کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-07-13 ساعت 10:19)iman2506 نوشته:  
(2014-07-12 ساعت 01:34)itex نوشته:  
(2014-07-11 ساعت 15:06)iman2506 نوشته:  سلام دوستان خواهش ميكنم برأي متن إيميل راهنماييم كنيد در ضمن أيا أين إرسال إيميل نمره منفي حساب ميشه يا در كل سيكل اداري مشكلي إيجاد نميكنه

نمره منفی که نداره ولی شما چی میخوای بگی توی ایمیل؟ اگر اشتباه نکنم دوماه پیش مصاحبه شدی. توی همین تاپیک چندتا متن پیشنهادی هست، پیدا نکردی تا چند روز دیگه من میزارم همینجا.

ممنون میشم

شاید این بدردت بخوره Smile
subject :Case Number.....

Dear Embassy staff

I had interview in ..... and As of date I have not heard any update on this case and the clearance.
I appreciate you looking in to this case and a possible update.
thank you for your efforts and for your possible update at your earliest convenience.

Best Regards
.....
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: platypus15 ، mehri11 ، romance33
(2014-07-13 ساعت 15:40)Reflection نوشته:  من هم نامزدم ۴ ماه پیش مصاحبه داشت، بهش گفتن که تا ۳-۴ ماه دیگه جواب کلیرنست میاد (همین که به همه میگن) حالا من هم می‌خوام یه ایمیل به سفارت بزنم، متنش رو به منم بگین لطفا.

این نامه اول ما بود:

Good morning,
Could you please provide us with any update on our case ANK2013xxxx (Susan smith). It has been 90 days since she got interviewed in Ankara and we haven't received any response.
Thanks in advance for any information you can provide us.
Regards,
John Smith Applicant for Susan Smith
@gmail.com
1-444-888888

اینو نامزدم نوشت و معتقده باید ساده و خلاصه نوشت
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shaya ، ad_jojo
دوستان سلام،

من هم از ایروان کلیر شدم، البته کیسم خانوادگی نیست. مصاحبه ام نوامبر بود و پایان خدمت از س! برگه ام هم آبی بود.

مدتی بود که فقط بعد از اینکه ایمیل میزدم آپدیت می شد تا اینکه دو بار در جولای آپدیت شدم و بعد هم شمارم روی سایت اومد.

امید موفقیت برای همگی!
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، shaya ، mehri11 ، شاهین1 ، Reflection ، فری خانم ، shadoow ، platypus15
(2014-07-13 ساعت 19:25)S K نوشته:  دوستان سلام،

من هم از ایروان کلیر شدم، البته کیسم خانوادگی نیست. مصاحبه ام نوامبر بود و پایان خدمت از س! برگه ام هم آبی بود.

مدتی بود که فقط بعد از اینکه ایمیل میزدم آپدیت می شد تا اینکه دو بار در جولای آپدیت شدم و بعد هم شمارم روی سایت اومد.

امید موفقیت برای همگی!

سلام دوست عزيز ضمن تبريك اولا قبل از اينكه بري ارمنستان يك ايميل به سفارت بده و تاييديه كلير شدنت را بگير دوما اگر مقدورتون هست بيشتر در ارتباط با كيستون توضيح بديد واينكه چقدر طول كشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، shadoow
به سفارت ایمیل زدم و مدارک لازم رو خواستم که بهم گفتن، این تائید حساب میشه؟

آیا سفارت در ایروان مشکلی داشته که باید تائید گرفت؟ لطفا راهنمائی می کنید؟

مدت کلیرنس من بیشتر از 7 ماه طول کشید.

(2014-07-13 ساعت 19:46)shmo نوشته:  

امید موفقیت برای همگی!

سلام دوست عزيز ضمن تبريك اولا قبل از اينكه بري ارمنستان يك ايميل به سفارت بده و تاييديه كلير شدنت را بگير دوما اگر مقدورتون هست بيشتر در ارتباط با كيستون توضيح بديد واينكه چقدر طول كشيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-13 ساعت 20:39)S K نوشته:  به سفارت ایمیل زدم و مدارک لازم رو خواستم که بهم گفتن، این تائید حساب میشه؟

امید موفقیت برای همگی!

نه دوست عزيز همان ايميلي كه زديد درست هست و محض احتياط عرض كردم كه مثل دوستمون عليرضا در سفارت انكارا نشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow
(2014-07-13 ساعت 15:40)Reflection نوشته:  من هم نامزدم ۴ ماه پیش مصاحبه داشت، بهش گفتن که تا ۳-۴ ماه دیگه جواب کلیرنست میاد (همین که به همه میگن) حالا من هم می‌خوام یه ایمیل به سفارت بزنم، متنش رو به منم بگین لطفا.

تو سایت سفارت نوشته. زدن (ایمیل.تلفن.فکس) به سفارت هیچ تاثیری تو سرعت بخشیدن به روند پروندتون نداره....
There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-07-13 ساعت 21:47)shmo نوشته:  
(2014-07-13 ساعت 20:39)S K نوشته:  به سفارت ایمیل زدم و مدارک لازم رو خواستم که بهم گفتن، این تائید حساب میشه؟

امید موفقیت برای همگی!

نه دوست عزيز همان ايميلي كه زديد درست هست و محض احتياط عرض كردم كه مثل دوستمون عليرضا در سفارت انكارا نشه

نامزد من ایمیل زد به ایروان ظهر جواب دادن طبق معمول همه که منتظر بمونید در حال انجام مراحل اداری است و از دست ما خارجهBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-07-14 ساعت 13:59)hamed.us نوشته:  

تو سایت سفارت نوشته. زدن (ایمیل.تلفن.فکس) به سفارت هیچ تاثیری تو سرعت بخشیدن به روند پروندتون نداره....
There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.

توسایت ارمنستان نوشته بعد از 90 روز اگه کیس نامبرتون توی سایت نیومد با ما تماس بگیرید و از وضعیت پرونده مطلع شین و ازونجا که مواردی دیده شده کلیر شدن ولی بهشون اعلام نشده خوبه بعد از 90 روز هر ماهی یه اییمل بهشون زد تا خوابشون نبره Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، hamed.us ، shadoow ، فری خانم
سلام به همكي
منم امروز با ويزا از انكارا بركشتم، اميدوارم همه دوستان زودتر كلير بشن جون خودم سختي دير كلير شدن را كشيدم،
من بعد از يكسال كه كلير شدم برام مصاحبه مجدد كذاشتن و خيلي براش استرس داشتم جون تو اين مدت شوهرم هم ايران بود و مي ترسيدم به اين قضيه كير بدهند، مصاحبه كلا ٥ دقيقه بيشتر طول نكشيد، و اصلا به مفصلي مصاحبه اول نبود.روز ٤ شنبه مصاحبه داشتم و روز جمعه ساعت ١٠ صبح هم رفتم ptt و pass كرفتم. به اميد كلير شدن هر جه زودتر بجه هاي بالاي جدول
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shmo ، shaya ، itex ، houmanmir ، behnam7 ، platypus15 ، shadoow ، فری خانم ، شاهین1
(2014-07-14 ساعت 19:52)poori نوشته:  سلام به همكي
منم امروز با ويزا از انكارا بركشتم، اميدوارم همه دوستان زودتر كلير بشن جون خودم سختي دير كلير شدن را كشيدم،
من بعد از يكسال كه كلير شدم برام مصاحبه مجدد كذاشتن و خيلي براش استرس داشتم جون تو اين مدت شوهرم هم ايران بود و مي ترسيدم به اين قضيه كير بدهند، مصاحبه كلا ٥ دقيقه بيشتر طول نكشيد، و اصلا به مفصلي مصاحبه اول نبود.روز ٤ شنبه مصاحبه داشتم و روز جمعه ساعت ١٠ صبح هم رفتم ptt و pass كرفتم. به اميد كلير شدن هر جه زودتر بجه هاي بالاي جدول

خوشحالم که همه چی بخوبی طی شد !خودت فکر میکنی چرا یکسال کلیر شدنت طول کشیده ؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-14 ساعت 19:52)poori نوشته:  سلام به همكي
پایان انتظار بر شما مبارک
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، shaya ، Elahvision
سلام به همه
من دیروز نتیجه مدیکال رو گرفتم همراه با نقص مدرک رفتم تحویل دادم
تو سایت سیس دیروز چک کردم آپدیت شدم
امروز دوباره چک کردم اینجوری شده وضعیت

Ready
Application ID or Case Number: ANK201366XXXX 01 ANK
Case Creation Date: 15-Jul-2014
Status Updated Date: 15-Jul-2014

برا همه اینجوری میشه یا فقط برا من قاط زده؟
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shmo ، houmanmir ، shadoow
[quote='hamidiri' pid='523473' dateline='1405430161']
سلام به همه

Ready

[/quo
نگران نباش در این مرحله باید ردی باشه بعدم که ایشود میشین Smileخیلی مبارکه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، houmanmir ، shadoow
(2014-07-15 ساعت 17:46)hamidiri نوشته:  سلام به همه

Ready

این وضعیت طبیعی نیست. Ready به معنی آماده برای مصاحبه هستش. سریعتر نامه بزنین به سفارت و سئوال کنین وضعیت پرونده رو.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، behnam7 ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان