کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-23 ساعت 00:51)itex نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 00:32)azadandish نوشته:  ایتکس جان میشه بگی تو سایت کلیر شده های سفارت ، منظور از این ستون admin process expire on چیه اخه تاریخ هاش ماه های آینده رو نشون میده . ببخشید که میپرسم ولی من منظورشون رو از این تاریخ ها نمی فهمم .

وقتی روال اداری شما تموم میشه اسم شما توی سایت به عنوان کلیرشده اعلام میشه. این روال اداری طی شده تاریخ انقضا داره (همون تاریخی که مورد سئوال شماست) اگر بعد از این تاریخ برین (به احتمال زیاد) بهتون ویزا نمیدن و میگن دوباره برین تا کلیر بشین.

مرسی گل پسر حالا فهیمدم چی به چیه ...Smile به امید کلیر شدن که اینهمه برای همه زحمت میکشید . Smile
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، itex ، kamalir36 ، romance33
بنظر شما ممكنه كساني كه دو سه بار پشت سر هم اپديت شدن كلير شده باشن وبخاطر اينكه سرشون تو سفارت شلوغ نشه همه رو تو سايتشون اعلام نكنند؟ معمولا چند بار اپديت لازمه؟ پيام نوشته ده بار تا حالا اپديت شده ولي هنوز كلير نشده!!! خدا به داد ما برسه! دو سه روز چقدر خوش بوديم!!!! فكر كرديم كلير شديم!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-01-23 ساعت 17:48)houmanmir نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 17:08)nilofar72 نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 16:42)denag نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 16:04)nilofar72 نوشته:  هوراااااا كلير شدم انشاالله اين حس را همتون تجربه كنيد

مبارکه نیلوفر جون. انشالله ادامه زندگیت هم به شیرینی امروز باشه :-)

مرسي از تبريكتون

مبارکتون باشه نیلوفر خانم، شما مصاحبتون کی بوده؟ و چند بار آپدیت شدین؟

١٨ جون با ايميل ٣ بار ولي ٢ بار بدون ايميل
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، houmanmir
(2014-01-23 ساعت 18:08)naka_sach نوشته:  بنظر شما ممكنه كساني كه دو سه بار پشت سر هم اپديت شدن كلير شده باشن وبخاطر اينكه سرشون تو سفارت شلوغ نشه همه رو تو سايتشون اعلام نكنند؟ معمولا چند بار اپديت لازمه؟ پيام نوشته ده بار تا حالا اپديت شده ولي هنوز كلير نشده!!! خدا به داد ما برسه! دو سه روز چقدر خوش بوديم!!!! فكر كرديم كلير شديم!
ممکنه فرض شما درست باشه که ممکنه کلیر شده باشید.درضمن اینم در نظر بگیرید که کیس با کیس و فرد با فرد فرق میکنه.تازه سفارت ها هم فرق میکنند.خود من به غیر از روزای اول دیگه آپدیت نشدم تا همین چند روز پیش که فقط دو بار آپدیت شدم و تمام.زیاد به دل خودتون بد راه ندین.دیگه اون زمان گذشت که کارا انجام نمیشد.مطمئن باشید به زودی کار شما هم درست میشه.زیاد به کیس های دیگران که طول کشیده توجه نکنید چون ممکنه باعث ناراحتیتون بشه.یکی مثل صبر ایوب بنده خدا بقول خودش بدشانسی اورده بود
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، amjad ، k1_cid ، Rambod ، fa79iran ، behnam7 ، Saeedv13
اصلا به دلتون بد را ندين ايشالله هممون كلير ميشيم من تو اين ٤٨ ساعت گذشته ٢ بار اپديت شدم يه بار ١٩ به بار ٢٢ ولي اصلا به اين چيزا دلمو خوش نميكنم
كيس من ازدواجي با سيتيزن cr1 از بهترين كيسا حدود ٨ ماهه تو اف بي اي چكم اصلا به حرف كسي تو اين سايت دل نبستم ميدونم كلير ميشم ولي دير يا زود اخرش كليريه از تمامه دوستانه تازه وارد ميخوام كه اشتباهه منو نكنن خودشونو بيكار نكنن به خياله زود كلير شدن من ٣ ساله از جيب ميخورم از يه سال قبل تصميم به مهاجرت تا الان كه ٧-٨ ماهه منتظر ويزام
بهترين راه براي كلير شدن زندگي روز مره طبق روال قبله نه اينكه ادا گرين كارتيايه نرفته به امريكا رو واسه فك و فاميل يا دوست و اشنا درارين خلاااااااااص
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nilofar72 ، romance33 ، kamela ، houmanmir ، behnam7 ، shadoow
(2014-01-23 ساعت 18:08)naka_sach نوشته:  بنظر شما ممكنه كساني كه دو سه بار پشت سر هم اپديت شدن كلير شده باشن وبخاطر اينكه سرشون تو سفارت شلوغ نشه همه رو تو سايتشون اعلام نكنند؟ معمولا چند بار اپديت لازمه؟ پيام نوشته ده بار تا حالا اپديت شده ولي هنوز كلير نشده!!! خدا به داد ما برسه! دو سه روز چقدر خوش بوديم!!!! فكر كرديم كلير شديم!

منم ۷ ماه هست منتظرم از ۲۱ جولای به بعد دیگه اپ دیت نشدم تا یکشنبه کیسم هم FX هست
پاسخ
شرمنده من لفظ قلم بلد نيستم حرف بزنم چون هيچ وقت ازون قشر مايه داره روزنامه بدسته اب پرتغال خور نبودم ولي تمام حرفام رو به واقعيته بياين تا كلير شدن دل به حرف دوستان نبنديم فقط فقط زندگي روز مره قبلو ادامه بديم من اينو قول ميدم ديرو زود داره سوخت و سوز نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33
بچه ها كسي مي دونه فرق كتگوري f2a با fx چيه ؟
من ازدواج با گرين كارتم قاعدتا بايد f2a باشم ولي توي برگ صورتيم نوشته fx!
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، yalda91
من یه سوال برام پیش اومده
من CR1 هستم و و 29 may سفارت بودم و تا الان منتظر کلیر شدن هستم
اینجا همه میگن چند بار شمارشون تو سایت اومده ولی کلیر نشدن
یعنی دوباره گفتن نقص مدرک دارین؟
من فکر میکردم اگه شماره تو سایت باشه دیگه تمومه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na
(2014-01-23 ساعت 21:41)آسمان آبی 30 نوشته:  من یه سوال برام پیش اومده

ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻨﻆﻮﺭ ﺑﺠﻪ ﻫﺎ ﺍﺑﺪﻳﺖ ﺷﺪﻥ ﻛﻴﺴﺸﻮﻥ ﻫﺴﺖ ﻣﻌﻤﻮﻟﺎ ﺟﻨﺪﺑﺎﺭ ﻛﻴﺴﺘﻮﻥ ﺍﺑﺪﻳﺖ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻌﺪ ﻛﻠﻴﺮ ﻣﻴﺸﻴﺪ.ﺍﻧﺸﺄﻟﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺰﻭﺩﻱ ﺍﻳﻦ ﺑﺮﻭﺳﻪ ﺭﺍ ﺑﺸﺖ ﺳﺮ ميزاريدShy
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، آسمان آبی 30 ، hamed_na

ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻜﻴﺪ ﻛﺠﺎ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺷﺘﻴﺪ ﻭﺑﻪ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺩﻟﻴﻞ ﺟﻚ ﺧﻮﺭﺩﻧﺘﻮﻥ ﺟﻲ ﺑﻮﺩﻩ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. بالاخره بعد ٨ ماه منم الان آپديت شدم. ...
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، k1_cid ، nilofar72 ، romance33 ، azri ، kamela ، shandiz ، denag ، houmanmir ، yalda91 ، hamed_na ، behnam7 ، Saeedv13
(2014-01-23 ساعت 22:04)samira1990 نوشته:  

ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻨﻆﻮﺭ ﺑﺠﻪ ﻫﺎ ﺍﺑﺪﻳﺖ ﺷﺪﻥ ﻛﻴﺴﺸﻮﻥ ﻫﺴﺖ ﻣﻌﻤﻮﻟﺎ ﺟﻨﺪﺑﺎﺭ ﻛﻴﺴﺘﻮﻥ ﺍﺑﺪﻳﺖ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻌﺪ ﻛﻠﻴﺮ ﻣﻴﺸﻴﺪ.ﺍﻧﺸﺄﻟﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺰﻭﺩﻱ ﺍﻳﻦ ﺑﺮﻭﺳﻪ ﺭﺍ ﺑﺸﺖ ﺳﺮ ميزاريدShy

آهان چون من وکیل دارم حتما اون خبر داره چون من از وقتی که رفتم هیچ چیزی نگرفتم خیلیم نمیدونم چی به چیه فقط میدونم انتظار سخته انشالاه همه زود کلیر بشیم Smile
پاسخ
(2014-01-23 ساعت 22:06)samira1990 نوشته:  

ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻜﻴﺪ ﻛﺠﺎ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺷﺘﻴﺪ ﻭﺑﻪ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺩﻟﻴﻞ ﺟﻚ ﺧﻮﺭﺩﻧﺘﻮﻥ ﺟﻲ ﺑﻮﺩﻩ?

من ایروان بودم و فرم مالیاتی از همسرم میخواستن
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod
اسمان ابی....شما کلیر که بشید باید فرم مالیاتی رو هم با خودتون ببرید؟؟؟1توصیه میکنم به شما.....فکر نکنید چون وکیل دارین اون همه چیز رو پی گیری میکنه..باور کنید حتی 1بار هم نمیره ببینه اپدیت شدین یا نه...خودتون حتما تا جایی که میتونید پیگیر باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، amjad ، Rambod ، romance33 ، آسمان آبی 30 ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان