کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام.....جواب ايميلم بالاخره اومد....ظاهرا مشكلي نيست و ميتونم براي گرفتن ويزا برم تركيه....گقتن دخترم به Admin Process احتياج نداره.... از آنكارا كه برگشتم بيشتر براتون مي نويسم...Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101 ، piboo ، REZA1390
(2011-07-13 ساعت 08:58)Yegane نوشته:  سلام.....جواب ايميلم بالاخره اومد....ظاهرا مشكلي نيست و ميتونم براي گرفتن ويزا برم تركيه....گقتن دخترم به Admin Process احتياج نداره.... از آنكارا كه برگشتم بيشتر براتون مي نويسم...Smile

خب خدا رو شکر. از اولش هم مثل روز روشن بود که این خانم بزرگ (!) اف بی آی چک لازم ندارن Big Grin
حالا بگردین یه مورد دیگه برای نگرانی پیدا کنین! Smile
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101 ، viking ، alireza62 ، jasmine2953 ، piboo ، REZA1390
سلام دوستان
من الآن از مصاحبه برگشتم
برگه آبي گرفتمSad
بعداز اتمام مصاحبه آفيسر مداركي كه قبلا براشون فرستاده بوديم را همراه برگه آبي بهم داد
ميخواستم ببينم اين عاديه يانه؟
دارم ميميرم از نگرانيSad
ممنون ميشم زود جواب بدين
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه

و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101 ، REZA1390
(2011-07-13 ساعت 12:27)Parniyan نوشته:  بعداز اتمام مصاحبه آفيسر مداركي كه قبلا براشون فرستاده بوديم را همراه برگه آبي بهم داد

کاملا عادیه و اصلا نگران نباشین.
اگر مشکل خاصی بود بهتون می گفتن یا خدای ناکرده برگه قرمز به شما می دادن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Parniyan ، emankh101 ، piboo ، REZA1390
(2011-07-13 ساعت 14:14)frozen mind نوشته:  
(2011-07-13 ساعت 12:27)Parniyan نوشته:  بعداز اتمام مصاحبه آفيسر مداركي كه قبلا براشون فرستاده بوديم را همراه برگه آبي بهم داد

کاملا عادیه و اصلا نگران نباشین.
اگر مشکل خاصی بود بهتون می گفتن یا خدای ناکرده برگه قرمز به شما می دادن.

ممنون فروزن مايند عزيز
اگه بدونيد از صبح تا حالا چي كشيدم
آخه من نه شغلي داشتم ونه مدرك حساسي(مهندسي كشاورزي دارم)
آفيسرگفت از يك يا دوماه ديگه سايت را چك كنم!

راستي هيچكدوم از دوستان نبودن كه بعداز مصاحبه‌اش مدارك اثبات نامزدي( مثل عكس و پرينت ايميلها و تلفن) را بهش پس بدن؟؟
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه

و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، golbano ، frozen mind ، emankh101 ، REZA1390
دوست عزیز نگران نباش شاید مدارک شما زیاد بوده و یک تعدادی رو پس دادن ولی مطمنا برای پرونده یک تعدادی رو برای خودشون نگه داشتند.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101 ، REZA1390
سلام پرنیان جان. نگران نباش. همه مدارک ما رو هم روز مصاحبه پس دادن. برای من ۱۰۵ روز طول کشید تا جوابم بیاد!!! از خیلی آقایون هم بیشتر یعنی Smile امیدوارم که خیلی زود ویزا بگیری.
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano ، alireza62 ، frozen mind ، emankh101 ، REZA1390
دوستای عزیز من برای سفارت میل زدم گفتم بیشتر از 1 ماهه منتظر کلیر هستم فکر میکنید چقدر طول میکشه جواب اومد معمولا تا 90 روز اما مواردی هم بیشتر پس نگران نباشید انشالا به زودی همگی کلیر میشن!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، emankh101 ، piboo ، REZA1390
دريافت ويزاي نامزدي از سفارت ابوظبي

دوستان خوبم سلام

من بايد فردا سايت رو چك كنم كه ببينم كي ويزاي من حاضره، خوب ديروز خيلي اتفاقي چك كردم و ديديم كه ويزا اومده و بايد يكشنبه ساعت 1:30 پاسپورت رو بدم به سفارت.يعني تقريبا 13 روزه ويزام حاضر شد. حالا ميخوام بدونم بهتره خودم برم به سفارت يا اينكه پاسپورتم رو به يك به آژانس بدم ببره؟
ممنون... و موفق باشيد!
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2011-07-18 ساعت 19:46)نوشا نوشته:  دريافت ويزاي نامزدي از سفارت ابوظبي

دوستان خوبم سلام

من بايد فردا سايت رو چك كنم كه ببينم كي ويزاي من حاضره، خوب ديروز خيلي اتفاقي چك كردم و ديديم كه ويزا اومده و بايد يكشنبه ساعت 1:30 پاسپورت رو بدم به سفارت.يعني تقريبا 13 روزه ويزام حاضر شد. حالا ميخوام بدونم بهتره خودم برم به سفارت يا اينكه پاسپورتم رو به يك به آژانس بدم ببره؟
ممنون... و موفق باشيد!
نوشای عزیز بهت تبریک میگم میتونی به آژانس بدی فکر میکنم قابل اعتماد هستن خصوصا خانم ملیکای عزیز که من توی سفارت ابوظبی باهاشون اشنا شدم اگر دوست داری شمارشونو بهت میدم ازش راهنمایی بگیری اما از طریق آژانس هزینه کمتری صرف میشه!!راستی میتونم بپرسم بعد از چند روز کلیر شدی؟؟؟بازم تبریک!!!موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 19:46)نوشا نوشته:  دريافت ويزاي نامزدي از سفارت ابوظبي

دوستان خوبم سلام

ممنون... و موفق باشيد!
سپردن پاسپورت به دیگران با هر هدفی و با هر انگیزه ای در هر کشوری غیر قانونی و خطرناک است .
حالت اول : حالا تصور کن اگر گمش کنند یعنی باید از ویزا یت چشم پوشی کنی ضمن اینکه اگر به پلیس بگی که پاسپورت را به کسی دیگر سپردی بودی خودت محکوم می شوی و ممکن است تحت تعقیب هم قرار بگیری.

حالت دوم :حالا اگر کسی که پاسپورتت را به او سپردی پاسپورت را گم کنه و کسی که پیداش می کنه ( ممکن از شهروند کشوری دیگر هم باشه ) با پاسپورت شما اقدامات تروریستی انجام بدهد باید فاتحه سفر به خارج از ایران را برای همیشه و تا ابد بخوانی .

حالا خودت تصمیم بگیر چکار کنی بهتر است.Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101 ، frozen mind ، hasti_banoo ، نوشا ، vahidvm60
(2011-07-22 ساعت 11:41)Parniyan نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 09:59)piboo نوشته:  سلام دوستان
امروز 18 روز هست که سایت سفارت انکارا اپدیت نشده می خواستم بدونم شما هم چک کردید یا من اشتباه میکنم؟

سلام دوست عزيز
درسته از 5جولاي تاالآن سايت آپديت نشده
احتمالا امروز عصر آپديت ميكنن
انشاالله امروز همه كليرميشيمSmile
با سلام خدمت دوستان
ما هم با شما هم دردیم اینجانب از 16 می منتظر هستم 2ماه هم پر شده راستی اگر فضولی نباشه شما کی رفتین برای مصاحبه؟ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
(2011-07-22 ساعت 13:51)korush نوشته:  
امروز 18 روز هست که سایت سفارت انکارا اپدیت نشده می خواستم بدونم شما هم چک کردید یا من اشتباه میکنم؟

سلام دوست عزيز
با سلام خدمت دوستان
ما هم با شما هم دردیم اینجانب از 16 می منتظر هستم 2ماه هم پر شده راستی اگر فضولی نباشه شما کی رفتین برای مصاحبه؟ممنون

من 23می مصاحبه داشتم.یک هفته بعد از شماSad
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-07-22 ساعت 17:40)piboo نوشته:  

سلام دوست عزيز
با سلام خدمت دوستان

چی میشه گفت فقط صبر کنیم ببینیم کی اپدیت کنن بعدش اگر شانسمون بگه اسممون باشه من از زمانی که شروع کردم به انجام دادن امور مهاجرتم با این سایت اشنا شدم حدوده یک سال پیش همچین جریانی بود که دو یا سه هفته اپدیت نکرده بو بچه های سایت عصبانی بودن بعد از این دو سه هفته اپدیت شد اسامی خیلی از بچه ها تو سایت دراومد شاید برای ما هم اینطوری شد همه با هم میریم اینطوری خیلی بیشتر خوش میگزره.راستی بچه ها کسی کیلر شد بگه یه وقت ما هم کیلر شدیم اگر افتخار دادین با هم بریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101 ، piboo ، Parniyan
(2011-07-22 ساعت 17:52)korush نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 17:40)piboo نوشته:  

سلام دوست عزيز
با سلام خدمت دوستان

چی میشه گفت فقط صبر کنیم ببینیم کی اپدیت کنن بعدش اگر شانسمون بگه اسممون باشه من از زمانی که شروع کردم به انجام دادن امور مهاجرتم با این سایت اشنا شدم حدوده یک سال پیش همچین جریانی بود که دو یا سه هفته اپدیت نکرده بو بچه های سایت عصبانی بودن بعد از این دو سه هفته اپدیت شد اسامی خیلی از بچه ها تو سایت دراومد شاید برای ما هم اینطوری شد همه با هم میریم اینطوری خیلی بیشتر خوش میگزره.راستی بچه ها کسی کیلر شد بگه یه وقت ما هم کیلر شدیم اگر افتخار دادین با هم بریم.

خوش به حالتون سیستم سفارت ترکیه بهتره!!!سفارت ابوظبی نه سایتی آپدیت میکنه نه خبری میده کیس نامبرو باید وارد کنی و همش یه متن تکراری اعصاب خورد کن ببینی!!!! انشالا این سری که آپدیت کرد همه دوستان کلیر شده باشن!!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان