موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-05 ساعت 12:58)SabreAyob نوشته: (2014-01-04 ساعت 23:10)amjad نوشته: صبر ایوب عزیز از انکارا بگو ، هوا ، کدوم هتلی ، هزینش چقدر، بلیط چند گرفتی؟
دوست نازنين
سپاس از دقت نظرتون. پنجشنبه صبح با پرواز ماهان آمدم بليط رو با توجه به نامشخص بودن زمان برگشت يكسره گرفتم به قيمت 275 هزار تومان.هتل هم نوا پالاس هستم شبي 55 دلار.
هواي آنكارا هم تقريبا مثل تهران هست از نظر دمايي ولي خوب آلودگي بسيار كمتر.
اميدوارم بزودي زود همگي برنامه سفرتون رو به آنكارا براي بار آخر تدارك ببينيد.
دوست عزيز مي دونم خيلي کار داري و سرت شلوغه.اما خودت خوب ميدوني چقدر ما منتظر شنيدن اخبار مختلف از اين روند دريافت ويزا هستيم
.اگر ممکنه در مواقعي که سرت خلوت ميشه گزارشي از کارهايي که براي دريافت ويزا داري انجام ميدي،مدارکي که مجددا" بايد تهيه و يا احيانا" ترجمه بشوند، روز و ساعتي که پاس را تحويل ميدي وروز و ساعتي که ويزا را بسلامتي دريافت ميکني برايمان بنويس.
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
azari جان همسر شما حتما باید برن امریکا تا قبل از مصاحبه...چون به نفع شماست.اگر نرن ویزا رو نمیدن تا ایشون برن به امریکا..دقیقا مثل ما..من هم ایران هستم و به شوهرم ویزا ندادن و گفتن من باید امریکا باشم و من دارم میرم امریکا همین روزها...اگر نرن کارتون طول میکشه..با اینکه من یک برگه سوری هم جور کرده بودم که در امریکا خانه ای کرایه کردم..ولی اونا گفتن حتی ما اگر خانه هم داشته باشیم من باید اونجا باشم تا ویزا رو بدن..حتما اگر برن ویزا رو زودتر میگیرین.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
k1 جان.....روی این موضوع خیلی حساس هستن که در هنگام ویزا دادن شخصی که اقدام کرده امریکا باشه...این موضوع برای خود ما پیش اومد..خیلی های دیگه هم در مهاجرسرا به من پیغام دادن که این اتفاق براشون افتاده...من سیتیزن هستم و وقتی همسرم رفت سفارت ایران بودم..با اینکه خانه اجاره ای و اجاره نامه در امریکا داشتیم و اجاره نامه رو نشون دادیم ولی به شوهرم گفتن من باید امریکا باشم و بهش ویزا ندادن و گفتن من برم امریکا.....حالا هم دارم میرم امریکا تا شوهرم تا یکی 2ماه دیگه که کلیر میشه من اونجا باشم تا شااااید ویزاش رو بدن..سیب درست گفته و اطلاعات غلطی هم نداده عزیزم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
hamidiri جان من نمیدونم منبعی داره یا نه...ولی چیزی هست که به چشم دیدم و برای خود من اتفاق افتاد..برای خیلی ها در مهاجر سرا اتفاق افتاده...من هم پارسال به هیج وجه نمیخواستم قبول کنم که این موضوع راسته..برای اینکه دلم نمیخواست این سختی رو تحمل کنم که تنها به امریکا برم..ولی الان میبینم چاره ای ندارم و اگر قبل از مصاحبه شوهرم رفته بودم الان اینهمه وقت طول نمیکشید..شک نکنید که همسرتون تا به امریکا نره ویزا رو امکان نداره بدن
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-06 ساعت 00:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-06 ساعت 00:27 توسط mohamadtj.)
به نظر من در موقع كليرينس لزومي نداره همسر امريكا باشه چون بعد از كلير شدن مصاحبه اي در كار نيست اين موردي كه بچه ها ميگن موقع مصاحبه هست كه همسر بايد امريكا باشه يا مداركي دال بر زندگي در اونجا داشته باشه. لازم به ذكر من و خانمم موقع مصاحبه با هم رفتيم تركيه و حتي افيسر پرسيد چند وقته همسرت رو نديدي كه من خنديدم گفتم خانمم الان پشت در سفارته يك ماهي هست كه براي ديدن من اومده ايران و الان با هم اومديم تركيه و بعدش دوباره ميريم ايران يك ماه ديگه بليط برگشت داره ولي چون مداركي كه نشون ميداد اونجا زندگي ميكنه و كار ميكنه و تكس ريترن رو داشت هيچي نگفت
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
این بحث موقعیت فیزیکی همسر قبلاً هم شد.
مسئله اصلی اینکه بدونن همسر در آمریکا فعالیت داره و مثلاً مالیات میده ولی اینکه بگیم در یک لحظه خاص همسر اگر ایران باشه ویزا نمیدن یک مقداری بزرگنمایه.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
mohamadtj جان بله درسته..اینا برای کسی صادق هست که مثل خانوم شما مدارکی داشته که قبلا نشون دادین که ایشون اونجا زندگی میکنن و تکس ریترن داشتن..ولی برای کسی که این مدارک رو نداشته داستانش مثل شما نیست...اونا روی کسانی که این مدارک رو ندارن خیلی حساسن..چون یکی از شرایطشون اینه که کسی که اقدام کرده مقیم امریکا باشه...البته منظور من هم برای قبل از مصاحبه بود و چندین برا هم گفتم بهتره قبل از مصاحبه برن امریکا