موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-01 ساعت 18:42)sicegirl نوشته: 38 روز گذشت هنوز خبری نشده من بلیط هم گرفتم اخه فکرشم نمیکردم بهم چک بخوره!!!!!چه انتظار وحشتناکی!!!!!!!
دوست عزیز
من یک روز قبل از شما مصاحبه داشتم.من هم برگه ابی گرفتم و هنوز منتظرم
امیدوارم هر چه زودتر همه از این برزخ بیرون بیایم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
یعنی بعد از 5 ماه هنوز شما کلیر نشدین؟مگه میشه ؟
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله، متاسفانه بعد از گذشت 5 ماه، هنوز هیچ خبری نیست، البته دوستانی که با من زمان مصاحبشون یکی بود، خبر دارم که چند نفر از اونها هم هنوز کلیر نشدن، خوب چه میشه کرد.؟ این با وجودیه که من کار دولتی هم نداشتم، منتها سربازی من 20 سال پیش در سپاه بوده متاسفانه، فکر کنم با این قسمتش مشکل دارند.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-02 ساعت 18:30)sicegirl نوشته: (2011-07-02 ساعت 17:55)behrooz_gh نوشته: (2011-07-02 ساعت 16:13)piboo نوشته: پس چرا سایت رو اپدیت نمی کنن
یک هفته گذشته؟
سلام
چقدر شما عجولیند خانوم، البته با عرض پوزش، اینو گفتم چون دقیقا میدونم هر چقدر بیشتر به فکرش باشید زمان براتون دیرتر میگذره، و غیر از اینکه روحیتون رو خراب کنه و افسردگی هیچ نتیجه دیگه ای براتون به ارمغان نمیاره، امیدوارم همین امروز و فردا کارتون انجام بشه و بتونید به آغوش گرم خانوادتون بپیوندید.
اقای بهروز معلومه که عجله داریم شما سر کار میرید زندگی معمولتونو دارید در کنارش منتظرید!!!!من تمام زندگیمو جمع کردم بلیط هم خریدم فقط منتظرم!!!
بخدا من عجول نیستم و از این که در کنار خانواده هستم خوشحالم اما بلاتکلیفی خیلی بد هست شما از همسر و فرزندتون دور هستید اما من منتظر شروع یک زندگی جدید هستم.در هر صورت ممنون از اینکه جواب میدیدو امیدوارم شما هم هر چه زودتر پیش همسر و فرزندان کوچولوتون بروید.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 11 مي (21 ارديبهشت 90) در آنكارا مصاحبه داشتم. كيسم ازدواجي هست.
به من بكگراند چك خورد و بعد از 8 هفته -دقيقا 55 روز- امروز فايل نامبرم تو سايت اومد. ولي مساله اينه كه ما 2 نفريم....من و دخترم.... متاسفانه خبري از فايل نامبر دخترم نيست...نمي دونم چي كار كنم. بايد باز منتظر بمونم تا دخترم هم كلير بشه يا اين كه خودم برم تركيه اونجا پيگيري كنم؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله ...دخترم پرونده جدا داره . كيس نامبرش با من فرق مي كنه... جلوي اسمم هيچي نزدن....خاليه....
من دبير هستم و 11 سال سابقه كار دولتي دارم احتمال مي دادم بهم چك بخوره ولي در مورد دخترم نمي دونم آخه بچه كوچيك 1 ساله رو چيشو مي خوان چك كنن؟؟؟!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنماييتون...به سفارت ايميل زدم و منتظر جوابشون هستم.... راستش براي خودم هم عجيبه...بعد از مصاحبه به من و دخترم برگه آبي دادن ( با اين كه مداركمون كامل بود) و گفتن هر هفته سايت رو چك كن تا امروز كه كيس نامبرم اومد...
اميدوارم اشتباه نكرده باشن! ديگه نمي تونم اين انتظارو تحمل كنم! به اندازه كافي اين 2 سال اذيت شدم.... خدا به خير بگذرونه!
راستي من فكر مي كردم چون شغل دولتي دارم بهم چك خورده....البته من سفر خارجي هم داشتم و بيشتر از يك سال كانادا بودم....اينم مي تونه باعث بك گراند چك بشه؟؟ من براشون نامه عدم سوپيشينه از كشور مربوطه هم بردم...كافي نبوده؟ البته از من مدرك جديدي نخواستن يعني ممكنه برم آنكارا و باز بهم گير بدن؟؟؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-07 ساعت 18:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-20 ساعت 18:12 توسط frozen mind.)
یگانه جان
من کاملا شما رو درک می کنم چون من هم منتظر کلیر شدن هستم ولی خدا رو شکر شما که کلیر شدید و دیگه مشکلی نیست و قطعا دختر کوچولوتون هم مشکلی نداره پس نگران نباشید .موفق و پیروز باشید