کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
من کلاً وقتی کاری نمیتونم بکنم خیالم راحته و آرومم ولی الان که فهیمدم کار کجا گیره موتور نامه نگاریم روشن شده دارم دونه دونه ایمیل میزنم به هرجا میشه. الان با State.gov دارم مکاتبه می کنم، کسی جایی سراغ داره بگه اونجا هم مکاتبه کنم که بفهمن حداقل چه خبره شاید جریان FBI سال 2007 تکرار بشه یه تکونی به خودشون بدن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، alitg ، navidshii ، nilofar72 ، taghi1311 ، minoo meh ، teriole ، sad sal tanhaee ، romance33 ، MONA FB ، Saeedv13 ، denag
(2013-12-10 ساعت 16:30)itex نوشته:  من کلاً وقتی کاری نمیتونم بکنم خیالم راحته و آرومم ولی الان که فهیمدم کار کجا گیره موتور نامه نگاریم روشن شده دارم دونه دونه ایمیل میزنم به هرجا میشه. الان با State.gov دارم مکاتبه می کنم، کسی جایی سراغ داره بگه اونجا هم مکاتبه کنم که بفهمن حداقل چه خبره شاید جریان FBI سال 2007 تکرار بشه یه تکونی به خودشون بدن.

دستتون درد نکنه بخدا کلافه شديم بسکه هر صبح و هر شب اين سايت سفارتو با حسرت چک کرديمSad ممکنه لطفا" آدرس سايت سفارت ابوظبي را اعلام کنيد؟شما که در امر نامه نگاري مسلط هستيد ممکنه بفرماييد من چه جمله اي براشون ايميل کنم که تاثيرگذار باشه؟Shy
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، denag
(2013-12-10 ساعت 17:06)minoo meh نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 16:30)itex نوشته:  من کلاً وقتی کاری نمیتونم بکنم خیالم راحته و آرومم ولی الان که فهیمدم کار کجا گیره موتور نامه نگاریم روشن شده دارم دونه دونه ایمیل میزنم به هرجا میشه. الان با State.gov دارم مکاتبه می کنم، کسی جایی سراغ داره بگه اونجا هم مکاتبه کنم که بفهمن حداقل چه خبره شاید جریان FBI سال 2007 تکرار بشه یه تکونی به خودشون بدن.

دستتون درد نکنه بخدا کلافه شديم بسکه هر صبح و هر شب اين سايت سفارتو با حسرت چک کرديمSad ممکنه لطفا" آدرس سايت سفارت ابوظبي را اعلام کنيد؟شما که در امر نامه نگاري مسلط هستيد ممکنه بفرماييد من چه جمله اي براشون ايميل کنم که تاثيرگذار باشه؟Shy

تأثیرگذاری که دست خداست Wink تو دو صفحه قبل در این مورد صحبت شد میتونین از همونا استفاده کنین. از طریق این آدرس هم میتوتین تماس حاصل کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، minoo meh ، sad sal tanhaee ، denag
(2013-12-10 ساعت 18:22)itex نوشته:  

دستتون درد نکنه بخدا کلافه شديم بسکه هر صبح و هر شب اين سايت سفارتو با حسرت چک کرديمSad ممکنه لطفا" آدرس سايت سفارت ابوظبي را اعلام کنيد؟شما که در امر نامه نگاري مسلط هستيد ممکنه بفرماييد من چه جمله اي براشون ايميل کنم که تاثيرگذار باشه؟:s

تأثیرگذاری که دست خداست Wink تو دو صفحه قبل در این مورد صحبت شد میتونین از همونا استفاده کنین. از طریق این آدرس هم میتوتین تماس حاصل کنین.
سلام دوستان عزیز من امروز صبح به سایت سفارت ابوظبی ایمیل زدم عصر ایمیلم و چک کردم و دیدم سفارت جواب داده که کیس شما تو مرحله AP هست و متاسفانه ما زمان مشخصی برای شما نمی توانیم اعلام کنیم ولی بعدش سایت CEAC را چک کردم دیدم 10 دسمبر کیس من آپدیت شده . مثل اینکه واقعا" ایمیل تاثیر می زاره چون من 10 نوامبر هم ایمیل زدم سایت آپدیت شد نمی دونم تصادفه با بخاطره ایمیله .ShyCool
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، minoo meh ، sad sal tanhaee
بله عزیزم.نامزدیه... وکیله به همسرم گفته البته هنوز فوروارد نشده...ومن فکر میکنم اینجا دوستان دارن جو می دن.......هر کیس با دیگری فرق داره...خودتون رو نگران نکنید..با حرف بچه های اینجا من باید 3 ماه منتظر میموندم تا اپروو بشم........

عزیزم شما کیستون چیه؟ مطمئنید تواین همین چند روزه اپروود شدید؟ اگه کیستون نامزدی هست یه تایم لاین داره که ۸ هفته هست. یعنی‌ حتا زمانی که شما اپروود شدید، باید ۸ هفته تو امیگریشن بمونه تا فوروارد بشه به نشنال ویزا سنتر. بعد بسته به سفارتی که انتخاب کردید بهتون کیس نامبر میدن و وقت مصاحبه تعیین می‌کنن. از بعد از نشنال ویزا سنتر رو لطفا بچه‌های که تجربش رو دارن بیان بگن، چون کیس ما فعلا تواین همین مرحله هس.
[/quote]
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee
یک سوال ایا این موضوع کلیرنس طولانی فقط برای ایرانیها پیش امده یا برای اتباع دیگرکشورها هم هست؟این سوال ذهنمو مشغول کرده البته این سوال برای من که تو اپروو گیر کردم خیلی زوده ولی کنجکاوی دیگه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
امروز با ایمیل آپدیت شدیم جوابمون هم بد از ۶ ماه انتظار اینه
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
Sad
پاسخ
(2013-12-10 ساعت 14:00)teriole نوشته:  امین عزیز ولی اگر این موردی که شما میگی درست باشه یعنی روال اداری ما واقعا بعد 13 سال هنوز تموم نشوده بوده که الانم بعد مصاحبه باید تا الان 6 ماه منتظر بمونیم Sad
برنامه چک کردن متقاضی ویزا کوتاه مدتی قبل از مصاحبه شروع میشه. چون چک هایی که انجام میدن تاریخ انقضاء داره. پارسال مواردی داشتیم که طرف کلیر شده بود ولی دیرتر برای گرفتن ویزا مراجعه کرده بود و بهش ویزا ندادن و کلیرنس مجدد شامل حالش شده بود.
(2013-12-10 ساعت 13:40)itex نوشته:  خوب ظاهراً اینها نمیتونن کاری بکنن و مسئله به Department of State مربوط میشه.
متن نامه پاسخ از Ombudsman :
کد:
Dear Sir,

We are in receipt of your email requesting our awareness of your concerns and possibly for Ombudsman Case Assistance. Thank you for sharing your concerns. We have noted the trends.

And, it appears that the concerns you are relaying pertain to the Department of State (DOS) processes, not the Department of Homeland Security USCIS where we can assists.  Again, we cannot help with cases pending Embassy or Consular review with DOS. Post correspondence information can be obtained at : www.travel.state.gov

[color=#FF0000]However, if you would like us to look at specific cases pending USCIS processes, we would be more than happy to do so. [/color]Those filing here for them may access our website.
به نظر من که جوابش دوپهلو هست. جمله آخرش بعد از however جالب به نظر میاد. حالا که دست به ایمیلت خوبه فرم 7001 رو پر کن و طبق روالی که خودشون گفتند عمل کن ببینیم این دفعه چی میگن. جوابش بیشتر شبیه ایمیل های آماده ای هست که در پاسخ به ملت می فرستند.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، minoo meh ، sad sal tanhaee ، denag
والا اینجور که من فهمیدم هیچ مرکز و سازمانی جوابگو نیست و چاره ای جز انتظار و اینکه شاهد نابود شدن زندگیمون باشیم نیست!
ببینیم این جمعه چی میشه!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، sad sal tanhaee
(2013-12-10 ساعت 19:26)azi_sa نوشته:  سلام دوستان عزیز من امروز صبح به سایت سفارت ابوظبی ایمیل زدم عصر ایمیلم و چک کردم و دیدم سفارت جواب داده که کیس شما تو مرحله AP هست و متاسفانه ما زمان مشخصی برای شما نمی توانیم اعلام کنیم ولی بعدش سایت CEAC را چک کردم دیدم 10 دسمبر کیس من آپدیت شده . مثل اینکه واقعا" ایمیل تاثیر می زاره چون من 10 نوامبر هم ایمیل زدم سایت آپدیت شد نمی دونم تصادفه با بخاطره ایمیله .ShyCool

شما هرموقع ایمیل بزنین توی CEAC بروز میشن چون ثبت میکنن که با شما مکاتبه انجام شده.
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33 ، yalda91 ، minoo meh ، sad sal tanhaee ، denag
(2013-12-10 ساعت 18:22)itex نوشته:  

ببخشيد دوست عزيز اما کدوم آدرس؟Big Grin من چند صفحه قبل رو هم ديدم اما آدرس ايميل سفارت آمريکا در ابوظبي رو پيدا نکردم Sad
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1
[qدستتون درد نکنه بخدا کلافه شديم بسکه هر صبح و هر شب اين سايت سفارتو با حسرت چک کرديمSad ممکنه لطفا" آدرس سايت سفارت ابوظبي را اعلام کنيد؟شما که در امر نامه نگاري مسلط هستيد ممکنه بفرماييد من چه جمله اي براشون ايميل کنم که تاثيرگذار باشه؟Shy

ببخشيد دوست عزيز اما کدوم آدرس؟Big Grin من چند صفحه قبل رو هم ديدم اما آدرس ايميل سفارت آمريکا در ابوظبي رو پيدا نکردم Sad
[/quote]
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspxآدرس سفارت ابوظبی گزینه اول را انتخاب بعد متن ایمیل و براشون بفرست
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
دوستان عزیزم من از هر ز چند گاهی به این تاپیک سر میزنم (البته بخاطر استرس مصاحبه)
بچه ها من متوجه نشدم تو مرحله INITIAL REVIEW بالاخره کی بک گراند چک میشه اخه هم applicant زده هم petioner
قبلا الهه یه جا گفته بود اگه مدت زمان اپرو طول بکشه ویزا یک ضرب میشه یه جای دیگه گفت از زمانی که نامه دعوت به مصاحبه میاد پروسه چک طول میشه اگه کسی تا روز مصاحبه کلیر شده باشه که ویزاشو میگیره اگه نه که هیچ
من موندم اونا بر چه اساسی چک میکنن وقتی که هیچ اطلاعاتی از ما ندارن، شاید اگه خیلی از بچه های همین سایت هم مثل بعضی از دوستان خیلی چیزارو تو فرم نمیاوردن بجای کلیرنس الان کنار همسرانشون بودن.
خیلی کارشون خصوصی بوده ویزا گرفتن خیلی های دیگه چک خوردن!
از طرفی هم k1-cid عزیزم گفتن که تو nvc هم ما بک پراند چک مفصل میشیم!!
با این حساب ما از وقتی که فرم اول و فایل میکینم در حال چک هستیم تا اخرش و بعضی ها هم ادامه دار
واقعا روششون چیه فقط خدا میدونه خودشونم نمیدونن!!!
بالاخره ما تو چه مرحله ای چک میشیم؟
اینم لینکی که الهه جون گذاشته بودن در خصوص زمان چک از دریافت نامه دعوت به مصاحبه
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Visas_...ilehistory
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، sad sal tanhaee ، MONA FB ، yalda91 ، denag
(2013-12-11 ساعت 12:58)shinna نوشته:  بچه ها من متوجه نشدم تو مرحله INITIAL REVIEW بالاخره کی بک گراند چک میشه اخه هم applicant زده هم petioner

شینا عزیز ما در هر مرحله ای که وارد میشیم از همون ابتدا در حال چک هستیم.هر کدوم از اونها چک های جداگانه خودشون رو دارن و انجام میدن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، shinna ، denag
(2013-12-11 ساعت 12:58)shinna نوشته:  دوستان عزیزم من از هر ز چند گاهی به این تاپیک سر میزنم (البته بخاطر استرس مصاحبه)
بچه ها من متوجه نشدم تو مرحله INITIAL REVIEW بالاخره کی بک گراند چک میشه اخه هم applicant زده هم petioner
قبلا الهه یه جا گفته بود اگه مدت زمان اپرو طول بکشه ویزا یک ضرب میشه یه جای دیگه گفت از زمانی که نامه دعوت به مصاحبه میاد پروسه چک طول میشه اگه کسی تا روز مصاحبه کلیر شده باشه که ویزاشو میگیره اگه نه که هیچ
من موندم اونا بر چه اساسی چک میکنن وقتی که هیچ اطلاعاتی از ما ندارن، شاید اگه خیلی از بچه های همین سایت هم مثل بعضی از دوستان خیلی چیزارو تو فرم نمیاوردن بجای کلیرنس الان کنار همسرانشون بودن.
خیلی کارشون خصوصی بوده ویزا گرفتن خیلی های دیگه چک خوردن!
از طرفی هم k1-cid عزیزم گفتن که تو nvc هم ما بک پراند چک مفصل میشیم!!
با این حساب ما از وقتی که فرم اول و فایل میکینم در حال چک هستیم تا اخرش و بعضی ها هم ادامه دار
واقعا روششون چیه فقط خدا میدونه خودشونم نمیدونن!!!
بالاخره ما تو چه مرحله ای چک میشیم؟
اینم لینکی که الهه جون گذاشته بودن در خصوص زمان چک از دریافت نامه دعوت به مصاحبه

دوست عزیز AP در اصل وقتی انجام میگیره که از شما انگشت نگاری کرده باشند و این مرحله از همان روزی که مصاحبه کردین صورت میگیره...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، الی1 ، sad sal tanhaee ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان