کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-07-01 ساعت 18:42)sicegirl نوشته:  38 روز گذشت هنوز خبری نشده من بلیط هم گرفتم اخه فکرشم نمیکردم بهم چک بخوره!!!!!چه انتظار وحشتناکی!!!!!!!

دوست عزیز
من یک روز قبل از شما مصاحبه داشتم.من هم برگه ابی گرفتم و هنوز منتظرم
امیدوارم هر چه زودتر همه از این برزخ بیرون بیایم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101 ، behrooz_gh
(2011-07-01 ساعت 19:38)piboo نوشته:  
(2011-07-01 ساعت 18:42)sicegirl نوشته:  38 روز گذشت هنوز خبری نشده من بلیط هم گرفتم اخه فکرشم نمیکردم بهم چک بخوره!!!!!چه انتظار وحشتناکی!!!!!!!

دوست عزیز

اوه پس من اینجا تنها نیستم!!!Pibo امیدوارم زودددددددد کلیر بشی واقعا انتظار کشنده ای البته من سفارت ابوظبی بودم!میگن آنکارا زودتر کلیر میکنه!!
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101 ، alireza62 ، behrooz_gh
(2011-07-01 ساعت 23:40)sicegirl نوشته:  
(2011-07-01 ساعت 19:38)piboo نوشته:  

دوست عزیز

اوه پس من اینجا تنها نیستم!!!Pibo امیدوارم زودددددددد کلیر بشی واقعا انتظار کشنده ای البته من سفارت ابوظبی بودم!میگن آنکارا زودتر کلیر میکنه!!

سلام دوستان، اصلا نگران نباشید، قدر این روزها رو بدونین، و سعی کنید در کنار خانواده هاتون روزهای خوشی رو بگذرونید، به نظر من نگرانی و استرس هیچ مشکلی رو حل نمی کنه، من حدودا 1 سال میشه که از همسر و دو پسر خردسالم دورم، البته سرم رو اینجا با کار گرم میکنم، از زمان مصاحبه من دقیقا تا امروز 5 ماه گذشته، ولی خوب فکر نکنم خیالی باشه، بالاخره مجبور میشن و میدن :-) نگران نباشید، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز تو کارش نیست. Smile، برای همتون آرزوی سلامتی و شادکامی دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، piboo
سلام دوستان.
یعنی بعد از 5 ماه هنوز شما کلیر نشدین؟مگه میشه ؟
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: behrooz_gh
بله، متاسفانه بعد از گذشت 5 ماه، هنوز هیچ خبری نیست، البته دوستانی که با من زمان مصاحبشون یکی بود، خبر دارم که چند نفر از اونها هم هنوز کلیر نشدن، خوب چه میشه کرد.؟ این با وجودیه که من کار دولتی هم نداشتم، منتها سربازی من 20 سال پیش در سپاه بوده متاسفانه، فکر کنم با این قسمتش مشکل دارند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-07-02 ساعت 16:13)piboo نوشته:  پس چرا سایت رو اپدیت نمی کننSad
یک هفته گذشته؟

سلام
چقدر شما عجولیند خانوم، Wink البته با عرض پوزش، اینو گفتم چون دقیقا میدونم هر چقدر بیشتر به فکرش باشید زمان براتون دیرتر میگذره، و غیر از اینکه روحیتون رو خراب کنه و افسردگی هیچ نتیجه دیگه ای براتون به ارمغان نمیاره، امیدوارم همین امروز و فردا کارتون انجام بشه و بتونید به آغوش گرم خانوادتون بپیوندید.Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
با سلام به تمامی دوستان Cool
میخواستم بدونم کسی تو این انجمن هست که کار کلیرنس اون 5 ماه یا بیشتر طول کشیده باشه، اگه کسی هست لطفا جواب بده
(آه، چقدر میترسم، و چقدر بد میشه که کسی نباشه Big Grin)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-07-02 ساعت 17:55)behrooz_gh نوشته:  
یک هفته گذشته؟

سلام
چقدر شما عجولیند خانوم، Wink البته با عرض پوزش، اینو گفتم چون دقیقا میدونم هر چقدر بیشتر به فکرش باشید زمان براتون دیرتر میگذره، و غیر از اینکه روحیتون رو خراب کنه و افسردگی هیچ نتیجه دیگه ای براتون به ارمغان نمیاره، امیدوارم همین امروز و فردا کارتون انجام بشه و بتونید به آغوش گرم خانوادتون بپیوندید.Smile

اقای بهروز معلومه که عجله داریم شما سر کار میرید زندگی معمولتونو دارید در کنارش منتظرید!!!!من تمام زندگیمو جمع کردم بلیط هم خریدم فقط منتظرم!!!

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، alireza62 ، behrooz_gh ، emankh101
(2011-07-02 ساعت 18:30)sicegirl نوشته:  
(2011-07-02 ساعت 17:55)behrooz_gh نوشته:  
یک هفته گذشته؟

سلام

اقای بهروز معلومه که عجله داریم شما سر کار میرید زندگی معمولتونو دارید در کنارش منتظرید!!!!من تمام زندگیمو جمع کردم بلیط هم خریدم فقط منتظرم!!!

بخدا من عجول نیستم و از این که در کنار خانواده هستم خوشحالم اما بلاتکلیفی خیلی بد هست شما از همسر و فرزندتون دور هستید اما من منتظر شروع یک زندگی جدید هستم.در هر صورت ممنون از اینکه جواب میدیدو امیدوارم شما هم هر چه زودتر پیش همسر و فرزندان کوچولوتون بروید.
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، behrooz_gh ، golbano ، emankh101
با عرض پوزش مجدد از شما عزیزان، حقیقتا حال و روز شما رو درک می کنم، چون منم مثل شما منتظرم، تنها قصدم از این گفتار اینه، زندگی یعنی "همین لحظه" که دارم این متن رو تایپ می کنم. بقول شاعر: Rolleyes
این قافله عمر عجب می‌گذرد، دریاب دمی که با طرب می‌گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری، پیش آر پیاله را که شب می‌گذرد
دم را باید غنیمت شمرد، زندگی همین لحظه است و در حال باید زیست و خوش بود و در‌‌نهایت همه چیز در همین دوره‌ای است که در آن زندگی می‌کنید. همین دوری هاست که زندگی رو شیرین میکنه، همین دوریست که در آن از غم فراق یار هزاران ایمیل عاشقانه رد و بدل میشه، و چه تصاویر زیبایی در خاطره ما زنده شده و در آن جاودانه میگردند. مطمئنا این هم شیرینی خودش را داره، هیچ وقت فراموش نمیکنم که در زمان خدمت سربازی هر روز که می گذشت یک برگ از تقویم رو پاره میکردم، و روزشماری ادامه داشت. آنقدر که قسم خوردم اگه خدمتم تموم شه اگه کلاهم هم اینجا افتاد برنگردم، کار تا آنجا پیش رفت که 2 سال بعد از اتمام خدمت برای گرفتن کارت برگشتم. و تا به امروز هر روز یاد اون روزها رو گرامی داشته، و شبها کودکانم تا خاطره ای از اون روزها رو براشون تعریف نمی کردم خوابشون نمی برد. ببخشید این از مشکلات پیریست که آدم رو پر چونه میکنه، برای همتون از صمیم قلب آرزو می کنم بزودی کلیر شده و به خانواده ملحق شوید. Smile مخصوصا شما sicegirl و piboo عزیز Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، Parniyan ، stealth ، emankh101
سلام دوستان
من 11 مي (21 ارديبهشت 90) در آنكارا مصاحبه داشتم. كيسم ازدواجي هست.
به من بكگراند چك خورد و بعد از 8 هفته -دقيقا 55 روز- امروز فايل نامبرم تو سايت اومد. ولي مساله اينه كه ما 2 نفريم....من و دخترم.... متاسفانه خبري از فايل نامبر دخترم نيست...نمي دونم چي كار كنم. بايد باز منتظر بمونم تا دخترم هم كلير بشه يا اين كه خودم برم تركيه اونجا پيگيري كنم؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101
بله ...دخترم پرونده جدا داره . كيس نامبرش با من فرق مي كنه... جلوي اسمم هيچي نزدن....خاليه....
من دبير هستم و 11 سال سابقه كار دولتي دارم احتمال مي دادم بهم چك بخوره ولي در مورد دخترم نمي دونم آخه بچه كوچيك 1 ساله رو چيشو مي خوان چك كنن؟؟؟!!!
پاسخ
ممنون از راهنماييتون...به سفارت ايميل زدم و منتظر جوابشون هستم.... راستش براي خودم هم عجيبه...بعد از مصاحبه به من و دخترم برگه آبي دادن ( با اين كه مداركمون كامل بود) و گفتن هر هفته سايت رو چك كن تا امروز كه كيس نامبرم اومد...
اميدوارم اشتباه نكرده باشن! ديگه نمي تونم اين انتظارو تحمل كنم! به اندازه كافي اين 2 سال اذيت شدم.... خدا به خير بگذرونه!
راستي من فكر مي كردم چون شغل دولتي دارم بهم چك خورده....البته من سفر خارجي هم داشتم و بيشتر از يك سال كانادا بودم....اينم مي تونه باعث بك گراند چك بشه؟؟ من براشون نامه عدم سوپيشينه از كشور مربوطه هم بردم...كافي نبوده؟ البته از من مدرك جديدي نخواستن يعني ممكنه برم آنكارا و باز بهم گير بدن؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62
یگانه جان
من کاملا شما رو درک می کنم چون من هم منتظر کلیر شدن هستم ولی خدا رو شکر شما که کلیر شدید و دیگه مشکلی نیست و قطعا دختر کوچولوتون هم مشکلی نداره پس نگران نباشید .موفق و پیروز باشیدSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101 ، alireza62 ، frozen mind
سلام. ممنون از لطفتون....
نه ...هنوز جواب ندادن....امروز قراره شوهرم با سفارت آنكارا تماس بگيره....شايد اينطوري زودتر به جواب برسيم.... من بليطم به تركيه رزرو كردم ولي چون جواب دخترم نيومده مجبورم صبر كنم...خبري شد حتما بهتون اطلاع مي دم....مرسي كه به فكرم هستين....براي همتون آرزوي موفقيت دارم.
Smile
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان