2014-01-06 ساعت 15:11
(2014-01-05 ساعت 17:21)SabreAyob نوشته:سلام و روز بخير خدمت همه عزيزان(2014-01-05 ساعت 17:09)minoo meh نوشته:دوشنبه پس از بازگشت از سفارت يك گزارش كامل از وقايع خدمتتون تقديم ميكنم.(2014-01-05 ساعت 12:58)SabreAyob نوشته:(2014-01-04 ساعت 23:10)amjad نوشته: صبر ایوب عزیز از انکارا بگو ، هوا ، کدوم هتلی ، هزینش چقدر، بلیط چند گرفتی؟دوست نازنين
سپاس از دقت نظرتون. پنجشنبه صبح با پرواز ماهان آمدم بليط رو با توجه به نامشخص بودن زمان برگشت يكسره گرفتم به قيمت 275 هزار تومان.هتل هم نوا پالاس هستم شبي 55 دلار.
هواي آنكارا هم تقريبا مثل تهران هست از نظر دمايي ولي خوب آلودگي بسيار كمتر.
اميدوارم بزودي زود همگي برنامه سفرتون رو به آنكارا براي بار آخر تدارك ببينيد.
دوست عزيز مي دونم خيلي کار داري و سرت شلوغه.اما خودت خوب ميدوني چقدر ما منتظر شنيدن اخبار مختلف از اين روند دريافت ويزا هستيم.اگر ممکنه در مواقعي که سرت خلوت ميشه گزارشي از کارهايي که براي دريافت ويزا داري انجام ميدي،مدارکي که مجددا" بايد تهيه و يا احيانا" ترجمه بشوند، روز و ساعتي که پاس را تحويل ميدي وروز و ساعتي که ويزا را بسلامتي دريافت ميکني برايمان بنويس.
بالاخره بعد از مصاحبه مجدد امروز سركار خانم افيسر تبريك تاييد شدن ويزا رو به صبر ايوب گفت.

حالا برگرديم به عقب .روز جمعه من و يلدا مديكالمون رو ساعت 11 از دكتر اونگان گرفتيم و با توجه به مكاتبه ايميلي من با سفارت كه گفته بودند از 3 ژانويه به بعد ميتونم مراجعه كنم رفتيم سفارت.(اگرچه ميدونستيم مدارك كلير شده ها رو 2 تا 5 شنبه ميگيرند ولي با اتكا اون ايميل گفتيم سنگ مفت گنجيشك مفت).

دم سفارت من ايميلم رو نشون دادم و پاسم رو ازم گرفتن و ده دقيقه اي با داخل صحبت كردن و خيلي محترمانه گفتن بفرمايين داخل.از پشت اتاقك شيشه اي يك خانم ميانسال مهربون آمد و مدارك من رو شامل مديكال،تكس ريترن،برگه ptt،برگه صورتي رو تحويل گرفت و گفت ما پزوندتون رو نگاه كرديم ويادمون رفته به شما بگيم كه 1-شناسنامه خودتون رو اصل و ترجمه جديد رو بياريد 2-چون بيش از يكسال از مصاحبه گذشته فرم 260 رو الكترونيكي پر كنيد و ارسال كنيد و فقط برگه تاييدش رو براي ما بياريد3-براي دوشنبه هم كه براي مصاحبه مجدد ميآييد دو مورد قبل رو با خودتون بياريد.

مصاحبههههههه ،مصاحبه مجدد براي چي؟
گفت براي اداي قسم چون مداركتون رو تجديد داريد ميكنيد و مضافا تكميل بودن كار رو اقيسرتون با مصاحبه تاييد ميكنه.پرسيدم لطفا اگر چيز ديگري هم يادتون رفته همين الان بگيد من 18 ماه منتظر بودم و ...... كه ايشون گفت از نظر من پروندتون با آوردن دو مورد بالا تكميل ميشه ولي باز نظر نهايي رو افيسر ميده.
امروز صبح از ساعت 8 تا 10:15 در سفارت پس از اينكه تقريبا كسي باقي نمونده بود شماره بنده رو اعلام كردند و مجددا روي ماه خانم افيسر رو مشاهده كردم و ايشون پس از سلام و اعلام بنده كه از ديدار مجددشون بسيار مسرورم با لبخند كمي همدردي گونه فرمودند آه ...خيلي طول كشيدكار شما

حال عجيبي بود كه نپرس!
خدا رو شاكرم كه توان چنين صبري رو در اين 18 ماه آخر بمن عطا كرد و بخشيد اگر سرتون درد اومد.
سپاس