کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-05 ساعت 09:26)sib 24 نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 09:05)azri نوشته:  دوستان نامزد من اومده ايران و تا موقع كلير مي خواد اينجا بمونه كه با هم بريم. به نظرتون مشكلي پيش مي ياد؟ مثلا بفهمن ايرانه يا اينكه موقع كلير تكس ريترن رو بخوان؟

همه حرف سفارت این هست که همسر موقع كليرنس آمریکا باشه
دوست عزیز چرا به مردم اطلاعات غلط میدین؟
وقتی شما منتظر کلییر شدن هستین دیگه چه ربطی داره که کی کجا باشه؟
azri جان همه چی درسته ،خیالت راحت .
خیلیارو میشناسم که همسرشون اومده بوده پیششون و صبر کردن تا کلییر شن ،بعد با هم رفتن ویزا گرفتن و رفتن امریکا.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، denag ، shadoow ، teriole ، azri
(2014-01-05 ساعت 12:58)SabreAyob نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 23:10)amjad نوشته:  صبر ایوب عزیز از انکارا بگو ، هوا ، کدوم هتلی ، هزینش چقدر، بلیط چند گرفتی؟
دوست نازنين
سپاس از دقت نظرتون. پنجشنبه صبح با پرواز ماهان آمدم بليط رو با توجه به نامشخص بودن زمان برگشت يكسره گرفتم به قيمت 275 هزار تومان.هتل هم نوا پالاس هستم شبي 55 دلار.
هواي آنكارا هم تقريبا مثل تهران هست از نظر دمايي ولي خوب آلودگي بسيار كمتر.
اميدوارم بزودي زود همگي برنامه سفرتون رو به آنكارا براي بار آخر تدارك ببينيد.Tongue

دوست عزيز مي دونم خيلي کار داري و سرت شلوغه.اما خودت خوب ميدوني چقدر ما منتظر شنيدن اخبار مختلف از اين روند دريافت ويزا هستيمShy.اگر ممکنه در مواقعي که سرت خلوت ميشه گزارشي از کارهايي که براي دريافت ويزا داري انجام ميدي،مدارکي که مجددا" بايد تهيه و يا احيانا" ترجمه بشوند، روز و ساعتي که پاس را تحويل ميدي وروز و ساعتي که ويزا را بسلامتي دريافت ميکني برايمان بنويس.Big Grin
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، amjad ، romance33 ، yalda91 ، sanaz asemani ، shadoow ، hamed_na
(2014-01-05 ساعت 17:09)minoo meh نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 12:58)SabreAyob نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 23:10)amjad نوشته:  صبر ایوب عزیز از انکارا بگو ، هوا ، کدوم هتلی ، هزینش چقدر، بلیط چند گرفتی؟
دوست نازنين
سپاس از دقت نظرتون. پنجشنبه صبح با پرواز ماهان آمدم بليط رو با توجه به نامشخص بودن زمان برگشت يكسره گرفتم به قيمت 275 هزار تومان.هتل هم نوا پالاس هستم شبي 55 دلار.
هواي آنكارا هم تقريبا مثل تهران هست از نظر دمايي ولي خوب آلودگي بسيار كمتر.
اميدوارم بزودي زود همگي برنامه سفرتون رو به آنكارا براي بار آخر تدارك ببينيد.Tongue

دوست عزيز مي دونم خيلي کار داري و سرت شلوغه.اما خودت خوب ميدوني چقدر ما منتظر شنيدن اخبار مختلف از اين روند دريافت ويزا هستيمShy.اگر ممکنه در مواقعي که سرت خلوت ميشه گزارشي از کارهايي که براي دريافت ويزا داري انجام ميدي،مدارکي که مجددا" بايد تهيه و يا احيانا" ترجمه بشوند، روز و ساعتي که پاس را تحويل ميدي وروز و ساعتي که ويزا را بسلامتي دريافت ميکني برايمان بنويس.Big Grin
دوشنبه پس از بازگشت از سفارت يك گزارش كامل از وقايع خدمتتون تقديم ميكنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، taghi1311 ، kamalir36 ، shandiz ، kian88 ، navidshii ، romance33 ، sib 24 ، yalda91 ، sanaz asemani ، denag ، minoo meh ، shadoow ، hamed_na ، sayeh_m
(2014-01-05 ساعت 16:09)Reflection نوشته:  بچه‌ها می‌خواستم بپرسم شده یه آقأیی بهش کلیرنس نخوره و یه بارکی ویزا بگیر؟ چون دختر‌ها رو شنیدم که بهشون کلیرنس نخورده اما آقایون رو نشنیدم.

SadSadSadSad

بله دوست عزیز کلیرنس هیچ قانونی نداره.ولی آقایون سربازی نرفته که شغل دولتی و خاصی هم نداشتن کمتر در معرض خطر هستند.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، navidshii ، sanaz asemani ، denag ، minoo meh ، shadoow ، hamed_na
(2014-01-05 ساعت 16:56)k1_cid نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 09:05)azri نوشته:  دوستان نامزد من اومده ايران و تا موقع كلير مي خواد اينجا بمونه كه با هم بريم. به نظرتون مشكلي پيش مي ياد؟ مثلا بفهمن ايرانه يا اينكه موقع كلير تكس ريترن رو بخوان؟

خیلیارو میشناسم که همسرشون اومده بوده پیششون و صبر کردن تا کلییر شن ،بعد با هم رفتن ویزا گرفتن و رفتن آمریکا.

دوست محترم کسی اینجا قصدش دادن اطلاعات غلط نیست خیلی ها تو همین مهاجرسرا به این خاطر کلیرنس خوردن.اگه سفرنامه هارو مطالعه کنی متوجه میشی که سفارت تاکید داشته همسر در مدت کلیرنس امریکا باشه.بیشتر مطالعه کن.ممکن هست یکسری بقول شما همسر ایران اومده و ویزا گرفتن ولی تعدادشون زیاد نیست.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، sanaz asemani ، shadoow ، romance33 ، shinna ، hamed_na ، azri
azari جان همسر شما حتما باید برن امریکا تا قبل از مصاحبه...چون به نفع شماست.اگر نرن ویزا رو نمیدن تا ایشون برن به امریکا..دقیقا مثل ما..من هم ایران هستم و به شوهرم ویزا ندادن و گفتن من باید امریکا باشم و من دارم میرم امریکا همین روزها...اگر نرن کارتون طول میکشه..با اینکه من یک برگه سوری هم جور کرده بودم که در امریکا خانه ای کرایه کردم..ولی اونا گفتن حتی ما اگر خانه هم داشته باشیم من باید اونجا باشم تا ویزا رو بدن..حتما اگر برن ویزا رو زودتر میگیرین.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Farshid22 ، sanaz asemani ، sib 24 ، denag ، minoo meh ، shadoow ، romance33 ، shinna ، hamed_na ، azri
(2014-01-05 ساعت 22:11)sib 24 نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 16:56)k1_cid نوشته:  

خیلیارو میشناسم که همسرشون اومده بوده پیششون و صبر کردن تا کلییر شن ،بعد با هم رفتن ویزا گرفتن و رفتن آمریکا.

دوست محترم کسی اینجا قصدش دادن اطلاعات غلط نیست خیلی ها تو همین مهاجرسرا به این خاطر کلیرنس خوردن.اگه سفرنامه هارو مطالعه کنی متوجه میشی که سفارت تاکید داشته همسر در مدت کلیرنس آمریکا باشه.بیشتر مطالعه کن.ممکن هست یکسری بقول شما همسر ایران اومده و ویزا گرفتن ولی تعدادشون زیاد نیست.
دوست عزیز ممکن هست منبع این اطلاعات رو اعلام کنید چون منم نامزدم قرار هست یه مدت ایران بمونه
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، shadoow
k1 جان.....روی این موضوع خیلی حساس هستن که در هنگام ویزا دادن شخصی که اقدام کرده امریکا باشه...این موضوع برای خود ما پیش اومد..خیلی های دیگه هم در مهاجرسرا به من پیغام دادن که این اتفاق براشون افتاده...من سیتیزن هستم و وقتی همسرم رفت سفارت ایران بودم..با اینکه خانه اجاره ای و اجاره نامه در امریکا داشتیم و اجاره نامه رو نشون دادیم ولی به شوهرم گفتن من باید امریکا باشم و بهش ویزا ندادن و گفتن من برم امریکا.....حالا هم دارم میرم امریکا تا شوهرم تا یکی 2ماه دیگه که کلیر میشه من اونجا باشم تا شااااید ویزاش رو بدن..سیب درست گفته و اطلاعات غلطی هم نداده عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، k1_cid ، sib 24 ، minoo meh ، shadoow ، الی1 ، romance33 ، hamed_na ، azri
hamidiri جان من نمیدونم منبعی داره یا نه...ولی چیزی هست که به چشم دیدم و برای خود من اتفاق افتاد..برای خیلی ها در مهاجر سرا اتفاق افتاده...من هم پارسال به هیج وجه نمیخواستم قبول کنم که این موضوع راسته..برای اینکه دلم نمیخواست این سختی رو تحمل کنم که تنها به امریکا برم..ولی الان میبینم چاره ای ندارم و اگر قبل از مصاحبه شوهرم رفته بودم الان اینهمه وقت طول نمیکشید..شک نکنید که همسرتون تا به امریکا نره ویزا رو امکان نداره بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، k1_cid ، sanaz asemani ، sib 24 ، denag ، minoo meh ، shadoow ، الی1 ، romance33 ، hamed_na
به نظر من در موقع كليرينس لزومي نداره همسر امريكا باشه چون بعد از كلير شدن مصاحبه اي در كار نيست اين موردي كه بچه ها ميگن موقع مصاحبه هست كه همسر بايد امريكا باشه يا مداركي دال بر زندگي در اونجا داشته باشه. لازم به ذكر من و خانمم موقع مصاحبه با هم رفتيم تركيه و حتي افيسر پرسيد چند وقته همسرت رو نديدي كه من خنديدم گفتم خانمم الان پشت در سفارته يك ماهي هست كه براي ديدن من اومده ايران و الان با هم اومديم تركيه و بعدش دوباره ميريم ايران يك ماه ديگه بليط برگشت داره ولي چون مداركي كه نشون ميداد اونجا زندگي ميكنه و كار ميكنه و تكس ريترن رو داشت هيچي نگفت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، k1_cid ، navidshii ، sanaz asemani ، sib 24 ، amjad ، denag ، shadoow ، الی1 ، romance33 ، teriole ، hamed_na ، azri ، behnam7
(2014-01-05 ساعت 23:49)kamela نوشته:  hamidiri جان من نمیدونم منبعی داره یا نه...ولی چیزی هست که به چشم دیدم و برای خود من اتفاق افتاد..برای خیلی ها در مهاجر سرا اتفاق افتاده...من هم پارسال به هیج وجه نمیخواستم قبول کنم که این موضوع راسته..برای اینکه دلم نمیخواست این سختی رو تحمل کنم که تنها به آمریکا برم..ولی الان میبینم چاره ای ندارم و اگر قبل از مصاحبه شوهرم رفته بودم الان اینهمه وقت طول نمیکشید..شک نکنید که همسرتون تا به آمریکا نره ویزا رو امکان نداره بدن

حرف شما کاملا درسته ولی این قضیه تا هنگام مصاحبه باید باشه و وقتی کسی کارش به fbi check یا بک گراند چک برسه هیچ فرقی نمیکنه.
چون خود وکیل به همسرم گفته بود که تا موقع مصاحبه بهتر هست که ایران نباشی.

و در کل یه سوال : اونا از کجا میخوان متوجه بشن که کسی همسرش اومده ایران؟
اون مرحله مال NVC هست که تو این مرحله NVC میاد شخص داخل امریکارو چک میکنه ولی وقتی اون مرحله تموم میشه و شما میرید مصاحبه تموم شده.
sib عزیز اگر ناراحتتون کردم من رو ببخشید ولی در این خصوص اطلاع دارم و اینطور نیست که به آماری که چند نفر فقط از روی چیزی که احساس میکنند اکتفا کنم.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، sanaz asemani ، sib 24 ، denag ، shadoow ، الی1 ، romance33 ، teriole ، azi_sa ، azri
(2014-01-06 ساعت 00:09)mohamadtj نوشته:  به نظر من در موقع كليرينس لزومي نداره همسر امريكا باشه چون بعد از كلير شدن مصاحبه اي در كار نيست اين موردي كه بچه ها ميگن موقع مصاحبه هست كه همسر بايد امريكا باشه يا مداركي دال بر زندگي در اونجا داشته باشه. لازم به ذكر من و خانمم موقع مصاحبه با هم رفتيم تركيه و حتي افيسر پرسيد چند وقته همسرت رو نديدي كه من خنديدم گفتم خانمم الان پشت در سفارته يك ماهي هست كه براي ديدن من اومده ايران و الان با هم اومديم تركيه و بعدش دوباره ميريم ايران يك ماه ديگه بليط برگشت داره ولي چون مداركي كه نشون ميداد اونجا زندگي ميكنه و كار ميكنه و تكس ريترن رو داشت هيچي نگفت

محمد جان برای پیک آپ پاسپورت همون کارت ملی باید نشون بدیم؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، الی1 ، romance33
این بحث موقعیت فیزیکی همسر قبلاً هم شد.
مسئله اصلی اینکه بدونن همسر در آمریکا فعالیت داره و مثلاً مالیات میده ولی اینکه بگیم در یک لحظه خاص همسر اگر ایران باشه ویزا نمیدن یک مقداری بزرگنمایه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، sib 24 ، amjad ، k1_cid ، denag ، shadoow ، الی1 ، romance33 ، teriole ، azi_sa ، hamed_na ، behnam7
جالبه که سفارت آنکارا فعلا دیگه وقت مصاحبه به غیر از ویزاهای دانشجویی به کسی نمیده.شاید یکی از دلایل خلوت بودن سفارت به گفته دوستانی که رفتن ویزاهاشون رو بگیرند همین باشه.شاید هم دلیل پرکار بودن آنکارا در کلیر کردن ها همین باشه.ارمنستان هم از 15 ژانویه وقت برای مصاحبه داده.لازم به ذکر هست که ارمنستان از همین چارشنبه کارش رو بعد از تعطیلات سال نو شروع میکنه.امیدوارم همه چیز طبق روال قبل از سال نو و به سرعت پیش بره.
منبع
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، k1_cid ، denag ، shadoow ، minoo meh ، الی1 ، romance33 ، azi_sa ، hamed_na
mohamadtj جان بله درسته..اینا برای کسی صادق هست که مثل خانوم شما مدارکی داشته که قبلا نشون دادین که ایشون اونجا زندگی میکنن و تکس ریترن داشتن..ولی برای کسی که این مدارک رو نداشته داستانش مثل شما نیست...اونا روی کسانی که این مدارک رو ندارن خیلی حساسن..چون یکی از شرایطشون اینه که کسی که اقدام کرده مقیم امریکا باشه...البته منظور من هم برای قبل از مصاحبه بود و چندین برا هم گفتم بهتره قبل از مصاحبه برن امریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، k1_cid ، shadoow ، minoo meh ، الی1 ، romance33 ، taghi1311 ، azi_sa ، hamed_na ، azri ، mohamadtj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان