موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-23 ساعت 00:51)itex نوشته: (2014-01-23 ساعت 00:32)azadandish نوشته: ایتکس جان میشه بگی تو سایت کلیر شده های سفارت ، منظور از این ستون admin process expire on چیه اخه تاریخ هاش ماه های آینده رو نشون میده . ببخشید که میپرسم ولی من منظورشون رو از این تاریخ ها نمی فهمم .
وقتی روال اداری شما تموم میشه اسم شما توی سایت به عنوان کلیرشده اعلام میشه. این روال اداری طی شده تاریخ انقضا داره (همون تاریخی که مورد سئوال شماست) اگر بعد از این تاریخ برین (به احتمال زیاد) بهتون ویزا نمیدن و میگن دوباره برین تا کلیر بشین.
مرسی گل پسر حالا فهیمدم چی به چیه ...
به امید کلیر شدن که اینهمه برای همه زحمت میکشید .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بنظر شما ممكنه كساني كه دو سه بار پشت سر هم اپديت شدن كلير شده باشن وبخاطر اينكه سرشون تو سفارت شلوغ نشه همه رو تو سايتشون اعلام نكنند؟ معمولا چند بار اپديت لازمه؟ پيام نوشته ده بار تا حالا اپديت شده ولي هنوز كلير نشده!!! خدا به داد ما برسه! دو سه روز چقدر خوش بوديم!!!! فكر كرديم كلير شديم!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا به دلتون بد را ندين ايشالله هممون كلير ميشيم من تو اين ٤٨ ساعت گذشته ٢ بار اپديت شدم يه بار ١٩ به بار ٢٢ ولي اصلا به اين چيزا دلمو خوش نميكنم
كيس من ازدواجي با سيتيزن cr1 از بهترين كيسا حدود ٨ ماهه تو اف بي اي چكم اصلا به حرف كسي تو اين سايت دل نبستم ميدونم كلير ميشم ولي دير يا زود اخرش كليريه از تمامه دوستانه تازه وارد ميخوام كه اشتباهه منو نكنن خودشونو بيكار نكنن به خياله زود كلير شدن من ٣ ساله از جيب ميخورم از يه سال قبل تصميم به مهاجرت تا الان كه ٧-٨ ماهه منتظر ويزام
بهترين راه براي كلير شدن زندگي روز مره طبق روال قبله نه اينكه ادا گرين كارتيايه نرفته به امريكا رو واسه فك و فاميل يا دوست و اشنا درارين خلاااااااااص
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شرمنده من لفظ قلم بلد نيستم حرف بزنم چون هيچ وقت ازون قشر مايه داره روزنامه بدسته اب پرتغال خور نبودم ولي تمام حرفام رو به واقعيته بياين تا كلير شدن دل به حرف دوستان نبنديم فقط فقط زندگي روز مره قبلو ادامه بديم من اينو قول ميدم ديرو زود داره سوخت و سوز نداره
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها كسي مي دونه فرق كتگوري f2a با fx چيه ؟
من ازدواج با گرين كارتم قاعدتا بايد f2a باشم ولي توي برگ صورتيم نوشته fx!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال برام پیش اومده
من CR1 هستم و و 29 may سفارت بودم و تا الان منتظر کلیر شدن هستم
اینجا همه میگن چند بار شمارشون تو سایت اومده ولی کلیر نشدن
یعنی دوباره گفتن نقص مدرک دارین؟
من فکر میکردم اگه شماره تو سایت باشه دیگه تمومه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. بالاخره بعد ٨ ماه منم الان آپديت شدم. ...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اسمان ابی....شما کلیر که بشید باید فرم مالیاتی رو هم با خودتون ببرید؟؟؟1توصیه میکنم به شما.....فکر نکنید چون وکیل دارین اون همه چیز رو پی گیری میکنه..باور کنید حتی 1بار هم نمیره ببینه اپدیت شدین یا نه...خودتون حتما تا جایی که میتونید پیگیر باشید.