موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-09 ساعت 22:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-09 ساعت 22:54 توسط romantic.)
از تمامی کسانی که تبریک گفتند و ابراز محبت کردند ممنونم.
ایشالا به زودی شما هم کلیر میشید مخصوصا چند نفری که تو جدول منتظران مدت انتظارشون بیشتر از من بود.
من کارت زرد واکسیناسیون رو با همون برگه سفید که سال پیش ترکیه داده بود از پاستور امروز گرفتم .از آزمایشگاه ترکیه هم وقت نگرفتم و صبح روز دوشنبه واسه معاینات پزشکی، ترکیه هستم،دکتر انیستیتو پاستور گفت احتمالا واکسن انفلوانزا رو اونجا بهم تزریق کنند
شناسنامه رو هم دادم واسه ترجمه،شنبه آماده میشه،انکارا این قدر بی برنامه خودشو نشون داده که من بهشون اطمینان نمیکنم و جوری مدارکم رو میبرم که انگار دوباره مثل سال گذشته میخوام مصاحبه شم.
فردا هم میرم دنبال بلیت واسه صبح دوشنبه که اول وقت اداری ترکیه باشم بلیط برگشت رو هم واسه دو شنبه هفته آینده میگیرم ؛که مثل نود درصد از بچه ها مجبور نشم دوباره کنسل کنم و پرواز برگشتم رو دیرتر بندازم. زیاد به تور و این چیزا علاقه ای ندارم،کلا با کوله پشتی کوهم سبک سفر میکنم.
در مورد شرایطم تو این یک سال و پرونده ام حتما بعدا خواهم گفت که امیدوارم باعث شه استرس خیلی ها کم شه
من تا ویزا رو به چشم خودم تو پاسپرتم نبینم قبول نمیکنم که کلیر شدم و تا وارد آمریکا نشم باور نخواهم کرد که تموم شده
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-08 ساعت 21:32)romantic نوشته: سلام,
آپدیتهای سال 2014 بدون ایمیل:
18 JAN
18 FEB
4,12,21,28 MARCH
2,8,21,22 April
May 14
11,12 Jun
July 3,5
8
و من کلیر شدم
ارزوی کلیر شدن بقیه بچه ها که یک سال بیشتر و یا نزدیک یه سال منتظرن
ایشالا همه زود زود کلیر شید
Romantic عزیز دیگه وقتش بود که کلیر بشی. خیلی خیلی تبریک می گم. همیشه و در همه حال موفق و پیروز باشی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من پاسپورتمو دادم به علی توی دبی که برام از سفارت ویزامو بگیره. یکشنبه هم پاسپورتو تحویل سفارت داده ولی امروز که پنجشنبس نرفته که پاسپورتمو تحویل بگیره! 2روزه کسی هم ازش خبر نداره حتی همکارش ملیکا! به نظر شما من چطور میتونم متوجه بشم که پاسپورتم هنوز توی سفارته یا نه؟ بعدشم اگه بخوام پاسپورتمو از سفارت با ویزا بگیرم چه مدرکی لازمه که به سفارت نشون بدم تا پاسپورتمو بده؟ ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه یا اگه تلفنی از علی دارید بهم بدید البته خودم موبایلشو دارم ولی همونطور که گفتم دو روزه که قطعه و دسترسی بهش ندارم!
CATEGORY: F2A
Case creation: 28 APR 2011
interview: 31JUL 2013
Abudhabi
status:clear 30Jun
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-10 ساعت 16:36)shaya نوشته: paeizan2001 datelinچرا الان e='1404989036' نوشته: دوستان سلام
من پاسپورتمو دادم به علی توی دبی که برام از سفارت ویزامو بگیره. یکشنبه هم پاسپورتو تحویل سفارت داده ولی امروز که پنجشنبس نرفته که پاسپورتمو تحویل بگیره! 2روزه کسی هم ازش خبر نداره حتی همکارش ملیکا! به نظر شما من چطور میتونم متوجه بشم که پاسپورتم هنوز توی سفارته یا نه؟ بعدشم اگه بخوام پاسپورتمو از سفارت با ویزا بگیرم چه مدرکی لازمه که به سفارت نشون بدم تا پاسپورتمو بده؟ ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه یا اگه تلفنی از علی دارید بهم بدید البته خودم موبایلشو دارم ولی همونطور که گفتم دو روزه که قطعه و دسترسی بهش ندارم!
از بچه ها کسی الان دبی نیست که بتونه کمک کنه؟
چرا الان مطلع شدم که روزه خواری کرده و پلیس گرفتتش و زندانه! نمیدونم کی در بیاد منم پاسپورتم حاظره ولی برگه تحویل دست اونه! چه راه دیگه ای هست که من بتونم توسط کس دیگه پاسپورتمو از سفارت بگیرم؟
CATEGORY: F2A
Case creation: 28 APR 2011
interview: 31JUL 2013
Abudhabi
status:clear 30Jun
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آنكارا اپديت كرد.... ببينيم از چشم انتظاران كي خبر خوب ميده
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤