کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻢ ﺑﺮﺍ ﻭﻗﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻛﻪ ﻛﻔﺘﻢ ﺗﺎﺭﻳﺨﻢ ﺗﻌﻂﻴﻠﻪ ﻫﺮﺟﻲ ﺍﻳﻤﻴﻞ ﻣﻴﺪﻳﻢ ﺯﻧﻚ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﺣﻮﺍﺑﻲ ﻧﻤﻴﺪﻥ ﻭﻗﺘﻲ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻛﻨﻴﻢ ﺑﻪ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺟﻪ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﻢ?SadSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
samira جان به نظر من به یکی از بچه های مهاجرسرا که ابوظبی هست یا داره این روزا میره بگو برات مستقیم از سفارت بپرسه..
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، denag
سلام دوستان، من ويزام K1 هستش، و از ٢٩ آگوست كه مصاحبه داشتم منتظر كلير شدنم. فقط يه سئوال دارم كه اگه كسى جوابشو ميدونه لطفاً بگه.. اگه مدت كلير بيش از ٦ ماه بشه، بايد دوباره مديكال رو تجديد كرد؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
کد:
[quote='kanan' pid='459640' dateline='1390517820']
سلام دوستان، من ويزام K1 هستش، و از ٢٩ آگوست كه مصاحبه داشتم منتظر كلير شدنم. فقط يه سئوال دارم كه اگه كسى جوابشو ميدونه لطفاً بگه.. اگه مدت كلير بيش از ٦ ماه بشه، بايد دوباره مديكال رو تجديد كرد؟؟
[/quote]
بستگي به سفارتتون داره ابوظبي ١سال انكارا ٦ ماه ايروانو نميدونم
لطف كنين در جدول منتظران ثبت نام كنين
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na
(2014-01-24 ساعت 02:59)kamela نوشته:  samira جان به نظر من به یکی از بچه های مهاجرسرا که ابوظبی هست یا داره این روزا میره بگو برات مستقیم از سفارت بپرسه..

ﺍﺧﻪ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻛﻲ ﻣﻴﺨﻮﺍﺩ ﺑﺮﻩ ﺑﻪ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻠﻴﻜﺎ ﺑﻜﻢ ﻛﺎﺭﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻩ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺍﺵ ﺭﻭ ﺑﺪﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻴﺪﻩ?Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 01:24)samira1990 نوشته:  ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻢ ﺑﺮﺍ ﻭﻗﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻛﻪ ﻛﻔﺘﻢ ﺗﺎﺭﻳﺨﻢ ﺗﻌﻂﻴﻠﻪ ﻫﺮﺟﻲ ﺍﻳﻤﻴﻞ ﻣﻴﺪﻳﻢ ﺯﻧﻚ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﺣﻮﺍﺑﻲ ﻧﻤﻴﺪﻥ ﻭﻗﺘﻲ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻛﻨﻴﻢ ﺑﻪ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺟﻪ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﻢ?SadSadSad

دوست عزيز من هم مثل شما تاريخي رو كه برا مصاحبه گفته بودن أعلام كردن كه تعطيل هست هم زنگ زدم و هم ايميل دادم كه من ميخوام برنامه زيزي كنم و به صورت كتبي به من تاريخ جديد بديد يك هفته بعد ايميل دادن و تاريخ جديد وو أعلام كردن ،
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، denag
سلام. من بازم ظرف ١٢ ساعت دوباره آپديت شدم، يعنى ديشب و امروز صبح. نه به اون ٨ ماه آپديت نكردن و نه به اين هر چند ساعت يكبارشون.
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، houmanmir ، romance33 ، pari pariaaa ، hamed_na ، denag ، Saeedv13
(2014-01-24 ساعت 10:53)Rambod نوشته:  سلام. من بازم ظرف ١٢ ساعت دوباره آپديت شدم، يعنى ديشب و امروز صبح. نه به اون ٨ ماه آپديت نكردن و نه به اين هر چند ساعت يكبارشون.

ﺑﻪ ﺳﻠﺎﻣﺘﻲ و ﺑﻪ ﺍﻣﻴﺪ ﻛﻠﻴﺮ شدنتونBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33
(2014-01-24 ساعت 10:15)piboo نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 01:24)samira1990 نوشته:  ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻢ ﺑﺮﺍ ﻭﻗﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻛﻪ ﻛﻔﺘﻢ ﺗﺎﺭﻳﺨﻢ ﺗﻌﻂﻴﻠﻪ ﻫﺮﺟﻲ ﺍﻳﻤﻴﻞ ﻣﻴﺪﻳﻢ ﺯﻧﻚ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﺣﻮﺍﺑﻲ ﻧﻤﻴﺪﻥ ﻭﻗﺘﻲ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻛﻨﻴﻢ ﺑﻪ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺟﻪ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﻢ?SadSadSad

دوست عزيز من هم مثل شما تاريخي رو كه برا مصاحبه گفته بودن أعلام كردن كه تعطيل هست هم زنگ زدم و هم ايميل دادم كه من ميخوام برنامه زيزي كنم و به صورت كتبي به من تاريخ جديد بديد يك هفته بعد ايميل دادن و تاريخ جديد وو أعلام كردن ،

ﻣﺮﺳﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﻳﻚ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﻧﺘﻆﺮ ﻭﻗﺖ ﺟﺪﻳﺪ ﺑﺎﺷﻢ ﺑﻌﺪ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺟﺪﻳﺪ ﺷﻤﺎ ﺟﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﻳﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻗﺒﻠﻲ ﺑﻮﺩ ﻣﻦ ﺟﻂﻮﺭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻛﻨﻢ ﻭﻗﺘﻲ ندارمSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 10:53)Rambod نوشته:  سلام. من بازم ظرف ١٢ ساعت دوباره آپديت شدم، يعنى ديشب و امروز صبح. نه به اون ٨ ماه آپديت نكردن و نه به اين هر چند ساعت يكبارشون.

با امروز بار سومه که منم آپدیت شدم
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، houmanmir ، romance33 ، hamed_na ، denag ، Saeedv13
(2014-01-24 ساعت 11:11)fa79iran نوشته:  

سلام
یک سئوال داشتم من 9 روز پیش مصاحبه داشتم و من و خانواده ام تا حالا 3 بار آپدیت شدیم هیچ بار هم به ما ایمیل نزدند برای آپدیت شدن حالا میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که در یک روز چند بار آپدیت شدیم؟!!
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod
(2014-01-24 ساعت 11:48)mok3 نوشته:  

سلام
یک سئوال داشتم من 9 روز پیش مصاحبه داشتم و من و خانواده ام تا حالا 3 بار آپدیت شدیم هیچ بار هم به ما ایمیل نزدند برای آپدیت شدن حالا میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که در یک روز چند بار آپدیت شدیم؟!!
موفق باشید

سلام. براى ديدن زمان آپديت فقط از ceac ميشه فهميد و اگه من گفتم تو چند ساعت دوبار آپديت شدم ديشب ساعت ١٠ شب ٢٣ ژانويه تاريخ خورده بود و ٩ صبح امروز تاريخش شد ٢٤ ژانويه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa ، hamed_na ، denag
(2014-01-24 ساعت 11:09)samira1990 نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 10:15)piboo نوشته:  

ﻣﺮﺳﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﻳﻚ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﻧﺘﻆﺮ ﻭﻗﺖ ﺟﺪﻳﺪ ﺑﺎﺷﻢ ﺑﻌﺪ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺟﺪﻳﺪ ﺷﻤﺎ ﺟﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﻳﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻗﺒﻠﻲ ﺑﻮﺩ ﻣﻦ ﺟﻂﻮﺭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻛﻨﻢ ﻭﻗﺘﻲ ندارمSad
تاريخ من يك هفته بعد از تاريخ قبلي هست عزيزم ولي حتما ايميل بزن بگو كانفرميشن تاريخ جديد رو برات بفرستن تا خيالت راحت باشه بعد هم يه هفته برنامه قبل وعوض كن نگران نباش عزيزم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، denag
(2014-01-24 ساعت 12:01)Rambod نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 11:48)mok3 نوشته:  

سلام
موفق باشید

سلام. براى ديدن زمان آپديت فقط از ceac ميشه فهميد و اگه من گفتم تو چند ساعت دوبار آپديت شدم ديشب ساعت ١٠ شب ٢٣ ژانويه تاريخ خورده بود و ٩ صبح امروز تاريخش شد ٢٤ ژانويه.

مرسی از پاسختون حالا به نظر شما این که در طی مدت کوتاه 3 بار آپدیت شدیم میتونه نشانه خوبی باشه؟ چون من در این انجمن دیدم که دوستان دیگه اکثرا مدتها طول کشیده تا آپدیت بشن !
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod
(2014-01-24 ساعت 12:05)mok3 نوشته:  مرسی از پاسختون حالا به نظر شما این که در طی مدت کوتاه 3 بار آپدیت شدیم میتونه نشانه خوبی باشه؟ چون من در این انجمن دیدم که دوستان دیگه اکثرا مدتها طول کشیده تا آپدیت بشن !
همه همون هفتهٔ اول و دوم چندین بار آپدیت می‌شن. بعد به غیبت کبری می‌رید (بالای ۶ ماه) و بعد طی چند روز پشت سر هم آپدیت می‌شید و بعد کلیر. با این حال امیدوارم شما به این روند دچار نشید ولی خیلی هم خوشبین نباشید.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان