی ماهی 1000 دلار اجاره میده...خوب چرا وقتی مطمئن نیستن به ما میگن دو ماه دیگه جوابت میاد..کاری نمیشه کرد جز تحمل
دوست خوبم اگه شما خودتو بيكار كردي من ١ ساله بيكار گشتم مخم هنگ كرده بود خانمم بعد ١ سال برگشت دوباره ايران
به اين نتيجه رسيدم وقتي وكيل ميگه كارتون ممكنه ٨ ماه طول بكشه ممكنه ٢ سال طول بكشه رو ٢ سال بايد زوم كرد نه دل خوشه ٨ ماه باشم پس وقتي مصاحبه شدم افيسر گفت همه چي عالي فقط برو اين سايتو چك كن تا دو ماه ديگه ويزاتو بيا بگير تو دلم گفتم ٢ ماه نه ١ سال الانم ٦ ماهه منتظرم ديگه سخت نيست بخاطر اينكه با خودم عهد ١ سال به بالا كردم شمام بگرد دنبال كار الكي پول بيزبونتو خرج نكن يا سرتو تو فيس بوك وي چت گرم كن تا خبر خوش بهت بدن ديرو زود داره ولي سوختو سوزم باز داره چون عمر با ارزشمون با وقت عزيزمون داره از بين ميره فقط بايد دندون به جيگر بگيريم
پس به نظرم تمام دوستان بايد به جا اين مطالب خسته شدم ديگه نميكشم بيان جوك لطيفه بزارن ماهم استفاده كنيم بيخيال ويزا خودش مياد
بایستید و نجات خداوند را ببینید خداوند برای شما جنگ خواهد کرد و شما خاموش باشید...انجیل.........Smile
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، fa79iran ، kamalir36 ، MONA FB ، romance33 ، Ghormeh Sabzi ، yalda91
اینکه 90 % ار ماهایی که شاغل بودیم با گرفتن وقت مصاحبه از شغلمون استعفا دادیم خوش بینیمونو میرسونه .
ولی خوب همیشه اونجوری که فکر میکنیم نمیشه .
به هر حال زمان داره سپری میشه و این ماییم که تصمیم میگیریم چطور ازش استفاده کنیم .
امیدوارم امروز دوستانی که زندگیشون تو مرحله سختی قرار گرفته ، به خاطر این انتظار لعنتی اما تموم شدنی ، کلیر بشن .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، nimmaa ، romance33 ، yalda91 ، Timber Wolf ، sad sal tanhaee
دوستان کسی میدونه که مبنای شماره کیس نامبر چی هست؟من فکر میکردم نزدیک بودن شماره ها بهم میتونه نشون دهنده تاریخ تشکیل پرونده بشه ولی وقتی چندتا از کیس نامبرهای نزدیک به خودم رو امتحان کردم یکیش 2012 بود یکیش 2009.ممکنه نشون دهنده شباهت های کتگوری باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee
(2013-12-13 ساعت 13:54)navidshii نوشته:  دوستان کسی میدونه که مبنای شماره کیس نامبر چی هست؟من فکر میکردم نزدیک بودن شماره ها بهم میتونه نشون دهنده تاریخ تشکیل پرونده بشه ولی وقتی چندتا از کیس نامبرهای نزدیک به خودم رو امتحان کردم یکیش 2012 بود یکیش 2009.ممکنه نشون دهنده شباهت های کتگوری باشه؟

اگر شماره رو اینطوری در نظر بگیرن: EEEYYYYDDDSSS
EEE: سه حرف اول سفارت
YYYY: سالی هستش که پرونه شما از USCIS رفته به NVC
DDD: روزی از سال که پرنده شما تشکیل شده بعلاوه عدد 500
SSS: شماره نوبت پرونده شما در میان پرونده هایی که در روز DDD برای سفارت EEE وارد سیستم شده
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، romance33 ، Ghormeh Sabzi ، navidshii ، yalda91 ، behnam7 ، teriole ، Saeedv13 ، denag ، SabreAyob ، sad sal tanhaee
خوب سایت بروز شد، 13 تا کد مربوط به ازدواجی - خانوادگی:
ANK2012667009, ANK2010526025, ANK2007589002, ANK2006510002, ANK2006588037, ANK2009531004, ANK2006583005, ANK2012611012, ANK2010785016, ANK2012743016, ANK2011812003, ANK2010700046, ANK2012722025
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، Ghormeh Sabzi ، romance33 ، yalda91 ، behnam7 ، denag ، sad sal tanhaee
[عکس: 31605_417947364944942_533568864_n_-_Copy.jpg]
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، itex ، romance33 ، shandiz ، yalda91 ، Timber Wolf ، naka_sach ، alitg ، sad sal tanhaee
من که نبودم .
بچه ها بیاین ببینیم کی کلیر شده ؟
دل تو دلم نی
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، denag ، sad sal tanhaee
جون من یکی کلیر شه دیگه..............................
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، navidshii ، romance33 ، yalda91 ، denag ، sad sal tanhaee
(2013-12-13 ساعت 19:11)itex نوشته:  خوب سایت بروز شد، 13 تا کد مربوط به ازدواجی - خانوادگی:
ANK2012667009, ANK2010526025, ANK2007589002, ANK2006510002, ANK2006588037, ANK2009531004, ANK2006583005, ANK2012611012, ANK2010785016, ANK2012743016, ANK2011812003, ANK2010700046, ANK2012722025

اخرین اپدیت که 9 دسامبره
چجوریه این الان ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، yalda91
وااااااااااااي خداااااااااااااا من كلير نشدم
الان فقط خوشحالم چون پرسپوليس مس كرمانم ٦ تايي كرد خخخخخخخخخخ
يه روز خوب مياااااااااد كه من ويزام تو دستمه
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، mohamadtj ، navidshii ، Elahvision ، Rambod ، shandiz ، romance33 ، yalda91 ، سانازی ، alitg ، sib 24 ، sad sal tanhaee
(2013-12-13 ساعت 19:24)پيام نوشته:  وااااااااااااي خداااااااااااااا من كلير نشدم
الان فقط خوشحالم چون پرسپوليس مس كرمانم ٦ تايي كرد خخخخخخخخخخ
يه روز خوب مياااااااااد كه من ويزام تو دستمه

تراختورم به خودش گل زد !!!
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: پيام ، mohamadtj ، navidshii ، Elahvision ، Rambod ، romance33 ، sad sal tanhaee
رزیتا از بچه های خانوادگی امروز کلیر شد.توی چند روز اخیر 4،5 بار آپدیت شده بود و حدود 7 ماه منتظر بود
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Rambod ، romance33 ، yalda91 ، behnam7 ، Saeedv13 ، teriole ، denag ، الی1 ، sad sal tanhaee ، nilofar72
دوستای خوبم
صدای منو از آنکارای سرد منفی 13 درجه میشنوید!
جونم بگه که امروز بالاخره ویزا خوشگله رو تو پاسم دیدم. 3 سال دوری تموم شد.
من سفرنامه نوشتنم ضعیفه فقط برای دوستای چک خورده مثل خودم یه کوچولو شرح میدم چون مطمئن هستم به زودی همتون این روز زو خواهید دید
من جمعه اسمم درومد، شنبه بلیط گرفتم برای یکشنبه. دوشنبه صبح رفتم دکتر چون دقیقا همون روز 6 ماه شده بود و مدیکالم منقضی شده بود. وقت دکتر نداشتم چون فرصت نداشتم وقت بگیرم. دکتر فبول کرد و 150 دلار هزیته عکس و آزمایش خون و ویزیت دکتر شد. واکسن لازم نداشتم. 3 شتبه ساعت 11 چواب آزمایش رو گرفتم مستقیم بردم سفارت. دیگه مصاحبه نداشتم فقط اون خانمه که دم در وروری میشینه پاس و جواب دکتر و آدرس پستم رو گرفت گفت 4-5 روز دیگه برو پست. سه شنبه و چهارشنبه آپدیت شدم و 5شنبه تو سیس زد ایشود. جمعه صبح یعنی امروز ایمیل اومد که شماره بارنامه رو برام فرستاد و گفت باید بری پست. صبح رفتم گفت هنوز نیومده برو ساعت 3 بیا. ساعت 3 رقتم پاس و یک پاکت بهم دادن
خدا رو شکر که امروزم زیاد کلیر کردن. راستی سفارت خیلی خیلی خلوته برای همین میشه امیدوار بود به کارشون سریعتر میرسن
پاسخ
موفق و خوشبخت باشی بازم تبریک میگم
(2013-12-13 ساعت 20:04)mohamadtj نوشته:  دوستای خوبم
صدای منو از آنکارای سرد منفی 13 درجه میشنوید!
جونم بگه که امروز بالاخره ویزا خوشگله رو تو پاسم دیدم. 3 سال دوری تموم شد.
من سفرنامه نوشتنم ضعیفه فقط برای دوستای چک خورده مثل خودم یه کوچولو شرح میدم چون مطمئن هستم به زودی همتون این روز زو خواهید دید
من جمعه اسمم درومد، شنبه بلیط گرفتم برای یکشنبه. دوشنبه صبح رفتم دکتر چون دقیقا همون روز 6 ماه شده بود و مدیکالم منقضی شده بود. وقت دکتر نداشتم چون فرصت نداشتم وقت بگیرم. دکتر فبول کرد و 150 دلار هزیته عکس و آزمایش خون و ویزیت دکتر شد. واکسن لازم نداشتم. 3 شتبه ساعت 11 چواب آزمایش رو گرفتم مستقیم بردم سفارت. دیگه مصاحبه نداشتم فقط اون خانمه که دم در وروری میشینه پاس و جواب دکتر و آدرس پستم رو گرفت گفت 4-5 روز دیگه برو پست. سه شنبه و چهارشنبه آپدیت شدم و 5شنبه تو سیس زد ایشود. جمعه صبح یعنی امروز ایمیل اومد که شماره بارنامه رو برام فرستاد و گفت باید بری پست. صبح رفتم گفت هنوز نیومده برو ساعت 3 بیا. ساعت 3 رقتم پاس و یک پاکت بهم دادن
خدا رو شکر که امروزم زیاد کلیر کردن. راستی سفارت خیلی خیلی خلوته برای همین میشه امیدوار بود به کارشون سریعتر میرسن
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mohamadtj ، behnam7 ، الی1 ، sad sal tanhaee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان